1.11.2010

Everybody wanna go and fall apart, I want you.

Mites ois pitkästä aikaa ihan kunnollinen postaus? Jeah, tekee mieli jopa lörpötelläkkin. Kuten alemmasta jutusta käy ilmi, mun monen vuoden uskolliset seurustelukumppanit, eli meikkipussi ja suoristusrauta jäivät viime Helsingin reissulla jälkeen ja meidän joka aamuiset treffit peruuntuivat kolmen viikon ajalta. Aluks olin ihan pissit housussa kun ei voinu puunata nassua tai pelastaa tukkaa millään, jos se asettui huonosti, mut sit ajattelin että paskat, kyl mä selviin. Ja mä selvisin, whoo! Tulin kans siihen johtopäätökseen, et vois kyl chillaa useemminki ilman meikkiä.

Taukoomisen aikana kävin myös heittää syntisen ison määrän tavaraa kirpparille ja olin vähän harmissani, kun ei niitä kamoja tuntunu lähtevän mihinkään suuntaan. Tilipäivänä kuitenki pääsin huomaamaan, et oli sitä tavaraa kadonnukkin ihan mukavasti ja käteen jäi 35e. Kelakin päätti sponssata mua kahdella huntilla, rahantuloa ei voi estää! Onnistuin kylläkin tuhlaa kaiken kahdessa viikossa, loistavaa... Noh, oon ansainnu vähän tuhlausta, viimeksi ostin vaatteen kesällä, ja sekin oli yksi neljän euron hintainen alennusrätti.


Täs kolmen viikon aikana näin ihan mukavasti ihmisiä, kun kaikilla oli lomaa jossain vaiheessa. Värväsin Merin mun alipalkatuksi kiinalaiseksi työvoimaksi hinnottelemaan kirppiskamoja, Noran kanssa käytiin sitten roudaa sitä kampetta myytäväksi ja käytiin viettää vähän tyttöaikaa shopaillen mm. alusvaatteita ja kenkiä. Kävin myös moikkaamassa Sannaa ja ostamassa siltä käyttämättömäksi jääneen My Chemin-hupparin, koska ne on parhaita bändihuppareita ja mun oma on ollu mua pakosalla Mokkiksen luona jo varmaan vuoden. Miten niin olen taitava jättämään tavaroita jälkeeni? Maarittiakin näin muutamisen viikkoa taakseppäin, vietettiin tasapainoinen kolmen ällän viikonloppu; löllöilyä, läskeilyä ja lenkkeilyä, oli mahtavaa, niinku aina.


Ja sitten se viikon ylimääräinen loma meni pääpainoisesti Espoossa Villen ja kumppaneiden kanssa. Ekana viikonloppuna vedettiin erittäin railakkaat kalsarikännit, tai siis minä vedin. Oli siinä Jerryllä ja Villellä sietämistä, kun ne yritti kattoo Prince of Persiania samalla, kun tää yks känniääliö räkätti täysillä, koska tekstit näkyi neljänä ja leffassa ihan selkeesti vilahtivat sekä Jack Sparrow, että Orlando Bloom... Ehkä saattoi ihmetyttää ja hävettää aamulla kaikki ylenpalttinen fiksuus mutta njääh, kerranhan sitä.


Eka oltiin joka päivä härökavereiden kanssa, mut sit loppuajasta vaan laiskistuttiin ja vietettii päivät kahdesaan syömisen, lässytyksen ja musan merkeissä, kävin vähän lainailee kirjastosta levyjä, kun ei siellä ollu edes telkkarii. Ville vaan höpötti mulle että mun pitää lihoo ja etten saa laihtua koska pömppömahat on söpöjä ja sit se syötti mulle kaikkee paskaa. :( Ilkiö. Mutta sainpahan vihdoin piparitaikinaa pitkällisen ja tuskaisen odotuksen jälkeen. ♥

Tänään oli taas paluu arkeen maailman parhaan viikon jälkeen, semisti masentavaa. Onneks sentään mun mieltä oli täällä lämmittämässä pari eBay-ostosta, joista toinen vaatii vähän ompelukoneella rukkausta ennen esittelyä ja toinen on tässä;


Vanssin pipo sille mun vaaleenpunaselle tupsupipolle kaveriks. Bongasin tmmösen alunperin Inkan blogista ja harkitsin tilaavani Ponkesista yhden, mut sit menin selailee eBayta ja tämmönen käveli vastaan, hintakin jäi postikuluinen 10e halvemmaksi joten ostoskoriin vaan. Inkasta vielä sen verran, että se on tyyliltään ja asenteeltaan ihana ämmä ja rakastan tota blogia.


Tän t-paidan pelastin Noran kirppiskasasta, se pääsee paitapulassa kärsivälle hyvään kotiin.
 

Ja sarjassamme jotain, jota en osaa yhdistää saatikka käyttää, mutta ne oli vaan pakko saada varastoon, koska harvemmin mua miellyttäviä korkkareita tulee vastaan missään. Nää löyty Seppälästä. Ei tuu olee helppoo kävellä noilla, kun on tallustanut aina lättäpohjaisilla kengillä, mut kaipasin nyt vähän vaihtelua tähän mun monen vuoden (kesät ja talvet) Conversejen linjaan. Kun saan joskus oman kämpän, niin kävelen noilla pari viikkoo putkeen ennekö uskaltaudun mihinkään ihmisten ilmoille noi päällä, että vältytään katkenneilta jaloilta ja ruumiilta.

Meikäpojalla olis tässä kuussa synttärit, ja mä aion kinuta, vaatia, vinkua ja kiukuta itselleni vihdoin sen uuden kameran. Tää vanha vetelee nyt ihan tosissaan viimeisiään, on se palvellut varmaan lähemmäs kymmenen vuotta jo, joten eiköhän sen ois aika päästä eläkkeelle. Oli mulla tässä välissä toinenkin rakastaja joku 2-3v sitten, mutta se päätti tehdä itsemurhan hyppäämällä telkkarin päältä lyhyen yhteiselomme jälkeen. Musta tuntuu, että mun epäonninen menneisyys elektroniikkalaitteden kanssa (muutama tuhottu/hävitetty kamera/kännykkä yms.) on saanut mun porukat pidättäytymään kameran ostosta, mut mä lupaisin vahingoista viisastuneena käsitellä sitä uutta vauvaa silkkihansikkain ja kasvattaa sen pumpulissa. Varmasti!

29 kommenttia:

  1. Mäkin ihastelin noita korkkareita Seppälässä! :D
    Ja ihanaa että selvisit hengissä takasin tänne käpykylään. <3 Jospa nähtäis jo huomenna koulussa. :)

    VastaaPoista
  2. Pnk Chihu: Mä kuolasin niitä heti mut Noran mielestä ne oli rumat, otin ne silti. :---D Tottakai, tää ois liian selväjärkinen paikka ilman mua. <3 Hope so, tuun puristaa sua bebast. :)

    VastaaPoista
  3. aaaw X''D tämä oli ihan selvästi päivänpelastus... kiitos (taaskerran) kun sain nauraa keuhkoni pellolle<3

    olet suloinen

    VastaaPoista
  4. oo ihanat kengät 8) ja the ark<3

    VastaaPoista
  5. Voi noi kengät on jotkut niin jumalaiset, tuli itsekkin ostettua heti ku ne kaupassa näin! :D
    Sun blogia on tosi piristävää lukea, enkä oikein tiedä et miks, mut jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  6. millä värillä värjäät noita sun punasia ? hiuksia siis :D

    VastaaPoista
  7. ihanat korkkarit ja söötti pipo! c:

    VastaaPoista
  8. Hyi kamalat kengät!

    VastaaPoista
  9. o m g onko sulla pinkit hiukset or whataa?

    VastaaPoista
  10. onko tolla pink chihulla oikeesti tollaset puoliks pinkit hiukset?

    VastaaPoista
  11. omg ihanat korkkarit!1111

    VastaaPoista
  12. Mikä helvetti on "heetä" ?

    VastaaPoista
  13. Minkä takia täällä on näin paljon anonyymejä?

    VastaaPoista
  14. Olitsä ton Maaritin kanssa lukiossa/yläkoulussa?

    VastaaPoista
  15. Haluun samanlaiset hiukset kuin tolla maaritilla! <3

    VastaaPoista
  16. Tuleex paljon c o m m e n t s

    VastaaPoista
  17. NO HELKKARI ANONYYMI

    VastaaPoista
  18. Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.

    VastaaPoista
  19. Tee sellanen kollaasi eri nettikauppojen vaatteista että mistä tykkäät!

    VastaaPoista
  20. Mäkin tykkäisin tollasesta että tekisit tollasen jänskän kollaasin! :) Btw sulla on ihana blogi ja oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  21. Satzu: Uww ole hyvä. :) ♥ Itte oot!


    Kao: Thanks. <3 Niimpä, en ollu pitkää aikaa kuunnellu ni piti palauttaa vähä mielee. :D


    Virtuaalispenis: Jep, mäki oikein hyökkäsin sitä hyllyä kohti ettimään kokoja. :D Oi kiitos kovasti. <3


    Ano: Oon vastannu tähä väärin niin monta kertaa et nyt kyl ryhdistäydyn! http://www.backstreet.fi/shop/product_details.php?p=2588 < Tää mut sekoitin siihen vähän pinkkiä sekaan nyt kun se meinas loppua. :D


    Aino: Urr kiitti. :)


    Ano: Turha spämmäys on turhaa, eli jos oikeesti haluat vastauksia niin kysymykset voi pistää ihan asiallisesti yhteen kommenttiin. :)

    VastaaPoista
  22. kiwa postaus (--------: ku pidät näitä taukoja, oon entistä riemastuneempi ku huomaan, et täällähä on uus postaus :p

    VastaaPoista
  23. Ano: Joo mut viel kivempi ois ku ei tarviis pitää taukoja. :D

    VastaaPoista
  24. oh toi pipo on ihana :o
    tuun varastaa ;>

    VastaaPoista
  25. Röh, kulta. Mä rakastan sun pipoos, osta mulle samanlainen. :----( <3

    PS. Mä inhoon niitä kenkiä edelleen.

    VastaaPoista
  26. Ano: Murrr, ei saa. :( Ei saa viedä mun vaavia!


    Nora: Nöf kulta, alat muuttua possuksi. <3 Tulis nyt edes ne viimekertaset tilaukset niin katsastellaan. :---D

    :( Anna minun pitää mun rumista kengistä.

    VastaaPoista
  27. Ohhoh! ihanat nuo kengät. onko tuollaisia Seppälässä :o

    VastaaPoista
  28. Sweet☆Muffin: Yep, tai ainakin oli sillon. :D En tiedä että onko ennää!

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.