9.10.2011

Something glorious is about to happen.

Oon ikävöiny mun hauskoja unia, yleensä uneksin vähintään joka toinen yö ihan päättömästä shitistä. Onneks mun unenlahjat teki comebackin, tässä eräänä yönä olinkin mukana jengisodassa ja pääsin teilaamaan mopojoukkoja astioiden voimin auton takapenkiltä, kunnes My Little Ponyt kyllästy meidän rehaamiseen ja tappo meidät kaikki. Ei sitä oltukkaa nii söpöjä ja viattomia enää, kun sarvista pystyki ampumaan laseria.


Mun blogin eka muumimukikuva!  Vielä Ben & Jerry'sit puuttuu ja sit oon ajan hermolla.

Oon aivan hukassa täällä, kun oon tottunu nauttimaan teeni semmosista pienen kattilan kokosista mukeista (kiitti äiti) ja sit ei Merillä eikä Villellä oo kummallakaan mitään kuppeja, jotka tyydyttäs täysin mun aamuista teehimoa. Oon sit päättäny ruveta viisaaks (Villen mukaan ahneeks) ja ottanu käyttöön kahden kupin taktiikan. Great success!

Oon myös oppinu hamstraamaan jotain vihreetä leipäni päälle nähtävästi, näyttäähän toi varmaan ihan hyvältä aamupalalta jos ei oteta huomioon sitä faktaa, et ton lisäks tyhjensin puolet piparitaikinapaketista samalla istumalla. Sisäinen taikinamursuni huusi hallea ja lujaa, kun kauppojen pakastelootin oli vihdoin taas ilmestynyt tätä kyseistä taivaallista mönjää. Ja Meri kiittää, kun sää kärsiä mun vatsanväänteiden jälkeisistä kaasutuotoksista. Onneks sekin kolaa paskaa siihen tahtiin ulos, ettei tarvii omia prööttejään häpeillä. (Nauroin Merille äsken et kirjotin just meidän piereskelystä ja sen pylly päätti sanoo pari vastalausetta, jonka jälkeen persuksen omistaja heitti tomerasti perään ''tässä nyt niitä pieruja, kun kerta halusit niistä kirjottaa''. Jos minä jotain rakastan ni se on kyllä tämä nainen ja meidän ankeet heitot. Perästä kuuluu.)


Oarffssh oon rakastunu punaseen tukkaan nyt enemmän kun ikinä ja oon kuvaillu naamaani tästä syystä ihan julmetusti näinä viimepäivinä. Seurallakin saattaa olla osaa asiaan, kun ei tuo vaimokekkaan mikään kameraujo immeinen oo, eikä se ihmettele ollenkaan jos tunnen välillä tarvetta ottaa naamantallennuskoneen käteen ja mennä irvistelemään ikkunalaudalle.


Vähitellen alkaa väistymään peruspentti-meikit taas transumaalien tieltä, laittautuminen on vaan ihanaa ja löysin mun miljoonien tekoripsien joukosta yhdet semihyvät arkiripset. Ei oo liian luonnolliset, eikä niillä kuitenkaan puhko vierustoverin silmiä.


Hehee, Merille vähän sattu tukkakatastryffeli. Se on käyttäny Firee ja saanu jatkuvasti kestää kettuilua siitä, kuinka sen hiukset on punasen sijasta pinkit. (Jopa sillon, kun mun tukka on ollu vieressä vertailukohteena.) Me sit kateltiin netistä et Vermilion Redillä on tyypit saanu semmosta hyvän punasta tulosta ja Meri pääty ostaa sen, mä Firen. Kuten kuvasta näkyy, ei Vermilion ollukkaan sit kauheen punanen.. Iiihihiahaha, porkkanapääni on silti rakas. 

24 kommenttia:

  1. noi tekoripset näyttää tosi siisteiltä as well as nuo meikit C:

    VastaaPoista
  2. Eikä mä rakastan sun hiuksias <3 ja toi punanen käy sulle vielä jopa paremmin kuin pinkki ! C:

    VastaaPoista
  3. ihanat noi punaset hiukset! tykkään sun blogista muutenki ihan ylipaljo kirjotatki nii hauskasti :D

    VastaaPoista
  4. aa sulle käy paremmin lyhyemmät hhiukset (:

    VastaaPoista
  5. awwwwwweee kuinka sulosia ootte D:

    VastaaPoista
  6. Ihanan väriset noi sun hiukset (: Sopii tosi hyvi! Nyt mulki tuli kauhee himo värjätä jokski punaseks/pinkiks :DDd Mut jos nyt kuitenki pysyn vaa täs mustas :'D

    VastaaPoista
  7. itekki värjäilen tolla firellä ni perkele jokaine sillee "oiii sulla on pinkit hiukset" :----( tekis mieli joskus oikee tylysti vastata et nää on kyl punaset ! :--D varsinki ku mulla tos vuosi sitten oli semmoset ___ihan___ pinkit hiukset et ööö? :--D
    okei toki myönnän et nää o nyt vähä haalistunu pinkiks tietyis kohin mut silti D: anteeksi angstiromaani ♥

    VastaaPoista
  8. voi vitsi oot nii hyvä tyyppi :-----D kirjotat älyttömän hyvin ja mukaansatempaavasti.

    VastaaPoista
  9. en muist värjäsinkö mäki tol vermillion redil vai mikä oli ko nääki o iha oranssit :D:Ddd mut no can do ja noi sun punaset on kyl ihanat, meitsiki tahtooo♥

    VastaaPoista
  10. teetkö värinpoistoa ikinä nuille sun hiuksille, vai onko ne normaalistikki noin vaaleet :o??

    VastaaPoista
  11. kannattaa sekoittaa kyseiset värit keskenään. Itselläni tulee siitä aivan upea punainen, ei taitu liikaa pinkkiin eikä oranssiin. :)

    VastaaPoista
  12. siiliritari: Oonks itserakas jos vastaan, et nii mäki? XD Kiitos!


    Alice: Spanks, ehkä Ebayn halppisripsistäki on johonki. :D


    Ano: No kiitosta! :)


    jjohanna: Kiitos ihanainen. ;__;


    Heli: Totta turiset! :D Mut sit
    taas pitkät hiukset on itessään paljon ihanammat. ;;__;;


    Ano: No ainakin Meri. ;>


    RAWR: Kiitti! :--) Ehkä kannattaa, ellet oo sit valmis infernaaliseen vaalennusurakkaan. 8)


    Fandango: Kiitän. :3


    Ano: Punaisuus on katsojan silmissä selkeesti. :--D Tai et vaan pääse pinkkileimasta eroon. XD


    meri: ;;___;; Iso kiitos!


    nelly: Joo veikkaisin. :D Mut nythä o hyvä jos isket päälle Firee ni mun maalaisjärjen mukaa sen pitäs olla sit täydellinen punanen? :D


    Julia: Oon tehny värinpoiston ehkä kerran tai kahdesti elämässäni, yleensä vaalennan vaan juurikasvun ja se riittää, on aika vaalee tukka muutenki. :>


    Jenni: Joo, mietin kanssa et täytyy kokeilla ku tulokset on noin ääripäät yksinään. :D

    VastaaPoista
  13. Tosiaan suosittelen että sekottaa vermillionii ja firee keskenään (kokemusta on ja tuli törkeen hyvän värinen) plus kannattaa toki muistaa ravistaa niitä pulloja. Unohin kerran ja sit olin mädän porkkanan värinen ku kaikki punapigmentit oli pullon pohjalla:)

    VastaaPoista
  14. Ano: Juu, ens kerralla sitten. :D Tommosta ei onneks (vielä) oo käyny, en kyl ihmettelis iteltänikään! :D

    VastaaPoista
  15. directionssin poppy red on paras!

    VastaaPoista
  16. Ano: Pitäs ehkä kokkeilla. :D

    VastaaPoista
  17. Söpöjä noi muumimukit, mulla on toi nipsu muki kanssa. Sain sen synttärilahjaks äidiltä pari vuotta sitten. Niin söpö <3 :)

    VastaaPoista
  18. Eve: Ne on Merin. :D En tyksi niistä ku ovat liian pieniä. :c

    VastaaPoista
  19. Joko oon tyhmä tai sokee mut en löytäny mitä sävyjä käytit että sait hiukses tollasiks? :> Meinaan aattelin ite vetästä tosta ehkä hitusen punasemmat niin mitä suosittelisit? :-DD

    VastaaPoista
  20. Lotta: Sivupalkissa linkattu tukkapostaus, josta löytyy kaikki. :)

    VastaaPoista
  21. Ostin tänää ton Firen ja mietin et jos haluun siit tollasen punasen ku sul ni sekotaks mä joukkoon olleska hoitoainetta? :D ja jos en ni riittääks sit yks purkki?

    VastaaPoista
  22. KOALA: Laita tää sinne, mihin hiuskysymykset kuuluu. :)

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.