25.8.2009

Fall into you is all I seem to do when I hit the bottle 'cause I'm afraid to be alone

Eilen vietettiin Antin synttäreitä ja meidän vuosipäivää ja sen kunniaksi olisin tähän halunnut lätkästä jonkun ällösöpön kuvan Antista, mutta koska kovo imaisi ne mukanaan, niin saatte tyytyä nyt tähän:



Viime viikolla kävin kampaajalla, ja hiukset ovat nyt ihan vituillaan. Näytän wnb nuorekkaalta kirjastotädiltä. :( Leikkaus näyttää ihan itsetehdyltä, ja olisin varmasti osannut itsekkin paremmin.


Tuossa mättää, nimittäin käskin kerrostamaan ja tadaa: sain peräti _2_ kerrosta. No ainakin se kerrostus näkyy, nimittäin hiukset muotoutuvat aina niin kauniiksi sieneksi. Ai että oli mukavaa maksaa 20e tästä.. not. Ja tuossa näkyy tuollainen töpsykkä = kauniisti porrastettu otsatukka. Huomatkaa vielä myös, mitenkä tuo alla oleva musta korostuu tuolta niin mukavasti tuollein. Oh my gawd. En enää ikinä mene sille kampaajalle. : DD


No onneksi tuo toinen puoli on sentään ihan siedettävä ja niistä saa askarreltua kaipaamani ruuhkatukan. <3

Käytiin Merin kanssa eilen kaupungilla härskeilemässä ja kulutettiin auringossa hiusvärejä. :--D Molemmilla kai värinvaihdos mielessä, ja mitä sitä turhaan vielä blondaamaan kun aurinkoakin riittää. Illemmalla mentiin porukalla Antille ja siellä riehuessani onnistuin kaatamaan itseni ja kolautin pääni lattiaan vauhdilla. Kyllä muuten koski, ja Meri ja Jyri vaan nauro. :) Joudun napsimaan särkylääkkeitä nyt urakalla, koska pää on jatkuvasti kipeä. D--:

Tänään myös iski armoton laiskuus ja olen lintsannut huimasta kolmen tunnin päivästäni jo kaksi tuntia nimim. ahkera lukiolainen. Hyi minua, mutta aina ei vaan jaksa.

19.8.2009

Mitä mä eilen tein, no mä näin sen maailman ihanimman naisen

Piti tulla infoomaan, että kirpparilta lähti mukaan:





Paidat oli 10snt/kpl. Nauhan sain ilmatteeks ja 2e laukun sponssasi Meri, kunhan bileissä sen kännykkää tuolla suostun pitämään, eli easy deal!

Nauhaa voi käyttää mm. poikaystävän nolaamiseen:


No kattokaa nyt mikä tuitui. :---( ♥ Se ei kyllä yhtään tykkää, kun survon sen pärstää tänne. Ujokakka

Blame it on the a-a-a-a-a-a-a-alcohol

Ensimmäiseksi pahoittelut: Kovalevy meni ihan kakaksi ja eihän sitä saatu korjattua joten sori, mut sinne meni kaikki kuvamateriaali Thaimaasta ja minun koko elämä tässä kolme vuoden ajalta. Lievä ketutus saattaapi iskee. Onhan toki se mahdollisuus että ensi vuonna tuolla ihanaisessa mahdollisuuksien maassa vierailemme ja saamme ne tiedot huomattavasti järkevämpään hintaan (1000e eteenpäin Suomessa, riippuen tietojen määrästä hehehe) tuolta kovolta kaivettua. Eletään nyt toivossa kuin loiset.

Voisin aloittaa kerrontaa vaikkapa viime perjantaista, kun piti olla Sannalla tyttöjen ilta, mutta me sitten karattiinkin tilaisuuden tullen kaupunkiin jonkun ihan randomin häiskän luo. Tulihan tuota alkoholiakin nautittua hieman ja täytyy kyllä todeta taas että Ural Mocca + maito = luv. Se on ihan kun maitokahvia litkis eikä tule paha olokaan. Tosin maitoa piti käydä ostamassa ja Tomilla sitä kävimme ostattamassa. Oisitte nähny sen kiskanmyyjän ilmeen kun mentiin siihen ja pyydettiin siihen aikaan illasta maitoa. :---D ''MAITOA?'' Tais luulla että muilla ostoksilla oltiin. :< Pois tullessa löysin maasta vasta-alotetun tupakan ja poltin sen vielä fiksuna tyttönä, way to go sikainfluenssa! Hauskaa kyllä oli, kaaduimpa jossain vaiheessa oikein komeasti lattiallekkin ryminällä, mikä ei tosin johtunut alkoholista, vaan siitä, että kaaduin Teemun takia. Eivät ne minua silti uskoneet vaikka niin väitinkin. :< Kävin myös naureskelemassa itselleni vessassa kun naama helotti välillä vähäsen ja saattaa hiprakallakin olla osuutta asiaan...


Kymmenen pointsia sille, joka tajuaa, mitä tässä kuvassa tapahtuu. Minun tissit feat. osa Teemusta ja Marian käsi? Anygays, kokonaista asukuvaa ei tullut otettua joten tyytykää tähän
- Kauluspaita, H&M lastenosasto
- Tissivyö, Thaimaa


Minä, Salla ja Nora oikein edustavina, eikä lainkaan humalaisina. :---------------------)

Seuraavana päivänä sitten pyörryinkin Sannan vessaan. :--D Ensimmäinen pyörtymiseni. (y) Syitä sille oli monia, mutta empä nyt tässä luettele niitä. :--) Eksyttiin sitten Noran kanssa poikaystäväni kavereiden kanssa hengaamaan, ja hauskaa oli tietenkin.

Tämä viikko sitten silmät ristissä vaan koulua. Pitääpä tilata tukkaa ulkomailta ja nyysiä rahat kampaamoa varten jostain. Vielä tunti koulua ja sitten Merin kanssa suorittamaan huippusalaista agenttitehtävää. :--D

2.8.2009

Lie in the sand and visualize

Alkuun:


Järkyttävää. Ja täytän todellakin sen 18 kohta. Tällä menolla kysyvät kuusikymppiseksi asti papereita kaupassa. No onhan se varmaan tosi imartelevaa sillon.

Orastavasta päänsärystä tulikin mieleeni, että isi otti ja toi Thaimaasta purkillisen särkylääkkeitä:



Jep, ne ovat pinkkejä ja näyttävät erehdyttävästi karkeilta.

Eksyin tässä mansikkarahojeni kanssa kaupungille ja tarttui mukaan muutama tavara josta pitemmänaikaa onkin tullut höpötettyä ett pitäisi ostaa.



Perussukkikset, väri vähän kusee. Semmoset siniharmaat mitkäliene.



Seppälän ällöspöjä alusvaatteita, neljällä eurolla irtsi kahdet alennuslaarista.



Piti-ostaa-kun-oli-hapla-kengät. 10e maksoivat ja ovat kyllä harvinaisen epämukavat pitää jalassa. Pitää muuten lesota, että tulihan tuossa shopatessa ihanainen Tukiaisen Johannakin bongattua täältä Varkaudesta, sarjassamme turhimmat julkkikset ikinä.

Pitäisi tässä vielä pylly raahata mutsille siivoamaan ihanaisten marsujeni kakkalaaria. Jos se kovo ei olisi tuhoutunut valtavan massani alla, oisin lätkässyt niistä läskipossuista tähän kuvankin.
Vilu kiittää ja kuittaa.

1.8.2009

Yeah, I'll miss the boredom and the freedom and the time spent alone.

ihdytän kohta itseäni Digimon-leffoilla (kyllä, joku vielä oikeasti jaksaa katsoa niitä), mutta ennen sitä tulin avautumaan kauheasta minua kohdanneesta tragediasta.

Noin puoli vuotta minua hyvin palvellut näppärän pieni kannettava kovalevy, johon on tallentunut mm. minun koko elämä pikseleinä, otti ja hajosi kun loistavan koordinaatiokyvyn ja valtavan massan omaava omistaja astui sen päälle. Hups hups, sinne meni kaikki. Onhan ne toki tuolta vielä kaiveltavissa, mutta siihen jo vaaditaan joku joka tietää jotakin, ja yleensä kyseiset hemmot maksuttavat tietojen palauttelusta satojakin euroja, or so i have heard. Fucking awesome man. :----)

Totaalisen vatutuksen vallassa joudun nyt toetamaan, että toinen osa Thaimaapostausta ei hamassa lähitulevaisuudessa tule onnistumaan, kuin ei myöskään kertominen Ruotsinmatkastani, sillä tuntuu todella turhauttavalta, kun ei ole niitä kuvia muistiapuna ja kuvaton postaus näyttäisi masentavalta.

Ja sitten muihin uutisiin, marjastamassa on nähty kovin kyrpiintyneen näköinen viherpäinen urpo täällä Keski-Suomen paikkeilla. Tosiaan, tuli kolme päivää istuttua mansikassa. Todella glamorous hommaa oli, mutta ainakin se 140e palkka vähän lämmitti mieltä.

Sorruin tässä Facebookkiinkin äsken. Hauskinta oli, että herra, joka on nähnyt n. 10 vuotta vaivaa pilkata minua kaikesta, tuli pyytämään ensimmäisena kaveriksi. Jaahas, onnea sille. :--D

Tässä on päivät kuluneet ikävöidessä yhtä urpoa joka hävisi viikoksi möksälleen ja urpoilemassa mesessä random jätkille Suvin kanssa.



Viihdytettiin miehiä mm. tämän näköisinä. Halvat on huvit.



Ja tottakai vierailtiin toisessa kodissani, eli mäkkärissä. ♥


Piällä oli
- Evoluutiopaita, Thaimaa
- Shortsit, Jim&Jill
- Sukkikset, Seppälä
- Puhdas laukku ruutulaukku, H&M
- Kengät, Intersportin kanssa yhdessä oleva joku kenkäkauppa, ei nyt muistu
- Pinkit leopardikuvioiset aurinkolasit, Thaimaa

Laiskuus iski tuon asun kanssa, varsinkin kun Suvi pölli taas päälleen puolet minun vaatteista.

Nyt elokuvien kimppuun. :--)