10.10.2011

Rautaa ei oo koskaan tarpeeks tai liikaa.

Kävin hakee ittelleni puolikkaan kasvojen kohotuksen Pet Skullista samalla, ku Meri paranti sen puhevikaa kielikorun muodossa. Lävistyskaksoset sönkkösössö ja huulipuoli.


Septumin otto ei saanu mua luopumaan haaveista madonnan suhteen, kuten aluks luulin. Eikä edes se, et kaikki on sanonu ettei se kävis enää näiden mun muiden lapsien kaa yhteen. Tahtoin silti ja vihdoin otin.

Hyvin unohtunu se, miltä rei'ittäminen tuntuu ja siks tuppas vähän kuumottamaan se lävistäjän tuoliin istuminen. Mua lohdutti kuitenkin ajatus siitä, että mitään septumia pahempaa tuskaa sieltä ei oo tulossa. Toimenpide nippas vähän, ainaki ku iho ei meinannu antaa yhdestä kohtaa periks ja tunsin kui se veny ja veny ja naps, sit neula oliki jo kokonaan läpi. Armoton voittajafiilis.


Pitää varmaan koputtaa puuta, mut tän kanssa ei oo ollu vielä mitään ongelmia. Luulin et smiley pysyis ikuisuuden mun helpoimpien rautakamujen joukossa, vaik heräsin kyl senkin kanssa parina aamuna suu täynnä verta. Madonna ei vuotanu edes tekohetken jälkeen, siihen ei oo kolmen ekan päivän aikana kerääntyny yhtään mitään mähmää, eikä turvotuskaan oo ollu kovin huomattavaa. Joskus siihen jomottaa pienesti pitkän puhumismaratonin tai syönnin jälkeen ja tirvasee vähän, kun se jää hampaisiin jumiin, mut other than that se on ollu ihan fine. Oon vaan niin hämmentyny tästä helppouden määrästä ja rakastun joka päivä enemmän tähän nappiin.

Häiritsee se, et madonna näyttäs kaikken kivoimmalta jos vaan luopusin mun snakeista, mut ei pyge. En oo semmonen ihminen, joka ottaa lävistyksiä ja ottaa ne pois ja ottamaan ne takasin ja pois ja takasin ja pois. Paitsi smileyn, koska se tuntu inhalta ja stressasin liikaa. Mut muut napit on jäädäkseen ja mulla on nyt sit kaikki naamaruuvit, jotka oon halunnu. Toki angel bitesit houkuttas, mut ei snakejen kaa. Nyt hankintalistalla on tästä ryhmästä enää napalävistys (vasta sit ku oon tyytyväinen kroppaani), vasempaan korvaan toinen venytys (kun saan CF:n tilauksen) ja tatuointi/tatuointeja (sit ku on rahaa).

48 kommenttia:

  1. miksetsää tee sillee, et otat välil noist snakeist pois korut ja pidät pelkkää madonnaa ? (:: ja sit joskus ku toi on parantunu ni sillee et oot pelkästää snakeil ? (::

    VastaaPoista
  2. hii vähä toi sopii sulle hyvin! Mul on ollu just samanlaiset lävärit ku sulla, mut minä oon ottanu köh snaket ja septumin kyl jo pois.
    btw sun tukkas on kans niin <3.

    VastaaPoista
  3. vaikka tossa tota metskuu alkaa oleenki jo aika paljon, eipä näyttäis pahalta angel (vai onks se jo spider-sitten) bites tohon !

    VastaaPoista
  4. oikein suloinen tuo madonna. itekki haluaisin sen, mutta äiti pyörtyis kyllä jos näkis mulla semmosen:D

    VastaaPoista
  5. toi näyttää hyvälle! :D

    VastaaPoista
  6. toi näyttää tosi kivalta noitte snakejenki kans. :3 mulle ois tulossa tälllä viikolla snakettt~ oliko ne sulla mite kipeet? :o

    VastaaPoista
  7. hyh puistattaa ajatuskin lävityksen otosta just noiden jälki kipujen takia :'D Onneks en oo ottamassa enää never yhtäkään lävistystä, tatuointeja vain.

    VastaaPoista
  8. Minä niin hämmennyin kun näin ekan kuvan! Muutaman sekunnin jälkeen katsottuani kuvaasi, ajattelin ''HELVETTI, TOIHAN ON HIENO!!''
    Olet söpö:)

    VastaaPoista
  9. mä oon kuullu semmosta että napakorun ottaminen tekee semmosen fiiliksen, että on heti tyytyväisempi kroppaansa:)

    VastaaPoista
  10. Mulla on ollu kaikki lävistykset tosi helppoja, ei ole turvonnut tai ollut edes kipeät eikä mitään, vaikka tykkäilinkin hiplailla niitä heti ottamisen jälkeen ja niiden putsaaminenkin yms. jäänyt (-:
    mutta mun mielestä toi madonna näyttää tosi kivalta snakejenkin kanssa! :3

    VastaaPoista
  11. Vähäks toi madonna sopii sulle c: Noi sun lävistykset on niin ihaniii:):)

    VastaaPoista
  12. saat mut himoamaan läväreitä entistä lujemmin! terv. neulakammonen...

    VastaaPoista
  13. Vau toi sopii tosi hyvin! :--)

    VastaaPoista
  14. ): eka kerta ikinä ku mun mielestä joku juttu ei sovi sulle ))): sori<3
    mut hyvä et ite tykkäät (:

    VastaaPoista
  15. siis venytät sun vasemman korvan toista reikää jo vai? muistelin et sul on molemmil puolel nyt jo venytykset... niin ja btw voisit joskus tehä jonkun asteikon kuin paljon mikäkin venytys on sattunu, ois hyödyllinen vaikka tiedän et se on ihan ihmisestä kiinni, mut silti!

    VastaaPoista
  16. En ymmärrä miks ihmiset on väittänyt et madonna ei kävis bitesien kans, musta toi ainakin näyttää niin hyvälle !!
    Mä meenkin tänään otaan mun ekan lävärin ja mua pelottaa ihan sikkkenä !!

    VastaaPoista
  17. vennu: Koska just tossa selitin etten tykkäis tehä niin, nää oon ottanu ja näihin saan luvan olla tyytyväinen. :D


    Karo: Hassua! :D Kiitos. c:


    meri: Turha symmetrisyys vois tuntuu vähän höhlältä, älä yritä innostaa mua ottamaan toista! :<< Angelit ne on, spidereiks sanotaan jos on kaks ihan vierekkäin. :)


    Nita: Veikkaan ettei munkaan mamma kovin ilonen oo.. XD Yleensä se vaan kyllä vittuilee!


    inka-: Kiitti! :)


    Zennii: Juuh. :) Vinkki: älä ota molempia yhtä aikaa. :DD Ne on oikeesti ihan hirveet alkuun ku ei tiedä millä puolella suuta pitäs syödä ja sit ne tapit jää välil hampaisiin kiinni ni seki tirvasee. Sain niistä jotkut traumat ku tuli otettuu musta vähä turhan haastavat ekat lävistykset. :DD Ja sit niitä jomotti ja niihi tuli ihmeellisii patteja ja kaikkee. XD Mut tässä kivat kauhustoorit, toivottavasti sulla ei tuu olemaan noin epäonnista. :)


    Nukke: No ne on siedettävä vaan. :D Luulis et tatuointi on vielä rankempi homma? :D Mua ainaki pelottaa iha sikana ajatuski siitä!


    Saara: Sama tajuaminen tuli mulla vasta parin päivän päästä. :D Kiitos. E:


    pihlaaaaa: Oi kiitos. C:


    Ano: No tää pätee mulla naamaan mut veikkaan et jos mahassa on mun mielestä löllöö niin ei se bling siellä mun mielee muuta. :( Mut se toimiiki sit hyvänä kannusteena kuntoilulle. 8)


    Ano: No mittee? :D


    milla: Vähä kivaa, mulla kaikki on ollu hulluja ongelmanuoria. XD Kiitti! :3


    Emilia: Voe kiitosta. :)


    misaki: No sit tallustelet lävistäjälle silmälapuissa! XD


    M!RA: Spanks dude. :B


    Ano: Dankesjöön. :--3


    Ano: No kelasin itekki alkuu ettei näytäkkää nii hyvältä mut nopeesti tähän sit tottu ja tykästty. :>


    Ano: Juu, semmosta pientä. :) Kaavailin 6-8mm, kattoo miten korva venyy. :D Emt ku ei venytys edes sillee satu, saattaa välil tuntua epämukavalta. :D


    Ano: Lähinnä ne kelas ettei se kävis mun naamaa/sepen kaa yhteen. :) Ei passaa jännittää, vähäsen se nippasee ja sit onki ohi ja voi taputtaa itteensä selkään ku uskalsi. :D

    VastaaPoista
  18. ahaa okei thänks man. mä innostan !!! haluun sun naamaan lisää metskua ja lisätä sun rahankulutusta edelleen hehehe e!

    VastaaPoista
  19. Hei käy se angel bites minusta snakejen kanssa! Ja napa kyllä kannattaa ottaa, se on hyvä motivaatio alkaa treenata että sitä uskaltaa sitten näytellä kunhan on parantunut!

    Mulla killunu viikon napakoru nyt. Suosittelen

    VastaaPoista
  20. Hyvin noi korut on noinki siun naamas! Mut jos tahot pitää vaa tota madonnaa ni onhan noit häivekoruiki olemassa. Ja oon kuullu et ne on todella käteviä! Ei tarvii pelätä et reijjät mennee umpee (:

    VastaaPoista
  21. Toi sopii sulle ihan järkyttävän hyvin!
    Mäkin joskus mietin tota, mut mun tän hetkisen koulun takii mulla ei sais olla naamassa yhtään rautaa ): Too bad..

    Mut toi on IHANA♥ ja oot söpö:>

    VastaaPoista
  22. mun mielestä noi sopii kaikki hyvin samaan aikaan tohon sun naamaan :--)

    ja toi punanen tukka on iiihana ♥ hurr

    VastaaPoista
  23. ei saatana naine rakastan sua :c ja toi madonna sopii nii helvetin hyvin !

    VastaaPoista
  24. miten iso venytys sul on jo? mietin aa et jos venytät toiseki reiän lähemmäs kymmentä milliä nii eikö se korva oo jo sellane lörttö? D::

    VastaaPoista
  25. ai että inanaaa ♥ söpö punanen tukka, tekee itekki mieli värjätä takas... ja nassuus sopii yllättävän hyvin madonna! c: juu mulla pieni lävistyskuume kiitos vaa :D

    VastaaPoista
  26. Kiva toi madonna, sopii siulle :-) oot muutenki tosi kaunis!

    VastaaPoista
  27. Hei kun oot noiden venytysten kanssa hääräilly, niin pitäiskö huolestua jos alkaa toi ns. sisäpuoli tuleen ulospäin sieltä? :'D tai kääntymään silleen ällöttävästi :D

    VastaaPoista
  28. Tosi hyvin sopii sulle toi madonna! :---)

    VastaaPoista
  29. miten kaikki mun tutut ja säki sanotte että septum sattuu :-------D weird, ite kuulin hirveit kauhustooreja mut se ei sitte edes nipistäny ku otin .____. :p iha hyvä vaan ettei mulla ollu noin kivulias..

    VastaaPoista
  30. ooi :3 ihana <3 ei ois mun mielestä kauhee paha snaket ja angelit ? mut ihana toi madonna ja jajaja .. rakastan kaikkia sun läväreitä ja hiuksia :33 <3 joo .. oon vähä .. plipom :D:D:D:D

    VastaaPoista
  31. et varmana muute ota pois yhtäkää lävistyst. toi näyttää super ihanalt!!

    VastaaPoista
  32. Voitko tehä postauksen jostain vanhoista siun kuvista? Siis missä sie esiinnyt, haluun nähä miten oot löytäny ton oman tyylin yms. (--:

    VastaaPoista
  33. toi sopii sulle just hyvä snakien ja septuminkin kanssa ! c:

    VastaaPoista
  34. heei, olen varmaan muutaman kuukaude kyttäilly blogiasi, ja tykkään kyllä hirmusesti sun tavasta kirjoittaa. en oo kauheen reipas kommentoimaa, mut kyllä tulee joka päivä sivullasi käytyä kattomassa että oletkos päivitelly :)

    Asiaan mitenäää liittymättä, kato! http://www.hottopic.com/hottopic/Apparel/Hoodies//Pokemon+Pikachu+Girls+Hoodie-186044.jsp

    -Tupu-

    VastaaPoista
  35. meri: Julmuri. :c


    Ano: Eka työ, sitte huvi. :D Muuten en saa mitään aikaan! Ja mielelläni pitkitän tätä odotusta ku pelkään, että kuolen siihen.. XD


    liajAu: Totta, tiesin niistä mut empä oo tullu ajatelleekskaa tähän. :D Vois kokeilla joskus heh!


    Jasu: Aika mulqqu koulu. >:00 Kiitys. :B


    lauramarika: Thankjooo. :3 <3


    IIDA: Ihana, kiitos. <3


    miska: Kiitän. C:


    Ano: 20mm on ja sen 6-8mm kelasin, riippuu näyttääkö se 6mm jo hyvältä. :D


    läpy: Kiitos ja ole hyvä vaan! :DD


    Ano: Kiitos. :0


    misaki: Sitä kututaan blow outiks ja se ei ole yhtään hyvä homma se. :c Niin voi käydä jos venyttää liian nopeesti.


    Jenna: Kiitosta.:>


    MARIKA: Musta se oli pahin. :D Oot selkeesti kova mies. :)


    milja & oona: Danke. :) Söpö. <3


    Ano: En voiskaan tappaa mun rakkaita lapsosia. <3


    Ano: Niitä on jo ainakin kaks, pitäs vaan laittaa niihin jotkut selvemmät leimat, et ne löytäs. :D Kiitos tästä korjausideasta! :)


    pikkuvelii: Kai se on itekki uskottava. :D


    Ano: No kiva et kuitenkin jätit jotain merkkiä, kiitosta vaan. :)

    ;;___;; KUI SÖPÖ?? Tuo mulle heti kiitos!

    VastaaPoista
  36. angel bitesit on just ihanat snakejen kaa :3

    VastaaPoista
  37. Otin molemmat samaa syssyyn : DDD aika tuskaa tää on mut siedettävää :D:D::D:D

    VastaaPoista
  38. Zennii: Otan osaa, mut nopeesti ne onneks paranee. :)

    VastaaPoista
  39. http://2.bp.blogspot.com/-VdGxAtr5-rc/TpMX1gUzi0I/AAAAAAAAAXY/ySJ207eBVnI/s400/derpos.jpg
    siin on sulle angelit ja snaket samassa naamassa ja ei näytä pahalta! <3

    VastaaPoista
  40. Perjantaina otin mut eipä nää oikeestaan enää oo kipeet :D Toinen on vaan turvoksissa ja mullo niggahuulet <69

    VastaaPoista
  41. Skinnyemily: Ei näytä, mut eio kuitenkaa mun mieleenkää. :c


    Zennii: Huulihoito samalla. <3 Oot onnekas, mulla oli piiiitkään kipeet. :c

    VastaaPoista
  42. Pakko sanoa että olen helvetin kateellinen madonnastasi :( Oma oli kipeä varmaan kaks viikkoa ja smägmää tulee koko ajan ja turvotus ei ole edes kuukauden jälkeen laskenut eli varmaan jää siihe loppuiäkseen, noh sen siitä saa kun tekee madonnan harkkakorviksella koulun vessassaD:

    Anyway rakastan blogias ja varsinki sun hiuksia :>>

    VastaaPoista
  43. Andé: Eih, tuosta saat nyt kyllä syyttää vaan itseäsi. D: Kiitos!

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.