21.7.2009

Thailand, part one (finally, you lazy twat)

Päätin vielä antaa itselleni hihnaa tämän laiskottelun kanssa, ja teenkin tämän kauan sitten luvatun Thaimaapostauksen kahdessa osassa; ostokset nyt, elämykset myöhemmin. Plus muutamat viimehetkellä matkaan lähteneet jälkimmäiseen postaukseen.

Thaimaa = halpa, halpa = rakkaus. Tuolla ei tosiaankaan nuo vaatteet ole kummoisen hintaisia. Hyviä paitoja irtoaa jo eurolla parilla, varsinkin isoilta toreilta. Bangkokissa, eli pääkaupungissa, shoppaillessa kannattaa pitää puolensa, koska paikka on täysi turistirysä ja kauppiaat pyytävät mieluusti farangeilta (=turisteilta) ylihintaa, yleensä n. 5e paidasta, mutta jos pitää puolensa, saa sen paidan helposti mukaansa vaikkapa kolmella eurolla. Vietin tasan kaksi päivää Bangkokissa, kun tulin Thaimaaseen ja kun lähdin takaisin kotiin. Muuten vietin onnistuneesti kolme viikkoa pienemmässä ''kyläpahasessa'', Singburissa. Kävimme kyllä muuallakin, esim. Lobburissa pyörähtämässä. Isäni vaimo on kotoisin Singburista, ja isällä on talokin siellä (vielä vähän rakenteilla). Mutta juu, eiköhän tästä ehdi vielä jauhaa siinä toisessa postauksessa, joten eteenpäin vaan.






Pahoittelen kuvien loistavaa laatua, mutta kamerani on jo partava vanhus, joten koettakaa ymmärtää. Monet ostoksista olivat ''pakko saada koska halpaa''-laatua, kuten tuo puu-paita ja mekko. Enpä ole niistä enää jälkeenpäin innostunut. Noh, ehkä niillekkin löytyy joskus käyttöä. Rusetit ja shortsit ovat toki olleet kovassa kulutuksessa. Nämä ostin piipahtaessani lennon jälkeen Bangkokissa.













Ah, pääsin tutustumaan Singburin torikulttuuriin ja _halpoihin_ kamoihin ja rakastuin tietysti. Tuo tietokonepaita on osoittautunut todelliseksi lemppariksi ja innoitti minut taas pastelliväreihin. Bob Marley- ja natsi-paidat oli tuliaisia Antille. Natsipaita oli totaalinen läppä, mutta Antti ei oikein lämmennyt. Paita nuhni kaapin pohjalla, koska herra kuulemma häpeää sitä. Olisitte kuulleet valituksen kun kaivoin sen sieltä ja laitoin päälleni ulkoilmaan. Kuulemma ei lähde minun kanssa mihinkään, jos minulla on se päällä. :--D Se siitä huumorista sitten. Tuossa paidassa, jossa on noi kaksi ököä, lukee thaimaaksi puspus. Ihan huuhaapaita, miksi se edes lähti mukaan

Aurinkolaseja yms. irtosi torilta vaivaisella eurolla, kun Suomessa niistä joutuu yleensä pulittamaan itsensä kipeäksi. Noista nuo pinkit menivät Maaritille tuliaisiksi, ja se on niitä jo esitellytkin blogissaan. :) Hyvä että kelpasivat. Tietysti sieltä piti lähteä vähän kännykänkoristelykrääsääkin mukaan. Tarrat olivat ylisöpöjä.

Isi osti baariin itsellensä tuon 50Centin korun totaalisena läppänä, oli pakko kössiä sei itselleni, kun oli niin törkeä. :''D Nuo läpyskät ovat puheaikaa, jokainen maksaa 100 batia, eli n. 2 euroa. Tuli vähän soiteltua, eikä tässä ole edes vielä kaikkia. :--D








Ostokset, kun kävimme hieman isommassa ostoskeskuksessa Bangkokin liepeillä. Ylimmät shortsit osti isi minulle kalleudesta huolimatta (16e). On Thaimaassa toki noita hintavampiakin liikkeitä. Vyö oli todella tarpeellinen ja hyvä löytö, olinkin etsiskellyt tuollaista tissivyötä, ja rusettei oli plussaa. Nopeasti nappasin mukaani myös lävistyskorut, mutta eivätpä ne olleet oikeata kokoa, vaan 1.2mm, kun itse käytän 1.6mm koruja. On niistä silti ollut iloa, testasin mm. kuinka minulle kävisi septum (jonka ajattelin ottaa sitten 18v lahjaksi itselleni),ja kuinka Maaritille ja Antille kävisi snaket (snake bitesit, jos joku ei ummarra, googleta toki).

Ässä-kaulakoru oli tuliainen Merille, oisin sen voinut toki itselläni pitää. Toinen Totoroista taas tuliainen Noralle. Ripsiväri loppui matkan aikana, ja tuollainen sitten lähti mukaan pelkän putelin perusteella.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, kaikessa psykoottisuudessaan ehdottomasti sympaattisin pöllökaulakoru. Tämä oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. ♥






Tässä joitain Singburin ostoskeskuksesta shopattua ja matkan aikana kertynyttä kännykrääsää. Antti ei ollenkaan tahtonut ymmärtänyt tuota pallopaitaa, mutta minusta se oli vaan söpö.








Tässä sitten pienemmältä torilta ja ostoskeskuksesta mukaan lähteneitä. Oon sisko maksoi ton laukun minulle. Pari pokemonia lisää kokoelmaan, kaksi randomia keltaista paitaa, tuosta kenkäpaidasta en edes pidä. Tuo huulipaita oli vaan ihanan löysä ja siinä oli tosi randomit lepakkohihat. Ja tuo laatikkomies tuossa keltaisessa oli vaan niin ukuli että pakko oli. Emoajat nostivat myös päätään ja tuo paita surullisine hahmoineen vaan kolahti, läppä tosin sekin. Tuo lehmäsormus oli ylisöpöys.

Jaahas, laiskuus taas on iskenyt (kumma juttu), ja kahden viimeisen päivän ostokset on kuvaamatta. Laitan ne sitten toisessa osassa Thaimaapostausta. Pahoittelen tätä epäjärjestelmällistä järjestystä, mutta hermostus ja nälkä iski. Ehkä muokkaan tätä ulkoasua vielä joskus nätimmäksi (yeah right).

Lopuksi vielä, että tänään pääsen kattomaan uusimman Potterin. Antti maksaa kun tyttöystävä on persaukinen! ♥

Ja vielä, että hiukset kokivat pienen värinmuutoksen. Minusta ihan hauska, tosin kuva ei anna oikeutta värille. Otsis on alta vihreä ja muuten tukka on ihana turkoosi. Mums, me likes.