22.9.2009

And if I'm the King of cowards, you're the Queen of pain

Erehdyin sitten mahakipuuni lopen kyllästyneenä menemään perjantaina lääkäriin. Onneksi Antti lähti henkiseksi tueksi. Käynti meni näin: sormi pyllyyn vaan ja sano että menkkakivuista johtuu. Verikokeeseenkin määräsi. I ♥ Finnish health care.. naaat. Antti jäi traumatisoivan sairaalakäynnin jälkeen meille yöksi. Saan varmaan kuulla siltä ''leikitäänkö lääkäriä?''-juttuja koko ikäni.



1. Antti selittää.
2. Antti katsoo videoita (minusta =) ) kamerasta
3. Antti suuttu kun kuvasin sitä kattomassa videoita ja meni peiton alle katsomaan.

Söpö otus. :( <3 Lauantaina yövyin Mertsalla ja meillä oli hiusten värjäysurakka. Aluksi vaalensin kaikki hiukset päältä tarkoituksena värjätä ne kokonaan taas pinkiksi, mutta ekstempore totesin diggaavani dirty blonde-tukkaani ja vetäsin siihen vähän turkoosihtavaa seuraksi ja tulos on tässä:


Hurrr. Tyksin aika paljon vaikka ite värjäsinki noi siniset. Raccooneis on aina vaan se huono puoli että jos jakaus muuttuu niin ne saattaa vähän hävitä mutta no voivoi sitten jos niin käy. Sitten pitää värjätä lissöö.



Viikonlopun rytkyt oli tylsiä. Kuvassa feattaa myös Merin raiskattu hiustenkuivain.
- T-paita : Thaimaa
- Housut: H&M

Laitan ehkä myöhemmin lisää kuvia lauantailta, kunhan saan Meriltä ne kuvat. Sunnuntaina pääsin toteamaan, että mun mahakipu oli hups vaan, kadonnut. Epäilen että se johtui ärtynyneestä mahalaukusta tjsp. Nyt onkin taas ruoka maistunut omnomnom ja elämä hymyilee.

Eilen duunasin Thaimaasta ostetun puupaidan (tai tuunasin ja tuunasin, leikkasin siitä vaan ruman v-kaula-aukon u-aukkoiseksi). Tykkään siitä nyt enemmän, ja vaikken tiukoissa paidoissa viihdykkään, päätin silti laittaa sen päälle tänään. Inhoon tiukkoja paitoja mun tissittömyyden ja ison mahan takia, mutta huppari pelastaa aina. Ei tullut muuten se kuvaan.


- Musta toppi: H&M
- Puupaita: Thaimaa
- Farkut: Thaimaa
- Niittivyö: Backstreet
- Punaiset Converset: Thaimaa
- Pöllökoru: Thaimaa

Noista farkuista täytyy sanoa kyllä että ne on ihan täydelliset. ;;___;; <3 Kivan väriset ja revitty sopivasti ja kaikkee tommosta hörhelöö nissä vielä lisää, maksoin niistä 12e (600 batia). Thaimaan hinnoilla kalliit, mutta mukaan lähti, taidettiin tinkiä vielä 500 batiin hinta (10e). Sääli vaan, että farkut on strechit ja ne oli laitettu semmoseen hengariin, joka venytti niitä, ja ne onkin aika runsaat tosta vyötäröltä ja pyllystä, mutta olkoot. Gotta love 'em silti.


Kaapin kätköt osa 1: karvareuhka. H&M:n lastenosastolta. :D Huomatkaa noi söpöt pallurat tossa. :---D Ei tule vaan oikein käytettyä, kun kesällä turhan lämmin ja talvella kamalan sähkönen! :D Epämukava pitää siksi päässä.

Nyt oon vaan paukuttanu Billy Talent - Rusted from the Rain ihan tuskassa. Otsikkokin on suoraan siitä ja kuvaa kyllä hyvin taas tämänpäiväisiä tunnelmia. Random btw.

Heittäkää muuten ehdotuksilla siitä, että mitä mun pitäs kuvata jos tekisin semmosen kuvauspostauksen joskus! :--)

16.9.2009

Being boring.

Toissapäivänä kävin koulussa, olin koulussa ja menin Antin kanssa meille. Erehdyin tosin käymään koulun aikana Noran ja Tomin kanssa mäkissä ja mun mystinen mahakipu oli aika tuskaa sen jälkeen. Aina kun syön mitä tahansa niin koskee mahaan. >:( Ikävöö immeiselle, joka rakastaa mussuttamista.



- Punainen ruutupaita: Antin vaatekaappi
- Musta perustoppi: H&M
- Farkut: H&M
- Sukkikset: Emmuista >:(


Lähikuva housuista, kun ne on joutunut vähän.. käsittelyyn. Nää on ollu mulla neljä vuotta ja nyt ne rupes ratkeemaan. :( Tässä syy miksi joudun käyttämään alla sukkiksia:



Ja senhän te jo arvasittekin, että tein tämän postauksen vaan ja ainoastaan sen takia, että saan esitellä turhankin muhevaa persustani. Kyllä.

Käytettiin Antin kanssa hullu koira (aka Pippuri) lenkillä. Oisin laittanu tähän videon siitä riehumassa, mutku tää ei näköjään suostu yhteistyöhön ni ei sit.


Löysin tieltä tommosen. ♥___♥ Oon vähän aina asunu luonnon keskellä (iskällä tosin asunto nykyään kaupungissa) ja oon ollu semmonen ''iih sisiliskoja, iih ötököitä''-tyyppi eli hirvee eräjorma ja tykkään kaikesta tommosesta esim. ylisöpöistä karvamadoista. Nyt kaikki pitää mua hirveen outona, mut emmä tajuu mitä ällöö nois muka es ois. Njoo.

Tänään en sit saanu mentyä es kouluun ku mahaan koskee niin pirusti eikä tiedä et pitäskö syödä vai olla syömättä ku koskee kumminkin ja argh. Olin nykyaikainen potilas ja diagnosoin itselleni mahahaavan. Ehkä ylireagointia mut tuskin tää mahakipu iha normiikaa on. Sitäpaitsi tuol mainitaan et vatsahaavan aiheuttaa mm. tulehduskipulääkkeiden ja tulisen ruoan syönti ja meitsi on eläny täs pari viikkoo thaimaalaisilla särkylääkkeillä ja Maman tulisilla shimp-nuudeleilla maustettuna viel runsaalla chilillä, että jes.

Ei huvittas kyl sairaalaankaa mennä ku hyväl tuuril tunkevat jalan paksusta putkee mahaaa suun kautta ja heiluttelevat siel et vitu jees. Mut kai se sairaala on edes, paitsi et se on kaukana ja 30km mopol ois tosi puuduttavaa körötellä ja meidän mutsi pisti koko jutun vitsiks. (y) Elämä hymyilee viel ku huomen joutus istuu 3h _ruotsin kirjotuksissa_ ja miljoonaa kouluhommaa tekemättä (3 enkun ainetta, 2 tiivistelmää, ruotsin aine ja tiivistelmä ja äikän aine ja aineistoaine) + viel koeviikko tulos ja ei. Vaivun nyt kyllä epätoivoon ja mulla on syytäkin.

Kaikkei pahinta viel, Antti viel kehu kui hyvi se oli syöny eile ja meiti maksas nyt mitä vaa siitä että voisin syödä normaalisti. Eikä se es tuu kattomaan mua tänään, eikä se tajua, kuinka paljo mä vaa tarviisin seuraa ja viikonloppunaki sillä on vitu lanit ja kyyhötän vaa kotona yksin kykenemättömänä lähtemään mihinkään. Voi yhyy.

14.9.2009

You look well suited like you came to win


Tässä meikkipostaus teille naurettavaksi. Tämä on enemmän tämmönen ELÄ TIE NÄIN-juttu, enkä todellakaan pidä itseäni hyvänä meikkaajana. :'D Ah kuvissa näkyvillä perinnölliset silmäpussit. <3



Niin ja tuohon lopuksi, että huuliin laitan vain huulirasvaa. Ne on niin sito möllökit ja rumatkin vielä, ettei niitä tarvitse korosta lisää. :--D



Lopuksi heiluttelen teille nakkisormia. :)

13.9.2009

Oh baby call me

Tällä viikolla istuin tunnin ihka ensimmäisissä kirjoituksissa; ruotsin kuuntelussa. Alussa lupaili jo loistavaa tulosta ja äärimmäistä keskittymistä, kun kuuntelun alettua huomasin, että housuissani kävelee punkki. Heitin sen lattialle ja sitten jäin kätsomaan ku se hitaasti mutta varmasti teki tuloaan jalkaa kohti. Fiksuna tallasin sen, kunnes tajusin, ettei se niin helposti kuole, enkä minä sen ruumista minun paskaisten tennareiden pohjastakaan paikanna. Näin ensimmäiset viisi minuuttia kuuntelusta oli mennyt täysin ohi suun ja loputkin sitten tiiraillessa koko ajan hermostuneesti, ettei se punkki vaan sieltä kengän pohjasta Veikka-vuorikiipeile antamaan minulle aivokuumetta. Provet börjar nu. Lycka till.

Eikä varmaan tarvitse erikseen mainita, ettei ruotsista sitä ällää ole tulossa. Huomenna olisi ne kirjalliset, ja arvatkaa onko tämä taas lukenut _yhtään_.

Päätin keksiä tänne jotain kivaa, joten kuvasin kaksi addiktiotani. Ensimmäisenä:



Lasit/aurinkolasit. 12 paria materialistista rakkautta. Eihän niitä paljoa ole, mutta kun lasien hankinnalle perusteena on törkeys, niin ei niitä mieleisiä ole helppoa löytääkkään.

-Punaiset ja keltaiset lasit, sydänlasit ja leopardikuvioiset : Thaimaa
- Pilottilasit ja mustat lasit keskirivissä ylhäällä : kirpputori
- Potter-lasit, toiset oranssit ja niiden yläpuolella olevat : H&M
- Brittisälekaihtimet : Madu shop, Kuopio
- Keltasankaiset peilipintaiset: Gina Tricot, Ruotsi
- Valkosankaiset : varmaan joku marketti

Toinen addiktio, stressin purkamiseen ja näpertelyn tarpeeseen:



Hamahelmet. Maarittia saamme kiittää tästä innoituksesta, ja tuosta vihreästä sienestä. Vieressä punainen itsetehty mallikappale siitä, mitä jälkeä liian kuuma silitysrauta saa aikaan; siitä tuli pannukakku.

Nämä seuraavat (c) minä.



Jeps, itse olen suunnitellut ja väkertänyt. Noi tekstijutut on ihan lameja teen-kun-on-tylsää-juttuja, mutta tuo pilvi ja puhekupla ovat ihan jees kaulakoruja.



Ja Pokemoneja, tällä hetkellä tuo Gyarados on vaikein ja isoin, mitä oon napertanut, mutta pieni kuitenkin. Pohjina näille ovat ne Gameboy-pelien pikselimössöt. Googleen haku ''pokemon sprites'' ja sieltä löytyy ne kuvat. Kopioi koneelle, suurenna kuvanmuokkausohjelmalla ja tadaa, valmis ohje. Sitten vaan asettelemaan helmiä alustalle ja kiroilemaan omia nakkisormia. Kannattaa muuten katsastaa netin ihmeellisestä maailmasta, mitenkä valtavia teoksia ihmiset ovat hamahelmillä tehneet. Kyllä sitä tuntee olonsa pieneksi kun väkertää vaan tämmösiä helppoja yhden alustan juttuja. Hakusanaksi berler beads, hama beads yms. Kuvasta muuten puuttuu vielä Squirtle, jonka onnistuin jo hajottamaan. (y)



Tossa noita mun helmiä. Värejä saa Suomesta aika rajoitetusti, niin tämän variaation helmiä oon saanu yhdistämällä Hamahelmiä ja Silityshelmet-nimeä kantavia muovikakkoja. Kyllä noita sävyjä sais täältä vielä enemmänkin, mutta rahapula vaivaa.


Pikselimössöpelien örkit on koottu kätevästi tänne: http://www.spriters-resource.com/, joten sieltä vaan suurentelemaan noita kuvia ja näpertämään niistä hamaörvelöitä.

2.9.2009

Ratsastimme auringonlaskuun vaikka eihän tää oo Villi Länsi

Ajattelin, että kulutan sen sinisen ihan rauhassa ja hartaasti loppuun tukasta.. Noh, kuinkas kävikään, kun pitikin lähteä seuraavana päivänä Wanuva-rockkiin? Eihän sinne voinu kulahtaneella tukalla mennä pikkuernuille näyttämään kauhuesimerkkejä, joten Merin kanssa taas värjäysoperaatio, mustat uusiksi ja päähän rakas pinkki väri. Kulahtaneet turkoosit + pinkki väri = sävykäs pehko, kaikkee punasesta violettiin siitä löytyy nyt sitten. Mutta ompahan taas kunnolla värjätty ja näyttää hiusten mallikin nyt paljon paremmalta. <3 Se turkoosi oli vähän liian mälsä ja kulu nopeesti rumaks. :(


Lauantaina sitten ajeltiin Hertunrantaan seisemältä katsomaan Hammerhediä Nikon toiveesta. Sitten välissä oli yksi (kaksi?) bändiä ennen Nazal Flatusta. Osasivat Flatukset kyllä esiintyä ja Jyrillä oli päällä minun ja Merin ostama synttärilahja, joku teurastetulta leijonalta näyttävä järkyttävä tekoturkisliivi. Jäätelöäkin perinteisesti jakoivat, mutta ei saatu Noran kanssa yhtään ja oltiin katkeria! Söpöjä pikkuhevareita siellä oli ja hirrrveesti pikkuernuja. :') Voi.

Fiilisteltiin Noran kanssa Nazal Flatuksen jälkeen loistavaa välimusiikkia (Musea). <3 Sitten olikin jo Maj Karman vuoro, ja vaikken ollut kun muutamaa kappaletta kuunnellu, niin hyvin ne veti ja tykkäsin kovasti. Ylpöllä oli hauskoja välispiikkejä ja se huomautti, että Varkaus on sikäli outo paikka, kun naisten sijasta miehet huutivat, että paita pois. :----DD Mutsikin oli ollu siellä kattomassa, ja seuraavana päivänä tulikin viestiä, että olivat ryypänneet Maj Karman tyyppien kanssa kapakassa ja kitaristi oli ollu meillä jatkoilla, way to go mama! Ylppö oli hypännyt taksista, kun oli kuullut, että meillä on koiria, kuulemma vihaa koiria. Toissa uutenavuonna Kristiina Brask oli meillä laulamssa Singstaria. :-----DD


Viikonloppu kului sitten poikien ja Merin kanssa tavalliseen tapaan. Koulussa iskee laiskuun, ja se on huono juttu, kun kirjoituksiin on enää viikko + tehtävänä on miljoona koulujutskua. Vähän sitä lirissä ollaan taas. No, eiköhän ne siitä lutviudu.


Tuommosen paidan tekaisin sinne keikalla, läpällä. Merillä oli samantapainen, ollaanhan me tr00 samixii. Aurinkolasit on ostettu Thaimaasta ja tuo paita tongittu Tokmannin alelaarista.