2.3.2012

All I know is that to me you look like you're lots of fun.

Tänään käytiin Helsingissä vähän jakelemassa oravannahkoja ympäriinsä aina niin iloisen shoppausseuralaiseni, Villen kanssa (oli kuin olis tanko poikittain perseessä koko ajan). Tämän härdellin jälkeen olin sen verran hakatun oloinen, että ryyppyillan ja koneen välillä valitsin sen läskeydelle edistävämmän vaihtoehdon, eli bloggauksen ja hunajan syönnin. Noh, ainakin maksa ja lompakko kiittävät, tai no, en tiedä onko lompakko enää kaiken rääkin jäljiltä mun kanssa puheväleissäkään. Ainakin kamera oli, enkä jaksa toistaa iänikuista virhettäni 'kävin-shoppaamassa-kuvaan-kaiken-myöhemmin'- eli toisinsanoen materiaalia ei koskaan tipu.


Käsi pystyyn kaikki, joilla lähti soimaan Dead or Alive - You Spin Me Right Round heti, kun mun tän päivänen kikkaralaitos hurvahti ruutuun? On ihan ok omistaa Peten transsahtava komeus ja Freddie Mercuryn ääni (tai ainakin niin uskottelen itselleni, piakkoin mun syntymän jälkeen äiti kuuli sairaalan radiosta että kyseinen heppu oli kupsahtanut, joten sen henki on saletisti siirtynyt muhun). Ja jos joku ei ymmärrä tota Right Round-juttua, niin katsokaas se video. Ihana mies! Ai juu, niihin ostoksii.


Herpaderrrpina. Toi söpö huppari jäi mun hampaankoloon jo viime työharjoittelusta Cybershopissa ja päätin sen vihdoin anastaa mukaani. Vaihteeksi ahdan vaatekaappiini jotain harmaata. Mutkun! Siinä on niin suloiset taskut..


Tää kaivautui kassiini Carlingssista. Niin symppis paita ja ihana päällä!


Ja koska se edellinen seiloriraitainen lyhythihainen paita H&M:stä ei ollu tarpeeksi, niin piti saada toinen! Visioin tätä paitaa kesäksi, vielä kun sais jotain ankkurikorua ja meriaiheista kuvaplugia korvaan mätsäämään mukaan niin olis varsin mahtaisaa.

Ja nuo harmaat housut.. niin. Never say never, ne nimittäin ovat nyt vihdoin ne kirotut taskuttomat farkkuleggingssit. Ne, joita en ikimaailmassa olisi muutama vuosi sitten pukenut päälleni. Oon edelleen kyllä sitä mieltä, että taskottomuus saa perseen muistuttamaan ladon ovea, mutta olivat kuitenkin niin mukavat ja sopivat päällä, että kassan kautta kassiin vain.


Tämä. Just tämä outoja Edward Cullen x Jack Sparrow-vipoja mulle tuottava asukokonaisuus jäi viimeksi Aleksanterinkadun H&M:ssä pyörähdyksen jälkeen mulle päähän kummittelemaan. Syytän Mokkista, kun se halus sinne välttämättä ettimään liiviä. Nyt baarimikko-business woman-look on valloittanut myös minun vaatekaappini. Myös Durararan Shizuo muuten muistuu mieleeni! IIIIIIIIIIZAYYYAAAAA!11


Läskiä!!1 Itseinhoa!111 Anarkiaa!!1 Tiskien täyttämä keittiö!11 Bandeau-mikälienee-toppi Gina Tricotista, mukavuusshortsit kesäksi H&M:ltä. En ehkä ihan näin meinannut viipotella, mutta piti nyt ilmotella datismakkaroiden olemassaolosta. Asutin sinne tänään yhden Bic Macinkin.


Päivän isoin holy shit kuitenkin, löysin vihdoin itelleni kivat (ja topatut.. kröh) bikinit! Kiitos Seppälä. Olisin ottanut kuvan ihan nää päällä, mutta Ville sanoi etten saa. Jumankekka, tylsä poikaystävä nyt! Otin kuvan kumminkin, ehkä spämmään sitä sen tietokoneen taustalle kostoksi tai jotain kun iski AD/HD. Kuulin muuten joittekkin tyttösten kauhistelevan ja dissaavan sitä, kun bikineissäkin pitää nykyään olla toppaukset. Vika toteamus ''voi tissittömiä lapsiparkoja'' hihitytti vähän. Kiitos tissittömät lapsopsien voin vihdoin lähteä rannalle häpeämättä läskittömiä roikkusäkkejä.

Nyt mun marsukuume on hellittänyt asteen. Oon korvannu sen nimittäin tatskakuumeella. Kerrankin olis rahaa siihen. Ja piirtäjäkin, nimittäin yksi Villen kavereista on varustettu huikeilla taiteellisilla lahjoilla. Ja sille viittis ehkä ruveta selittämäänkin mun vähän vielä hajanaista visiota tästä leimasta. Toivon, että se nyt tulis pian käymään niin pääsisin tuputtaa sille sataa ja yhtä 'haluun tämmöstä ja tämmöstä'-kuvaa.

37 kommenttia:

  1. Oot niin sulonen! ja sulla mitää datausmakkaroita oo senki vanha hupsu :D

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman söpö toi huppari :3
    Ja jessus. Sä et tunnu lihovan mistään!
    Voi ku olis kiva olla tollanen pienikokonen ja söpö ku mikä, mut eeei ku geenit on mitkä on >:(
    Mut, olis kiva jos vaikka tekisit jonkilaisen postauksen tosta tatskajutusta :D

    VastaaPoista
  3. Hehe ei munkaan poikaystävä antais mun mitään bikinikuvia laittaa, paitsi jos se ois rannalla joku kaveri ottanu ja se ois vähä semmonen tilannekuva :D vaikka en kyllä kehtaiskaan ottaa kotona itestäni bikinikuvia tai mitään mahakuvia... propsit sulle ku uskallat!

    ja ihmettelen jos jotku anonyymit ei kohta oo inisemässä sun "alastonkuvista" vaikka en sitte tiiä onko sulla semmosia ärsyttäviä anonyymilukijoita niinku monella muulla:D

    VastaaPoista
  4. Ole hyvä rakas <3 Mun täydellinen liivi on EDELLEEN hakusessa. :( Paska.

    VastaaPoista
  5. "Kuulin muuten joittekkin tyttösten kauhistelevan ja dissaavan sitä, kun bikineissäkin pitää nykyään olla toppaukset." Alko naurattaa kun justiin kaupoilla ollessa valitin tuota asiaa ihan jatkuvasti :-D Dääm !

    VastaaPoista
  6. Haha, oon ihan rakastunu tommosiin bisnesmiesnainen-asukokonaisuuksiin ku parissa tilaisuudessa semmosia piti käyttää, ja nyt jo suunnittelen miten tulevaisuudessa kiidän Brysselissä EU-parlamentissa ja saisin jatkuvasti käyttää tollasia... ♥___♥ se päivä kyllä tuskin koskaan toteutuu mut ainahan sitä saa haaveilla. :D Kivoja juttuja oot ostanu muutenki! :) ja ps. tuota läskin määrää en kutsuis edes ylimääräseks. Don't worry & keep eatin'!

    VastaaPoista
  7. plääääö et oo ees läski! puspus vilu nättityttönen

    VastaaPoista
  8. Mulla on tommoset samanlaiset hm sortsit ja ne on kyllä niiin ihanat<3 ne vaa jostai syystä näyttää paremmalta sun päällä :( *katkerassd*

    VastaaPoista
  9. Oot kuuma Heiwajima- paituli/liiviyhdistelmässä! *__*

    VastaaPoista
  10. toiset ne vaa on nii kauniita. hajosin tolle voi tissittömiä lapsiparkoja :D

    VastaaPoista
  11. paljonks noi mustat shortsit makso? ja olkis eri värei... ja sul on ihansati hiukset (((:

    VastaaPoista
  12. MÄ HAEN NIIN TOLLASET BIKSUT JOS NE SOPII PIENI RINTAISILLE!!: d:d:dd

    VastaaPoista
  13. Mistä noi harmaat legginssit on? Näyttää hyvältä sun päällä! Ai nii, näin sut seppälässä. :D Tosi nopeesti joten en ollu varma olitko se sinä, mut ton Villen näin paremmin ja voi kun se näyttiki kärsivältä! :DDD

    VastaaPoista
  14. Nii ja toi biisi on mahtava, kuuntelin tota koko viime kesän :D

    VastaaPoista
  15. Mulla ei ollu mitää järkevää sanottavaa, joten leijun nyt sillä, ku meil o samalaiset hupparit (harmaa, jossa pääkallo-taskut) c; Noi taskut on tosiaan niin söpöt, että itsekin ostin sillä perusteella. :)

    VastaaPoista
  16. oletko oikeasti muka 20-vuotias ? pukeutumis- ja meikkaustyyli ei oikein ole mielestäni sen ikäisten luokkaa :D

    VastaaPoista
  17. oi ihania vaatteita<3

    VastaaPoista
  18. Ihana toi huppari! (: mistä muuten löyät aina sun ihanat taustat? Ja miten saat tohon otsikkopalkkeihin tollaset karkki raiat? (: Kiitti, jos jaksat vastata mun tyhmiin kysymyksiin!

    VastaaPoista
  19. on epäreilua,että valitat muka läskistä kun sulla ei sitä selkeesti oo yhtään. Kato vaikka jalkojasi t. sotanorsu

    VastaaPoista
  20. Your picture when u were pink head , is on a estonian book cover ! ;)

    VastaaPoista
  21. ♥ Marja: SANOITKO SINÄ MINUA VANHAKSI?? XD Jumalauta nyt kuules!


    Essi: No herranjumala säähän olit ihan pikkunen! :D Hömelö. Olis kyllä kivaa, mutta en sit taas toisaalta haluis pistää siitä mitään kuvaa ku kaikkihan sit haluu samanlaise.. XD No ei tosissaa mut olis häiritsevää jos joku kopiois sen idean. :D


    Olivia: Musta olis ollu just läppä, ku kaikki pitää mua iha luuviuluna ni näyttää ettei se nyt ihan niin ole. :D

    Ei oikein oo, mun anolukijat on aika kivoja ja chillejä tyyppejä. :D Ja jos joku tuliskin valittamaan ni musta se on vaan hauskaa. XD


    Mokkis: Laitankin laskua sinne päin.. XD Olet vaativa, kaikki liivit on samanlaisia. :(


    Roosaliina: Mulle bikinitoppaukset on koko kesän pelastus, moneen vuotee en oo rantsulle päässy kun ei oo itsetunnonkohottajia löytynyt. :D


    essi: Ihana, kunnon busineswumään! :D Otan neuvostasi vaarin ja haen toisen kulhon muroja. :3


    Ano: En niin sanonukkaan. :D Mutta kyllä pullaa on!


    Zennii: Höpsistä, en usko! :D


    felenk: Oi kiitos! :--D


    Lotta: Höpöhöpö. :D Voi tissitöntä Vilu-parkaa. <3


    Ano: 8e tais olla ja oli niitä joitain muitakin värejä, en vaan muista mitä. :D Kiitti!


    Ano: Sopi ainakin mulle ja siitä minä hyvin oneline. <3


    Jessy: Kiitos, H&M:ltä nekin. :D Enköhän se minä ollu jos vähänkään mua muistutti. :D Olisit repiny hihaa ja moikannu! Ville oli kyllä aika raukkis.. XD


    Mara: Todellakin, Pete Burns. <3


    miia: Aww, samiXiii! :--D <3


    Ano: Jos et ole jo huomannut, niin en kyllä muutenkaan oo ikäisteni luokkaa, enkä kyllä välitä ollakkaan. :D Eli otan tämän suurena kohteliaisuutena, kiitos. <3


    Ano: Materialismionnellisuutta. :3


    Zuppaduu: Googlaamalla. :) En neuvo koodiasioissa.


    Ano: Valitinko? :D Toin vaan esille että kyllä sitä multakin löytyy, siinä se möllöttää. :D <3

    VastaaPoista
  22. aikzu: Are you serious? :0 What? Why on earth would anybody do something like that? XD

    VastaaPoista
  23. nää ei liity tähän postauksee mutta, ois kiva tietää mitä blogeja ite seuraat ja et ootko ikin ite maistanu tupakkaa tai polttanu ja ku sul oli ne puoliks turkoosit ja puoliks vaaleet hiukset niis trampoliini kuvissa ni kui pitkälle sitä sinistä oli sillä "ei otsis" puolella? :D oisko sulla vaikka joku sivuprofiili kuva siltä ajalta laittaa tänne? :)

    VastaaPoista
  24. KOALA: Noihi kahteen ekaan tulossa vastausta kysymyspostauksen vastauksissa ja iske tukkakysymyt sinne postaukseen, joka on linkattu sivupalkissa ni vastausta pukkaa. :)

    VastaaPoista
  25. hei mäki haluisin tollaset ihkut topatut biksut:O oliko siel seppälässä muitakin noiden kanssa soveltuvia alaosia? tarvin hipsterimalliset että saan läskipyllyn piiloon hihihihih

    VastaaPoista
  26. Ano: En tiedä mallista, samaa väriä siellä oli kokosiniset mut raidalliset oli kivemmat. :0

    VastaaPoista
  27. Mulla on kans tollanen Carlingssin t-paita! Menee vaan käytössä tosi nopeesti nukkaseksi, tuut huomaamaan.. D:

    VastaaPoista
  28. Kaikki liivit EI OO samanlaisia. :( Täydellistä ettiessä..

    VastaaPoista
  29. mä en ymmärrä tommosia kommentteja et "mite ton ikäne pukeutuu / meikkaa yms tollee" :----D

    multa varmaa mummonaki löytyy lävistykset ja hiuksetki varmaa on jollai kivalla värillä värjätyt ♥

    VastaaPoista
  30. Ano: Ai hitto. >:o Inhoon nukkaantuvia paitoja..


    Mokkis: No aika samanlaisia kuitenkin, hömelö. :--D <3


    Ano: En mäkään, kuka sen määrittää että miten minkäki ikäsen pitää pukeutua? :--)

    Sama homma, tulevia kylähulluja molemmat. <3

    VastaaPoista
  31. Ihanaa vaihtelua tää sun blogis. Ei oo sellanen teiniblogi, jossa on kymmenen teinipeilikuvaa ja sit 12 kuvaa jostain karkkipusseista ja Hesen cokistölkeistä tai puolikssyödyistä hampurilaisista.

    VastaaPoista
  32. Ano: Niin, vain miljoona kuvaa musta! :DD

    VastaaPoista
  33. Noooo.... Jos niitä sun kuvii ei nyt laskettais ;)

    VastaaPoista
  34. määki bongasin seppälästä nuo bikinit! loiiistavat :D

    terv. kohtalontoveri :[

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.