23.2.2012

Halusin vain vilkuttaa turskalle.

Unimaailmani on omituinen paikka. Tässä päivässä ei tule olemaan mitään erikoista. Aion kytätä erästä eBayn huutokohdetta vähintään 15min välein, ettei se voi mitenkään mennä ohi. Niinkin on joskus käynyt ja sitten raasta sydäntä ja rankasti. Ja vaikka onkin kiireetön vapaapäivä, niin tahtoisin sen jo olevan ohi. Ja seuraavan päivän ja sitä seuraavan päivän, aina keskiviikkoon asti. Ville sano, ettei se malta odottaa mun hymyperseilyä sitten, kun päästään maaliskuussa Helsinkiin shoppaamaan. Niin muru, en minäkään.


Pistää vähän miettimään, että miten musta tulikaan näin paha materialisti. Ehkä syytän isiä, porukoilla kun oli jotain erotaan-yhteen-kausia kun olin pienempi ja tiesin aina, että isille mennessä saan jonkun lelun Ärrältä. Varsin toimiva tapa korvata menetetty yhteinen aika yms, nykyäänkin. No, empä mä siitä pahemmin kärsi, lompakko kylläkin. Ai niin, pitää muuten hommata uusi lompakko. Tsih.


Ja kuvista päätellen joku Lumikeille tarkoitettu meikkivoide. Surkeaa, että Lumene on kuitenkin suomesta lähtöisin, ja niiden vaaleinkin meikkivoide on liian tumma mulle. Oon aina tienny olevani kalpea, mutta en ihan näin kalpea. Ajattelin käydä Punanaamiossa testailemassa jotain Grimasin meikkivoiteita, sieltä kuulemma saa aika sopivan näköistä tököttiä. Ja jos sekään ei tuota tulosta (on kuulemma aika perkeleen vaalea), niin joko lähden Stockalle jututtamaan jotain kivaa tätiä, joka kuitenkin kauppaa mulle jotain simokallista, tai sitten vaan ostan peittävän valkoisen meikkivoiteen ja yritän vaalentaa sillä jotain mulla olevaa naamamaalia.

Vai olisko jollain fellow valkonaamoilla suositella hyviä smörrejä? Kaikki perusmarketista saatavat on koluttu läpi tuloksetta siis.


Snyys, se on niin kaunis (kokoelma siis, ei muokkaus). Paitsi FF 8 ei ole oma, too bad. Sitten kun oon saanut katsottuaa Tangledin (uudestaan), aion alkaa treenaamaan sormiani pelikuntoon näiden avulla. Pakko aloittaa Potterista, koska Irvetan katakombit ja palikkamaahiset.

56 kommenttia:

  1. Oi nostalgia ja ps 1.. Ite oon koko viikon harjottanu rakkauttani siihen laitteesee hakkaamalla lähes nonstoppina ensimmäisiä spyroja, tarzania ja harry pottereita. Ja intensiivinen suhteeni Gameboy Colouriin heräsi myös henkii ku sain kaverilta disneypelejä siihen. Miks vanhat hyvät laitteet aina unohdetaa ja niihin sopivien lisäosien (kuten pelien) myynti lopetetaan >:C

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen lumikki-ihoinen (Y) ainaki jossain backstreetin ja cybershopin tapasista nettikaupoista oon löytäny joskus valkosta meikkivoidetta ja puuteria, ehkä semmonen sitten sopis :D En oo jaksanu vielä tilata..

    VastaaPoista
  3. http://www.maccosmetics.com/product/shaded/158/1507/Mineralize-Satinfinish-SPF-15-Foundation/index.tmpl

    tuo NC15 vois olla sulle ihan hyvä väri :>

    VastaaPoista
  4. Maybellinen Deam matte moussejen sävy light porcelain menee ainakin mun kalmaihooni eikä se oo ees kovin kallista, kannattaa kokeilla! :)

    VastaaPoista
  5. MAC mineralize satinfinish spf 15 foundeissön NC15 !1 ei kovi peittävä mut hyvi tasottuu värierot ja jse on vaalee

    VastaaPoista
  6. meikkaatko ja laitat hiukset vaik et lähtis minnekkää ihmisten ilmoille ? :__o

    VastaaPoista
  7. hei hius- ja naamakaima, mun aanelosen värinen taulu kelpuuttaa body shopin nestemäisen meikkivoiteen (en tiedä/usko että onko niillä montaa vaihtoehtoa) sävyssä -yllätys- 1 ! koklaa !

    VastaaPoista
  8. Mulle kans on se Lumenen vaalein meikkivoide liian tummaa! Ite tilaan Oriflamelta meikkivoiteen, siel on tarpeeks vaaleita sävyjä. :--)

    VastaaPoista
  9. Hoho, oonko ainoo joka luki otsikon väärin. >:)
    Ja uuhhhh noi pelit, etenki Potterssoni ja FF *--* !! *drool*

    VastaaPoista
  10. yhy mäki haluun olla vaalee )-: ja oot söpö

    VastaaPoista
  11. punanaamiosta sai ainakin joskus valkoista väriainetta, mitä voi sekoittaa meikkivoiteeseen = täydellisen vaalea sävy !

    VastaaPoista
  12. ja vielä.. miten saat noihin sun kuviin sillee, että ku painaa hiiren oikealla näppäimellä, nii tullee teksti " No! Bad kitty " tms. !!!! se on kiva haluun

    VastaaPoista
  13. mullaki on tpi tarzan peli :--D

    VastaaPoista
  14. Kokeile Lumenen Natural Code Vanilla sävyä :) se sopii hyvin vaalean ihon omaaville. Hintaakin on alle kympin (:

    VastaaPoista
  15. mä en oo ihan valkonaamanen(tai niinhän mä itelleni uskottelen) mutta ootko lily loloa kokeillu? niillä on ainaki sellaset sävyt ku china doll ja porcelain jotka on tosi vaaleita :---)

    VastaaPoista
  16. Mulla ei oo tota vaaleusongelmaa... Kesällä rusketun vaikka kävelisin pelkästään kadulla johon aurinko paistaa. Joskus otin ihan tosissani aurinkoa. Tooosi kauan sitte. Ja lopputulos näytti siltä et olin käyny vähintään 10 kertaa solariumissa. Melkeen sellanen Jersey Shore-rusketus, mut pari astetta vaaleempi. Ihan hirveen näkönen, ainaki omasta mielestäni.
    Sen kesän jälkeen en oo paljoo aurinkoo ottanu.

    VastaaPoista
  17. onkonälkä: On muuten nälkä.. XD No en kyllä ymmärrä, ps1 pelit uppoovat muhun yksinkertaisuudella ja upeilla (köh) grafiikoilla kuin Heikki suohon. :D Mutta pakko niiden on saada ihmiset ostamaan jatkuvasti uusia laitteita. >:(


    Olivia: Juu, Cyberistä ainakin löytyy Stargazerin valkosta jöötiä, ehkä turvaudun siihen jos ei muu auta. :D


    karoliina: Hö, en tiedä. :< No ainakin se näyttää vaaleelle ja joku muukin tais sitä ehdottaa. :D Eikös Maccia myydä Stockalla?


    Karla: Oon kokeillu ja en tykänny, ei tainnu edes olla oikee sävy. :c


    ella: Mut mää haluun että se on peittävät, metsästän nukkeihoa. :D


    Ano: Harvemmin, joskus kyllä teen niin jos tekee mieli ottaa kuvia. :D Mut nää kuvat on edellisestä photosessiosta.


    meri: Jos tuleva metsästys ei tuota tulosta ni muistan sitten tämän. :D Danke!


    Ano: Tattista, pistän korvan taakse! :)


    Riina: Hä, mitä luit? :D Musta toi FF on niistä kaikista paras. Ehkä se johtuu siitä ku on eka mitä pelasin? XD


    Ano: No ei oo kiva olla nii vaalee että joutuu lähtee ettimällä ettimään meikkivoidetta. :D


    Ano: Joo sitä samaa mietin tossa. :D


    karoliina: En neuvo koodiasioissa. :)


    Ano: Se on paras. <3


    Ano: _AINA_ kun jossain halutaan vaaleeta meikkivoidetta ni tullaan tunkemaan tota. :D Kun se ei edes oo niin vaalee, postauksessaki sanoin että on mulle liian tumma. :)


    t i i a: En, vaan noita markettimerkkejä. :D Pitääkö niitä sit tilata netistä, kun vähän oudolta tuntuis ostaa niitä 'sovittamatta'? :D


    Ano: Jerey Shore. <33 Mulla ihan sama, mutta mä vaan palan. :D Ihan sekunneissa.

    VastaaPoista
  18. vinkki:sekoita tippa kosteusvoidetta kerta-annokseen meikkivoidetta((::
    pakko oli sanoa,luin jostain

    VastaaPoista
  19. ella K.R: Pelkään, että peittävyys taitaa kärsiä. :--|

    VastaaPoista
  20. Valkonaama ilmoittautuu! Itellä toimii yhdistelmä Max factor lasting performance meikkivoide sävy 100 fair + Lumenen Natural Code Skin Perfector Mineraalipuuteri sävy 10 vanilla. Ja luonnollisesti valkonen puuteri vaalentaa (jo valmiiksi vaaleaa) meikkivoidetta vielä enempi. Ite tartten peittävän meikkivoiteen ja tuo peittää ja pysyy hyvin. :>

    Grimasin meikit on hyviä, MUTTA koska ne on lähinnä teatterimeikkejä ne tukkii ihohuokset aikas hyvin, etten ihan jokapäiväiseen käyttöön kyllä suosittele jos on vähänkään taipumusta finneille.

    VastaaPoista
  21. "Halusin vain vilkuttaa terskalle." :|

    ...

    VastaaPoista
  22. tosi kivat noi sun hiukset! :D ja hei meil on ollu joskus toi herkulespeli, ihan paras! :D

    VastaaPoista
  23. Mulla on sitä Grimasin vaaleinta sävyä maskeeraustarkoituksiin ja se on todella vaaleaa. Mäkin olen _todella_ kalpea mutta toi Grimasin oma on mulle jopa hieman liian vaaleeta... Että etköhän sä sieltä jotakin löydä!

    VastaaPoista
  24. mulle kans suurin osa markettimeikeistä on liian tummia, mutta make up storen meikkivoide on ihan mahtavaa eikä mulla edes oo vaalein väri :o

    VastaaPoista
  25. Oi vitsi miten rakkaus hiukset sulla on !

    VastaaPoista
  26. Haluun kans ton Tarzan-pelin! :( Muistan kun muksuna tuli hakattua sitä ihan hulluna. Hurahdin hetki sit PS1-peleihin ja hamstrasin kaikki Crash Bandicootit huuto.netistä ja sit melkein kaikki mahdolliset mitä kirpparilla tulee vastaan vaikken ois ikinä kuullukaan koko pelistä... :D

    VastaaPoista
  27. Itelläni on tämmöstä: http://www.lorealparis.fi/meikit/kasvot/infallible/125-naturel-rose.aspx Sävynä varmaa joku Porcelain. Se on tosi vaalee.
    Ja sit semmonen vinkki, että vaikka meikkivoide oiski vähä tummempi, niin vaalee puuteri auttaa siihen. Ainakin omalla kokemuksella : D

    VastaaPoista
  28. hei toi sun super ihana muokkaus tos kuvas on ihan super ihana ( mitä.......) siis joo :-Dddd jos voin vaan kysyä ni millä ohjelmalla muokkaat tommosia ihmeitä ? :-)

    VastaaPoista
  29. meikkivoidetta saa vaalennettua kun sekotat siihen sekaan vähä kosteusvoidetta :) itelläki aina talvisin tollane ongelma et on liia tummmaa nii laitan vaa iha perus kosteutusvoidetta nii kyllä se siitä, ja samalla kans kosteuttaa ! ;)

    VastaaPoista
  30. Mullakin on aina ollut ongelma meikkivoiteiden kanssa kun ne tuppaa olemaan kauhean tummia. Satun olemaan oikea kalkkilaivan kapteeni ja olen pitkään etsinyt sopivan vaaleaa meikkivoidetta ja vihdoin löytänyt omalle nassulle sopivan tuotteen (: Suosittelen siis kokeilemaan tai ainakin tsekkaamaan Max Factorin Ageless elixir 2-in-1 foundation+serum-putilon. Mulle ainakin just täydellinen tuote! (----:

    VastaaPoista
  31. mä niin pidän sun hiuksista<3 ja lorealin infallible vai mikä vittu se punapumppune on nii siit se porcelain sävy on liian vaalee mulle vaik oon tyylii suaki kalpeempi, testaa! muuta kehuttavaa siinä ei tosin oo ku se sävy

    VastaaPoista
  32. sun hiukset on nii unelma. tuitui olet söpö:3

    VastaaPoista
  33. Tee sillälailla, että ostat jottain valakosta meikkivoietta, vaikkapa ny sitä Grimasia ja jos se o liian vaaleeta nii sekota siihe tummempaa voietta nii että tulleepi semmoi soppelin värinen. Saikko selevää? Et? Hienoo, terveisin varmaa pohojoisin lukijas.

    VastaaPoista
  34. Iteki voisin suositella MACin meikkivoiteita, löytyy jos minlälaista sävyä ja väriä 8) hinnat tosin on mitä on mutta laatu on tosi hyvä ja ovat myös riittoisia! :>>

    VastaaPoista
  35. Bongasin sut kampin cyberis ja veinasin tulla sit tervehtii mut olit jo toisel kerral lähteny :D

    VastaaPoista
  36. dermosilin (dermoshop.com) vaalein (fair) meikkivoide on ihan täydellistä. se ei kuitenkaan peitä kaikkein kökköisintä ihoa, mutta mineraalipuuteri päälle niin johan naama näyttää katteltavalta. eikä hintakaan oo todellakaan päätähuimaava!
    suosittelen kokeileen, vaikka ne siellä suosittelee sitä vanhemmille ihmisille, mutta ainakin mulla toiminu muikeesti. ((8

    VastaaPoista
  37. L'oreal True Match meikkivoiteista löyty mulle ainakin oikee ! itellä tosi vaalee iho, ja huomasin ainaki usein sen ogelmaks, että vaikka väri oikeestaan olis ollu tarpeeks vaalee, ni ihan liian punertava ja iholla se aiheutti kivaa oranssiefektiä... tästä sarjasta löyty kuitenki iha perfect sävy :)

    VastaaPoista
  38. Ääää ulkoasu vaihtu taaas :))) sopisko mulle piniit hiukset, oon tummatukkanen luonnostaan ja rukeet silmät, melko vaalee iho. Iso nenä. Vähän punottaa välillä. Kiitos jos vaivaudut vastaamaan kommenttiin ennen huomista :) ps. Sun hiukset on aivan IHANAT oon ihan tosi kade :(

    Voldemort

    VastaaPoista
  39. Sori ku nyt spämmään tänne näitä kommentteja, mutta löysin vielä yhen aika lupaavan meikkivoiteen jossa 12 eri sävyä, ja olevinaan pitäis mukautua oman ihon sävyyn: http://www.maybelline.fi/TUOTTEET/Kasvot/MEIKKIVOITEET/Fit_Me_Meikkivoide.aspx (Ihanan pitkä linkki<3)
    Itekki vois kokeilla. C:

    VastaaPoista
  40. Mulla on kans vaalee iho, ja ostin liian tumman meikkivoiteen, nii oon sekottanu sitä ja jtn garnierin silmänaluspeittovoidetta... kannattas kokeilla :]

    ps. mahtava blogi♥

    VastaaPoista
  41. taas aivan järkyttyneeen kade siu hiuksista ja ulkoasu on mahtava (---:

    VastaaPoista
  42. Mää on aina löräyttäny stargazerin valkoista meikkivoidetta "normi"meikkivoiteen sekaan :D voi sitten aina päättää haluaako näyttää kuolemalta vai normaalilta mikäkin päivä

    VastaaPoista
  43. Oikeesti mä pelasin samoi pelei ku olin pentu............. <33

    VastaaPoista
  44. miks ees käytät meikkivoidetta kun sun iho on noin virheetön?

    VastaaPoista
  45. Tintti: Kokeilun Natural Coden puutereita, mut jostain syystä en tykänny niistä yhtään. :| Mietin kanssa että aika jytyjä voivat olla, ehkä se toimis parhaiten jos ostaa just sen vaaleimman ja vaalentaa sillä jotain toista meikkivoidetta. :)


    Riina: XDDDDDDDDDDd Ei ihana. <3


    Pinsy: En muista siitä mitään enkä oo viel kokeillu mut eiköhän se Disney-pelinä lunasta odotukset. :D


    bui: Juu olen kuullukkin, mut pakko käydä testaamassa ite! :D


    Lotta: Onko kalliskin? :0


    ♥ Marja: Tsih kiitos!


    Nappo: Ihana elämäntapa pleikkaristi! :3


    puropoika: Juu mulla on ihan semmonen Transparent mut ei se ainakaan sitä meikkivoidetta tummenna. :D En tiedä kyl vaaleentaako edes!


    Ano: Sivupalkki ja usein kysytyt. :D


    Ano: Peittävyys kärsiii. :--c


    Ano: Juu mie katsastan jos jossain nään. :D


    Ano: Kiitti! :) Jotenki epäilyttää että Lorealilta löytyis jotain vaaleeta. :--D


    Heidi: Kiitos mau. :3


    Ano: Kyllä sain ja tostaha mä höpäsinki tossa postauksessa. :D


    Ano: Pitää harkita. :D


    Ano: Menit nyt onnesi ohi. :--(


    Ano: No mutta mähän olen jo vanhus. =D


    Reetta: Erittäin vaaleaihosella kaverilla on toi, mut sille se kyl on vähän liian tumma että en taida kokkeilla. :|


    Ano: Muutos on hyvästä. :D En osaa sanoo koska oon surkee arvioimaan mikä kullekkin käy. :D Jos haluat, niin go for it!


    puropoika: Ää, liikaa vaihtoehtoja! :D


    rhona: Haluun hyvin peittävän tökötin. :) Kiitti!


    Ano: Aww rur kiitos. :3


    Slide: Just sitä harkitsin ku töistä vois napata mukaan. :D


    Ano: Mä oon vielki. <3


    Ano: Ihoni on virheetön, koska Photoshop. <3 Mut koska siitä ei oo real life-editioo tehty ni pitää tyytyy meikkivoiteeseen. :D

    VastaaPoista
  46. hupsista perkele, empäs huoman tota muokkausjuttuu tuol sivupalkis vaikka olevinaan sen syynäsin läpi........... :D:D:DDddd t.se ano joka kysy kuvanmuokkauksesta...............

    VastaaPoista
  47. ootko testannu natural coden meikkivoiteita ? lumenen valmistamia, mutta ainakin sävy 11 on hirveän vaalea o: hintakaan ei ole paha.

    VastaaPoista
  48. Oih, nami ps1-pelit. Sain just vastikään mun vanhat Spyro-pelit toimimaan ja aah ku tuli kylmänväreet ku pääs pelaamaan jotain lapsuudenlemppareita, niinku Gateway to Glimmer, nam. Ja ps2kkosen Crash - Wrath of Cortex oli kans aika nostalgiapommi, oon sen verran pikkunen.

    VastaaPoista
  49. Ano: No ei se mitää, nostin sitä vähän ylemmäs ku se oli aluks aika alaalla ni sieltä sitä ei ainakaan kukaan huomannu! :D


    Juuli: Sitä tossa postauksessa kiroilinkin, ihan liian tumma mulle. :D


    Mara: Spyrot on kyllä hyviä kanssa, tosin kallistun enemmän Crash ykkösen puoleen ja tosta yhdestä en oo kuullukkaan. :D Millainen se sitten on?

    VastaaPoista
  50. Goshin X-ceptional wear long lasting make-upin vaalein sävy, 11 porcelain, vois olla ehkä sopiva. itelle muodostunu ainakin luottomeikkivoiteeks näin kalpeanaamana :D hinta pyörii jossain 15e:n paikkeilla muistaakseni et ei sillein hirveesti rasita kukkaroo :)

    VastaaPoista
  51. Mulla on Maybellinen Fit Me! -meikkivoide, sävy 110 eli ilmeisesti vaalein näistä D: Tykkään tosi paljon, tuo vähän sellasta kuulautta myös. Levittyy tosi helposti ja luulis olevan riittoisaa :) Ei tosin oo kovin peittävää, ja jos on iho vähänki kuiva, niin tuo sen todella kivasti esille... :I Samassa sarjassa on myös jotakin peitevoidetta ja puuteriakin, vois kokeilla niitäki joskus.

    VastaaPoista
  52. Ano: No ei kyllä. :D Pitää kokeilla jos eteen sattuu!


    Ano: Aiku kiva, mulla on yleensä jotain randomeja kuivia laikkuja ihossa ni en tiedä siitä sitten. :D

    VastaaPoista
  53. not fapping material added, but u added Tokomon!! Cursor!!! ; D

    VastaaPoista
  54. VÄHÄNKÖÖÖÖÖ NOI HIUKSET SOPII SULLE !!1 ah ihanatt !!!!!!!!!!!!1 <3333333 sdfghjklopö

    VastaaPoista
  55. Ano: Stuuupid.


    Ano: Hölmö. <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.