3.10.2011

Too cheap, too scary, too creepy to marry.

Muutto - great success. En oletuksieni mukaisesti lyyhistynytkäät kahden ruumislaukun painosta, vaan kannoin ne urhoollisesti bussiterminaalista liukuportaisiin, joiden päässä Meri odotti (tai pikemminkin odotutti) mua. Ah onnea, kun ihana uljas prinssini saapui kantoavuksi. Oon ehtiny nyt tämän parin viikon aikana levittämään tavarani tasapuolisesti kahteen talouteen ja kaupunkiin, Espooseen ja Helsinkiin. Eli oon kotiutunu loistavasti ja yhtenä avustajana siinä prosessissa toimi mun eka ihkaoma kone.


Tehtiin isin kaa diili joskus, et kun muutan pois kotoo, niin se hankkii mulle jonkun kohtuuhintasen läppärin. Onneksi isi on sanojensa mittainen mies ja viime tingassa (Gigantti auki enää 10min) vikaa päivää Varkaudessa viettäessäni me tajuttiin et juu, pitäs varmaan se konekkin käydä ostamassa. Onneks olin valkannu uhrini jo etukäteen Gigantin nettisivuilta, ja siellähän se liikkeessä mua möllötti kivasti hyllyssä odottelemassa. Makso 430e laukkuineen ja hiirineen ja on merkiltään HP. Kelepaa!

Ette voi ymmärtää sitä riemun määrää, kun oon ollu armottoman koneriippuvainen jostain ala-asteesta lähtien ja vihdoin ja viimein saan oman hurruuttelijan. Tää on mulle ku monikäyttönen poikaystävä. Ja toi nyt kuulosti vähän häiriintyneeltä, mut joo. Vielä kun jonkun mokkulan sais ostettua ja lämästyä tähän kiinni, niin voisin minäkin alkaa vääntämään ikuista kirosanojen koristamaa saarnaa netin hitaudesta ja katkeilemisesta.


Mikä tässä hämää on se, et noi housut on viety multa.

Oon punkannu Villellä nää ekat kaks viikkoo ja ollaan mm. lihottu, koska vedetään (tai minä siis) joka päivä vähintään yks suklaalevy ja sen lisäks irtsareita, keksiä, hunajaa paljaaltaan tai mitä vaan sattuu kaupasta mukaan tarttumaan. Ja syödähän ei voi ilman lukemista/kattomista, joten ollaan sit katottu Soul Eaterit, jota suosittelen muuten erittäin lämpimästi. Helvetin loistava anime, osaa olla hysteerisen hauska ilman, et se huumori tuntus väkisin väännetyltä.


Kilojen lisäksi uutta materiaakin on kertyny, koska Ville muisti mun joskus ohimenneen maininneen, et haluisin lukee ne kirjat, joiden pohjalta Tue Blood on tehty. Se sit ihanana oli ostanu mulle kaks ekaa osaa, kun ne oli sattunu sen silmään kirjakaupassa. Voisin joskus himolukutoukkailla nää, kun pääsen irti koneeni lumoista. Ette oikeesti voi uskoo, kuinka koukuttavaa ja pakkomielteistä on alkaa järkkäämään jotain Media Playeria..


Ja sit mun sugardaddyn (kuuluu kommentti tätä kirjottaessa vierestä, että BIGdaddyn, ei sugardaddyn) kanssa shoppaillessa on löytyny vähän kaikkee muutaki pientä tavaraa mulle, jotka se on sit kustantanu. Pipon bongasin Prismasta.


Pipo - Prisma, takki - kirpputori, paita - H&M, housut - JC, Reinot - kirpputori.

Eipä oo mun kuvaajalla sen kärsivällisyydestä päätellen (kaks kuvaa ja menoks) lahjoja muotibloggaajan poikaystäväks, mut sainpahan jotain asumatskuu ja mitkä taustat! Mulle ostettuja uutuuksia tässäkin, eli toi takki, jokahan siis on harmaa. Ville käytti tän takin värin kuvaamiseen jotain mulle maailman hirveimpiä kirosanoja ja sano tän olevan beige, ehkä jopa ruskee. Senkin värisokea, sivistymätön porsas. Mähän vihaan niitä värejä yli kaiken, enkä koskaan pukis mitään niihin vivahtavaakaan päälleni.

Paitsi.. Maailmani mullistui, kun löysin kirpparilta jotain niin helvetin rumaa ja kamalaa, että se menee jo fantastisen puolelle - Reinot. Muut ostaa jotain 200e korkokenkiä, mun unelmien kohde on ollut jo jonkin aikaa nämä jokaisen laiskan hippijuopon varustuksen kulmakivet.. Kyllästyin näet viimein tennareiden solmimiseen ja halusin vaan jotain mukavaa jalkaan sujautettavaa. Toimii.

23 kommenttia:

  1. toi vika kuva on UPEE! ehkä paras koko blogihistorian aikana, ihana :)

    VastaaPoista
  2. Perhana siulla samanlaine läppäri ku miul! Kannattaa kurr♥ ps. Varkaus on vähä jännä paikka.... :-D

    VastaaPoista
  3. MULLA ON TUO SAMA TAUSTAKUVA!!!!

    VastaaPoista
  4. Mulla on ihan samanlainen läppäri ku sulla :DD

    VastaaPoista
  5. Näänkö väärin vai lukeeks Ville tota kirjaa väärinpäin..... :D

    VastaaPoista
  6. Oot just semmoinen rempseä tyttö hyvällä asenteella, että sinua on vaan pakko seurata :) Markettipipot ovat toisinaan muuten aliarvostettuja. Ja rennot kengät.
    Miksi Villekin on söpsistyny entisestään :D

    VastaaPoista
  7. REISKAT!! Ehkä maailman kätevimmät tossut ♥ Jaaaa hullun jepulilta näyttää noi sun hiukset tuollain suorinakin, tai mitä oon sun yleisesti sun postailuja seuraillu niin ne on aika usein kiharoilla, mut mainiolta näyttää nuinkin!
    Tv. en kommentoi ikinä tuttujen enkä tuntemattomien blogkeja, mutta Reinojen saapuessa näkökenttään oli aika poikkeuksen!

    VastaaPoista
  8. Ano: No nyt meni jo aika julmaksi sarkasmiksi, Ville yritti kovasti.. XD


    Eewwa: Jee, toivottavasti on pelittäny hyvin. :> No mitä olit mieltä, kerro kaikki likaset yksityiskohdat? XD


    Essi: Sen söpöys ei koskaan lakkaa ihmetyttämästä mua. :3


    Melli: Ooks ollu siihe tyytyväinen sit? Tiiän pitääkö varautuu johonki nervous breakdowneihin jos tää lakkaaki toimimasta. XD


    Cocaine Heart: No en ihmettelis siltä sitäkään, mut ton kirjan kannessa on ilmeesesti virhe ja siks toi kuva on vinksinvonksin. :--D


    Siv: Parhaat tulee maalta. =D Eli kiitos! Ja markettivaatteet yleensä, pitäs käydä useemmin katsastamassa valikoimaa. :)) No siitä en tiedä, mut ainakin sen letti on saanu uusia ulottuvuuksia. :D


    SYMBIOOSI: Todellakin, ja mikä mukavuus. ♥ Tankjoo, yleensä suosin kiharaa kun ei paista niin helposti et on pidennykset. =D Poikkeus vahvistaa säännön!

    VastaaPoista
  9. moni milliset korvat Villellä on? :)

    VastaaPoista
  10. haha lol vilu miksi johdollinen hiiri? koitas astua nykyaikaan :3♥

    VastaaPoista
  11. anteeks et kysyn mut mitä teemaa käytät täs blogss? : o

    VastaaPoista
  12. haastoin sut tämmöseeen <:

    http://livexeverysecond.blogspot.com/2011/10/challenge.html

    VastaaPoista
  13. Ano: 18mm viel mut kohta silläki ryökäleel on 20mm. En saakkaan olla tän suhteen pallit. ;;___;;


    Ano: Haha lol ano, miks tuhlata rahoja pattereihin? :3 Langattomat on perseestä.


    Ano: Ei mitään hajua. :DD


    neea: Apuvaa mulla on jo kolme haastetta rästissä. =D

    VastaaPoista
  14. mitäääääääää? ooteks villen kaa taas yhes? :3

    VastaaPoista
  15. Uuuuu, samanlainen kone täällä sylissä lekottelee. :'3 Ja onpas suloinen taustakuvakin sulla!

    Toi kuva Villestä on jotenkin tosi ihana. Värit ja tunnelma on just nappiin!

    VastaaPoista
  16. ai oottekko eronnukki välissä :0

    VastaaPoista
  17. Mimpoe: Kivasti kehrää. :3 Se on!

    No, kerran sitä erehtyy onnistumaan. :D


    Ano: Juu.

    VastaaPoista
  18. vitsi sun ripset on ihanat !:)

    VastaaPoista
  19. ooksä saanu jätkälleski ängettyy venarin? : D

    VastaaPoista
  20. Ano: No ei kyllä, itsepäiset ja lyhyet. :<


    Ano: Ihan itte se innostu venyttää. :D

    VastaaPoista
  21. Oooi katotko sääkin True Bloodia? Ite oon lukenu noi neljä ekaa kirjaa suomeksi ja viidennen englanniksi, lisää vois alkaa ostaan taas.
    Tykkään sun blogista tosi paljon ja oot helvetin kaunis!<3

    VastaaPoista
  22. LaWraX: Oon, viel neljännessä kaudessa parit vikat kattomatta. 8> On muute hyvä sarja! Wou, oot jo pitkällä! :0 Kiitos ihanainen. <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.