15.9.2011

She calls attention like a heart attack.

Tänään taistelin tieni läpi tuulen ja tuiskun noutaakseni H&M-pakettini Ärrältä uljaan, pikkuveljeltä nyysityn Autot-sateenvarjon turvin. Toki olisin voinut odottaa puoli tuntia, niin sade olisi ehtinyt lakata ja olisin selvinnyt kuivin vaattein kotiin, mutta ei sitä aina jaksa olla kaukonäköinen eikä edes kaukaa hyvännäköinen. Mutta siis ah, nyt materiaa!


Vihdoin täydellinen douchebag-huppari. Ja nimenomaan huppari, oon sovitellu useampia niistä huputtomista versioista ja ne vaan jättää semmosen fiiliksen, et jotain puuttuu. Me gusta very many.


Neule lasten puolelta. Mulla on puutetta hihallisista paidoista ja onhan tää semi-pitkähihane eli melkein yhtä hyvä, eiks jeh? Raidat, söpö väri, muuten löysä olemus ja tiukka resori (?) ovat hyviä syitä päätyä mun kaappiin.


Halusin valkean t-paidan, sain inkkarinraiskuumekon. Kelpaa kyllä läskipäiviksi.


En tyksiny tästä topista yhtään niin paljon, kuin luulin. Halvan hinnan (4e) vuoksi en kuitenkaan jaksa nähdä vaivaa tämän palauttamiseksi. Kyllä mää jottain käyttöä tälle keksin kuitenkin, paritan sitä vaikka jollekkin hameelle suosiolla tai väkisin.


Oon haaveillu pimpinvilautteluhameesta toissakesästä lähtien, kertaakaan en löytänyt sellaista, kun rahaa olisi ollut. Tilasin tän myös mustana, mutta se tais kadota jonnekkin (ylläriii) H&M:n sotkujen myötä, eikä luultavasti tule koskaan ilmestymään nettikaupan kautta omistukseeni. Jos sen sitten kävis metsästämässä ihan liikeestä vaikka, koska haluan ehdottomasti sen mustankin version. Sit mulla on kolme sihteerihamosta ja elämä on täydellistä.


Laukku. Ihana, punainen, vanhan näköinen, sopivan pieni ja silti tilava. Pellavasäkkien taskuttomuus alkoi vihdoin ärsyttää, nimittäin jumalauta jos satuit ahtamaan sen täyteen ja sen jälkeen tajuamaan, että avaimille/huulirasvalle/mille vaan pienelle olisi tarvetta. Kyllä siinä meinas pari ärräpäätä päästä.


En tiedä, piti vaan saada. Sanotaan nyt vaikka baari/illanviettopussukaksi.


Muhun on iskenyt himo sailor-henkisyyttä kohtaan ja se vaan sattui olemaan alennuksessa. Näitä kuvia katsellessa tajusin myös keksineeni peräti yhden uuden posen, jota käytänkin sitten arviolta lähes kaikissa..

Vielä jään odottamaan yhtä paria kenkiä ja kaivattua harmaata neuletta, jotka tulevat jälkijunassa ensi kuussa, tai ainakin toivottavasti. Oon ihan tyytyväinen et sain hankittua näinkin varmoja ja harkittuja/kauan haluttuja kangaslaitoksia. Tiedän, että kaikki pääsevät ahkeraan käyttöön, eivätkä päädy unhoitettuina kaapin pohjalle. Joskus kyllä erehdyn ostamaan tämänkin sortin kavereita ja yleensä niitä tarttuu mukaan kaupungilta, jos on ylimääräistä painolastia lompakossa. Onneksi tällaista ongelmaa tulee harvemmin vastaan, osaan kyllä pitää siitä asiasta huolen.

18 kommenttia:

  1. H&M Shop online: Ah niin ihana himotus ja rahareikä. Ittellä toi Sailor-himotus on jatkunut jo parivuotta, kaikki missä on ankkureita, raitoja jnejne, on IHANAA IHANAA :)


    Ainiin, diggailen sun blogia ja sun tyyliä niin vaatteissa/hiuksissa kun elämässäkin :) Ittekki oon tämmönen pokemonkouluttajanörtti. ;)

    VastaaPoista
  2. Hih oon seurannu sun blogii jonku vuoden ni et usko sitä ihmetystä ku liityit mun lukijaks :'D hihs kiitos paljon ♥ Mulla oli itellä pinksu tukka viime talvella ja sen ylläpitäminen oli niiiin hankalaa ja sitä piti värjäillä 24/7, mut hyvä ku jaksat :--D se kyl käy sulle ehkä parhaiten kaikista hiusväreistä, mitä oon sulla nähny c:

    VastaaPoista
  3. pinpinvilautteluhameet!!!!!!1 ♥ en muita hameita käytäkää. ja muutenki kivoja ostoxia, toi musta lauq on iiihana :-0♥

    VastaaPoista
  4. Tuo sini-valkonenhuivi tossa vikassa kuvassa on ihana. Tilasin joskus kesällä samanmoisen ja on ollu kovassa käytössä. (-:

    VastaaPoista
  5. ohmyy vähä sulle sopii hyvin toi huppari :-) ! ja toi neuleki on söpööööööö

    VastaaPoista
  6. uuu mäki haluisin tommosen pimpinvilautteluhame/mekko tsydeemin!! ;__; en vaan oo löytäny mistää muualta ku seppälästä kokona xxs <3
    ja paarilaukkukin olis ihan kätevä, tällekki illalle pitää lainata kämppikseltä ; <

    VastaaPoista
  7. Tää on varmaa paras blogi ikinä!:) ihan mahtava!

    VastaaPoista
  8. Mäki haluun vaatteita! Haluun H&M:lle! Haluun tuhlata rahaa! Haluun materialismionnellisuutta! Haluaaaannnn!:(

    VastaaPoista
  9. oii ihania noi vaatteet ja laukut ja kaikki :) ja ihana blogi!

    VastaaPoista
  10. Alice: Muhun vasta iskemässä, veikkaan että oon menossa kohta samaan suuntaan ku sä. :D Jes, kiitti kouluttajatoveri. :D ♥


    Riina: Ihana ku toinen niin otettu, sulla oli kiva blogi ja oot söpö tyttö ni ei ihmekkää ku liityin. :) Täytyy vaan jaksaa koska pinkki on paras. >:) Kiitos. ♥


    nelly: Römpsän vilauttelu on erittäin jees. :0 Kiitos!


    Roosaliina: Villisti veikkaan ettei mullakaan jää nurkkiin. :D


    frida: Jep. 8)


    miyarou: Hurr kiitos. :B


    Zennii: Nyt kipinkapin Hooämmälle tai Gina Tricottiin hakee omas pois, molemmis on noita samanlaisii. 8) Totta, ei siellä ilman laukkuakaan pärjää. :(


    Ano: Uu kiitos! :)


    Jasu: Se on ruton lailla leviävä tauti. :(


    Rosa: Kiitti, mut kommentointi oman blogin mainostus mielessä on musta tyhmää. :)


    jjohanna: Kiiiiitos. :3

    VastaaPoista
  11. nommm mistä puolelta toi ommnomm huppari löytyy? haluun sellase nyt heti

    VastaaPoista
  12. jotenki toi baseballtakki näyttää paljo paremmalta hupulla kuin ilman. Mulla on siis sellanen ilman huppua - versio ja nyt haluun tollasen... :-D
    kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
  13. oooh paljon toi huppari makso? :o
    täydellinen ♥__♥

    VastaaPoista
  14. Nukke: I agree. :--D Voih, käy lunastaa oma. :) Kiitos!


    Ano: Jotain 30e. :--)

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.