21.6.2011

Kysy pt.3!

Kolmas kysymyspostaus saa nyt luvan estää mua löllymästä laiskuuden mukavaan koloseen näin kesälomalla.


Ja koska se postaus musta ja Villestä jäi taas tuttuun tapaan toteutumatta (alkaa olla enemmän sääntö, ku poikkeus se, etten saa mitään aikaan mitä multa pyydetään..), niin lupaan nakittaa sen vastaamaan sille osotettuihin kysymyksiin. Oikeesti.

Bring it: kysy / ask!

12.6.2011

Mietinpä tässä vaan..

Että miks koneelta löytyy tämmönen?


Oon tyhmä?

3.6.2011

Yo, Aloe vera! Where the fuck is Sasuke?

Jee, kiinnostavii fb-päivityksii!!11


 Musta alkaa tuntua siltä, että siirtyminen Naruton animeversioon ei tee yhtään hyvää mun psyykkeelle, ja tarviin kohta jonkun irrottamaan mut rautakangella tästä koneesta. Koin heräämisen tähän karuun totuuteen äsken, koska aloin just kelaamaan mun chakraa vatkatessani taikinaa. Joo, tää on taas niin tätä.. Enkä usko, että kahdenkympin kynnyksellä keikkuvalla immeisellä löytyy mitään hyviä perusteluja tietyn piirretyn miehen kuolaamiseen (paitsi ne mielenterveydelliset ongelmat tietysti...)


Niinpä niin. 


Viime viikolla riitti äksönii, kävin mm. Noralla.


Ps. se on ''joka'' ja se oli vuohenjuustoo, hyi. Mut lopputulos oli jees. Tämmösen gourmet-pyöräytyksen jälkeen päätin vuorostani kokata Noralle ja noh, mä tein sille sit makaronia.. Musta niin tulee joku Masterchef vielä joskus.


 Ja malli, varsinkin näillä poseilla.

Merillekkin tuli niin kova ikävä mua, et sen oli pakko tulla Varkkilaan käymään ja vanhojen hyvien kellariaikojen kunniaksi meillä oli värjäyssessiot. Tahdoin toteuttaa mun pitkäaikaisen ernuhaaveen puoliks toisen värisestä mopista ja päätin leikkiä vähän kemistileikkejä sekoittamalla Crazy Colorin kolmesta nurkkaan kerääntyneestä väripurnukasta jotain turkoosin tapaista. Peacock Blue + Pine Green + Sky Blue + hoitoainetta = some awesome shit.

Mulla oli kyllä hirvee kauhuskenaario siitä, millaseks kirjavaks mereileväletuks tää haave muuttuu haalistuessaan, mut tästä tuliki tosi söpö vaalee turkoosi! Elättelen toiveita et saisin tästä vielä kuvaa tänään tai huomenissa.


Mekko - Huuto.net, vyö - Gina Tricot, stay upit - Cybershop.

Viikonloppuna oli vielä kaverin synttäribileet ja kaiken tän sosiaalisuuden jälkeen ajatus yksinäisestä viikosta tuntu vähän orvolta. Siispä päätin ottaa GBAn kouraan ja paukuttaa vihdoin Pokémonliigan menemään. Ja sit alotin Fire Redin taas alusta.


En kuitenkaan ihan pääse möllimään ja höperöitymään yksinäisyydessäni, koska mulle on tulossa tänne kesäheila lauantaista Juhannukseen asti. Saas taas nähä millasia aviokriisejä me saadaan Villen kanssa kehiteltyä kolmessa viikossa.. Onneks tekemistä riittää, käydään Pieksämäen autoshowssa, mökillä, kalassa, hoidetaan koiria ja pääsen jopa leffatreffeille (no ok, käydään kattoo X-men). Ja sit Ville halus kantaa oman kortensa kekoon tekemisten suunnittelussa; ''voidaan pitää tyttöjen ilta, mä värjään sun hiukset ja sä mun, sit mä voin lakata sun kynnet ja sä voit tehdä mulle manikyyrin.''
Se vielä ihmettelee miks epäilen aika ajoin sen seksuaalista suuntautumista...

Niin tosiaan, joku pyyti Formissa postausta tän kyseisen neid.. herran ja mun tutustumisesta ja musta se on kyl ihan hauska idea. Onhan tää meidän juttu melkeen jotain Kauniit ja Rohkeet tasoo, no ei vaa. Lupaan yrittää tehdä sitä tossa kolmen viikon aikana, kerta Ville lupautu heittämään tyhmiä välikommentteja mun puumailusta. :(