31.1.2011

Day 6 - a photo that makes you laugh.


Sori pojat, mutta tää kuva on vaan LIIKAA. Onneks Ringolla ei oo mun takki päällä, ja onneks se ei lähteny ton näkösenä mun kanssa naistenvessaan... Alkoholilla saattaa olla osuutta asiaan.

Esim. tämmösten dorkien kanssa mä vietin parhaan kesän ikinä. ♥

30.1.2011

Day 5 - a photo of you.


Toissapäivänä selvis, että tarvitaan kolme miestä ja yks Jonne (porukasta suurin osa vartiojoita) heittämään mut ulos bileistä. Pojat pojat, kyllä muakin hävettäis. Muutenki ihan letkee viikonloppu ollu, Mokkis ja Nora on ollu mulla seurana ja ollu huisin kivvoo. Vois kaikki viikonloput olla tämmösii, kiitos!

29.1.2011

Day 4 - a photo of the last place you went on holiday.


Sonjan keittiö plus harvinainen näky; kokkaava mies. No, ei Viltsu mitään nuudeleita kummempaa tehny, älkää nyt järkyttykö.

28.1.2011

Day 3 - a photo that makes you happy.


No kyllä muhun ainakin tehoaa syötävän suloiset karva-arseet.

Ajattelin ottaa pari tuntia ommoo lommoo koulusta, että saisin kerrankin nukkua pitkään, ja arvatkaa mitä kävi? Mä heräsin seittemältä sillee ''PAKKO TEHÄ BLOGIIN UUS ULKOASU!11ONEONE'', nousin, istuin koneelle ja aloin käymään nyrkkitappelua html:n kanssa.

..

Mitä helvettiä? Kuka ees tekee noin??

Noh, kulutin sitten koko päivän leiskatessa raivokkaasti ja sain aikaiseksi jotain, mikä näyttää ihan lasten makuuhuoneen tapetilta. Loistavaa. Kelpas tai ei, niin näillä eväillä mennään nyt.

26.1.2011

Day 2 - a photo of yourself a year ago.

Jes, Mokkis saapuu Varkauteen mun viikonloppuheilaksi! Ihanata, toivottavasti se vaikka keksis mulle jonkun uuden tukkaidean. Oonko taas kyllästyny pinkkiin? Joooooo.


Kuva susta, kuva susta vuos sitten, kuva susta, miljoona kuvaa susta.. Ompa itsekeskeinen kuvahaaste. No, ei sillä ettenkö mäkin olis. Ps. vähän vaan fuskasin.

Day 1 - your facebook profile photo.

Erilaiset kuvahaasteet blogeissa on tylsiä. Häiritsen silti itseäni (ja teitä) yhdellä.





Ei mitään mielenkiintoista tässä, mut ei muut kuvat tuu olemaan yhtä mälsiä ja nähtyjä.

25.1.2011

Run, run, bunny, run.

Saatoin ehkä eilen tilata uuden murun. Mietin DSi:n ja GBA:n välillä, mut päädyin sit tähän, kerta DS:llä ei voi pelata GB- tai GBC-pelejä, ja rakastan ihan liikaa niitä pikselimössöjä. Okei myönnän, lähinnä mä niistä oldschooleista Pokémon-rämpytyksistä haaveilin.


Kun toi tupsahtaa postilootaan, niin multa menee viimeinkin käsikonsolineitsyys. Ihan hyvä se on tässä kahdenkympin kynnyksellä vihdoin menettää. Lisänä paketissa itse laitteen kanssa kaikenmaailman laturit, pussukat, kuulokkeet, valot ja sensemmoset, 20e koko läjästä. Linkkikaapelia jäin kaipaamaan, mut onneks semmonen rokottaa lompakkoo vaan muutaman euron verran.

En ymmärrä mistä mä nyt oon saanu taiottua rahaa kaikkeen esim. tähän, Crazy Factoryn korutilaukseen, uusiin vaatteisiin yms. Ja Helsingissäkin oon ollu neljä viikonloppua peräkkäin, hurjaa. Taidan elää sitten loppuvuoden nuoleskellen taskunpohjia, tuskin tää yltäkylläisyys kauaa tulee kestämään. Noh, sen ainakin tiiän että mihin seuraavan kuun rahat uppoo; peleihin!


Yuss, arvasitte kuitenkin. Emerald vaikka alkuun, sit tätä saa luvan seurata kaikki Pokemanssit, jopa muutama pelikopio (Chaos Black, Shiny Gold yms.) ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Mä en ymmärrä mikä noissa peleissä mua vieläkin viehättää, ehkä se on just se nostalgia.


No tää nyt menee vähän samaan syssyyn noiden Pokémonien kanssa. En ymmärrä, en halua, enkä jaksa. Jotain tekemistä sillä on noiden värikkäiden ötököiden kanssa.


Oon ikionnellinen että tää löytyy GBA:lle! Muistan kun pienenä paukutettiin tätä Maaritin kanssa NESsillä aina ihan intopiukeena. Koko peli on söpö ku mikä ja viimestään Poochy vei mun sydämen ikiajoiksi.


Tästäkin syytän puhtaasti Maarittia. Mulle jäi joku päähänpinttymä, että mun on pakko päästä tää joskus yksin läpi ja voisin vihdoin toteuttaa ton uhkauksen.



Rakastin pienenä dinoja ihan järkyttävän paljon ja Jurassicit oli luonnollisesti mun lempileffoja. Ja ne on muuten edelleenkin hyviä, joten siks kaks tommosta vois olla ihan jees ajanvietettä.


Mulla oli tämmönen peli joskus tietokoneella ja kattelin, että tää olis aika samanlainen versio. Toivotaan nyt, et pääsen taas pelaamaan sillä salamanterilla ja kuuntelemaan niitä ''UUKALAKALAKUU!''-huutoja. :D


No koska SSBB ja noobivarma Kirpy = mun ykkösvalinta.


Vaikka oonki aina pelanu FF VIII pelkästään sen korttipelin takia (truu FF-fani fer sure..), niin tämmöstä vois olla ihan hauska testata.


Selasin kaikkia parhaiden GBA-pelien listaa ja tän eri versiot oli päätyny aika monelle, niin mikäs ei. Onhan siinä sentään lohikäärmeitä.

Taidankin tästä jatkaa Death Noten katsomista, eli kuolaamaan L:lää ja vihaamaan Misaa. Jos keksitte jotain muita pelejä, jotka saattais osua mun makuhermoon, niin let me know!

20.1.2011

Sense? This post makes none.

Loput pidennetystä joululomasta vietin akselilla Helsinki-Espoo lahjarahojen turvin. Meni niistä toki 140e vaatteisiinkin, että jäi jotain konkreettista käteen kanssa. Taisin suorittaa tietämättäni tän vuoden vaateostokset etukäteen, kun eihän mulla jää oikein ikinä muuten rahaa käytettäväks mihinkään muuhun kun matkusteluun ja meikijuttuihin. Tai jos jääkin, niin varmasti tuhlaan ne sitten ruokaan. Ei ole säästäminen koskaan ollu oikein mun juttu, koska jos mulla ei oo tarkkoja suunnitelmia jokaikiselle eurolle, menee ne helposti vaikka irtokarkkeihin tai pelikoneisiin.


Sain nukkuu kaks viikkoo onnellisesti Villen karvaisessa gigolokainalossa jutellen öisin täysin päättömistä asioista, kuten mustikoista ja vesinokkaeläimistä (jotka eivät toki kirjaimellisesti ole päättömiä, mutta kuitekin) sekä kuunnellen kuorsausta. Uskallettiin mulle jopa väittää, että mäkin kuorsaisin. En muuten varmasti myönnä.. Päivät kulutettiin Omenassa, Helsingissä, Jerryllä, Roopella tai ylipäänsä ulkona kaikkien kanssa, jotka vaan mukaan tarttu. Onneks kaikki Villen kaverit on hyviä tyyppejä, ja niiden huumorissa ei oo tippaakaan järkee, joten niiden kanssa viihtyy varmasti.


Uusvuos meni Stenalla ihan hauskoissa merkeissä, jäin yksin humaltuneena dataamaan aina, kun pojat uskaltautu ulos. Pysyttelin suosiolla sisällä, koska musta ulkona oli ihan liian kylmä selviämiseen. Pelattiin, katottiin kaks Jackie Chan-leffaa ja naurettiin ihan liikaa. En ollu koskaan tavannu Stenaa, mut tykkäsin siitäkin heti. Ja varsinkin kun pojat oli molemmat tyhjentäneet viinapullot, sitä juttujen hämäryyttä tuskin kukaan arvaa. On ihan normaalia riidellä leipien lukumäärästä ja heittää sinne sekaan 'kolmivuotias valkoinen vauva'/'Mudkipzz'-kaltaisia argumentteja. Meinas mennä vuoden vaihdoskin ohi, kun oli niin kova meno. :D


Ainut ärsyttävä juttu reissauksessa on yöpaikkojen keksiminen ja matkalaukun roudaaminen majapaikkojen vaihtuessa. Jerryltä Stenalle, takasin Jerrylle, Ringolle, Meemulle, Jonille jne. Hullua treenausta vetää 15kg ylimäärästä perässään jatkuvasti, mut onneks oli paljon pakotettuja innokkaita laukkupoikia.

Erityismaininta parhaasta yöpaikasta taas Meemulle, jonka toi kissakin on. Pössi on varmasti maailman lutusin, laiskoin ja lihavin kissa, joka muuttuu kuitenkin totaaliseks mielipuoleks aina öisin. Meemulla on aina parhaat safkat ja jutut, me tankattiin ja pelattiin Worms World Partya myöhään ja hajoiltiin mun toinen toistaan taitavimmille itsemurhille. Taisin mä paristi voittaakkin.

Oli hyvä loma, mut niin ikävä palata taas kotiin sen jälkeen. Koulussa meinaa sulaa aivot. Onneks pääsen taas huomenna Helsinkiin, iskän kaverin kyydillä tällä kertaa. Ilmaisreissut; kyllä kiitos! Jää uusien matonkuteiden esittely seuraavan viikon puolelle, mutta etteköhän te pärjää.

18.1.2011

Johnny, won't you come back home?

Jos nyt vaikka tulis ensimmäinen kunnollinen postaus tälle vuodelle. Voisin vähän vaikka mainita Joulustani, koska eihän siitä ookkaan kohta kun joku kuukaus. Oon aina niin täsmällinen. Hyvä iskee tähän kohti, kun teillä ei enää pursua kaikkien jouluhypet silmistä ja korvista.


Siis ihan tosissaan, en ees Joulun kunniaks voinu jättää kameraa rauhaan. Mä vääntelin naamaani ja laukasin laulo. Geta laif beibee.



No selvä, ei mun Joulu koostunu pelkästään ideattomista naamakuvista ja Black Paraden luukutuksesta. Käytiin myös äitin avokin (hirvee sana, muttei poika/miesystäväkään kuulosta kovin fiksulta) vanhempien luona mättämässä kunnollista maalaista jouluruokaa, jota mä kaikesta nirsoilustani huolimatta mätin äärimmäisen hyvällä ruokahalulla. Oli se sittenkin yllättävän hyvää.


 Insert erittäin joulumainen makrokuva kuusesta/kuusen koristeista here, check.
Lisää vielä oikein mukanaseva kuvateksti, jossa mainitsen jonkun blogikliseen, check.
Lisää kuvatekstin kuvatekstillekkin kuvateksti, check. Joo nyt lopetan.

Lahjojen avaaminen kuului kanssa asiaan. Kaikenhan mä etukäteen tiesin/sain (250e, PS3 + Singstar, ja talvikengät, kun sellaiset otan löytääkseni). Oli mulle pari säälipakettia pistetty, suklaata suklaanki päälle. Pientä katetutta kuitenkin herätti mun pikkuveljen lahjakasa, oisin mäkin varmasti käyttöä keksiny miljoonalle leluautolle jos oisin vaan tarpeeks miettiny.


Ai ei muka raha tee onnelliseksi? Tässä taas yksi loistava esimerkki; pikkuveli ennen lahjojen saantia..


Ja jälkeen, seuraavana päivänä. Sitä mä en tiedä, millon siitä on kehittyny tommonen mallipoika, mut tommoset malliposet se aina vetää, kun kamera vetästään jostain. Saatoin vähän nauraa. :-------D

Meinasin ekaks kirjottaa semmosen viiden sivun hehtaaripostauksen, mutta jos vaikka lopettelisinkin tältä erää tähän.

8.1.2011

Toivekuvapostaus pt. 5

Unilelu


Mulla ei oo unilelua, mut tää Snoopy oli lapsena mulle kaikkein rakkain lelu, ja siitä kyllä näkee et se on kärsiny. Oon urhoollisesti parsinu sille pään ja toisen jalan takas, kun koirat söi sen. Tää on myös viettäny viikonlopun moottoritien varressa, koska roikotin sitä jalasta ikkunasta, ja se lipes. Itkin koko viikonlopun ja sit kun ajettiin takas, niin metsästettiin tää sieltä ojasta, ja voitte kuvitella montako miljoonaa valkosta roskaa siellä tien varressa on. Aika selviytyjä.

Vaatekaappi


Iskällä mun toisena ''vaatekaappina'' toimii matkalaukku. Eipähän oo hirvee homma pakata.

Vauvakuva


Olin aika herttanen ja yrmy vaavi.

Yöpuku


Harmaat lökärit feat Villeltä saatu BMTH-paita.

Kirja/lehti, jonka luin viimeksi

 
Ehkä tuhannes kerta, mut mun on pakko lukee jotain samalla, ku syön!

Lempiruoka


Emmä jaksanu vaivautuu vaan yhtä kuvaamaan, niin tässä sit mun paskan ravintosisältö, miinus toi hiuslakka tietty.

Lempikenkäsi

Converset kesät ja talvet. Mulla on näiden lisäks nää myös vihreinä, keltasina, pinkkeinä, valkosina ja punasina. Oli myös toiset valkoset, mut äiti tais päättää niiden kohtalon mun puolesta.

5.1.2011

Toivekuvapostaus pt. 4

Huulet


Mp-soitin


Kuuluu samaan sarjaan kännykän kanssa: muinainen. No toimii se vielä, joten ajaa asiansa.

Vaate, jota en käytä ja josta en luovu


 Terveisin entinen My Chemical Romance-fanityttö. Toi toppi olis itseasiassa tosi jees, jos löytys vaan jotain sopivaa yhdistettävää.

Lempiasuste


Tää on niin hurmaava. ♥

Tosi ''taiteellinen'' kuva


Osoitan kuvauksellista tekotaiteellisuuttani kuvaamalla jäätynyttä ikkunaa vinottain, wohoo!

Kuva, jossa katsot kieroon


  Tajusin, etten osaakkaan katsoo kunnolla kieroon. :(

Kivoin asia huoneessasi


Hahhaha ei hitto, tää on niin paras. :D

2.1.2011

Toivekuvapostaus pt. 3

Lemmikit


Hulda

Kahdeksan vuoden ikäinen sokea marsurouva.


Halmi, ''Haamu'', ''Prinessa Halmi''

Meidän prinsessa Hienohelma. Hyvällä tuurilla putkauttaa ensi vuonna pentueen.


Hilma, ''Hiima'', ''Hullu-Hilma'', ''Hilippa''

Pähkähullu autokolaristakin selvinnyt koiravanhus, jonka etutassut rakennettiin lähes kokonaan uudestaan.


Pippuri, ''Pippuli'' ''Pipali''

Omistajan ajanpuutteen takia meille takaisin adoptoitu energinen ja ihmisrakas belgi.


Churi, ''Tsupa'', ''Pupa''

Lauman toisiksi nuorin hömppä rasavili ja meidän ensimmäinen tervu.


Vanu, ''Anu'', ''Vinkulelu''

Vaavi, alle vuoden ikäinen aussihöntti, aina iloinen ja täys pipipää.

Lisäksi laumaan kuuluu vielä mustavalkoinen sheltti Brilli ja vieraileva belgitähti Isa, mistä ei nyt löytynyt/keretty ottaa kuvia. On nykyään omituisen vähän koiria, koska tänä vuonna vanhuus vei hautaan kaksi vanhinta; Famin ja Risellan.