16.8.2012

Korkea metallipitoisuus.

Yippee, on taas aika esitellä mun kakkaisten nappien kokoelmaa. 


Viikko sitten postilaatikosta tupsahti vihdoin tämä kiva säilytystsydeemi, jonka Ebaysta metsästin. Tykästyin töissä niihin meidän tän tyylisiin säilytysrasioihin ja yksi vilkaisu mun sotkusiin minigrip-virityksiin riitti. Enkä muuten voisi olla tähän tyytyväisempi. Just sopiva kuljetella mukana. Tai jos ei koko laitosta jaksa roudata, mutta varapalloille on tarvetta (ja niille on aina, trust me) ni ottaa vaan sen pallokipon mukaan. Ja koska noi pyörylät on kierrettäviä, niin ne ei aukeilekkaan vahingossa.

Mutta jos siihen sisältöön nyt sitten. Tilasin just Crazylta 80e:llä tilantäytettä, mm. kultaiset korut kaikkiin, parit kivat tunnelit korviin, koruja smileyyn ja kasvatin mun olematonta 1.2mm paksuisten korujen ja pallojen varastoa myös smiley, rusto ja tragus (oh yes) mielessäni. Mut oon laiska ja en jaksanu eritellä uusia ja vanhoja ni tässä nyt kaikki samassa pläjässä.


1.6mm hevosenkengät ja kierukat vai mitä noi nyt on. Twisterit! En tiedä.. 10-6mm.


1.6mm bcrrät (ball closure ring) 12-8mm. Isoimmat on septumiin ja pienemmät sitten huuleen. Osien korujen muodon epämääräisyys selittyy sillä, kun tahdoinkin 4mm pallon sijaan änkeä niihin 5mm..


1.6mm tapit. Käytän huulikoruissa noita lyhyimpiä, mutta koska korun oikea pituus selviää periaatteessa vaan kokeilemalla, niin siks löytyy vaikka minkä mittasta. Noi kaks mustaa on mun Cyberista ostamat bioflex-korut ja niitä jos mitä voisin suositella kelle vaan. Bioflex on pehmeetä, joustavaa muovia, se ei hankaa hampaisiin ikävästi eikä kolahtele. Oikeestaan niitä ei tunne juuri ollenkaan, eli ne on supermukavat!


Bcr-palloja 6-3mm.


Ah, napakorut. Niiiiiin söpöjä! En oikeesti malta oottaa näiden käyttöä ja oon varsinkin rakastunu tohon kultaseen lohikäärmeeseen, vaikka se painaakin varmaan tonnin..  Tykkään yleensä siitä, et yläpallo on 5mm ja alempi 8mm, joten suurin osa noudattaa tätä kaavaa. Onneks napakoru on 1.6mm ni sain noi mun kokeilumielessä huuleen tilatut vähän turhan suuret pallotkin käyttöön.


1.6mm palloja 5-3mm. Pitää tilata valkosia lisää, pari on ilmeisesti lähtenyt karkuteille. Suosin yleensä 4mm palloja (as you can see), ne on just sopivat kaikkiin.


Mun säälittävän pieni 1.2mm kokoelma 4,5-12mm. Hommasin sekä tragukseen että rustoon barbellit (pallot molemmissa päissä) koska noh, makuasia. En tyksi labreteista niissä koruina ja barbellit on muutenkin helpompi laittaa kun ei tarvii väärältä puolelta alkaa pujottelemaan mitään.


1.2mm palloja 5-3mm. Snyysh, pitää vielä saada tilattua epoxy-pallot (noi blingit) tragukseenkin, ne on iihaanaaat.


1.2mm renkaita smileyyn ja rustoon, 10-12mm. En oikein tienny minkä kokonen näyttäs smileyssa hyvältä ni tilasin vähän molempia, kyl mä kuitenki taidan kallistua tohon 10mm kannalle (kultanen bcr), koska noi 12mm on ehkä turhan valtavia. Mut onneks niitä voi sit killutella rustossa.


20mm tunneleita ja plugeja. Ehdottomasti mukavimmat näistä on noi silikoniset; ei paina, ei haise niin paljoa ja joustavat. Noi isot timantit on taas varmaan epämukavimmat, hirveen painavat ja kaikkee. Mutkun hienot..

Tästä kyl puuttuu vielä ainakin yhdet plugit, kahdet silikonitunnelit (valkoiset ja vihreät) ja mun uusin murheenkryyni; kultaset tunnelit. Niitä en voi kyllä suositella kellekkään. En edes ole hirveän kova allergisoimaan nikkelistä (esim. rihkamakoruista), mutta ne kultaset pinnotteet niissä tunneleissa oli ihan liikaa. Pari ekaa päivää ihmettelin, kun korvia kutitti. Luulin, että niiden tunneleiden terävät reunat vaan sai korvan kutkuttamaan. Parissa päivässä onnistuin sitten raapimaan korvani turvoksiin ja verille, ette usko kuin pahalta se tuntu. Enkä edes heti saanu vaihdettua niitä pois, kun ei ollu lävärit matkassa. Sit vihdoin sain vaihdettua ne silikoonitunneleihin, mut vielä sen jälkeenkin niitä kutitti monta päivää ja ne oli kipeet. Enkä oo ainoo tän kokemuksen kanssa, työkaverin kaverilla oli ollu samoja kokemuksia "kulta"pinnotteisten korujen kanssa ja yks asiakas kertoili tästä mulle eilen myös. Oon vähän suru, ne tunnelit oli kuitenkin makeet. Tästä sitten oikeita kultaisia tunneleita ostamaan, not..


Ja sit tilasin vielä nää valkoiset blingitunnelit, joista oon haaveillut jo vuosia. Pikkunen reikäkin sai omansa, hellusta. Ja siinä komeilee myös se tragus! Oli muuten rustoa huomattavasti kipeempi juttu, pari päivää sitten otin ja koko leuka ollu jumissa siitä lähtien. Ei voi kaivaa enää suihkun jälkeen korvasta vesiä pois, eikä käyttää nappikuulokkeita molemmissa korvissa. Onneksi oon jo tottunu nukkumaan vaan toisella kyljellä, tässähän sitä menee molempien lävistäjien aiheuttama yksikylkinen uniaika samalla lusimisella.

Kelasin tehdä jossain vaiheessa semmosen kaiken kattavan lävistyspostauksen mun kaikista rautakavereista. Oikeastaan oon jo aloittanut ja voin luvata, että tekstiä pukkaa. Sit teen siitä samanlaisen kun tosta hiuspostauksesta, että sen kommenttilootassa voi sitten kysellä asioista. Paitsi etten luultavasti pahemmin neuvoskele miten minkäkin tulehtuneen/revenneen/epämuodostuneen jne. reiän kanssa tulisi toimia, koska en halua ottaa vastuuta semmoisesta.

58 kommenttia:

  1. aaa, mulla on vieläki pistämättä eteenpäin crazyn tilaus! :D ostoskori on kyl jo täynnä kaikkee! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tekis mieli itekki tilata vaa lisää ja lisää.. :D

      Poista
  2. tragus c:

    mun syssel on korva ihan täyn

    3 rustoo sit korvan lehdessä tommoin aika samanlain venytykset (iso & pieni siis) sit viel se joku instruktial? (ok en osaa kirjottaa mut anyway) :D

    VastaaPoista
  3. toi kruununapakoru on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. <3 Ehkä sitten puolen vuoden päästä pääsee käyttää.. :(

      Poista
  4. Tuo joka sulla nyt on rustossa,niin voitko kertoo miten sen saa auki !Mulla on nimittäin myös tollanen rustokoru ja oon yrittänyt pyörittää ja repiä sitä joka suuntaan mutta se ei aukea :(
    Ois kiva jos auttasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on joskus vähän tiukassa, kannattaa kokeilla avata niitä vähän joillain pihdeillä. :) Eikä missään nimessä saksilla, niinku minä..

      Poista
    2. okei,kiitti !Eli sitä ei tarvi pyörittää auki vaan jotenki avata sivuille päin ?:D

      Poista
    3. Joo, se pallo "napsahtaa" pois siitä välistä. :D

      Poista
  5. OOh sä ja sun rautakaverit! Tuleekohan viellä paljonkin lisää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän se industrial kuumottelis ja ne venomit. :3

      Poista
  6. mistä olet ostanut tuon lohikäärme napakorun ? :)

    VastaaPoista
  7. Hei mulla olis tohon tragukseen liittyen kysymys. Pystyykö käyttämään sellasia kunnon kuulokkeita, ei siis nappikuulokkeita, vaan niitä jotka peittää koko korvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, mulla on vaan korvaan työnnettävät. :D Eiköhän niitäki sitten voi, kun se paranee.

      Poista
  8. Onpa kätevä säilytysrasiasysteemi. Mulla just pursuaa niitä minigrip-pusseja kaikki paikat ja ajan kanssa vaan nekin reikiintyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kannattaa hankkia! :D Kätevämpi ku miljoona minigrippiä!

      Poista
  9. Paljon toi ruston otto sattu? Kun ite haluaisin vasempaan korvaan 3 rustokorua. ja oikeeseen yhen. satuukoa kenties enemmän kun napakoru,labret tai madonna? tosin madonnaa ei multa enään löydy ;c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://jackmaterialist.blogspot.fi/2012/08/juttua-kertyneista-lavistyksista.html

      Teinki juuri postauksen jossa listasin nuo. :)

      Poista
  10. moi!! täällä kans yks jolla killuu traguksessa koru , otin sen n. 2 vuotta sitten eikä ainakaan mun mielestä se laittaminen sattunut, enemmänkin sen laiton jälkeen kuumotti : )

    sattuuko snaket muuten kuinka paljon?
    kun yritänsaada 15vuotislahjaks sellattteet vanhemmilta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se oli naps vaan mut jälkikuumotukset oli aikamoiset. :D

      http://jackmaterialist.blogspot.fi/2012/08/juttua-kertyneista-lavistyksista.html Tuolla listasin kipujärjestykseen!

      Poista
  11. Niin ihanan näkönen toi säilytysjuttu!!( varsinkin ku sullon siel vaik mitä jännän näköstä, heh)

    Tekee heti mieli tilata koruja... Ärsyttää vaan, ku pidän rustossa noita tommosii renkuloita mihin tulee keskelle se pallo nii menee puol päivää et saan ne korvaan. Mitään niksejä... ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän iskee ronklausfiilis ku kattelee tota. :D

      Kannattaa vähän aukasta sitä korua joillain pihdeillä, silleen et se pallo napsahtaa suht iisisti paikoilleen. :)

      Poista
  12. Nyt tuli lävärikuume ja venäri. Monet sanoo, että yli 14mm venyt näyttää karsealta, mutta tuo sinunkin on minusta hieno, tai siis ei se ällötä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luota omaan makuusi. :D Jos mun korvat on ällöt jonku mielestä ni siitä vaan, mutta musta ne on makeet. <3

      Poista
  13. onko toi sun rusto 1.2 mm vai 1.6mm? :)

    VastaaPoista
  14. heii lait linkki tohe säilytysjuttuun tai hakuynast mil löysit iha mieletön jeij :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tossa: http://www.ebay.co.uk/itm/190702712223?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1925wt_1271

      :--)

      Poista
  15. tartutit minuu kaameen korukuumeen :c ! ja kai tykkäsit miu hiusorgasmi terveisist XD

    VastaaPoista
  16. et haluis linkata tota boksii? :) itekki yrittäny tollast ettii c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.co.uk/itm/190702712223?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1925wt_1271

      Poista
  17. Itelläki tekis mieli ottaa tragus, vaan ko ossaan kuvitella kuin kipää käy :( Ku jo tuonne rustoon sattu ihan kivasti ja sinne oon saanu kaks laitettua, vielä pitäs kolmas saaha kaveriksi ja pari toiseenki korvaan :) Vaan ihania korujaki sulla oli :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän se tragus mennee missä rustokin. :D Vähän imakampi on.

      Poista
  18. en oo minkään sortin lävistystietäjä, mutta tuli mieleen että auttaisko jos lakkaisit ne kultatunnelit läpinäkyvällä kynsilakalla? :) vai saako sellasia mömmöjä tunkee korvaan edes kuivumisen jälkeen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuule osaa sanoa, enkä välttämättä kokeillakkaan. :D

      Poista
  19. kultaset oli aika kivat kaverit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paitsi toi allergisointi. :( Me so bitter.

      Poista
  20. voitko linkata mistä noi timanttiplugit on ostettu ? ihan älyttömän hienot, pakko saada ! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crazy Factorysta. :) Niitä saa myös Cybershopista. =D

      Poista
  21. vooi oot jotenki nii tommosen mukavan olonen etkä semmonen tyhmä kusipäinen bloggaaja! sun blogias on tosi kiva lukee ja oot nätti c: haluaisin napakorun vaik ne nyt ei kauheen yleisiä ookkaa pojil mut joo, mietin vaa et mistä ostit ton kruunun? siis ton napakorun (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos. c: Kiva kuulla, en haluukkaa olla mikää yrmykkeli!

      Crazy Factorysta tilasin. :)

      Poista
    2. noit ei vissiin enää oo, en ainakaan ite löytäny ? :D

      Poista
    3. Se voi olla et ne on taas loppunu. :D Oli yhdessä vaiheessa loppunu ku kuumotteli ostoskorissa mut onneks niitö tuli lissää!

      Poista
  22. voi vitja ! ite oon täs viikon empiny tragusta ja oon päättäny mennä sen huomenna ottaa :D:D:D vitja et rupes jänskäää jotekii vaik miul jo ennestää napakoru, yks rusto ja muute vaa sit iha tavallisia korviksia viis :o pakko se on saada vaikka miten sattuis! :O et kiittiiii tää postaus sattu parempaa ku hyvää saumaa :D voi vähä kuvitella sit millast se on sitte siis traguksen hoitamine ja varsiki se laitto :D
    en tiiä oonko hölmö vai muutevaa outo, mut ois kiva jos kerrankii sen lävärin laitto sattuis :D miul laitettii rusto neulal nii en ees tajunnu ku se meni sen korvan läpi ! lävistäjä vaa nauro ku kyselin et millo meinasit sen laittaa :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, miten meni? :D

      Hmh, oot iha niinku mun kaveri Meri. Siihenkää ei ikinä satu ku meitsi huutaa täyttä kurkkua vieressä. XD

      Poista
  23. osta sellaset zirkon steel tunnelit, ne on kullanväriset mut ei ihan nii keltaset ku ne gold plated tunnelit. nätimmät eikä aiheuta mitää ongelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyksin kyl just oikeen keltasesta kullasta mut voi kyl kokeilla noita et pystys edes jotain kultasia pitämään. :) Kiitti vinkistä!

      Poista
  24. Paljon toi säilytysrasia mikälie makso? Ois kätevä, mul on kaikki korut aina hukassa ja sit pitää tilata lisää xdd ja hei se mul on pitäny jo kauan kysyy, et haluis joskus laittaa blogikirppistä pystyyn? Uskoisin et sulla menis hirveen nopeeta ku on niin palijon lukijoita ja mä ainaki kuolaan ihan säännöllisesti melekeinpä kaikkia sun vaatteta !: Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ylemmissä kommenteissa on linkkiä siihen. :D Joojoo, I feel you ja siks toi onki huippukätsy!

      Oon laittamassa piakkoin, vähän tota ylimäärästä tavaraa kertyny nimittäin. :)

      Poista
  25. Jos tilaat Crazy Factorylta nii kuin kauan niissä sun tilaustes tulemisessa kestää, ja sit ku ne tuli nii saitko ilmotuksen sähköpostiis?
    Koska tilasin sieltä ite yli kolme viikkoo sitte eikä ne oo vieläkää tullu :c

    VastaaPoista
  26. aika vtu paljo korui ;3 mulla on vaa kolme erilaista vaihto koruu spider bitteihi ja 4 erilaista korua madonnaan : D

    VastaaPoista
  27. Miten saan mitattua lävärini millikoon? Kun en muista sitä! :c
    Kuumottelis rengas tähän, mutta ilman millikoon tietoa vaikee tilata. :D

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.