18.11.2009

Minä en koskaan...


..halua kasvaa aikuiseksi. Liika aikuisuus on mälsää ja pahasta.

..tule olemaan mielestäni täydellinen. Lähimmäs täydellistä oloa mä pääsen kun mulla on vasta värjätty tukka, meikillä tuprutettu naama, uusia vaatteita, maha täynnä ja laiha olo. Ja sillonkin on aina jotain vikana.

..halunnut olla materialisti. Mutta minä olen pahemman luokan tavaran hamstraaja ja kaikki-tänne-minulle-nyt-tai-suutun-ihminen. Ja aina rahaton.

..halua olla lihava. Minulla on pakkomielteenä olla täydellinen. Muiden lihavuus/pyöreys ei haittaa minua pätkääkään, oma kylläkin.

..haluaisi elää joulua läpi. Haluaisin vaan kadota tai vähintäänkin viettää sen kavereiden kanssa. Perhejouluista tulee aina paha mieli ja itku silmään. Ensi jouluna mä menen yksin baariin istumaan.

..haluaisi tulla kiusatuksi. Mulla on takana lähes koko peruskoulun kestänyt kiusaushelvetti takana. Mä en enää jaksais sitä ruljanssia uudestaan.

..halua pukea päälle armeijakuosia. Luultavasti rumin kuosi minkä mä tiedän.

..halua tylsää tukkaa. Boring tukka is boring. Mielummin herätän ihastusta ja vihastusta kuin olisin neutraali.

..aio kuunnella vain yhden tyylistä musiikkia. Mä olen tyytyväinen omituisena sekakäyttäjänä, kaikki kelpaa aina iskelmästä aivottomaan mättöön. Kunhan musiikki kuulostaa hyvältä.

..saa kynsiäni kasvatettua. Mä syön niitä ja vihaan sitä tapaa. Mä haluaisin nätit kynnet.

..halua unohtua. Olis hirveetä olla niin väritön, että ihmiset ei enää joskus muistas sua.

..ole ollut taiteellinen. Haluaisin osata soittaa jotain tai piirtää tai sisustaa tai pukeutua tai tanssia, mitä tahansa. Mä kadehdin ihmisiä niiden taiteellisista lahjoista.

..aio vihata Jacobia. Jakke on ihana ja mä en tajua miks siitä ei pidetä. No onhan se neljännessä kirjassa vähän täti Monica mutta silti. Cliff diving is the shit ja Go team Jacob. Jaa että mikä Twihard?

..tule kyllästymään Placebon Every Me, Every You-biisiin Mä rakastan sitä. Varsinkin sanoja ja sitä, miten ihanan aneeminen Molkon ääni on.

..tule pukeutumaan tasan yhden tyylin mukaan. Mä ostan just niitä vaatteita ja asusteita mitkä näyttää musta kivalta ja piste.

..tule välittämään muiden mielipiteistä liikaa. Varkaus on pieni kaupunki, pitäkööt vaikka kylähulluna, mutta shokkiväritukka ja lävistykset pysyy. Varmaan mummonakin vielä joku kirkuvan vihree tukka ja metrin venytykset korvissa.

..tule saamaan tarpeeksi huomiota. Attention whore pahimmasta päästä. Minä minä ja vielä kerran minä.

..halua nähdä, että mitä siellä meren pohjassa on. Kaikenmaailman rumat kalat ja jättiankeriaat ja valaat pysykööt vaan piilossa. Jopa järvien pohjat ja hauet ahistaa mua. Pahin tapa kuolla ois ehdottomasti hukkuminen. Hyi helvetti.

..tule kyllästymään paskaan huumoriin. Hyvät jutut on hyviä mut huonot parhaita. Ja väsyjutut.

..viihdy kylmässä. Mä rakastan lämpöö. Saunat ja lämpimät maat ja lämpinät ihmiset on luv.

..lakkaa koskaan kaipaamasta Thaimaaseen. Mä rakastuin. Lämmintä ja halpaa ja täynnä sun ihon väriä palvovia hot asian guyta, kyllä kiitos. Ja nuudeleita. ♥

aloita pitkää karkkilakkoa. Herkkuperse mikä herkkuperse. Aina pitää olla jotain mussuttamassa.

..pääse lukiota läpi. Ainakaan tällä menolla, huhhuh. Hullujen hommaa.

..kyllästy piirrettyihin. Pokemon ja Digimon for evah?

..tule pukeutumaan niin kun haluaisin. Mä en osaa pukeutua eikä mulla oo koskaan rahaa kaikkeen mitä haluaisin. Kelan 96eurolla ei kuukaudessa pitkälle pötkitä.

..kyllästy videopeleihin. Aina on pakko olla paukuttamassa jotain peliä. Viimesin repsahdus on FOnline elo Fallout online? Sen siitä saa kun poikaystävä on nörtti. Seuraavia laneja odotellessa. \o/

..voi käyttää huulipunaa. Mä haluaisin mutta mulle joskus ilmastiin että mulla on niin rumat huulet ettei mun kannata korostaa niitä. :--( Ja sitten se alko häiritä muakin.

..opi meikkaamaan. Mä oon kateellinen ihmisille jotka osaa. Mä näytän aina puskassa pyörineeltä puhvelilta.

..saa tästä blogista tarpeeksi mielenkiintoista. Olis ihana kun olis paljon lukijoita ja paljon kommentteja ja aina postausideoita. Se vaatis kirjotustaitoo, ulkonäköö, huumoria ja tyylitajua, eikä mulla oo mitään noista. :--( Elämä on rankkaa.

13 kommenttia:

  1. Musta tuntuu et jos asuisin lähelläs ni haluisin olla sun kaveri: ))sulla on ihana huumorintaju ja kiva tyyli( MIINUS KULMAKARVAT :DDD) tää blogi on just nasta! enemmän vaa kuvia ja väriä niin lukijamäärä kasvaa varmasti: ))
    Nea

    VastaaPoista
  2. Nea: Aw. :--D ♥ Kaikki vihaa mun kulmakarvoja, miks mä pidän niistä? En tiedä mut en luovu niistä. :D Tulis varmasti kuvailtua jos kamera ei ois köpönen mallia v.2000 halppis. Olis ihana kuvailla kunnon kameralla, en varmaan muuta tekiskään. :--D Kiitos palautteesta. :)

    VastaaPoista
  3. HEEI ihana postaus saipa taas tietoa vilusta:3
    Kuka nyt aikuseks haluaa tulla80`?
    joo ollaan täälläkin lävistys pellejä ja pinkki hiukasisia kaikki ett älä murehi:3<3

    VastaaPoista
  4. PinkCHihu: No mitä? :(

    Anonyymi: Yepyep. :--D En nyt tiedä että oliko tämä ilkeä kommentti vai ei :--D

    VastaaPoista
  5. oii, oot niin söppänä tuossa kuvassa ♥
    ja kyllä sä lukijoita saat kunhan mainostat ja pistät kuvia :--) ehkä myös tiuhempi postaus juttu ois kivempi mut ei tääkää haittaa et postaat kerran esim kuussa, koska sun postauksii on aina yhtä kiva lukee. : )

    oot ihanan omaperäne <3 ja sun kulmakarvat on ihaanat! =) <3

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Aww kiitos. ♥ Niin varmasti, emmä nyt ihan ylettömästin jaksa kuitenkaan mainostaa, menis jo tyrkyttämiseks vähän. :) Ja kuvia ottasin mieluusti ja otankin mutta harvempi niistä on julkasukelposia koskaan. :-D Oonhan mä nyt ollu ihan kiltti bloggaaja, yritän että tulis vähintään yksi postaus viikossa. :< Mut turha toisaalta ois turistaa itsestään postausta jos ei vaan ole asiaa, en halua turhan väkinäisesti niitä väkertää kuitenkaan. :--D Aww mukava kuulla. :--) ♥ Tulipa pitkä kommentti. :O :D

    VastaaPoista
  7. oih (----:
    ihana, persoonallinen ja piristävä postaus. ♥ lisää tälläsiä (---: !

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Voi kiitos. :) Yritetään. :)

    VastaaPoista
  9. ekana kun selasin tätä blogia mulla oli jotenkin tosi ennakkoluulonen olo (varsinki sen silmämeikkipostauksen jälkee :---D) mutta hei sä oot ihanan symppis ♥ sulla on jotenki sellanen ihana kirjotustapa ja vaikutat tosi mukavalta ja lämpimältä ihmiseltä :----) sun tyyliski on ihana, vaikka minäkään en noista kulmakarvoista perusta :P osaat kyllä tehä ne, mutta koitappa tehä joskus sellaset ohuemmat, söpömmät, ei nii "hyökkäävät", näyttäisit varmasti paremmalta ♥
    mutta tärkeintähän on se mistä ite tykkäät =)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: No mainostahan se on negatiivinenki mainos >:) Hyvä että kuitenkin lopulta miellytti. :--D Mä en vaan tykkää liian ohuista kulmakarvoista, koska mun pää on jotenki liian pitkä ja sit ne korostaa sitä tai jtn, emmä niistä luovu kuiteska. :)

    VastaaPoista
  11. tulitost sun kala jutust mielee.. pitäköön ihmiset mua hulluna... mut mä pelkään kaloja :D siis jos mä meen jonnekki uimaa nii mä pidän kauheet metelii ja roiskin vettä ettei kalat tulis mun luo XDD

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.