30.6.2010

She's a mess.

Mulla on pieni kutina persiissä siitä, että pinkki ois käytetyin shokkiväri punaisen kanssa. Onhan siinä värissä tietty etunsa; se on shokkiväreistä kestävimmästä päästä (varsinkin ihmisillä, joilla on tukassa paljon punapigmenttiä), eikä se kuluessaankaan näytä mitenkään kovin järkyttävältä, ainakaan verrattuna sinisen/vihreän/turkoosin eroottiseen merilevä/home-efektiin nimerkillä kokemusta on.

Alla hupsu sontakasa, jonka väänsin äärimmäisen luulohauskassa ja angstisessa mielentilassa samalla, kun nauroin sitä kakkaavaa ruumiinosaani irti. Ruodin peruukkini ja muun ulkomuotoni pari huonoa puolta, ja esitän huonojen pohjalta ne hyvät puolet, ettei mene ihan pelkäksi mussuttamiseksi.


Huonot

- Piiloutumiskyky. Kaikki varmaan tietää sen, että et voi näyttää 365 päivää vuodesta hyvältä, on huonoja naamapäiviä, tukkapäiviä ja muita ongelmia. Sitten lähdet julkisesti liikenteeseen, ja toivot, ettei ihmiset kiinnittäs suhun mitään huomiota. Noh, onnistuuko se, kun tukka paistaa kuin epilepsiaa aiheuttava neonkyltti? Arvaa.

- Huomio. Kun sulla on räikeä tukka, ihmiset ajattelee automaattisesti, että niillä on lupa tuijottaa, osotella ja arvostella sua, kun satut näköpiiriin. Mä en ole kuuro, enkä sokea, joten mä kyllä huomaan, jos ekaks sanotaan ei-niin-hiljaisella-äänellä-kuin-luulet kaverille jotain ''kato tota'' ja sitten molemmat jää tuijottaa sua kun kaks peuraa ajovaloissa. Ja jos mä kuulen, että musta puhutaan, otan mä myös oikeudeksi antaa ilmi, että kiva kun huomasitte mut, vaikka sitten perään hihkaisemalla.  Very mature, I know. Mut silti niin kivaa. Ainut vaan, ettei sitä ihan aina jaksa.

-Leimaaminen. Sulla on kaks nappia naamassa ja tämmönen tukka, niin et voi välttyä keittiöpsykologeilta, jotka luulee tietävänsä tasan sun aatteet, perhetaustat ja sen, että millasta lehteä sä luet istuessas paskalla.

- Syrjintä. On olemassa 'normaalin' hakuisia ihmisiä, tyyppejä, jotka eivät halua sotkea elämäänsä 'outoja', 'erilaisia' tai 'poikkeavia' ihmisiä, miten ikinä haluaakaan friikit nimetä. Nää tyypit kaihtaa sua varmasti sosiaalisissa tilanteissa, joissa on vaarana joutua tekemisiin tällaisten olioiden kanssa, ellet sitten omaa hyviä puhelahjoja. Omaanko mä? En

- Unohdus. Pinkki tukka on mulle niin arkipäivää, että välillä en jaksa ymmärtää sitä tuijotuksen määrää. Tulee välillä ajatuksia, että oonko oikeesti noin ruma, kun jaksetaan kytätä lautasen kokoisin silmin (ah teiniangst ♥).


Hyvät

- Näkyvyys. Rassaako, kun on hyvä päivä, oot käyttäny aikaa naaman/hiusten kimpussa ikuisuuksia ja ajattelet, että ulkonäkös on erittäin onnistunut, mutta kukaan ei tunnu siltikkään kiinnittävän suhun mitään huomiota? No eipä ole sitä ongelmaa.

- Huomio. Ei se aina oo negatiivista ja luultavasti kaikki nauttii jossain määrin huomioinnista. On näitäkin ihmisiä, jotka tulee ihan päin naamaa kehumaan sun tyyliä, ja se vasta piristää päivää! Musta on myöskin hauska provota ja järkyttää tyyppejä, varsinkin kun jostain huomaa ilmeestä, että ne varmasti ajattelee sun olevan täys kaheli, tai vähintäänkin häiriintynyt. Ja sit nää pikkusten kommentit, kuten '' en ainakaan värjää hiuksiani pinkiks'' tai ''hyi, pinkki tukka!'' asiaan kuuluvien sanapainotusten kera herättää enemmän suoranaista huvitusta, kuin närkästystä. :-----D

- Syrjintä. Luultavasti semmoset ihmiset, jotka ei voi sietää poikeevia ihmisiä ei tuu viemään sun aikaa normaalista ulkonäöstäs hämäännyttyään yrittämällä tutustua suhun vaan huomatakseen, että sä oletkin vaan joku pentumainen Pokémon-heebo.

- Mieleenpainuminen. Se on aika varma, ettei sua unohdeta herkästi. Sä et oo kouluajoilta se, jota katotaan kuvista ja muistetaan vasta sitten, että hei toikin oli luokalla, ja mikäs sen nimi olikaan.


Ja spoilaus: mä en kuvittele olevani mikään erikoisin ihminen ja kirjotin tän lähinnä hupitarkoituksessa. Jos mua oikeesti jaksas näin paljon kiinnostaa jokasen katumaijan sun muun ajatukset mun ulkonäöstä, niin mä oisin luultavasti paljon hillitympi. Musta on vaan hauskaa, että shokkivärit hiuksissa on kuitenkin yleistyneet huomattavasti tällä vuosikymmenellä nuorten uudempien trendityylien, niinkun scene-villityksen ja japancool-heeboilun mukana, mutta silti löytyy ihmisiä, joista sun räikee tukka on maailman mielenkiintosin/oudoin asia. Jopa täällä meidän pikkusesssa kaupungissa nimeltä Varkaus on/on ollut useampi pinkkipäinen tyyppi, mut silti sitä jaksaa vaan herättää huomiota kadulla ihmisten, varsinkin pikkulasten ja konservatiivisten kanssaihmisten keskuudessa.

Ja jos kirjoitan mitään tämän tapaista, missä ilmaisen jonkinlaista mielipidettäni, joku tulee kertomaan kuinka olen taas niin muka-aikuinen ja olen vaan oikeasti teini ja blaa blaa. Jep, mä olen vielä virallisesti teini kaksikymppiseksi asti, eikä teininä olossa ole mitään vikaa, mulla on ihan hauskaa näin. En miellä itseäni iän perusteella aikuiseksi, enkä muutenkaan. Ootteko te edes lukeneet mun blogin kuvausta, koska siellä varotetaan tästä jo. :)

Ja kaikki mielipiteen ilmaisu on todistelua omasta aikuisuudesta ja kypsyydestä? Rrriiiiiiiiight. Hieno homma! Peace, love and all that shit, huns. ♥

17.6.2010

This is how cool I am.

First things first, mä nyt sitten uudistin noi leimat vähän selkeemmiksi, että teidän on yhä helpompi ottaa silmä kauniiseen käteen, ja etsiä vastausta kysymyksiinne, ennenkuin pistätte mut vastaamaan monesti samoihin juttuihin. Ja jos joku kysymys puuttuu tästä listasta, voi syynä olla yksinkertaisesti se, että oon jo vastannut siihen tuossa aikasemmassa kysymyspommissa. Vähän oma-aloitteisuutta peliin, hanit. ♥


Lävistykset/venytykset 


Millon otit noi snakebitesit? 8)
- Sain luvan äitiltä 17v-synttäreiden kunniaksi, 26.11.08. Olin jo haaveillut monta vuotta lävistyksistä, ja päälle vuoden olin jo tienny, että halusin just snaket. Ihan hyvä, että äiti pisti mut miettimään, ennenkun anto lupaa mihinkään.

 Ja sattuko lävistäminen?
- Sattu, mä oon tosi herkkä kivulle ja huono sietämään sitä. Ekan laitto vielä meni, kun ei tienny yhtän mitä odottaa, mut sitten heti perään toinen oli mulle liikaa, valahdin ihan vitivalkoseks ja meinasin pyörtyä ja oksentaa, hyvin handlattu tilanne... :D Onneks se lävistäjä oli tosi mukava ja se rupes puhelemaan mulle kaikkee muuta, että en sit aatellu sitä kipua tai pyörtymistä. Mutta totuustahn on se, että noi sattu paljon enemmän sitten jälkeenpäin. Ne haavat repes auki aina alussa, kun hymyili liian leveesti ja ne mäti ja valu, hyihyi.

Minkälaista noitten snake bitesien kanssa on elää? :D Tunteeko ne jotenki erityisemmin esim ku pesee hampaita tai onko ne koskaan tiellä?
- Kyl alkuaikoina niiden kanssa elo oli vähän ikävää, (esim. syöminen, ku ei tienny et kummalla puolella pittäs syödä) mikä taas jäi sen ''DUUUD, MULLA ON LÄVISTYKSET!!''-hypetyksen varjoon. Sit niihin vaan tottu. Antti tosin ei vieläkään osaa varoo niitä, joten yleensä mun ikenet saa kärsiä siitä että koru uppoo ikävästi niihin, tai sitten korut jää kiinni Antin kiharapilveen. :D Emmä enää tunne niitä oikein ollenkaan, saatikka muista koko härpäkkeiden olemassaoloa. 

Haittaako noi snake bitesit pussailua? Niiku tuleeko tielle/tuntuuko kumppanista hyvälle vai pahalle?
- Renkaat ja hevosenkengät tuntee ja tulee tielle, tapit ei. Eipä se Antti niistä niin erityisemmin pidä, mutta ne on osa mun ulkonäköö nyt, enkä luovu niistä. Saa kestää sit. :D


Oletko koskaan tilannut lävistyskoruja netistä? Jos joo, niin voitko suositella sivustoa?
- Piercing.fi :stä ja Crazy Factorylta juu, ja voin sanoo että molemmat on ihan jees. Crazy on tietty halvempi, koska ne kaupataan suoraan tehtaalta. Ja siellä on ihan valtava valikoima!

Jos olet tilannut, nii onko Crazy Factor mielestäsi luotettava?
- On musta. Meidän tilauksessa ei ollut mitään ongelmia ja nopeesti tulivat perille, meni joku 3-4 päevöö.
  
Ota kuva ilman koruja ja korujen kaa, haluun tietää miltä näyttää noin iso venytys


Korun kanssa - vasen korva - oikee korva

Vasen korva on ongelmakorva, aika jännä juttu, koska venytin oikeen korvan eka ja tein sen kanssa vielä kaikki klassiset virheet. Miettikäähän sit tarkkaan, ennenkun alatte venyttämään. It ain't so pretty ilman korua. >:3

Kuinka isot venytykses siis on nyt? 
- 20mm ja tähän luultavasti jääkin.
Millon alotit venyttämään ja minkälaisella korulla? 
- En nyt muista ihan tarkkaan millon, mutta jossain ysin keväällä. Pistin alkuun sen 1.6 korun, minkä ne oli laittanu mulle sillon rei'ittäessä mun korvaa, siitä siirryin sit johonkin paksuun neulaan.
 
Kuinka kauan kesti että sait venytettyy 5mm?
- Paha sanoo, kun ei alotuspäiväkään oo muistissa. Perhana, rupes kyl häirii.
  
Niin ja kauan sulla kesti venyttää siihen asti missä nyt?
- Gallerian (♥) mukaan sain ensimmäistä kertaa korviini 20mm korut 17.10.08. Alotuspäivästä ei kyllä mitää hajua. Sen jälkeen oon kuitenkin ottanu ne pois paristi (toinen korva käänty vähän ympäri ja siihen tuli pientä kuolion poikasta, kun se koru oli niin painava) ja venytäny yhtä monta kertaa uudestaan. Nyt kuitenkin on niin hyvä valikoima koruja, ettei tule enää onkkelmia.

Hiukset/tyyli/ulkonäkö

Tämän linkin takaa löytyy vastauksia teidän esittämiin tyyliaiheisiin kysymyksiin.

Miltä näytät just nyt? KUVA! (pakko..)



- Ei kameratuttanu, tää on joku vanha kuva.


Millon alotit meikkaamisen? En muista ootko kertonu tätä aikasemmin, toivottavasti et.
- Joskus seiskalla kai.

Ootko koskaa ollu minkäälaine japsiernu tai mitekää fanittanu Japania?
- En oo. Mut Japani on ihan jees, suurimmaks osaks sieltä tulee kaikkee siistii, paitsi musasta mä en oo yhtään innostunu. Voisin kyl matkustaa sinne joskus, jos rahaa olis.

Kaipaatko koskaan emoaikojas?
- Empä erityisemmin, olin sillon epävarmempi kun koskaan. Mustia hiuksia kyllä kaipaan!


Paljonko oot pitkä ja paljo painat? 
- 157cm / 45 kg

Miks valehtelet ja sanot et oot läski? :( näkisitpä mut!
- Joojoo, tiedän että en oo lihava, mulla vaan pikkasen rasvaa mun mielestä väärissä paikoissa. En mä oo ikinä muita kohtaan yhtään niin kriittinen, kun itteeni ja musta vähän pyöreet naisen on just tosi ihania! Jos mun tissit kasvas mahan kanssa samassa suhteessa, niin oisin tosi tyytyväinen itteeni pyöreenäkin. Ongelma vaan on, kun mun tissit ei oikeesti suostu kerää yhtään rasvaa. ):

Muokkaatko paljon kuvias ennenku isket ne minnekään? Siloitatko ihoa tms.?
- Jep, Photari on kivoin valhe. Muokkaan silmäpussit, finnit ja arvet pois ja luomiakin sillon, kun ne näyttää finneiltä. Sit kontrastia ja värejä tietty. En yleensä käytä blurria, tykkään tarkan näköisistä kuvista. Otin kyllä taas pitkän tauon jälkeen käyttöö meikkivoiteen ja mulla on yleensä aika puhdas iho, joten esim. tässä kuvassa en oo kopeloinu mitään muuta, kun värejä ja terävyyttä.

Voitko tehä postauksen missä vaihdat tyyliäsi esim ihan lissuksi tai jotain ja meikkaisit ihan lissuks jne?! :D
- Oon miettiny et pitäs joskus vaikka kaverin kanssa, mut eipä tää mun meikkaus ainakaan nurkkakakkojen kohdalta paljoo muuttus. ;---D Mulla ei taida olla kyllä tarpeeks häröjä meikkejä siihen juttuun muuten, en omista mitään liian tummaa, enkä aurinkopuuteriakaan. :(

Anna arvosana ulkonäölles asteikolla 4-10!
- Joku kuus.. Vois huonomminkin olla, mut vois olla aika paljon paremmin.

Mitä sä teet jos joku hiusväri ei sovikkaa sulle mut se on silti ihana? Pidätkö sen vai värjäätkö äkkiä pois?
- En mä koskaan tajua vaikkei jotkut värit sopiskaan mulle, enkä kyllä jaksa edes välittää. Eli jos pidän väristä, niin pidän sen, yksinkertasta. :)

Voitko joskus laittaa meikki- tai hiustuton?
 - Oon tehny molemmat, löytyy tuolta sivupalkista nimellä 'tutot'. Oon kyllä ajatellu joskus uusivani meikkituton, mutta kun ihmiset ei tunnu ymmärtävän mun meikkaamista ollenkaan, niin miksi tekisin toisen ja kaivaisin verta nenästäni? :D


Syvällisemmät


Onko sulla minkälainen itsetunto?Poista
- Aika huono. Pidän itseeni ainaisena epäonnistujana ja vertailen kaikkee mitä teen jatkuvasti muihin. Tää on asia, minkä haluisin muuttaa, koska se masentaa mua turhan usein ja rajottaa mun elämää. Oon myös ihan neuroottinen sen suhteen, että ihan kaikki positiiviset kommentit musta on varmasti jotain piilovittuilua. Kehuviin blogikommentteihinkin tekis kaikkiin vastata jotain ''kivaa sarkasmia'', mut en halua loukata kaikkia kiittämättömyydellä ja vaikuttaa samalla ihan mielenvikaselta.

Miten tutustut uusiin ihmisiin ja tutustutko 'helposti'?
- Aika kehnosti yleensä. Mun perusajatus on, että kaikki pitää mua vähintäänkin ärsyttävänä, joten yritäppä sitten ''kaupata'' ittees muille samalla kun ajattelee noin. Yleensä oon uusien ihmisten kanssa aika hiljaa, ellen oo erittäin väsynyt, sillon mä heitän jotain ihan levotonta juttua ja nauran itsekseni.. Eli oon äärimmäisen cool. Netissä on musta helpointa alottaa tutustuminen.

Katsotko ihmisiä ulkonäön perusteella? Tai siis ootko ystävällisempi kauniille ihmisille kuin rumille?
- Voin kertoo, olin joskus ihan kauhee tässä asiassa. Jauhoin kaikkien ulkonäöstä paskaa minkä kerkesin, mut nyt kun oon kasvanu vähän henkisesti (vaikka ei ehkä uskois). Oon vaan pyrkiny tän asian kautta pönkittämään mun omaa huonoo itsetuntoo ettimällä kaikista muista vikoja. Nyt oon kuitenkin yrittäny vähentää sitä, koska ei se oikeesti auta, eikä muiden ihmisten haukkumisella saavuteta mitään muuta, kun pahaa mieltä niille muille.

Uskotko Jumalaan? 
- En. Enkä oo koskaan kuulunut kirkkoon

Onko sulla ennakkoluuloja ihmisistä? Vai ootko vaan sillee "jee jee uusi ihminen wii:--)"? 
- Mulla ei yleensä oo mitään ennakkoluuloja jos nään ihmisen ekaa kertaa, mut jos oon nähny sitä aikasemmi ilman et ollaan puhuttu tai mitää, niin oon jo saattanu muodostaa jonkun ennakkokäsityksen, mut annan kuitenkin mahdollisuuden aina. Yleensä oon kyl ihan ilonen kaikista uusista tuttavuuksista.


Suhteet


Monen kanssa olet seurustellut?
- Vaan Antin.

Kuin kauan oot ollut Antin kanssa yhdessä?
- Vuosi jaaaaaaa.. yhdeksän kuukautta.

Minkä ikäisenä menetit neitsyytes?
- Tässä 1v 9kk sisällä, tuskin mun tarkemmin tarvii infota.

Onks Nora sun paras kaveri?
- En mä pysty laittamaan mulle rakkaita ihmisiä järjestykseen. Mutta kyllä, Nora on yks mun muutamasta läheisimmästä kaverista.

Ketkä on sun parhaita kavereita?
- Katso ylempi.
  
Kauan oot tuntenu Noran, entä Mokkiksen?
-
Noran kanssa oltiin samassa koulussa jo yläasteella, mutta tutustuttiin vasta lukion ensimmäisellä luokalla, kun meidän ihana luokanvalvojamme ''nöyryytti'' meitä erilaisilla hoopoilla tutustumisleikeillä.  ♥ Mokkis uskaltautu sitte puhumaan mulle Galleriassa Noran kautta myöhemmin samana vuonna (2007) ja siitä se sit lähti. :)

Tykkäätkö esiintyä? 
 - En niin yhtään, vihaan kaikenlaista live-esiintymistä. Onnistun ana sönköttämään jasitmäpuhunnäineikäkukaasaamitääselvää.

Ja jännitätkö mitää esiintymistä? 
 -Aina.

Tuutko mun kanssa kahville? pus
- Joo tuun jos tarjoot teet mulle. :) ♥

Saako sua tulla nykii hihasta kaupungilla?
- Saa tottakai! ♥ Mutta ei passaa olettaa, että osaisin reagoida jotenkin järkevästi, saatikka että saisin jotain sanaa suustani. En oo hyvä noissa tilanteissa ja jos mut tunnistetaan, niin oon aina (eli mitä, kahdesti? :D) ihan hämääntynyt. :D Ja varaudu keksimään jotain sanottavaa jäänmurtajaks, ettei meidän chattituokiolle käy niinku Titanicille.


Mieltymykset


Tykkäätkö / osaatko tehdä käsitöitä?
- Tykkään kyllä, mutta yleensä hermostun heti, kun en osaa jotain ja mun käsityöt koulussakin jäi aina kesken.

Tykkäätkö piirtää?
- Juu, mutten koskaan osaa ideoida mitään piirrettävää.

Tykkäätkö saunoa?
- Lyhyen aikaa joo, nykyään mua alkaa jotenkin oudosti ahdistamaan saunassa, etten pysty saunomaan pitkään vakka haluaisinkin. Ja tukasta lähtee väri!

Tykkäätkö uida?
- Kyllä, mutten tykkää kylmästä järvivedestä, taikka liikkumisesta bikineillä julkisesti. Eli harvemmin nykyään uin.

Nukutko rintsikat päällä?
- Hyi, en. Ihan liian epämukavaa! 

Tykkäätkö puurosta?
- Kuin hullu puurosta.. köhköh, huono puujalka. Eniten kaura-, manna- ja riisipuuroista.
 
Lempialkoholijuoma? 
- Smirnoff Ice, ainakin vielä. Saas nähä, millon mä purjoon sitäkin ja sit se on menoo no-no-listalle.

Kuka on mielestäni kaunein/komein ihminen niinku koskaa ikinä?
- Kaunein on Katy Perry. Ja komein menee nyt kyllä vähä fanityttöilyn puolelle, mut Taylor Lautner on vieny mun sydämen....

Pidätkö Lady GaGasta? 
- Yep, se ämmä on pirun ihana ja osaa kyllä aina tempasta.

Mikä on sun lempijuoma?
- Tee.

Lempieläin?
- Koirat, kissat, liskot ja marsut. 

Mistä paikasta tykkäät/mitä inhoat täällä? (oon kotosin vrk:D)
- Tyksin Ankkalammesta, Hertusta, Kauppakadusta ja Mäkistä. Emmä oikein osaa inhota mitään, muuta kun tän paikan kuollutta meininkiö ihan yleisesti. :D

Mikä on lempiblogisi ?
- Sanon nyt muutaman, Cupcace Couture, Hamparade, Pink Chihu ja Subliminal Code. Googlettamalla löytyypi!

Entä ikuinen lempi piisi?
- Tehosekoitin - Kaukaisimmalle Rannalle on ihanaihana.

Muuta (en jaksanu alkaa miettimään päätäni puhki kaikkia pikkukategorioita, nii tää nyt o vähä tälläi läjä, sori.)


Oletko pihi vai tuhlari?
- Tuhlari. Jos mulla on rahaa, niin se pitää käyttää hetiheti! Siks mulla ei koskaan ookkaan rahaa.

Ootko harrastanut mitään, tai harrastatko?
- Agilityä nuorempana vähän. Oon alkanu haaveilemaan kyllä tanssimisesta, mut täällä rakkaassa pikkukaupungissani ei oo oikeen semmosia kunnon aloittelijoiden tanssikursseja, yleensä vaan semmosia ''nopeesti sä mukaan pääset''-ryhmiä, joissa ihmiset on sit harrastanu tanssia jo monta vuotta.

 Oletko notkea?
- Joo, ketterä kuin keinutuoli, eli en niin yhtään. Varhaismummoudun.

Kengän koko? 
 - Oon aina luullu sen olevan 38 (en yhtään tiedä et miksi näin) mut se onki 36. :D

Voisitko kuvitella ikinä lähteväsi jonnekkin partioleirille, nukkua teltassa jne? :'D  
- Oikeassa seurassa, niin miks ei! Oon oikeesti vähän eräjorma.

Mitä lehtiä/kirjoja luet? Vai luetko? :-D
- Lukisin vaikka kaikkia teinihömppälehtiä jos mulla ois koskaan varaa ostaa niitä. :( ♥ Luen harvemmin yksittäisiä kirjoja, pidän enemmän kirjasarjoista. Välillä aina innostun lukemaan Potterit/Twilightitmitkälienee kokonaan, tykkäsin myös lukea Linnunradan käsikirja liftareille-sarjaa, ja etsin sen varmaan taas käsiini joskus, nyt haaveilen True Blood-kirjasarjan metsästyksestä, tahtoo tahtoo tahtoo lukea! ♥ Tykkään siis tosi paljon lukemisesta, mutta oon aika nirso ja ennakkoluulonen.

Kappale joka kuvaa sun fiilist just nyt?

- Kristiina Brask - Kuivilla Susta (Älkää kysykö, ollaan Sannan kanssa kuunneltu ihan ihme biisejä tässä. ♥)

Mitä kesällä?
- Kavereiden treffaamista, ryypiskelyä, mitääntekemättömyyttä, epätoivoista mansikanpoimintaa kamera- ja reissausrahojen toivossa, armotonta datausta ja sen semmosta.

Onko sulla roolimalleja?
- Plöö, oonko tylsä jos sanon, ettei oo? Fanitan kyllä mun kavereita, koska ne on kaikki ihania immeisiä.
 
Missä maissa oot ollu?
 
- Kerran jokaisessa kolmessa; Ruotsissa, Virossa ja Thaimaassa.

Onko sulla ikinä murtunu mikään?
- Ei, musta se on ihan tylsää. :----( Ei oo mitään cooleja murtumatarinoita kerrottavana.

Miks oot niin varma että kuolet auto-onnettomuudessa? :--o
- Autot on vaan niin pelottavia kapistuksia, varsinkin rekat ja linikat! Mut sit en taas tiedä mitään rennompaa, kun linikka- ja automatkat. Hah. :D

Noloin mokasi?
- Näitä on kertynyt ihan turhan monta, tai siis mä tiedän että on, mutta en saa nyt mitään päähäni.

Oletko ailahteleva? 
- Yup. Suutun ja lepyn tosi nopeesti ja muutenkin mun fiilis menee päivän mittaan vuoristorataa, maailman paskimmasta päivästä saattaakin tulla yht'äkkiä paras ja toisinpäin.

Milloin sulla on synttärit?
- 23.11

Mikä eläin olisit jos saisit olla joku?
- Joku lintu, lentäminen ois siistiä!

Minkä merkkinen on kamerasi, ja monta megapixeliä siinä on?
- Mun kamera on vanha pieru, Canon digital IXUS 30 ja megapikseleitä huimat 3,2. Tätä on nyt kyselty jo useasti, eikai siks, että mun kuvat näyttäs jotenkin laadukkailta? :D

Jos saisit olla päivän joku toinen, kuka olisit? 
- Haluaisin kulkea jonkun ihan sikanätin ja suositun ihmisen kengissä päivän.

Pelottaako kuolema sua?
- Tottakai.

Oletko JUURI TÄLLÄ HETKELLÄ onnellinen?

- Enemmänkin öö.. odottelevainen? Siis jännitän yhtä juttua toteutuvaks. Ja sit mua harmittaa, ku isi tulee kotiin huomenna, enkä saa olla enää rauhassa tässä talossa. Ja mun masu on pipi. :(

Jos olisit vuoden aika, mikä olisit?
- Kesä.

Jos olisit työkalu, mikä olisit?
- Ruuvimeisseli? Plööh, kaikki työkalut on ihan tylsiä.

Mikä bloggaamisessa on kivaa?

- Se, että on jotain tekemistä ja kommentit tietty. Kirjottaminen ja kuvaaminen blogia varten on myös hyvää ajantappoa. 

Miten sait ton ihanan taustan tähän, mä oon yrittäny saada munki blogii mut ei onnistuu : (
- Kannattaa Googletta ohjeita. :D

Mitä olet syönyt tänään?
- Aamulla kaks leipää teen kera, päivällä mussutin pastaa ja lahjaks saatua tikkaria, nyt tartteis keksii jotain lisäääää.

Ootko asunu aina Varkaudessa?
- Jepjep, tai no nyt asun virallisissa kirjoissa Sorsakoskella.
  
Mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?
- Viettää jännittävää elämää, matkustella, tehdä työtä, josta pidän. Ja olla tietty miljonää ja shop 'till I drop.
 
Minkälaista on olla kännissä? Minkälainen oot kännissä?
- Maailma ei pysy paikoillaan ja kaikki on yllättävän hauskaa. Naureskelen ja hoen jotain mun humalatilasta ja sen laadusta vastapainoks sille, kun kaikki muut aina yrittää väittää ''emmmäää oo yhhhhtää kännissshä''.


Paljonko käytät rahaa vaatteisiin esim vk/kk/vuosi
- En tiedä, liian vähän omasta mielestäni. Aika harvoin mä saan ostettua mitään.

Käytkö usein kirppareilla ja löydätkö yleensä mitään?

- Käyn lähes aina kaupunkireissun yhteydessä. Kyllä löytelen aina välillä, Varkauden kirppareilla vaan on aika huono tarjonta, eniten etin sieltä just H&M:n vaatteita, ja niitäkin harvemmin tulee vastaan. Tykkään ostaa kirppareilta vaatteiden lisäksi kenkiä, aurinkolaseja, koruja ja Pokemon-krääsää.

Yritätkö olla yhtään ekologinen?
- En yleensä kiinnitä siihen paljoakaan huomiota, en yritä olla jos siitä on mulle vaivaa. Liikuskelen kuitenkin aika paljon kävellen, eikä mulla oo ajokorttia/autoa, eli onhan se nyt jotain.

Minkälaista oli mennä ylä-asteelle (sillon ku olit sen ikäne)? Ja lukioon?
- Yläaste ei nyt ollu niin kummallista, saman rakennuksen sisällä alakerrasta ylempiin kerroksiin vaan. Lukio oli paljon isompi ja parempi juttu, pääsin aloittamaan aika puhtaalta pöydältä.



15.6.2010

Haluan hieman huvia, seikkailuja, elokuvia.

 Torstaina järkättiin Sannan kanssa talossa grillibileet Ankille, Marialle ja Köpeläisille. Jäi kylläkin grillaaminen vähän vähemmälle ja tuli enemmän keskityttyä siihen juomapuoleen.. Tämä grillimestari oli grillatessaan jo niin loistavassa kunnossa, että puolet meidän lihoista uppos liekkeihin, kun mä hutasin ne vahingossa palamaan. Ja maissitkin oli vähän mustia, mutta hyvältä ne silti maistu. Kuvasaldosta saamme kiittää Noraa.


Angstimus pyllymys. Mulle lyötiin luuri korvaan... :D

Olin alussa aika nihkee bileiden järjestämisen suhtee tuolla talossa, koska oon nähny aika paljon varottavia esimerkkejä ei-niin-onnistuneista kotibileistä, jotka kuhisee kuokkavieraita, tai sitten yrjötään vessan lattia täyteen ja semmoista mukavaa. Onneks nää sujui ihan nätisti ja oksennusvapaasti, tai ainakin muiden kohdalta...


Selvänä tai ei, kameralle pitää silti virnistellä nätisti.

Tunti tämän jälkeen mä olin jo vahtimassa, ettei vessanpönttö karkaa mihinkään. Häpeää ei yhtään helpottanu, että Krisu ja Sanna sai kanaemokohtauksen, ja kävivät jatkuvasti kyttäämässä, että mä oon hengissä. Oon saanu kyllä kuulla runsasta kettuilua mun tekopyhyydestä tämän jälkeen, muut purjoo aina, minä en (melkein) koskaan.

Pääsin mä vielä loppuillasta ihan elävien kirjoihin, ja sit olikin vuorossa perinteiset sheivaustuokiot. Ja niinkuin aina, meillä oli vapaaehtoisia uhreja. Musta tuntuu, ettei Nora arvostanu paljoakaan, kun Tomi kävi herättämässä sen esitelläkseen sileiksi epiloituja käsiään, hahaa! Täytyy kyl sanoo, että ihmisten kiduttaminen vahaliuskoilla on rutkasti hauskempaa.

Lupaan kyllä, ettei tää blogi täyty enää alkoholijutuista, on vaan nyt vaan kerrankin ollut tilaisuuksia ja rahaa, mutta talo pitää luovuttaa tällä viikolla takaisin isille ja rahat on loppu, joten ei hätää! Jaaaaa shitten olis vuorossa muutaman kirpparihankinnan esittely.


Nää harmaat ballerinat kultaisin yksityskohdin irtos viidellä eurolla.
Ainut miinus on, että näissä on ärsyttävä huomiokorko, ja ne kopisee ihan liikaa.


Valkoinen yhden rivin niittivyö, jonka hinta tais olla jossain euron tuntumassa.


Ja päivän piristyksenä lasten lelulaarista bongattu kuulalla rullaava Meowth, 0,1e.
Tongin aina kaikki pikkukrääsät läpi, koska joskus löytyy tämmösiä kivoja lisiä mun kokoelmaan.

Voi tuota ekan postauksen nostalgisuutta. Sisällöltäänhän se on ihan täyttä skeidaa ja toivon, että oon parantunut bloggarina tuosta edes vähän, mutta olihan se sentään eka postaus. Vois kuitenkin joskus muokata noi kuvat uudestaan, ne raiskaa tommosina silmiä. :D

Julkaisen teidän kysymyksiin vastaukset myöhemmin tällä viikolla. Haluaisin kuitenkin esittää vastavuoroisen kysymyksen reiluuden merkeissä teille lukijoille, kun tekin ootte saaneet kysellä multa kaikkea. Miksi te luette juuri tätä blogia? Eli mikä teitä täällä kiinnostaa; tekstit, pärstäkuvat, lapsellinen huumori, vai mun kuolettavan tylsä elämä kokonaisuudessaan? En nyt tahdo vaikuttaa miltään kehujen kalastelijalta, tämä ihan vaan uteliaisuudesta. :)

11.6.2010

Time together isn't ever quite enough.

En tiedä miten onnistuin, mutta väkäsin tätä blogitekstiä jo toista tuntia, kunnes jotenkin möhläsin ja poistin koko höskän. Ja vielä tallensin sen jälkeen. Eikä ärsytä yhtään nyt. ♥ Kiroan nakkisormet alimpaan helvettiin. Ja eikun uusiksi.

Juu, olin siis hyvää vauhtia postaamassa jo toissapäivänä, mutta Tinypic päätti olla toimimatta ja sitten kun se vihdoin suostui toimimaan, niin mä olin meidän grillibileiden jäljeltä jo niin hyvässä kunnossa, että ihan hyvä kun ymmärsin olla kirjoittamatta silloin. Eli asiaan, taas. Muistakaas muuten, kysymyksiä voi vielä pistää tänne sunnuntaihin asti, ja vastausposti ilmestynee jossain muodossa ensi viikon puolella, stay tuned.

Yo-viikonloppuna juhlia oli ihan mukavasti, joskin ei mun omia päästy vielä viettämään. Saa nähä päästäänkö koskaan, koska oon möhliny mun lukiohommat niin perusteellisesti. No jaa, ainakin sain nauttia juhlimisesta ilman muita velvotteita, kuin paikalle ilmaantuminen, joka tosin tapahtui myös lahjakkaasti myöhässä. Enkä kyytiongelmien takia päässyt tupsahtamaan kuin Merin pirskeisiin naapuritaloon. Ja jos joku nyt ei vielä oo saanut tarpeekseen yopartylook-kuvista, niin tässä niitä vielä lisää.


Kivat oli kyllä juhlat, tarjoilut varsinkin. Vedin illan aikana napaani varmaan niin monta porkkanakakkusta, ettei varpaat ja sormet riitä niiden laskemiseen. Se siitä laihdutuskuurista, mutta njääh, kerrankos sitä. Meinas kyllä tulla juhlien lopuksi vähän suru puseroon, koska jouduin ruokatarjonnan lisäksi hyvästelemään Antin, kun herra lähti interrailaamaan ja törttöilemään pönttökavereidensa kanssa pitkin Eurooppaa. Viimeks toissapäivänä tarkistin, ja vielä ne oli ainakin elossa, joskin kaikki ei taas sujunut suunnitelmien mukaan.

Kesäkuut on kyllä ihan yhtä kirottuja, niinkun joulutkin, ei voida viettää aikaa yhdessä. Viime kesäkuussa se olin kuitenkin minä, joka oli matkoilla, joten aika tuntui lentävän kovaa kyytiä, nyt joudun puolestani jumimaan Varkaudessa. Hyvä kuitenkin kun mulla on näitä luottonaisia ja -miehiä täällä ympärillä, ettei mene ihan yksinäiseksi.

Onneks mun tukka ei näytä miltään uitetun opossumin tapaiselta, 
muuten olis voinu vaikka vähän hävettääkkin.

Iltasella tiemme vei tietysti baariin, heilahtaneiden vessaposejen siunattuun maahan. Ilta kulu samanlaiseen tapaan kun kaikkina muina baari-iltoina, paitsi kun kaksi random jätkää tuli onnittelemaan Noraa lakin johdosta. Toinen niistä spottas mut ja reaktio oli osotus sormella ja perään huuto ''MÄ OON PANNU SUA!'' ei, et muuten ole. ''MÄ OON PANNU SUN SISKOOS!'' sori, mulla ei oo siskoo. Noh, illan naurut oli kyllä taattu! :----D

Mutta muuten ilta ei pahemmin tarjonnut yllätyksiä, olin tylsistynyt kuoliaaksi ja lähdössä käpöttelemään pois jo yhden aikaan, mutta Sanna tuli pakottamaan mut niska-perse-otteella takaisin, ja jouduin olemaan vielä neljään aamulla. Ens kerralla pistän kyllä jalkaan sukkahousutkin, ei ollu nimittäin kiva kävellä tuubitopissa ja takissa takaisin kotiin, kun Suomen kesä tarjos niinkin lämpimiä huippulukemia, kuin +5. Sama kun viettäs kesänsä jääkaapissa perhana! Mut joo, olihan se aamuaurinko ihan nätti juttu, vaikkei se lämmittänytkään ajatusta enempää.


- Pipo, Cybershop - takki, Vero Moda - t-paita, Jim&Jill - vyö ja farkut, Gina Tricot 
- kengät, kirppis - typerä virne, kesä&aurinko.

Tämä viikko rumpsahti käyntiin näissä kleduissa, eka käytiin Sannan kanssa kaupungilla ihan vaan ostoksilla ja poimittiin Nora lonkkavolvolla kyytiin, seuraavalla reissulla käytiin hakemassa Jarno asemalta, kun herra tuli meidän iloksi visiitille Varkauteen.


Käytiin Sittarissa ikuistamassa typeriä poseerauksia Noran uuden hienon yo-lahjuksen kanssa. 
Vois sitä vaikka joskus yrittää kirjoittaakkin, edes lahjojen toivossa.


 Ja mitäpä olis ilta ilman jotain auttamattoman tylsää komediaa, jota katsoessa ei tiedä, että pitäskö sitä mennä nirhaamaan se leffan tekijä, vai ittensä, kun valitsi jotain niin kökköä.


Alkuilta meni ihan kiltisti Sing Staria laulaessa..


..ja sitten päädyttiinkin taas tähän meininkiin.
Onneksi sentään Noran kamerakäsi on aina vakaa!



 Seuraava päivä meni tehdessä ei-niin-mitään. Lököttiin vaan trampalla auringossa ja Omegletettiin kolmeen pekkaan, kun Nora oli töissä. Illalla sanottiin heipat Jarpalle, kun sen piti palata Mikkeliin kikkeliin.

Loppukevennykseksi voisin tässä mainita muutaman omituisen hakutuloksen, millä ihmiset on mun blogiin Googlen avulla päätynyt. Ekana listassa on tietty ihan Jack the materialist ja sen jälkeen erilaisia ja typotettuja versioita mun blogin nimestä ja sit jotain ihan ymmärrettäviä hakuja, kuten emo hiukset, pinkit hiukset, hiusten vaalennus yms. Mutta sitten, mitä helvettiä; pimppi naamassa, pimppikoru naamassa, pimppikorut kuvina, pakotettiin ottamaan lävärit, könönpellon baari (:----DDDDDDD) sä et ollu se, joka, on se nyt perkele ja näitä wtf-juttuja oli vielä lisääkin, mut näkööjään Analytics näyttää vaan jonkun neljän kuukauden jakson noista. Sääli!

6.6.2010

Go ahead, make my day.

Mä kaipaan tässä jotain jutunjuurta, joten:


Viime kysymyspostauksesta on aika vähän aikaa, mutkun näiden tekeminen on niin kivvoo. Kysymykset pt. 1 ja Maran utelut löytyvät tuosta noiden linkkien takaa, ne on ihan suotavaa mulkaista läpi ennen kysymysten läiskimistä. Turhaan mä samaan kysymykseen uudestaan vastaan, ellei siinä oo sit jotain muuttuvia tekijöitä. Antaa palaa murut.

5.6.2010

Kuka ihmisten kuningas on tunteidensa valtias?



Tukkavinkkelin tulos. Oikeesti se on kyllä ihan tummansininen ja tekee hauskan kontrastin ton pinkin kaa, mut huono kamera ni no can doooo. Ja mun naama näyttää 193845854x kalpeemmalta tän sinisen kanssa, mut ei se mua haittaa, koska mä rakastan olla kalpee. ♥ Enkä todellakaan tahdo rusketusta!

C ya, mä lähden nyt bailaa. :------------------------------------)

3.6.2010

Umm.. yay?


Tässä teille yksi niistä välivaiheista, jotka ei karkaa neljän seinän sisältä; mun tukka on puoliks vihreä, lol. Ja kyllä, näytän auton alle jääneeltä rottamummolta ilman meikkiä. :_______: ♥

2.6.2010

Muru hei, takki auki.

Päätin vihdoinkin päästä eroon löllöreisistä (ja ei, en taas tarkoita tällä, että ne olis jotenkin isot, voi ne olla löysät olematta valtavatkin) ja oon nyt pakottanut Sannan mun kaa päivittäin lenkkeilemään, joskin se suostuu aika vastahakoisesti. Lisäksi oon alkanu välttelemään karkinsyöntiä ja siirtyny suklaamuroihin. Jännää. Olo on kyllä paljon energisempi ja lenkki on loistava syy olla puolisen tuntia pois koneelta. Ja itikatkin tulee samalla ruokittua. Saas vaan nähdä, että kuinka kauan tätäkin jaksaa, kun mun tahdonvoimalla ja viitseliäisyydellä ei kehuta.

Toinen lahnaviikko Sannan kanssa on lähtenyt käyntiin muuten löysästi; ripaus sosiaalista elämää (kahvivieraita), konetusta ja Singstaria. Koottiin me muuten trampoliinikin! En tosin luota siihen enää niin paljon, kun oon nyt nähny millä aineksilla se pysyy koossa... Enkä luota meihin kasaajinakaan! Käytiinhän me se silti koeajamassa, ja naurua kyllä riitti.


Ryhdistäydyttiin me muuten kerran; käytiin kaupungilla, whoo! Muistatteko, kun kiroilin sitä GT:n maastokuvioriepua? Sanna antoi sille hyvän, uuden ja istuvan kodin, ja tää mun  kesätakki löytyikin lähempää, kuin olisi uskonut, nimittäin mun omasta kaapista. Kätevää, ongelma ratkaistu.


Kaupunkiröntöstelyn päätteeksi päädyttiin Ankkalammelle, ehdottomasti paras paikka viettää kesää ja ruokkia lihavia pullasorsia (hyi, ollaan pahoja ihmisiä ja me tiedetään se).


Söpö!


Eikä sorsat ollu ainoita, jotka kiinnostu meidän ruoista, meillähän oli faneja kokonaiseen lintunäyttelyyn. Tuli kyllä pienet Hitscokin linnut-vibat noista, ne oli vähintäänkin yhtä raivoikkaita, mutta vaan vähemän täytetyn näkösiä!


- Takki, Vero Moda
- Raidallinen neule, Vero Moda
- Toppi, H&M
- Housut, Gina Tricot
- Kengät, kirppari
- Lasit, Only
- Pöllökoru, Thaimaa

Sit siirrytään rantatipuista aivottomasti ilmeilevään kanaan päivän vaatetuksen muodossa, pitkästä aikaa. Laadusta saamme kiittää Sannan täydellisen vakaata kättä. Laukku ja kengät ehti välissä vaihtua, ylemmissä kuvissa mukana hengas H&M:n ruutukassi ja vaaleanpunaiset Converset. Huomatkaa muuten mun upea paskamopo taustalla.


Tään biisin sanat on jotain niin randomia, söpöä ja kesästä. Oon ihan in löööv, ja oon kuunnellu tätä nyt varmaan kyllästymiseen asti. En ymmärrä tätä yht'äkkistä viehätystä, koska en yleensä tykkää tämmösistä, mut tää kyllä vei mua 100-0.

Ja ettei kukaan sais tästä postauksesta mitään selvää, asiasta vielä yhteen. Mulla on ulkonäkökriisi - tän blogin kanssa! Banneri kirkuu hävyttömästi talvea keskellä kesää samalla, kun hovikuvaajani elättää itseään Helsingissä, eikä tää tunkkainen tausta auttanut kriisin kanssa yhtään, joten pistin sen nyt vaihtoon, ainakin väliaikaisesti. Ja tänkin idean kössin Maaritilta, sori kulta. :---------(

1.6.2010

Leikitään et ois vielä viikonloppu.

Pieni tekstitulva tähän postaukseen nyt. Tätä se laiska päivittely teettää. :)

Suomen kesä tarjoaa parasta antiaan, mutta mitä tekee tämä yksi tylsimys? Istuu tietenkin sisällä ja valittaa maailmalle tylsyyttään. Valituksethan menee tietty kuuroille korville, kuka fiksu ihminen nyt vapaaehtoisesti istuisi sisällä tänään? Näin ne hyvät päivät kyllä voi lahjakkaasti hukata..


Onneksi eilinen ei ainakaan ollut turha päivä, nimittäin ryhdistäydyin ja tapasin Maaritin Ankkalammella löhöilyn merkeissä, joskin kaksi tuntia myöhässä, koska se sama aikaisemmin mainittu tylsimys päätti kihartaa taas koko karvakasansa. Mutkun! Tukka on oikeasti niiiiiiin ylikasvanut, ettei sitä saa enää normaaleilla kidutusrutiineillakaan kuriin, joten täytyy turvautua vähän järeämpään kalustoon.


Ankkiksella nautittiin auringon porotuksesta ja mässytyksestä. Laihduttaminen on ihan yliarvostettua ja kesäkuntoni tarjoaa Cheesebalssit. Iltasella päädyttiin vielä Könönpeltoon nauramaan tyhmille humalaisille, joiden kaljat pöllittiin.

Tähän asti pääsin angstipuuskissani eräänä viikonloppuna, kunnes päätin, että mä en jää Antille yksin masentamaan koko päiväksi ja sitten hurruutinkin mopolla Maaritille. Matka oli taas seikkailu erikseen, mopon kaasu kun on päättänyt olla toimimatta, mikä meinaa sitä, että huippunopeus on 30km/h ja ylämäkeen huimat 10/km tai totaalisammuminen. Ihan huvittavaahan sitä on ajaa mopolla pyöräilijöitten vieressä samaa vauhtia, kun ei edes ohi pääse. Kyllä niitä pyöräilijöitäkin tuntu naurattavan.. :D

Seuraavana viikonloppuna oli tiedossa Mokkiksen 18v-partyt Jyväskylässä. Illan tähti esitti tiukan vaatimuksen, että tytöillä pitää olla mekko. Sopivasti satuin Huuto.netistä löytämään kivan pitsiunelmaisen mekkohärpäkkeen, joka sopi niihin bileisiin loistavasti; tyylikäs ja söpö musta, muttei liian asiallinen. Toimii. Mukaan piti käydä Seppälästä hakemassa kanan rintafileet, ettei tarvitse rintsikoiden olkaimia esitellä kaikelle kansalle. Aika pirun kätevät kapistukset, täytyy sanoa!


Jyväskylään matkattiin Noran kanssa, junassa oli niin täyttä, että saatiin ihan oma vaunukin! Se oli harvinaisen mukava ja rento matka. Perillä meitä vastaan tallustivat Mokkis ja uusi tuttavuus Maru, eikun tavarat autoon ja kohti Mokkiksen linnaa (ihan omakotitalo se on, mutta kooltaan aika valtava). Mokkiksen ihana äiti oli tehnyt meille vartavasten jauhenlihakeittoa! ♥ Yleensä vihaan kaikkia keittosotkuja, mutta se keitto on jotain maailman parasta, kuten Mokon mammakin. ;;____;;

Lauantaina viihtyvyys piti taata, joten aamuinen matkamme johti Alkoon, josta sitten mukaan lähti luottokaverini Salmari ja pari Smirkkua. Nam. Seuraavaksi edessä oli monen tunnin kestävä pynttäilymaratoni, ja sitten bileet jo alkokin.


Kuvista huomaa; Smirkku on kaveri. Ekassa oon kaivamassa sitä piilosta ja näissä kahdessa se on uskollinen posekamu.

Päivä koostuikin humalaisesta makailusta nurmikolla ahaa-elämysten kera, laskuhumalasta jo siinä vaiheessa, kun muut olivat vasta pääsemässä alkuun, pullonpyörityksestä, johon liittyi omalta osaltani suvivirren veisuuta ja sylitanssi Jarnolle (selvinpäin se ei ollut hauskaa), uusista tuttavuuksista, vaateet päällä uimisesta, hyvin aikaisesta pilkkimisestä ja syytöksistä, kuten ''ette te voi vielä mennä nukkumaan!''.


Mitä muijat, mikä ryhti? Ja kiitti Noralle ja Mokkikselle tukan värjyystä. ♥

Syytöksistä provosoituneena mä sitten muistutin illan aikana luotoksi pummikaveriksi osoittautunutta Jarnoa mun jäljellä olevasta Salmarista, joka me sitten päätettiin vielä kahteen pekkaan kumota. Lopputuloksena oli, että me puhutaan syvällisiä kauneusleikkauksista ja Digimonin ja Pokemonin eroista ja nauretaan takamuksiamme irit samalla, kun samassa kerroksessa uinumista aloittelevat meitä provonneet biletyypit huutelivat meille ''nyt perkele jo nukkumaan siitä!''. Kyllä me sitten ihan kiltisti painuttiin koisimaan.

Sunnuntaina edessä oli siivousmaratoni ja hyvin perusteellista ja laiskaa sunnuntaikoomausta, levotonta junan/linikan odottelua Henkan, Marun ja Noran kanssa, hyvin hiljainen matka takaisin Varkauteen ja tyytyväinen lössähdys omaan sänkyyn. Kiitos bileistä Mokkis. ♥