30.3.2011

Heads will roll.

Tässä nyt näitä Ebaysta tilattuja juttuja, joita on hiljalleen ilmaantunut postilaatikkoon. Vielä puuttuu kaksi kaulakorua ja rannekoru, mut eiköhän nekin sinne joskus ilmesty.


Sanoin Villelle, että se tulee aina olemaan mun pöllössä, joten ton korun kuvapaikka on varattu sen kasiluokan kuvalle, jossa se on hullulla emoletillä varustettu palloposki.


 En ees tilannu noita nallekorviksia, ne tuli vaan ylimääräsenä mukana?


Onnistuin hävittämään mun valkoset lasit, joten tilasin sit noita vähän lisää, tommosen kolmen pakkauksen, jossa oli valkosten ja pinkkien lisäks mustat, mut ne jäi Roopelle ja erikseen sit tommoset vähän isommat punaset.


Että semmosiin rahat on taas upotettu, peekele.


Oon tänään hoitanu hyvin mun kotivaimon roolia mm. siivoamalla, tiskaamalla ja pyykkäämällä samalla, kun bailaan Glee-biisien tahtiin. Meinasin kuitenkin illemmalla palata takaisin laiskuusmodeen ja paukuttaa vähän Age Of Empires II tai Heroes of Might and Magic III. Ei oo mitään niin parasta, ku vanhat pc-pelit. Yksinkertaisuus ja huonot grafiikat FTW!

29.3.2011

Uutta juttua.

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!

Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Aloin kirjoittajaksi tämmöiselle uudelle Blogiyhteisö-nimisille blogille, jonne pääsette tästä.

Tseketkää ihmeessä, jos kiinnostaa.

28.3.2011

What is this 'intoxication' you are talking about?

Viikonloppu tiivistyy aika hyvin tähän yhteen videoon.


Propsit itselleni, olin suhteellisen sivistyneessä humalassa, joten voitte jättää maalaamatta ne teidän mielikuvat perse paljaana baarin lattialla möngertävästä Vilusta. Ei tällä kertaa.

Alkaa kahden päivän juomisen jälkeen taas siltä, että 'ei kiitos' alkoholille vähäks aikaan. Varsinkin kun sunnuntaina herään darrassa seitsemältä siihen, kun pikkuveli kuvittelee olevansa rumpali. Ja mikä parasta; oli vielä toisen pikkuveljen synttärit samana päivänä, mikä tarkoittaa talon täydeltä sukulaisia kyselemässä kaikkia awkwardeja kysymyksiä muodon vuoksi, en ala. Kidnappasin läppärin mukaani yläkertaan ja linnoittauduin sinne viinalta haisevana koko päiväksi, eli olin aikamoinen sosiaalisuuden huippu.

Tää viikko menee ajan kulutuksen merkeissä, koska Ville on lupautunut tulemaan meille viikonlopuksi. Hassua, kun ollaan kuitenkin tunnettu aika pitkään ja tää on vasta sen toinen kerta meillä.

26.3.2011

Get revenge - shit on a pidgeon.

Muutamia kuvia meidän pörröpyllyistä.


Tää tässä on meidän uusin tulokas, kahdeksan viikon ikäinen belgiuros nimeltä Curro. Söpö otus jos ei lasketa sitä, että se piti mua sen henkilökohtasena puruleluna.



Hölmö piski on hölmö, Vanu ei tahtonu olla linssilude.



Koko porukka otti nokoset ja Brilli sammu ihan ketkusti tuoliin.




Onneks meillä on talon vieressä järvi, niin idiootit voi aina käydä talvisin jäällä leikkimässä formulaa ja päästämässä höyryjä pihalle.

25.3.2011

Tänä iltana ei heru nakkeja.

No ei ainakaan näillä jutuilla.


Actionplään tälle illalle olis et Sannalle ja siitä baariin. Saas taas nähä mitä tästäki tuloo.

23.3.2011

Hunting for witches.

Meillä oli tossa tyttöjen kanssa muutama viikko (kuukaus?) takaperin partee-parteet ja koska en kouluun koskaan kerkeä kunnolla laittautumaan, niin panostin itteeni senkin edestä sitten.


Eli transuilin ihan kympillä.


Mertsa tuksuili mun kanssa tekoripsillä ja näytti myös oikein söötiltä, mutta ei neidille sitten kuvat kelvanneetkaan, vaativa nainen.



Oon tähän mennessä varmasti unohtanu jo yli puolet koko illastata, mutta semmosta perusmeininkiä se tais olla. Katottin Muumeja, Sannan keittiön lattia lainehti taas juomista ja baarijatkot oli aika lame, johtuneeko sitten humalan puutteesta, vai mistä. Onneks meillä oli sentään söpöt sateenvarjot päässä ja sain yhden pirtelönkin, niin hyvät ja kalliit alkoholijuomat pitäs kieltää laissa.

Jii, mutsi oli sitte aika randomisti käyny hakemassa meille uuden koiran, nään sen huomenna. Ja tuitui, tiedän, että se on varmasti monen tunnin lässytyksen arvoinen pikikuono. ♥

10.3.2011

Höpönlöpö.

Tässä taas sata hyvää syytä, miks kirjotan mielummin.



5.3.2011

Yeah the haircut's hot, but this has gotta stop; good shoes won't save you this time.

Nonni, mitäs sitten tehdään kun on käytössä kasoittain vierasta pinkkiä tukkaa, muovilisäkkeitä silmiin, uudet meikkisiveltimet ja edessä häämöttää baari-ilta (lue: hyvä syy vetää täysin överiksi) tyttöjen kanssa?

No duh, Tuksutime tietty!


Hemmetti että oli outoo kattoo peiliin, koska en näyttäny yhtään iteltäni. Hyvällä tavalla. Ja nyt saisin PODilta turpaani. Itsehän en eilen kuluttanut päivääni katsomalla Snog, Marry, Avoidia suntötteröstä..


Musta kyllä tuntuu, että jos oisin yhtään viitseliäämpi, niin voisin kuljeskella tän näkösenä ympäriinsä vaikka ihan arkipäivänäkin, koska nam. More is more. Oisin survonu sekaan vielä blondejakin osioita, mutta unohdin leikellä niitä perhana. Eikä niiden sovittaminenkaan olis ollu ihan helppoo, koska ei mun päähän enempää klipsejä olis mahtunu.

Tykkään tästä mun tyylistä vaihtaa aihetta joka kuvan jälkeen.

Lemmi, kosi, vältä:stä vielä sen verran, että oonko ainoo, jonka mielestä suurin osa niistä tyypeistä näytti paljon paremmalta ilman make underia? Siis joo, olihan ne ihan söpöjä luonnollisinakin, mut musta ne oli coolimpia vähän övereinä.


Potpot, tiputanssi?

Eilen oli neljäs päivä, mikä tarkotti taas sitä, että Ebay laulaa. HERRANJESTA VILU, sä tarviit oikeesti jotkut estot sinne. Anyhos, mulle on nyt tulossa viis kaulakorua, neljät feikkilasit, kaks
sormusta ja ripsiväri (oli ihan pakko tilaa, ku pari euroo halvempi ku kaupoissa?) ja arvatkaa vaan, oliks noista ainoo oikeesti tarpeellinen tavara se ripsari.. Pysyin tällä kertaa kuitenkin budjetissani, mut säästäminen ois silti aika kova juttu.

Conclusion? Mulla pitäs olla täällä joku, joka on aina käsi ojossa ottamassa mun ylimääräsiä rahoja ja piilottamassa niitä multa todellista tarvetta varten. Ootan kauhulla sitä omaa asuntoa joskus, kun joudun vihdoin heräämään siihen, ettei muovin/vaatteiden järsimisellä elä kovinkaan pitkälle.

3.3.2011

I've seen it before and it still suits you the same.

Huppista, vilahtipa kaks viikkoa sangen nopsaan ohitse, eikä ollu seurasta puutetta. Funtsittiin Merin kanssa kuvata taas meidän hiusoperaatioita, joten ollos hyvä!


Hurmaavaakin hirveämpi lähtötilanne; muodottomat, värittömät ja likaiset. Njam!


Mun juurikasvusta eroon vaalentamalla, musta väri on Merin.


Juuren vaalennuksen ja puolikkaan Crazy Colorin Pinkissimo-putelon jälkeen tämmöstä. Ja se, mikä meiltä uupuu varusteista korvataankin sitten luovuudella; toi vaaleanpi raita jätetään vaaleeks aina muovipussin ja hiuspompulan avulla. Ei sen kummempia taikoja taikka vaalennuksia. Ja onha musta kuitenkin aina yhtä hauskaa juosta Meriltä meille suihkuun pinkki värimömmö ja hedelmä/ruisleipäpussitötsälaitos päässä. Naapurit ja ohikulkijat arvostaa.


Seuraavaks kaivetaan esiin Merin kerrostussakset ja pistellään menemään miten sattuu. Jos tulee kaljuja kohtia taikka muita töppiä niin ei se mittään, kasvaahan se tukka onneks takasin.


Ebaysta tilatut vaaleet pidennyksetkin pääs pinkkikäsittelyyn ja saksihoitoon ja lopputulos oli jotain tämmöstä. Ei kyllä oikein natsaa toi suoristetut hiukset + suoristamattomat pidennykset-combo mut nöfnöf, pikkuvikoja ja tajusitte kuvasta kuitenkin kaiken oleellisen. Vaalee raita otsatukassa olis kyllä saanu olla vähän leveempi, mut seki hoituu sit vaikka seuraavalla värjäyksellä.

Ja jos tulee jotain älämölöä (kysymyksiä) hiusten suhteen, niin tossa mun esittelyssä on linkitetty toi fledapostaus, jonka kommentteja soisin teidän vilkaisevan. Siis jos mun karvajutut askarruttaa.