21.2.2012

Yksijalkainen miljonääri pahoinpiteli stripparin Rolexilla.

Mahtava toteamus, kiitos Iltalehti ja hämmentävät uutisotsikot! Toinen päivän uutinen oli se, että Playstation 2 tulee pian kunnioittamaan meitä läsnäolollaan. OH YEAH. Heti piti tilata Ebaysta ykkösen muistari, että pääsee paukuttamaan asteen vanhempia kirpparihamstrauksia, Herculesta ja Tarzania. Ja sitten piti tietysti katsoa Ebaysta muutama lisää, mm. Jurassic Park Warpath (Tekkeniä dinoilla, how awesome is that), maagiset kolmoset; Tekken ja Tony Hawk Pro Skater, ja tietty ensimmäinen Crash Bandicoot. Roopelta lunastan Potter ykkösen, ja mikä parasta, SUOMEKSI; ''Hei Harri, minä olen Ron Wiiiisli!''. Elämästä tulee loistokasta ja minusta varaton.

Nojoo, lisää materiaa kun olen niin mahtavan nopea päivittämään näitä ostoksiani blogin puolelle..


No se ois se army-tyylinen takki sitten ja minä jollain haarajänis poseerauksella. Olin onnellinen kun tää löyty Itiksen Stockalta sen nahkatakin kanssa samasta rekistä, myös 40% alella jolloin hintaa jäi 30e. Kaksi kärpästä, eli unelmatakkia ja vielä samalla höyläyksellä. Ding ding! Yleensä kammoan olkatoppauksia, koska oon kehittäny jonkun kompleksin siitä, että mulla on ylileveät hartijat. Öö, niin kivaa olla nainen! Mutta ei ne toppauksen kuitenkaan tässä takissa häiritse ja se on hyvä se. Odottelen vähän leudompia kelejä, niin pääsen ulkoiluttamaan uutta ystävääni.


Unelmatakkeja sataa sataa ropisee, en oo koskaan omistanu kerralla näin montaa takkia. Ja vielä olis yksi kuvaamatta, se on kyllä kaikkien takkien kruunaamaton kuningatar, enkä tiedä vieläkään että onko se ruma, vai niin ruma, että menee jo awesomeness-linjalle.

Löydettiin muuten joulukuussa Varkauden Vaihtopeleistä kerrankin varsinainen aarre; Pokémon Black hintaan 20e. Jep, kaksikymmentä eeroa, siis jumankekka mikä tuuri! Edes Ebaysta sitä ei saa alle neljänkymmnen rahayksikön, eli voitte kuvitella olinko kiikuttamassa sitä heti kassalle vai en. Ja koska 200e uusi DSi:hän ei ollut jo ihan liian kallis lahja, halus Ville vielä maksaa ton pelinkin. Sugardaddy vauhdissa.

Olin oikeastaan ihan varma, että koko peli on uusine outoine poksuineen ihan täyttä paskaa, mutta vähän toisin tais käydä. Ilmeeni kun aloitin pelin:


Hajoon ehkä eniten tän kuvan karmeudelle. Ai mitenniin huomaa että mun eka meme ikinä? Ja jos joku ei ihan tajunnut, niin alkuperäinen idea: naps. Ohoh kirjoitin vielä väärinkin.. Pointti oli kuitenkin se, että toi on ollu tähän mennessä kaikkein fiksuin ja läpiajatelluin Pokémon, eli aika paras. Ei passais tuomita ennen kokeilemista.

Mun tiimi tällä hetkellä. Ja kyllä, se on jätskipuikko. Ja jätskipuikko sattuu olemaan yksi parhaimmista jäätyypin poksuista koko pelissä, siksi se ujuttautui mukaan. 20 pelituntia takana ja kaikki on jo 40 levelin paremmalla puolella. Audino on maailman paras keksintö!

Alempaan kysymyspostaukseen onkin tullut ihan kiitettävän verran juttua, kiitos siitä. Annan kuitenkin vielä armonaikaa Matti Möyhäsille laitella uteluita sinne päin jos joku mietityttää.

27 kommenttia:

  1. Mullaki on sellanen hirveen-leveet-hartiat-jotka-täytyy-piilottaa-millä-keinolla-hyvänsä-kompleksi. Oi miksi, miksi?

    VastaaPoista
  2. mistä revit rahat aina noihi ihanii vaatteisiis:O

    VastaaPoista
  3. haha, pokemon on paras. luin kans jostain vanhoista bloggauksistas että katot/luet narutoa :) ois kiva tietää mitä musiikkia kuuntelet? lempiartisti?

    VastaaPoista
  4. poksu B/W on kyl paras ::D koska ZEBSTRIKAAAAAA!

    VastaaPoista
  5. http://weheartit.com/chocolat_cupcake
    Mahtaako tällä tyttösellä olla sinun kuvasi profiilikuvana, on niin pieni kuva ja mä olen sokea, mutta näyttää kyllä hyvinkin paljon sulta. Valitettavasti weheartitissä ei kai voi ilmiantaa mitenkään näitä? Mutta jokatapauksessa postaus oli mahtava ja hymyilytti kun tuli mieleen itellänikin kaikkia hyviä muistoja pleikkari kakkosesta :--D

    VastaaPoista
  6. siis nuo sun hiukset on aivan liian ihanat!<3 :3

    VastaaPoista
  7. Aaaa, Pokémon Black/White on meikäläisenkin lemppareita, jos laskee pois kaikki Gameboylla paukutettavat klassikot! Olin erittäin yllättynyt positiivisesti, kun osa noista uusista on ollu vähän kakkaa, vaikka poksupelit onkin parhaita ikinä.

    VastaaPoista
  8. sun takia mun tekee mieli kaivaa pokemonit tuolta laatikon pohjalta ja alkaa taas pelailla:DD

    VastaaPoista
  9. voisitko neuvoo miten sait ton "No! Bad kitty!" ponnahdusikkunan? :-)

    VastaaPoista
  10. Koska haarajänis-poseeraus hoikentaa.

    VastaaPoista
  11. Ano: En tiedä. =( Ja sitten kun sen keksii ni siitä ei niin vaan pääsekkään eroon. :D


    Ano: Ostin sen tammikuun aleista joululahjarahoilla. :D


    h e t t a: Kiitosta. :)


    sarba: Juu, tein vähän molempia mut nyt se on jäänyt kun sarjassa turhauttaa ne nimien toistelut ja mangasta ei saa kuitenkaan niin hyviä fiiliksiä kun ei oo äänitehosteita mukana, enkä yleensä tajua puoliakaan mitä tapahtuu.. :DDD Näihin tuleeki vastausta sitten siinä kyssäpostauksessa! :)


    takkun: XDDDD Niiden nimet on kyllä jotain niin hirveetä nykyään..


    Oona: Joo, tää on linkattu mulle aikasemminkin, mutta oikeassa olet, ei niitä ilmeisesti voi ilmiantaa. :D Hieman paska paikka siksi! Vanhat pelit pieksee uudet kyllä aika pahasti. =D


    JuKrKu: Mau kiitos. :3


    felenk: Sama täällä, Pearlissa en oo päässy alkua pidemmälle, vaikuttaa vähän turhan nihkeeltä, eikä siinä edes oo kauheesti kivoja örvelöitä. :D


    Ano: Positiivinen vaikutus siis! Nekin kaipaa välillä vähän ulkoilua. >:D


    Anne: Ps1 ja Disney-pelit = <3


    Mime: En neuvo koodiasioissa. :)


    Ano: No ei kyllä musta, ainakaan mitenkään imartelevasti. :D Mun jalat honottaa aina vähän vaikka mihin suuntaan, pitäis ehkä opetella seisomaan suorassa!


    sarba: Hell yeah. :D

    VastaaPoista
  12. Ihan niin sekainen otsikko kuin tämä lainaus mun äikänopelta: ''se ei saa olla yhdyssana mut se ei myöskään saa olla kaks erillistä sanaa.''

    VastaaPoista
  13. Ano: Aika filosoofinen ope. :--D

    VastaaPoista
  14. Sait mun ostaan ton pelin. :D Ja ottaan jätskipuikon kiinni ja valitseen snivyn(jos toi vihree kärmeksen näkönen poksu on snivy joskus eres ollu) alotuspokemoniks, luotan ehkä sun mielipiteisiin vähän turhan paljon. :DD

    VastaaPoista
  15. Mara: Hyvä! >:D Ei kannata ottaa Snivyy, se on niistä kaikista huonoin. XD Kiroilin valintaani ittekkin, kunnes mulle huomautettiin että ehkä ihan hyvä valinta, tulee enemmän haastetta peliin. :D

    VastaaPoista
  16. Mie oon nyt Diamondia hakannut, kun erehdyin lainaamaan miun mustan poksupelin pikkuveljelle varmaan puoli vuotta sitten, enkä oo sen jälkeen nähnyt siitä vilaustakaan, mur :---D

    VastaaPoista
  17. felenk: >:00!! Vaadi se takaisin. XD

    VastaaPoista
  18. Suosittelen, on ihan himohyvä. 8D Aw, nostalgia!

    VastaaPoista
  19. BW on kyllä niin hieno peli, ihan mun suosikiks nousi kaikista Pokepeleistä! Edes nostalgiavibat eivät pärjänneet sille.
    Kaikki "yhyy van ekat 150 poksuu on oikeit"-inisijät jää paljosta paitsi kun eivät suostu pelaamaan :---D BW2 tulee olemaan niin pelkkää eeppisyyttä että ihan itkettää valmiiks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän fiilikset, jotenki paljon enemmän pistetty ajatusta peliin ja onhan ne grafiikatkin aika herkut. :D Erityisesti rakastan Audinoja, koskaan aikasemmin ei oo liigaan treenaaminen ollu näin helppioa!

      En edes tienny et semmonen on tulossa ennenkö törmäsin sun blogiin, ootan sitä ihan kuset housussa. <3 Must be awesome!

      Poista
  20. Mitä meinaat tol Audino on maailman paras keksintö :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska sitä löytyy joka nurkasta ja siitä saa ihan hulluna expaa! :D Sil on nopee levuttaa poksuja!

      Poista
    2. Audino on paras ♥ Mulla niit ei vaa tuu joka nurkas vastaa D:<

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.