26.2.2010

You're not half the man you'd like to be

''Nyt rouva Majava ja herra Jääkarhu voivat leikkiä vispausleikkiä.'' Is it just me, vai onko nää lastenohjelmat kallistunu härskimpään suuntaan jatkuvasti? Oli miten oli, täällä iskällä meillä on Sub Juniori tai Disney Channel aina tossa vieressä auki, ja joka päivä kuuluu sieltä jotain hyvin kaksimielisesti ajateltavaa kommenttia. Tosin meikatessa yllättävä naurunpuuska saattaa olla vaarallinen, varsinkin jos sulla sattuu olemaan kajaali kädessä. Been there, done that.

Anydogs, oon päässy taas täydentämään meikkipussia (niinkun se ei jo pursuis yli).


Laivalta anastin mukaan uuden parhaan kaverini, Colossalin. Jossain keskiyön paikkeilla taidettiin tajuta, että laivalta saattais irrota vaikka meikkejä. Käytiin sitten kaltereiden takaa kytistämässä, että mitä kaikkea löytyy. Aamulla olin vähän närkästynyt, kun kummassakaan markettimeikkien kojussa ei ollu ollenkaan eyelineriä, taikka kulmakyniä, murr. Lohdutin itteeni sitten uudella ripsarilla, vanha on jo eläkeiässä, ja se tuppaa taivuttamaan alaripsetkin ylöspäin. Mun ripset on piikkisuorat, ja ainut vahtoehto niille on vedenkestävät, mut se mun teki alaripsistä liian diskovänkyrät. Dis do better.


Mikä tätä kaupunkia vaivaa? Prismasta ei löytynyt yhtään kelpuutettavaa eyelineriä, ja Tokmannilta Rimmelin vakiotkin oli putsattu melkein testereitä myöten. Meri kuitenkin bongas sieltä tämmösen vähän tuntemattoman (ainakin mulle) merkkisen linerin, jossa vielä oli samanlainen penssaussuti kun siinä Rimmelin, hintakin oli vaan puolet siitä. Same shit, different asshole.. eikun price. Noh, kelpaa. Laadussa ei oo valittamista.

 Nyt ne mun hiilipatukkojen vihaajat repee riemusta, vaaleanharmaa kulmakynä! Mulla on aina ollu semmonen tietty sävy mielessä, mut en oo koskaan ollu niin keskittymiskykynen, että oisin jaksanu lassota mukaan mitään uutta lyijykynää. Nyt kuitenkin näin vähän vaivaa testata, ja toi oli jo aika lähellä. Vielä vähän vaaleenpi vois kyl olla.


..ja sit mä tein lapsia räpsyttimen kanssa. Vähän noi violetit raidat kulunu, mut kyl ne viel vähän tossa edustaa.


Gyah, I haz a reason to avoid sivukuvia. Kiva masu ja puunhakkaajan olkapäät. :----| Kaikenlisäks mua viel turvottaa tänään hyvin paljon, naisellisista syistä nääs. Ja vielä joku pyllynaamailme.

Mut nyt mä painun tekemään peruskoulullisen verran lapsia Merin järkkärin kanssa. Siinä mies mun makuun, hurr. ♥

25.2.2010

OHI ON.. ens vuonna

Abiviikko ohi!

Potkiaiset
Mua ei tänä vuonna sentään enää lavalle vedetty, alko nää tukkajutut olla jo sen verran vanhoja. Noh, onhan mulla vielä yks ylimääränen vuos aikaa keikistellä siellä, perhana. Muuten kyllä irtos hupia taas ihan kiitettävästi.

Penkkarit
Kakstuntinen ei taas riittänyt valmistautumiseen ja mä ylläri olin myöhässä, kun yritin hikipinteessä väkertää noita perkeleen kiharoita. Tiistaina värjättiin tiukkien aikarajojen sisällä mulle taas uusintakierros pinkkiä tukkaan, iskin myös siihen ex-mustaan osioon värinpoiston vaalenemisen toivossa. Luovutin pidennyksien kanssa, ja iskin niihinkin värinpoiston, olkoot sitten vaaleet, kun eivät kerta muullaiseksi halua värjäytyä perhana.


Ja kyllä, oli tosi mukavaa jöröttää ton kuorma-auton kyydissä 40min, kun samalla perse jääty irti. Mäkin sua, pakkanen. Jos ois aatellu vähän pitemmälle, niin ois vuorannu ittensä vähintään kymmenellä villapaidalla. Olihan se muuten ihan kivaa, ainakin sai pitää ääntä. Ja viskellä karkkia, muut tosin ihan jakamismielessä, mä vaan yritin tähdätä kaikkia rasittavia ipanoita päähän... ''Pikatsuuu, anna karkkia!'' En anna. Ei mulla ees ollu, pöllin pomminamut Pedob.. Gloomy Bearilta.


Rekasta tönkköjäässä kouluun, koulusta Merille kattomaan Borattia, Meriltä isille hakee tavaroita ja isiltä porukalla Hesen kautta Riialle. Jotkut rekkamiehet tuli siellä Hesellä halailemaan mua ja kysyvät, josko oisin lähteny niiden maskotiks. Enpä lähteny. Hesen jonossa jotkut reilusti yli kakskymppiset naiset nauro mulle ja kuulemma kuvas mua salaa kännykällä, riiight. Tosi aikuismaista. :-----D

Riialla pynttäydyttiin ja lähdettiin sieltä baariin, ja överithän siellä tuli. Sai taas hävetä ihan urakalla. Ei passais innostua halvoista siidereistä. Syytän myös niitä patuja, jotka tuli ahdistelemaan meitä ja osti meille pöydän täyteen. Ne alko ahdistaa ja me karattiin vessaan. C'moon, mikä iskulause on ''mulla on sun ikänen poika.''? Aivan, hieno homma ja onnee sille sitten. Enkä todellakaan myönnä erehtyneeni jopa tanssimaan tuiterissa.


Pöytäkin iski silmää.

Abiristeily
Sohvan pohjalta seiniä ja lattioita pitkin suihkuun ja takaisin. Tuntu kun vieläkin ois ollu tuhdissa humalassa, mut se johtu vaan tyhjästä mahasta. Mukava laihdutuskuuri tuo laskuhumala. Tai no ei mukava, mutta.. noh.. tyhjentävä.

Merin kanssa taas melkein myöhästyttiin bussista, ja jouduttiin niistä kolmesta sit siihen pienimpään, missä oli jotain 12 henkilöä. Pysähdyttiin Kuortissa täyttämässä mahoja. Mukaan lähti suolapähkinöitä, vaikka mä en edes tykkää niistä. Teki vaan niin kovasti mieli suolaa. Jarko yritti lesota pelikonevoitoilla, mutta lopputilanne oli kuitenkin se, että herra oli 20e miinuksella, kun minä taas voitolla 15e. Haha, in your face. En joutunut mun Kuorttisyömisistä maksamaan kummallakaan kerralla, kiitos RAYn. Taisin yhteensä netota jotain päälle 30e. Ihme tuuri.

Ja loppu tästä jutusta menis kyllä taas ihan toistoksi Noran kanssa, sen verran samanlaiset asiat meillä on abiristeilyltä mielessä. Jatkoa täältä, jos jotain kiinnostaa.

Ja sit mä kameralutkasin.
 

[x] Kinosti. Mulla oli tos viel pinkkejä pidennyksiä joukossa, mut yks teki penkkareiden jälkeen itsemurhan, ja loput on missälie piilossa. Ja mun hiukset OLI alta vaaleet mut eka pesu, ni se pinkki tietty tarttu niihi, hohoo. Mut noi tosiaan näyttää vielä niin irtotukalta, että emmä haluu niissä normaalisti kulkee. Mu maww, pitkät hiukset olis nami. :3


Ja nää (+ Meri) oli laivan parhaat viihdyttäjät. :( <3 Ja meitsi läskeili juustokakkua ja pahoja kolmileipiä. : (

Watsa think abaut mi new layout neh? Pitäs viel hienosäätää kyl.

21.2.2010

Seventeen and dumb

Tää on sitten kirjoitettu keskiviikkona, mutta koska en saanut tätä ulostettua silloin, laitan sen nyt tänään ajankohtavirheineen kaikkineen. Enjoy! Tosin kaikki kuvat on abiristeilyn camwhoretusta, voiko epäjohdonmukaisemmaksi jutut enää mennä? :-----D

On se niin ihanaa olla abi; tänään potkiaiset -> baariin, huomenna penkkarit -> baariin, perjantaina abiristeilylle -> baariin. Abivuosi, mikä ihana tekosyy pitää neljän päivän aivot-olalle-ryyppyputki. No juu, koska hynätsyä on hyvin rajallisesti, taitaa se juopuminen jäädä sinne perjantai-iltaan. Emmä tietenkään pahastu, jos joku vähemmän tai enemmän juopunut tyyppi mulle sattuis juoman tarjoomaan, heheheoohoo.

Eilen vinguteltiin Markun kanssa Jyväskylään tehtävänämme pelastaa maailma, tai ainakin hakea se mun penkkaripuku. Btw, älkää luottako junan vessoihin hiusten suoristuksen toivossa. Ensinnäkään se töpseli ei antanut jatkuvaa virtaa, vaan pätkäs sen silleen, ettei se rauta ehtiny lämpenemään ollenska. Toiseksi, siellä sai harottaa mitä omituisimmassa haara-asennossa, ettei ollu naama siinä pöntössä, kun se tasapainottaminen oli niin vaikeata. :D Mä en tajuu, kuinka mä aina möhlin tukan/naaman, kun lähden muille paikkakunnille. Taas pehko näytti joltain harakan raiskaamalta. Noh, enivei.

Juna oli yllärii, myöhässä. VR:n mainoslauseeksi pitäis laittaa jtn ''VR ja varmasti myöhästyt!'' tai ''VR, omalla vastuulla''. Taidan myös taitaa kouluampujan katseen, kun ei meinattu päästä junasta ulos kun jo porukka yritti vängätä sisään ja saatoin katsoa yhtä jätkää vähän murhaavasti siinä tilanteessa. No ainakin se päästi ohi.. :---D Seuraava haaste olikin, ettei se linikka, millä oli tarkotus mennä, lähtenykkään siitä mistä mä olin kattonu. Noh, jouduttiin kuitenkin siihen ja selitettiin epätoivoisesti kartta kädessä puoliulkomaalaiselle bussikuskille, että voisko se sanoo missä pitää jäädä. Ai miten niin hä, mitä turisteja? Onneksi se mies oli kuitenkin ihana, ja huikkas meille ''heij neijdit'' oikealla pysäkillä. <3

Jes, päästiin tulliin, jossa ilokseni sain maksaa vielä vähän lisää siitä penkkaripuvusta. Kuudenkympin puvusta vaikeuksien kautta voittoon, 150euron puvuksi. Noh, rahaahan se vaan on.. :------------D Ja viralliset jutut oli hoidettu, eli päästiin shoppaa! :3 Maarit oli ihan hönä ja ulalla koko Jyväskylästä, pääsin vihdoinkin pätemään jollekulle opastuksen muodossa! (Yleinen vitsi tässä onkin se, että allekirjoittanut on tosiaankin eksynyt Kamppiin. Älkää kysykö miten onnistuin, mä en tiedä. Se oli hyvin hämmentävä ja sokkeloinen paikka, jopa viidennen kerran jälkeen... :---D)

Joutu kyllä siinä shopatessa väkisinkin huomaamaan mun ja Maaritin kauppojen penkomistahdin erilaisuuden, siinä missä mä läpipierasen pari, kolme kauppaa, sukeltelee se Maarit vielä siinä ensimmäise puljun oven edessä sijaitsevassa alelaarissa. Ja koska shoppausaika oli hyvin rajallinen, jouduin mä olee se kyllästyvä aviomies, ja muistuttelemaan vaimokkellee jatkuvasti aikarajasta. Saatiin kuitenkin kyylättyä suurinpiirtein kaikki listatut kaupat läpi, ja vielä ehdittiin linikkaankin ajoissa.


Totall badass don't-have-money-for-ed-hardy-paita, josta Maarit kustanti osan mun joululahjana, Fiorellasta. Onko joku muu, jonka mielestä Fiorella nimenä tuo mieleen ennemminkin mummon traktorin kokoiset pitsipöksyt, kuin wnb-nuorekkaan vaatekaupan? Siis puhun nyt kaupan nimenä, ihmisen nimenähän toi on ihan kiva. Pääsin todistamaan myös vihdoin niitä Demifeimejä Fiorella-farkkuja, ei edes Maaritin tarvinnut sormella osottaa, kun tajusin jo mistä on kyse. Järkyttävää, mun verkkokalvot ei ikinä toivu tästä. Plus muusta Fiorella laadusta, tohon paitaan on liimattu jumalaton määrä kimalletta, ja mä oon niin kawaii, et kakin glitteriä jatkuvasti.


Ja koska oon ollu supernärkästynyt hukattuani mun aarrepussin (aka. kämänen minigrippussukka, jonka pohjalla on muutama hassua rautanappia as known as lävistyskorua), niin mä sit ostin itselleni lohdutukseksi kauan kuolaamani hevosenkengät. :O ♥ Mut mua häirihtee, nää tuntuu jotenkin liian isoilta, mut kokoo pienemmät (8mm, ysimillisiin harvemmin törmää missään) on taas ihan liian minit mun torbedohuulelle. Pitää varmaan sit joskus, kun heitän Crazy Factorya korutilauksella, niin testata sieltä niitä 9mm renkaita.

19.2.2010

I toss and turn

Pikapäivityshhh! Penkkarit ohi. Nora sano että olin söpöin Pikachu ikinä. Fo sho~~. Taisin olla loppuillasta kännisinkin.


Ja kyllä, mulla oli äärimmäisen hauskaa muokata tähän tota epilepsiataustaa, harhar.


Nora, Meri ja Sanna. Sanna on ernu ku se ei oo söpö pehmoeläin eikä sillo kiharrettua lisäkarvaa. :(

Note to self; pikakännit ei oo koskaan hyvä idea. Taisin oksentaa mein sohvalle. :C EI PITÄNY JUUA VIEL KU VASTA TÄNÄÄ MUT NI. >:| Taitaa jäädä mun abiristeily vähän vaisuks. Mut parempi vaa nauraa niille muille, ku olla ite se känniääliö.

16.2.2010

Not-lista.

Mä tiedän, että saatta nyt tulla turpaan tän takia, mutta minun mielipide. Kyllä mullekkin on ihan arkipäivää, et suurin osa ei lämpee mun pinkille rotalle yhtää.
 
Hiukset/meikki/yms.

Musta+ruskea hiuksissa
Dear god.. Ei ei ja ei, ei näytä yhtään kivalta mun silmään. Ällö väriyhdistelmä. En kyllä ees lämpene ruskeelle pukeutumisessa, mut hiuksissa ehdoton no-no yhdistettynä mustaan

Maantienharmaa/ruskea+erikoisempi väri
Tarviiko oikeesti edes sanoo? Ja mä lasken tähän myös punasen erikoisemmaks väriks. Yh, yh yh. Jos sitä erikoisempaa väriä haluaa tukkaan, niin pistäkää se ääripäävärien, eli mustan tai blondin kanssa.

Muovipidennykset
Apua. Jos haluu lisätä jonkun värikkäämmän raidan hiuksiin, niin ok, kunhan se näyttää siistiltä. Mut jos pistetään pää täyteen muovista karvaa luomaan pituutta/paksutta niin eih... Ainavaan paranee, jos lyhyestä tukasta sojottaa kaksi ohutta slurpulaa, nam.

Kypärätukka
Varsinkin, jos otsatukkaa ei oo ollenskaan. Sivujakaus -> tukkaa otsalle -> vitusti  lakkaa = jes. Samaan sarjaan menee lepakkotukka. 

Itsetehdyt lävistykset
...Ei. Käykää teetättämässä ne ammattilaisilla, tai kaverilla/tutulla joka osaa. Kaikken naurettavimpia tapauksia mm. ''tein eilen lävistyxen hakaneulal ja se oli viel tänään kipee ni otin sen poish!11''
1. Ei lävistetä romumetallilla. Hankkikaa oikeet lävistysneulat nyt edes!
2. Tottakai se on kipee, tuoreilla lävistyksillä kestää yleensä vähintään kahdesta viikosta vuoteen parantua, riippuen paikasta.
Lukekaa niistä edes netistä, suurin osa ei taida sitäkän tehdä.. Ja sit vielä nää älyn sankarit, jotka pistää niittisarjana huulensa innostuttuaan kaikki mahdolliset rei'ät ja sit ne on kaikki viel ihan perseesti nähden toisiinsa, niinku ois humalassa söperretty.


Kulmalävistykset
Hyi.Yhdistän ne aina mustan rasvaletin omaavaan finninaamahevariin. Aina.  

Ganguro-meikit
Pelottavat, ainakin ne mihin mä oon törmänny.

Nenäsotkut kuvissa
Gaah! Nää aiheuttaa mussa suurta rageemista, varsinki ku tapana on kirjottaa päälle jotain yhtä kekseliästä tyyliin ''GGrraayuuhh``'' ja ''Ihq!1'' Apua.. Ja sitten ku te sottaatte nenänne kaikista kuvista ja sit teillä on ees yks kuva, missä nenä näkyy, ni kaikki kiinnittää siihen sit oikein huomiota, ja ei varmaan oo tarkotus, jos se nenä nyt on niin kauhee. Leikatkee nenänne kokonaan pois jos sitä on nii vaikee näyttää.


Nudehuulet
Siis ne pissisten huonosti tehdyt, että meikkivoidetta viis kerrosta ja joku kiilto siihen vielä päälle.. <3 Näyttää enemmän siltä, että ois vedetty jotain taikinaa ja unohdettu pyyhkii suu

Vaatteet


Legginssit/sukkahousut housuina
Mua naurattaa aina, kun nään teinejä viipottamassa pyllyt paljaana täällä meidän jääkauden ilmastossa. Legginssit ei oo eikä tuu olemaan mulle sama asia kun housut, ei ees farkkulegginssit, koska ne on äärimmäisen rumia ilman vetoketjuja ja varsinkin ilman takataskuja, ugh. Onhan se ihan kivaa, kun perse näyttää ladon ovelta. Kelpuutan kyllä nää kaikki hameen/mekon/tarpeeks pitkän paidan kanssa, mut muuten ei kiitos. Ps. mäkin teidän alkkareita.

Uggit


Maailman rumimmat kengät. Jalat näyttää niissä ihan epämuodostuneilta joltain.. joltain. Kuutintappokengät. En ollu koskaan aikasemmin ees nähny niitä ihan läheltä, ja sit Maarit meinas Jyväskylästä ostaa ne ja mä vaan ragesin, että ET OSTA RUMIA KENKIÄ! >:OOO Se ei varmaan ikinä enää shoppaa mun kaa..

Paljetit
Niistä tulee jotenkin halpa vaikutelma.

Leveelahkeiset farkut
Nyt kun oon niin pillifarkkuihminen kun voi olla, niin en enää mistään hinnassa pistäs päälleni niitä normaaleja farkkuja, ei ainakaan korosta mun päällä mitään hirmu imartelevasti.

Feikkitennarit
No joo, en mä niitä inhoo, enkä kyki puskissa kiväärin kanssa vaanimassa kaikkia, jotka semmosilla löntystää, mut mä en ite ikinä aio ostaa feikkejä. Converset on rakkaus. Vaikka välillä kyllä himottaa ku on jotain tosi söpöjä feikkitenuja, mut en ratkea! Ainakaan toivottavasti..


..ja ne Demifeimit Fiorella-farkut
O m g.

Kaikki muut kuvat , tennarikuva by me.

Penkkaripukuvinkit tälle päivälle: ei ihminen, piirroshahmo

15.2.2010

Why does my heart cry?



Viikonloppu taas oli mitä oli, perjantaina piti kattoo Merin kanssa leffoja, mutta ei keretty hankkia niitä leffoja, siispä me datattiin yömyöhään ja nautittiin sokerihumalan tarjoamista viihdykkeistä, eli pöhköistä jutusta ja hihittelystä samalla kun, popitettiin GhostBusters-musaa. (Who you gonna call? GhostBusters! Tiidi tiidi tiidi tiidi titididiii.. kuinka moni tunnustaa katsoneensa kyseistä sarjaa tai elokuvia? Ja kuinka moni tunnustaa, että toi tunnari on ihan kick ass-kamaa?)

Lauantai alko Junolla, teki vaan mieli kattoo joku leffa. Eipä ollu mitenkään hirmu erikoinen, aika tavallinen ja hellyyttävä. Vastapainoksi katsottiin sitten Merin kanssa iltasella Zombieland. Täytyy kyl sanoo, et zombileffat, jotka ei ota itteensä liian tosissaan, on parhaita. ''I WANT MY TWINKIE!!'' :( <3


Myöhemmin kävi kutsumus baariin taas Noran viihdytysnaiseksi. Arvatkaa kuka oli pa, mut sai kuitenkin taas sen pirtelön ja oli super onnellinen? Baari-ilta ei oo kunnon baari-ilta ilman omenapirtelöä, omnom. Ja taas tuli näitä Varkauden ihania miehiä kehuskelemaan siinä vaiheessa, kun niiden silmät heittää niin paljon, ettei ne erota tuolia ja pöytää toisistaan. Eräs ei niin ihana herrasmies tuli halailemaan mua lantionseudulta, ja sano, et mä ja Nora ollaan baarin kauneimmat naiset... right. Taidettiin olla ainoatkin niin aikasessa vaiheessa iltaa... :---------------D

Tietty siel baarissa oli nää muutamat vakiopärstät, esim meidän ällöttävä käsipusu mies. Ei se uskaltanu kuitenkaan lähennellä niin paljoo kun yleensä, koska Tomikin oli mukana. Jotain käsittämätöntä se kuitenkin yritti älämölötä meille siinä. Gotta love Varkauden baaritarjontaa.. not. Olis oikeesti kiva joskus päästä jonkun muun kaupungin yöelämään, ettei kaikki olis tuttuja naamoja.


Baariasu ft. kanankoivet. Naama angstas ja ei suostunu olemaan kuvissa, joten tein sen kanssa sopimuksen ja tungin paperia etteen. Joku voi vähän bongata tota mun hiuksiin värjäämää sinistä tosta. Voin kertoo, et väsymys + myöhäinen kellonaika + hiuksiin kyllästyminen + värjäysidea = ei yleensä mitään hyvää. Perustelin ton epäonnistumisen nyt sillä, et kun päälle vetää pinkkiä, niinkun aikomuksena taas olisi tällä viikolla, niin niistä tulee violetteja raitoja vähän elävöittämään tukkaa.

Kuski karkas jo ihan alkuillasta, joten Antti oli taas ihana ja kävi mut pyörällä hakemassa niille. (Oli muuten lämmin asu olla pyörän tarikalla.. Onneks Antti toi mulle lisävaatetusta!)Ystävänpäivä meni hurjan romanttisissa merkeissä, eli me syötiin, datattiin  ja kytättiin Hopeanuolta. Moulin Rougekin meni ohitse, perhana. Se, jos mikä, on mahtipontinen musikaali, ja mun yks toteutumaton toive onkin, et sen pääsis näkee leffateatterissa. Ne biisit, tanssit, puvut, ja Evan McGergorin ääni.. ;;___;; Kaikki! Perustylsä juoni tosin, mut paskat siitä.


Oikeesti, järkyttykää. Vihaan kuvia, missä näkyy mun naama kokonaan, mut tunnen jotain sairasta mielihyvää tästä rumuudesta ja pistän tän nyt kumminkin. Thou shall suffer, muhhhahhaha.. Ihan kiva munanaamahan sää oot. (Toivottavasti teidän koneet lataa ton kuvan kokonaa, että pääsette nauttimaan tästä järkytyksestä, koska mun kone ei syystä tai toisesta näytä tota kokonaisena, onneksi.

Mun pitäs huomenna lähtee Jyväskylään. Taas. Mut yksin! :----( Omg oon laumasielu, paskallakaan ei voi käydä yksin. Mut siis homma on nyt se, että se penkkaripuku on saatava, ja kyllä tulee itku ja raivonpuuska, jos en osaa taaskaan suunnistaa sinne tulliin. Miksi tullin osoitteeksi annetaan Laukaantie 4, ja sit kun laittaa Google mapsiin, että Jyväskylä tulli, niin se on jossain Vasarakadulla? Koittakaa jo päättä! Pitää vielä aamulla soittaa ja varmistaa, et se osote on oikee, koska ei oo enää varaa lykätä tätä reissua, saatikka sitten varaa epäonnistua.

Mut vähän positiivista puolta tästä; vaikka en saiskaan sitä pukua ajoissa (mikä ei ole vaihtoehto), pystyy sitä käyttää muutenkin, kun vaan penkkareissa. Mut tää taas riippuu ihan ihmisestä, miten sen nyt ottaa. Mähän en ookkaan siitä mun puvun ulkomuodosta mitään teille kertona, enkä mä sitä niin hirveenä salaisuutena varjelekkaan, koska se ei oo kovinkaan kekseliäs. Voisin nyt antaa siitä pari vihjettä, mut turhaan te sitä arvuuttelette kommenteissa, koska en julkase niitä kommentteja, missä arvataan oikein. Piilotteleminen nyt on vaan kivaa. >:3

Pari avainsanaa asusta suosittu tv-sarja ja yliluonnollisia voimia. Jes.


Lempparinuudeleita, Maman Shrimp flavour (Tom Yum). Ja ei, tää kuva ei liity siihen penkkariasuun sitten, vaikka oishan se aika epic olla nuudelipussi. Ha ha haahoo..

10.2.2010

Terveisin vihainen neulatyyny

Sarkasmia, kärjistelyä ja dissaamista havaittavissa tekstissä.

Sanomalehtiviikon ollessa käynnissä toi Antti koulusta Iltasanomat ja tänä aamuna päätin sitten selata sitä leipää mutustellessa. Bongasin sieltä sitten semmosen jutun, että Nrj:n juontajana ja X-factorin tuomarina toimivaa Renneä epäillään nyt uusnatsiksi ja rasistiksi. Ja miksi? No koska häiskällä on skinhead-bändi, jonka sivustolla on kuvia maassa potkittavasta ihmisestä ja kaiken lisäksi tyyppi on kalju ja sillä on vielä hämähäkinseitti tatuoituna kyynärpäähän (uusnatsien symboli). Ja tietty tästä nyt on hirveet keskustelut lähteny liikkelle, omg kun uusnatsi on telkkarissa ja eihän tämmöinen nyt käy.

Voi jeez ihmiset. Ensinnäkin, joka toisen öriörimetalbändin levyjen kansissa/fanipaidoissa yms. on ihan samallaisia juttuja, kuolemaa, sotaa, raakuutta, eikä siitä tehdä sen kummempaa haloota. Rennen bändi oli myös keikallaan innostanut yleisön tekemään natsitervehdyksiä. Joo, jokainen keikalla olija oli varmasti uusnatsi ja kyseinen bändi yrittää kasata niiden avulla jotain himmeetä armeijaa ja sitten ne hyökkää jee.


Toisekseen, hämähäkinseitti kyynerpäässä on aika yleinen tatuointi, ja musta tuntuu, että puolillakaan niistä pulliaisista, jotka käy sen ihoon haukkauttamassa, on hajuakaan siitä, että mitä ne sillä edustaa. Tyypit ottaa semmosen tatskan, koska se on yksinkertaisesti cool. Musta nyt tuntuu, että tässä ''kohussa'' on nyt vaan kyse siitä suomalaisten harmaahapsien konservatiivisuudesta ja epäluulosta kaikkea ''epänormaalia'', kuten tatuointeja, ja ns. raskaampaa musiikkia kohtaan. Tuntuu, että varsinkin noi vanhemmat ihmiset lukee roskalehtiä kun piru raamattua ja touhottavat ihan turhista asioista. Luulis nyt kumminkin, että kun ne on niin elämänviisaita, niin osaisivat olla nostamatta turhaa älämölöä moisesta pikkujutusta. Nyt kaikki neuroottisimmat pumpulissa lapsiaan kasvattavat hössöäidit kieltävät lapsilta X-Factorin kokonaan, onhan ohjelma sentään täynnä natsipropagandaa ja käännyttämistä ja natsi-Renneä uhkaillaan, että se pitäs erottaa tuomaristosta, tai jopa koko ohjelmaa ruveta näyttämästä.

Oikeesti, järki käteen nyt.

Mä en muutenkaan ymmärrä tätä ihmisten syrjintää esim. työmarkkinoilla, jos niillä on lävistyksiä/tatuointeja. Okei joo, joissain ammateissa lävistykset voi olla haittana ja tiellä, mut mitä se lävistys siinä kassaihmisen naamassa teille tekee? Hyökkää kimppuun? Joskus Helsingin sanomista luin yleisönosastolta kirjoituksen, missä joku viittasi jotan sinne päin, että normaali-ihmisten ei pitäis saada ottaa tatuointeja. Ensinnäkin, määrittele normaali ihminen? Ja mites ne tauoijat sitten tietää, kelle saa hakata ihoon ruusun ja kelle ei? Linnakundin, merimiehen ja hullun papereillako sen kuvan vaan saa? Ihme massahysteriaa.

Ja vaikka mua ärsyttääkin se, että nykyään kaikkien pakkelinaamasten stringiperseidenkin naamasta roikkuu vaikka mitä rautaa, niin toisaalta mä oon ilonen tästä ilmeisesti Anna Abreun liikkellee vierittämästä ilmiöstä, et ''normaalitkin'' immeiset sitä rautaa hankkii muuallekkin kun korvaan. Ehkä sitten, kun meidän eläkepommi on kupsahtanut viimeistä myöten ja tilalle on tullu hyväksyväisempiä kanssaihmisiä, pääsen mäkin töihin.

Tästä tuli nyt olevinaan niiiiin fiksu ja kantaaottava näppärällä huumorilla varustettu juttu, että huh huh. Not. Ja minun sanani on laki, ettäs tiedätte.

9.2.2010

If this is what I call home, why does it feel so alone?

Tänään on semmonen päivä, että mikään ei taas onnistu tai oo hyvin. Tukka ärsyttää, naama vemputtaa ja vaatteetkin on syvältä takamuksesta ja tää blogi varsinkin. Mur. Ei auta muuta, kun vedellä raejuustoo tyytyväisenä napaan ja pitää nokka kiinni. Taidan kohta tyhjentää kaiken syötävän tuolta kaapista.

Pyllyt jostain laihduttamisesta, mä unohdin sen jo varmaan seuraavana päivänä siitä mun kirjotuksesta. Ja aina käy näin. Mä vaan unohdan kaiken, gaah valivali runkrunk. Huomenna ois kouluakin, kun muut abit on jo lukulomalla.Tyhmä matikan vitoskurssi ja tyhmä neljäs vuosi. Tai pitäs varmaan sanoa, että helvetin tyhmä opiskelija. Jeez, kuka jää vapaaehtoisesti lukioon neljäksi vuodeksi?

Tähän fiilikseen ei nyt voi muu auttaa, kun piipittävät miesäänet. Siis bändit, joissa on laulajana piipittävä mies.  Ja ne semmoset on ehdotonta parhautta ja päivänpiristettä. Hommaan tähän mitättömään postaukseen nyt sisältöä Youtuben sponssaamana, ja laitan tähän kyseisiä lemppareita.


The Crash, ääripää suomalaisille ominaiselle muuten niin tummanpuhuvalle öriöriheville ja metallille. Laulaja Teemu Brunila myös sävelsi ei-niin-mun-mieleen Jenni Vartiaiselle hittikappaleen Ihmisten edessä, mikä on kyllä ihan mahtava.


Oh No Ono, tanskalaisia indiekiddoja vallattomine kiharoineen ja vemppajalkoineen.


Nyttemmin radioraiskauksen myötä minullekkin tutuksi tullut Owl City. Ja vaikka mä en pahemmin naislaulajista perusta, niin tässä rakastan ton feattaavan naisen ääntä.


Lisää kamaa Tanskasta, hiljattain Suomessakin vieraillut Mew. Arvatkaa vaan, kuka jäi kotiin ruikuttamaan, kun nää oli keikkailemassa.


Tietty Coldplay, tai tutummin ja typotummin, Coldpal. Tarviiko muuta edes sanoa?

Ja pakko laittaa tähän vielä pari muuta liikkisbiisiä.


Aww, toi video on niin ihana. :D ♥ Naurattaa aina.


Ja nää olis niinku tulos Suomeen huhtikuussa taas, ette arvaa kuka tahtoo ja myös menee kattomaan noita. Oon nähny Hannahit jo kerran, sillon ku ne oli Aidenin lämppärinä, hehee. Lämppäri oli parempi. 8D Säästän perseeni ruvelle nyt.


Keikoista puheenollen, olin nii ylpeenä hyppimäs tuol kaikkien muidenki emojen kanssa, aww. Mut ikävä pilata ilonne, mä en kiljunu. Tai no ehkä ihan vähän mut siis... mikään fanityttö koskaan ollu ainakaan.... :-----------D Ja toi keikka oli ihan sikaihana, eka keikka mis olin, jos ei istuttu. Oli kyl vähän traumatisoiva kokemus osittain, meinasin lopussa kuolla sinne ja siirryin suosiolla taakse jumittamaan. :DDD En ollukkaa arvannu, et se vois olla niin raskasta yrittää pitää itteesä hengissä tuolla. Muistan, ku Sannalla oli vähän turhan löysät tennarit, ni keikan jälkeen vaa metsästettiin sen kenkiä tuolta ja tehtiin loistavia varasuunnitelmia, esim. et puettas Sannalle semmoset pahvikupit jalkaan jos ei kenkiä löydy. Onneks löyty kuitenki.

Ja jos teillä olis jotain piipittäviä miehiä mielessä, niin feel free to linkata semmosia mulle. :)

8.2.2010

Questions and answers

Kuolkaa tohon tekstin määrään. :)

 Paras..

Väri?
- Monia on (mikä klisee) ja ei, pinkki ei oo mun lempiväri vaikka hiukset ja vaatteet siihen välillä viittaakin. Sininen, vihree ja keltanen. Ja pukeutumisessa harmaa, vaikka se onki aika tylsä.


Paita?
- Tietty tää aina vaihtelee, mut tällä hetkellä se Antin ostama keltanen huppari. :33 Ja kuva löytyy tuolta alemmasta postauksesta.

Kaveri?
- Kaikki on lemppareita, mut eri tavalla.

Herkku?
- Karkki. Omnomnom. Irtsareista Candy Kingin vadelmalakritsityynyt. ♥

Bändi?
- Mul on kaks, Him ja Placebo. En osaa enkä suostu päättämään niiden väliltä. :D

Fiilistelybiisi?
- Placebo - Every Me Every You.

TV-ohjelma?
- Vauvakuumetta, ai että miten ihanan idiootti sarja. :D

Vaatekauppa?
- Oompa tylsä, H&M. Ja täällä Varkaudessa sitä joutuu tyytymään vaan Jim&Jilliin ja Seppälään. Hooämmälle pääsy on harvinaista herkkua. :D Kirppareita tulee toki nuohottua myös useasti.

Suhteet

Kun tapaat uuden ihmisen, mihin kiinnität ensimmäiseksi huomiota? (esim. naamaan, hiuksiin, vaatteeisiin tms)
- Silmiin ja ääneen.

Millo aloit seurustelee?
- Antin kanssa elokuussa 2008

Ootko seurustellu aikasemmi?
- Nope.

Missä sinä ja poikaystäväsi tapasitte?
- As lame as it sounds, netissä. No oikeesti meillä on yhteinen kaveri ja ehdittiin me livenä nähdä paristi mut sitten alettiin ihan vahingossa puhua galleriassa yhdessä yhteisössä. Taidettiin kirjotella näppis sauhuten n. pari kuukautta, kunnes sitten nähtiin kesällä ja aina niin ihana ja valmissanainen Mokkis oli essuna. :D

Rakastatko Anttia?
-Kyllä.

Haluatko mennä naimisiin / saada lapsia sitten joskus? 8)
- En halua naimisiin, avoliitto riittää mulle. Ja lapsien laita on vähän niin ja näin, tuntuu että saattasin taipua sitten joskus adoption puolelle jos haluan. :D

Millon me hankitaan lisää hampurilaislapsia?
- Heti kun sä oot valmis beibe, ja vaan jos sä synnytät. ;) Raskauskiloista eroon pääseminen on yhtä helvettiä!

Oletko sä antanut mulle anteeksi mun pienen syrjähypyn nimeltämainitsemattoman ylitatuoidun pissipään kanssa?
- Muisto kalvaa mua yhä, mutta oot niin kiva puksuteltava, etten luovu susta jonkun apinamummon takia. Plus oot ihan hiton söötti. ♥

Onko Mustiina sinulle kuin oma poika?
- ..onko Mustiina poika?? :(

Häpeätkö sitä, että hän on BigMac eikä euron Juusto?
- En, onhan BigMac sentään paljon arvokkaampi. :)

Haittaako, jos kerron, että mä taidan odottaa uutta BigMacia samaiselle ylitatuoidulle pissipäälle?
- NO PERKELE VAIMO. :( Mä oon nyt hyvin pettyny suhun. Pitääkö sulle ostaa joku pimppilukko? :((

Ootko sä muka ihan hetero?
- Niin kauan kun en oo seurustellu tytön kanssa/ollu ihastunu tyttöön kunnolla niin lasken itteni heteroksi. Mutta ei, en väitä olevani 101% hetero, eikä mua haittaa se ajatus, että joskus kiinnostuisinkin tytöstä.

Ulkonäkö/tyyli
 
Voisin kuvitella et moni tulee sun ulkonäköö, hiuksii kehuu, onko näin?
- Muutama aina välillä, enimmäkseen netissä. On pari toki tullu ihan kasvotustenkin kehumaan. Hiukset saa varmaan eniten huomiota. :D Ja Antti nyt ällölässyttää mulle aina. :) ♥

Minkä ikäsenä aloit värjää hiuksias?
-Muistaakseni kutosella aloin vaalentaa, mun äiti on ollu blondi niin pitkään kun mä muistan ja lähdin sitten samoille linjoille. Sit mulla oli perseeseen asti ylettyvä hevosenharja, vähän oon katkera et oon menny leikkaan tukan joskus lyhyeks. No mut hei, olinhan mä sentään tosi söötti pikkuemo. :D ♥

Minkä värisiä hiuksia et ikinä haluaisi?
- Apua, en uskalla sanoo tähän mitään, kun kuitenkin heti keksin et olis siisti. :D Mut kokonaan violetteja hiuksia mä en ottais. Se väri ei kiehdo mua okein. :O

Matkitko jotakin ihmistä?
- Tietty! Tietämättäni ja tiedostaen. Mutta yleensä vain pieniä juttuja, mut mulle saa oikeesti myytyä mitä vaan. Nora on lörpötelly jostain konemiehen saappaista jo iät ja ajat ja aluksi musta ne oli tosi vastenmieliset ja rumat, mut nyt pikkuhiljaa ihan huomaamattani oon alkanu kiinnittää semmosiin huomioita vaikka missä..

Mistä hinnasta suostuisit vaihtamaan tyylisi vuodeksi täyslissuks?
- En tiedä, viikko tai pari menis vaikka ihan läpällä, mut kyl se alkais vuodessa jo mennä aika tylsäks. D: Sanotaas nyt et jotain 50 000e hooho. Kuka maksaa?

Mitä vittua sun päässäs liikkuu ku on tollane letti ja vitu wnb scene luulet olevas?
- Mä rakastan mun pinkkiä reuhkaa. ♥ Beibi, mä en luule olevani wnb, mä tiedän olevani tr00. ;) Mut mä en yritä olla mikään, mulla on pinkki letti, koska mä tykkään siitä. Mä pukeudun, meikkaan, värjään tukkaani ja lävistän naamaani miten mä halua, en siks että mä haluan edustaa jotain tyyliä. :D

Miks vitus sul o tollaset valkoset rumat linnun paskat silmäs? Oisko aika siirtyä eteenpäi ja huomata et ne näyttää vitu rumalt?
- Siks. Ei vielä.

Scene look ei oo enää in, mitä haluat tehdä asian hyväks ps. oot vitun nolo ja nauretaa sulle aina koulus vitu koulukiusattu
- Ei oo enää in?? No perhana, pitää sit ruveta varmaan gyaruks et oisin taas muodis. :((  Ja btw aika rajuu ja kekseliästä haukkua koulukiusattua koulukiusatuks.... :D

Pitää nyt vielä mainita, että toi vitun hokeminen joka välissä laskee tän kettuilukommentin tasoo aika reilusti ja saa vaikuttamaan kirjottajan ala-asteelaiselta pikkukovikselta. :)

Millä värillä värjäät hiukses?
- Tilaan/käyn ostaa aina Cybershopista Crazy Colorin Pinkissimoa. En oo koskaan kokeillu mitään muuta pinkkiä :)

Miten pysyt noin hoikkana?
- En pysy, piilotan mun mahan vaatteiden alle. Kädet on kyllä laihat joo, kaikki kerääntyykin reisiin ja masuun. :---DD

Oootko oikeesti yhtä kaunis ku noissa kuvissa?
- En, oon ruma.


Muuta

Mikä on sun oikee nimi, kun se ei oo Julia? :D
- Aww, oliskin Julia. :D Guah, mulla on syvä inho mun oikeeta nimee kohtaan, mut nyt kun saisin vaihtaa sen ihan virallisesti, niin emmä keksi nimee, mikä sopis mulle paremmin. :---D Juu siis, oikea nimi on Vilhelmiina, kiitos mun äidin oudon nimimaun.

Luetko kirjoja?
-Kyllä. Varsinikin jos löydän jonkun kiinnostavan sarjan niin tulee ahmastua heti ne. Tykkään enemmän kirjasarjoista kun yksittäisistä, mut kyl luen niitäkin.

Minkä kirjan luit viimeks?
- Taisin lukea Henniltä lainaaman Uusikuun taas n. kolmannen kerran läpi. Moi mummi, btw mun poikaystävä kimaltaa... : DDDDDDDDDDDDD

Mitä ottaisit autiolle saarelle mukaan?
- Antin ja koneen. Ja ison risteilyaluksen täynnä ruokaa alkomaholia ja kaikki kaverit sinne tietty kans. Sit pidettäs bileet. 8D

Mikä sun keskiaro oli ku lähit peruskoulusta?
- Seittemän ja jotain, en muista. :D

Mitä meinasit lukion jälkee tehdä?
- Minä onneton laiskuri oon lukiossa neljä vuotta kun oon niin aikaansaamaton (älkää ottako mallia, ei oo kivaa) ja sit mä lähden kai Jyväskylän amiskaan kampaamolinjalle, koska keksin vasta nyt, et se vois olla ihan hauska semmonen vara-ammatti. Ja sit opiskelen lissää jottain mikä tuntuu kiinnostavan.

Mikä on lukiossa parasta?
- Vapaus, ainakin verrattuna peruskouluun. Ja se, että jää enemmän aikaa miettiä jatko-opiskelua.

Mitä kieliä puhut?
- Suomea, englantia, vähän ruotsia, ihanihan ministi ranskaa, saksaa, japania ja espanjaa (tyyliin muutaman sana, lol) ja tietty möngerrän yleisesti selvää siansaksaa.

Jos sun pitäs antaa itsetunnolles numero arvosanoilta 1-5 mikä se olis?
- Sanotaan 2,5. Joskus on hyviä päiviä ja joskus huonoja.

Jos saisit nyt heti 1000€ mihin tuhlaisit?
- Viinaan tietty! No ei, säästäisin abiristeilylle, lähtisin Helsinkiin shoppailemaan ja sit tilaisin jokut ybersöpöt Converset, Reebookit ja ison kasan Pokémoneja Ebaysta. Hommaisin myös sen kauan haaveilemani Gamecuben siihen parhaan mätkimispelin ikinä, Super Smash Bros Meleen. Ei kyl kauaa kestäs ne rahat mulla ja säästämisestä ei tuu ees puhetta. :D

Mitä asioita odotat eniten kesästä?
- Lämpöä ja aurinkoa. :3 Ja sitä et saa tallustella tuol ilkosillaa. Olis myös ihana sanoo, että kavereiden tai Antin kanssa hengailua, mut suurin osa kavereista häviää kun pieru saharaan tonne maailmalle uusiin elämiin ja Antti lähtee kuukaudeksi interrailille. On sitten parasta perskutarallaa tulla lämmin kesä!

Mikä on inhokkiruokaasi?
- Hernekeitto, ugh! Oon vihannu sitä jo pienestä asti. :D

Oletko riippuvainen jostakin (esim. huulirasvasta)?
- Huulirasvasta, koneesta, Antista, kavereista, blogista ja galleriasta, karkista, suoristusraudasta, lakasta, meikeistä, pinkistä tukasta, teestä, nuudeleista and the list goes on and on.:D

Pahin pelkosi?
- Mulla on aina hirvee pelko persiissä, et Antille käy jotain ku se on niin yleiskohelo ja tapahtuma-altis. Pelkään myös et mun kaverit hylkää mut vaan yhtäkkiä. D:

Onko sulla esikuvia tms?
- En tällä hetkellä oikein ''fanita'' ketään erityisemmin. Oon tylsä.

Minne haluaisit matkustaa?
- Thaimaaseen taas. :( Ja sit haluan Englantiin ja Amerikkaan.

Paras puoli itsessäsi?
- Mä en stressaa asioista liikaa. Ja osaan suurimmaks osaks ottaa asiat huumorilla jos tilanne sitä vaatii.

Entä huonoin?
- Mun ulkonäkö ja oon yleisesti aika karsee ja tylsä ihminen. :D

Mistä hinnasta menisit nyt heti nyt uimaan tonne kylmää meree? :D
- En menis, hyi helvetti! 8( No okei voisin mennä rannalle pärskimään jo parista kympistä mut en _ikinä_ menis sinne keskelle merta uimaan, HYI. 8( Ties mitä lonkeroelukoita sielläki!

Poltatko tupakkaa?
- En. Saatan polttaa kännissä, mut en muuten. No okei viimeks Helsingissä ollessani polttelin, kun se STADILAISTEN tapa on niin tarttuva. Mut yleensä rupee koskee vaan päähän ja tulee huono olo niin ei huvita.

Miks aloit pitää blogii?
- Maarit oli tässä jutussa innoittajana, kattelin jonkun aikaa vierestä kun se piti omaansa ja sit aattelin et perhana määki kun se vaikutti niin kivalta. Ja kaipailin muutenkin lisää nettitekemistä kun Galleriasta ei oikein enää irronnu mitään jänskää. :) Tykkään kirjotella näitä juttuja tänne ja raportoida teille ah-niin-mielenkiintoisesta-NOT-elämästäni.

Tuutko kahville?
- En juo kahvii paitti sillo ku oon töissä. :( Muuten kyllä.

Kusitko pienenä yöllä housuun?
- En, sori.

Pidätkö itteäs parhaana ihmisenä?
- Mä olen maailman ihanin, paras ja hauskin. Juu, en. Mä en ois itteni kaveri. :D

Mitkä sun kaikkien koirien nimet on? :D
- Niitä on nyt enää seitsemän, kun yksi palas ensiten omistajan luo, mut meille saattaa olla tulossa tänä vuonna ainakin yks taas lisää. :) Shetlanninlammaskoirat: Hilma, Fami, Brilli, Halmi belgianpaimenkoirat: Pippuri, Churi, Risella.

Miksi sun blogin nimi on Juha Tuskassa? Mistä se tulee? & Mistä juha_tuska nickis tulee?
- Kaverin kanssa oli väsynyttä hauskaa joskus ja sit heitin jostain ton Juha tuskan ja mietittii, et jos vaihdan sen nickiks niin sit kaikki kattoo sitä nickii sillee ''joku 40vee hevidude, lol'' ja sit sen nickin takana onki vaa joku pien emopentu. Koko juttu on huono läppä ja niin tää mun blogikin on joten, heh. :D Ei sen syvällisempää tarinaa silläkään.

Elämäsi eka humala? Siis minkä ikäsenä?
- Peruskoulun ja lukion välisenä kesänä. En jaksa nyt järkeillä ikää.

Monelta heräät aamusin?
- Riippuu missä mä oon, äitillä joudun herää kouluaamusin kuudelta, koska ainut linikka menee kahdenksan aikaan kaupunkiin ja iskällä nukun niin pitkään kunnes oon myöhässä koulusta. :D Viikonloppuna rokuloin jonnekkin kahteentoista ja yli. Rakastan nukkumista.

Mille keikalle haluisit nytte?
- Oisin halunnu sinne Pili Talentin keikalle mut murrr. >:| Meri pääsee sinne ja oon tositosi kateellinen.

Kui kauan datailet päivässä?
- Niin paljon ku mahollista.......... :D

Saatko kk/viikko rahaa? Paljonko?
- Kelalta 96e kuussa ja iskältä joskus satunnaisesti.

Omistatko mopoa?
- Skootterin juu, mut mä ja skootteri ollaan tosi vaarallinen yhdistelmä nimim. kolarimonsteri

6.2.2010

Your dreams and your hopeless hair

Eilen lähdettiin yhdentoista aikaan Antin kanssa Jyväskylää kohti huristelemaan bussukalla. Nähtiin siellä sitten Mokkista ja muita kavereita, mutta sitä tullijuttua ei saatukkaan hoidettua, kun kaikki ei taas menny niinku piti ja ei sitten saatukkan haettua sitä mun penkkaripukua. :D Noh, aina ei voi onnistua. Ja vaikka ei pitänyt ostaa mitään niin noooooo.. voitte arvata.


Sininen tyllihame 9e, H&M. Tää oli semmonen pakollinen ''mut se on alessa..''-juttu. Meinasin kesällä Ruotsissa vieraillessani kaapata mukaan tämmösen pinkkinä, mut sit jäin miettimään, et tuleeko sitä kuitenkaan käytettyä. Nyt mun oli pakko saada toi tyllihyökkäys mukaan, kun se on niin ihanan puff ja halpa.

 

  

Kun en sillon viimeksi saanut H&M:ltä ryövättyä mukaani yhtään harmaata toppia, niin nyt sainkin kaksin kappalein, hähää! Nää kaverit makso 5e ja 6e.

Sit löysin Carlingssista maailman sympaattisimman hupparin, mut se makso 30e ja mun rahatilanne ei enää joustanu yhtään. Olin ihan möö kun jouduin jättämään sen sinne kauppaan sovituksen jälkeen, tietty se sopi täydellisesti. 

Loppuaika, eli puolisen tuntia me hengattiin lihatiskillä ja sit pitikin jo rymytä linikkaan ja lähteä takaisin Varkauteen. Tietty Antin piti olla vielä ihana poikaystävä ja pelastaa mun materialistinen masennus sen hupparin suhteen.


Se oli ostanu sen mulle, kun mä olin nostamassa rahaa. :( Mawww. ♥ Toi hupparin naru näköjään heittäyty vähän villiksi tossa kuvatessa.. Mut naamallisia mustekalan näkösiä popkorneja! Ja toi väri on niin karkkimaa ettei mitään rajaa. Mä kyl tiedän et eräs nimeltämainitsematon Nora ei oo varmaan kovin innoissaan tosta väristä, keltanen kun ei ollenkaan kuulu vaimon lemppareihin, mut ei se mitään, Muumimamman keltanen on musta ihan ällösöpö ja mukava piristys näihin muuten tylsähköihin tummanpuhuviin talvivaatteisiin. :3


Kuvasin myös tän pääskyskorun, joka jäi uupumaan viime shoppauskuvista. Seppälästä bongasin.

Niin juu, niiden pidennysten kohtalo..

 

Toi oli värjäystulos vaalennuksen ja pinkin jälkeen, raidallinen. Mokkis vei noi kouluun tsiigattavaks, ja eihän ne ees oo kokonaan aidot. Siis pientä kusetusta, kaikkialle oli tungettu teksti, et 100% human hair ja sit niistä noin puolet on muovia? Ja vaikka tilasinkin vähän halvemmasta nettikaupasta, niin toi on se sama paketti, minkä saa esim. Hairtradesta, niin mitäs perkelettä? Njuu, mietittiin Mokkiksen kanssa, et noi saa vaalennettua vielä, tai sit niihin vois kokeilla iskee sitä mustaa väriä. Oishan se musta ollu ihan kiva juttu, jos en ois just nähny hirveetä vaivaa vaalentaa tota tukkaa alta. Nyt mua houkuttaa ihan suunnattomasti kuitenkin taas tursasta sitä mustaa tonne tukan sekaan, mut jos mä nyt kuitenkin vaalentaisin. Vaaleesta mustaan on kummiski helpompi, ku mustasta vaaleeseen. Mut juu, katotaan mitä tulee.

Ps. Eksyin poikien laneille ja uppoudun nyt Pokémon-pelin (tarkalleen ottaen Emeraldin) maailmaan pariksi tunniksi hyvin tyytyväisenä. Maailma kaipaa pelastusta ja tää tyttö kaipaa omaa annostaan mielikuvituksellisista ja värikkäistä tappeluöljöistä.

4.2.2010

When these pillars get pulled down it will be you who wears the crown

Tiistaina kävin vaimon, eli Noran, kanssa ostoksilla. En tajua, että vaikka mun rahatilanne ois kuinka tiukka hyvänsä, niin mä saan silti vedettyä kaupungilta aina jotain sontaa mukaan. Oon pirun hyvä puhumaan itteni ympäri, ja sit joudun taas myöhemmin katumaan sitä tuhlaamista. :----------D


Söpö vihree rusettipanta Seppälän lastenpuolelta, 4e. Tossa pannassa on hyvä juttu se, että se on aika ohut ja löysä, niin sitä voi käyttää vaikka koko päivän ilman järkyttävää hedaria. Kiva toi töpselireikä tos.


Leopardihuivi kirpparilta, 5e. Toi on monikäyttönen, kun se menee hyvin vyötärölle, käteen ja sit siitä vielä tulee tommonen tosi massiivinen ja söpö rusetti. Ja oikeesti pliis, mä tarviin uusia vaatteita, mulla on joka kuvassa vaan toi sama harmaa paita tai sit se raidallinen neule. Plöää.

Ostin myös yhden kaulakorun, mut siitä ei oo viel kunnon kuvvee. Kuvaan sen sit varmaan seuraavaan postaukseen.

Reissun jälkeen menin sitten Antille. Ostettiin molemmat ihan jumalattoman kokoiset karkkipussit ja oltiin läskejä yhdessä. Ja pelattiin. Eilen illal olin ihan kiitettävässä sokerihumalassa niiden karkkien takia ja sain taas semmosen levottoman naurukohtauksen ja siinä vaiheessa, kun alko jo koskee mahaan se röhöttäminen, niin tietty sitä vielä alkaa naurattamaan kahta kauheemmin. Antti vaa katto vierestä ja nauro. :------------D

Mies vaan heitteli vahingossa koko ajan jotain läskivitsejä musta! Sittarissa oli ihan älyukuli pingviinipehmolelu ja oisin saanu sen jos en ois tahtonu karkkipussia, niin sitten matkalla meille se totes mulle että ainahan voin rutistaa mun mahasta läskejä ja huuta ''pingviini!''. Kauhee! :( Sit se eilen vielä alotti puhuu mulle sillee  ''raskas... EIKU RAKAS!'' Kiitti, mäki sua plösö. ♥

Huomen ois sit tiedossa reissu Jyväskylään hakemaan sitä mun penkkaripukua ja mun lisäkarvotusta Mokkiksen hoivista. Oon yrittäny ahdistella vaikka ketä mun mukaan, mut kellään ei oo rahaa tai sit niillä on muuta tekemistä. :( Nyyhsh.

Vastaan tohon kysymyspostaukseen sitten ens viikol, niin tää viikko aikaa pistää niitä kyssiä tonne alemmas. :)

3.2.2010

Time for some q&a!


Eli juttu on nyt sit tämä: te pommitatte mua niillää teitä vaivaavilla kysymyksillä ja mä vastaan sit kysymyspostauksessa, okei? :---D