2.8.2012

Meet Samppa.

Astelin Kampin DNA-liikkeeseen mielessäni se Nokia Lumia 710 valkoisena. Puolen tunnin jonotuksen tulos: ei ollut. PMS-oireet päällä marssin teatraalisen tulistuneena pois kaupasta. Enää en ole yhtään vihainen, Nokian puuttuminen oli ennemminkin onnenpotku. Seuraavana aamuna olin taas valmis marssimaan kauppaan ja lähdin lukemaan arvosteluita Androideista, Nokiasta ja iPhonesta. Androideja kehuttiin vuolaasti ja ajatus oman vakiomerkin vaihtaminen Samsungiin ei tuntunutkaan niin pahalta. Noh, arvatkaa mikä sieltä kaupasta lähti mukaan?



Tämä on minun ikioma (tai ainakin sitten on, kun oon maksanut sen vihdoin pois) Samsung Galaxy S 3:seni,  eli Samppa. Ollaan kuherreltu Sampan kanssa tiiviisti jo kaksi päivä, enkä voi enää kuvitella paluuta entiseen. En muista, että olisin koskaan ollut näin rakastunut puhelimeen. Ja koska se on mun uus hoivavaavi, niin sille pitää tietty hankkia vaikka mitä kivoja lastenvaatteita (=kuoria) ja muita vempeleitä. Ebay laulaa, tilaan ainakin muutamat hauskat kuoret, stylus-kyniä, koska mun nappisormet ja ne pienet kirjainnäppäimet ei oo mikään paras yhdistelmä ja sit tietty vähän näytönsuojia, että se pysyy siistinä.

Musta tuntuu, että mua näkee nykyään kaikkialla vaan naama facebookissa kiinni, tänäänkin törmäsin kahteen ihmiseen.. Mutta koskaan ei oo metron odotus menny yhtä nopeasti. Ainut mikä vituttaa on ne sovellukset, kun ne menee itsekseen päälle ja akku kestää 1,5 päivää kun sitä saa taas olla lataamassa. Mut koska mulla on supervaaleanpunaiset lasit päällä, niin noi tuntuu vielä pieniltä murheilta. Vielä on hirveesti  opittavaa. Tänään piti testata soittoa, kaivaa jonkun immeisen numeron näytölle ja iskee luurin korvalle ja Samppa pirauttaa sille puhelun automaattisesti. On se niin viksu!


Translation: Got a new phone yesterday, Samsung Galaxy S 3. I'm madly in love with my Samppa. And I used to be such a huge Nokia fan..


99 kommenttia:

  1. NJAAAAA MIEKI HALUUN ;_; pakko kysyy ; ostitko kytkyllä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoden määräaikainen liittymä ja 36kk maksuaikaa puhelimelle. Eli liittymä on vuoden, mut puhelimen voi maksaa pois millon haluaa. :) Meinaan maksaa tota 50e/kk ni saan vuodessa maksettua.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin vaikee myöntää semmosen Nokiakasan jälkeen et on tossa kyllä puolensa!

      Poista
  3. hahaa Samsungia parempaa ei oo olemassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan oletko oikeaasa. >:D Lupaavalta näyttää.

      Poista
  4. samsungin jälkeen ei tosiaankaa tee mieli palata nokiaan! välillä ku tutkii tarkemmin puhelinta niin löytää aina jotain uutta, toisinku nokian puhelimet meni läpi kokonaa päiväs... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu et katon jonku opastevideon kohta.. XD Haluun jo oppii kaikkee jänskää!

      Poista
    2. Mulla on Nokia lumia 710 ja en oo kyllä päivässä mennyt läpi :D

      Poista
    3. niin!! ite ostin samsung galaxy minin ja seki oli jo taivas vaikka oliki niin pieni ja halpa. sit sille kävi köpelösti ja vanha nokialainen oli kaivettava laatikosta.... mikä itku ja hammasten kiristys! ;___;

      Poista
    4. Höö, julma kohtalo. :(

      Poista
  5. Yhyy mulla on samsung galaxy mini ja vihaan tätä niin paljon! Taino en enää osais elää ilman älykköpuhelinta, mutku mulle laitettiin se kaikkein halvin ja paskin!
    Muuten tyksäilen aika paljon Samppoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hööh, ehkä vielä saat joskus sille kivomman isoveljen!

      Poista
  6. mistä helvetistä sulla irtoo rahaa tohon ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään ei enää tarvii olla rikas omistaaksee kallista puhelinta, koska osamaksu. <3 50e/kk ni on vuodessa pois alta. :)

      Poista
  7. Itekki vaihoin tossa puol vuotta sitte nokian samsungiin ja voin sanoo että oon enemmänku tyytyväine! :) ja sulla onn äköjää instagram, heti seurailee ---> :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti ladata heti ensimmäisenä! XD Se on tämmöselle kameralutkalle enemmän ku täydellinen sovellus.

      Poista
  8. Oon niiiiin kade, vaikka haluunkin omppupuhelimen enkä samppaa. ;_____;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit voidaan olla tekniikkapippelit pystyssä yhdessä kun saat Irpan. ;_;

      Poista
  9. äww..uskallanko..jos vaa menis huomenna ja ottais kulma ja huulilävistyksen,mut sattuuu :d varmaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmalävistykset on musta rumia. :< Aina ne sattuu mut kyl sen kestää!

      Poista
    2. kuvaile sitä kipua jotenki :D ku mulla ei oo ku korviksii :< osan oon laittanu itte mut eiköhä ne oo iha eri asia

      Poista
  10. Tervetuloa Samsung-perheeseen :3

    VastaaPoista
  11. sun kantsii lataa sieltä android kaupasta joku "task killer" minkä avul saat "tapettua" kaikki ns ylimääräset ohjelmat ettei ne jää taustalle näkymättömästi vaan päälle kuluttaan akkuu vaikket niitä käyttäis :D plus jos netti on koko ajan pääl nii seki kuluttaa hurjasti >: Ite pidän kyl netin koko ajan pääl ku ei jaksa aina laittaa eriksee päälle ku tarve tulee (eli koko ajan :D:D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vois kyl ettii tommosen. :D Kiitos vinkistä!

      Poista
    2. hei kuulu takkun, kiinnostuin tosta taks killeristä kun ostin kans vähän aika sitten samsungin puhelimen, mut en tiiä oikei mikä noista olis paras? :-D

      Poista
  12. Uskon että tuo Samppa on parempi valinta kuin Nokia olisi ollut :)

    VastaaPoista
  13. Wuhuu...onnea ja menestystä suhteeseen Sampan kanssa. :)
    Itsekkin oli vannoutunut nokialaisen käyttäjä,kunnes reilu vuosi sitten tuli ostettua ensimmäinen samsung ja se oli rakkautta ensi kosketuksella <3 Nyt kesän alussa tuli päivitettyä vanha valkoinen samppa uudempaan ja "parempaan". Ei käynyt mielessäkään edes katsoa muihin kuin samppohin päin ;) Ebay on ollut minunkin ystäväni ja puhelin on saanut erilaisia asuja ylleen,joita voi sit vaihtaa mielialan mukaan...
    Akun kesto on ainoa miinus,mutta tämmöstä se on näiden älypuhelimien kanssa,ne syö virtasta kuin viimeistä päivää.Omani on letkuruokinnassa joka yö kun minä vedän oman koomani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinköhän tää on menoa sitten Samsung-tielle. :D Aika vaikuttunut tuosta luurista kyllä olen, enkä malta odottamaan sitä pukemista. 8)

      Letkuruokinnassa! :DDD

      Poista
  14. Mää en ikinä halua nokian puhelinta, eli mun mielestä tosi hyvä ratkasu toi samsung. Mulla on itelläni samsung galaxy mini, ja on toiminu hyvin (-: Nokian puhelimet on sellaisia että ne hajoaa ja sit kun ne korjaa ne hajoaa taas. Nimimerkillä: ihmeissäni katoin isin nokian puhelinta joka itekseen syötti näyttöön numeroita 144440000144400004400440404011.. niin kauan että sen sammutti ottamalla akun irti :D

    VastaaPoista
  15. Vaikutat niin mukavalta ja hauskalta ihmiseltä, että haluisin tutustuu suhu :D:D Mutta sulla on ihana blogi, kyttään tätä joka päivä et ootko käyny jota pistääs :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut muista, ettei täältä blogista saa musta kuitenkaan niin hyvää kuvaa. :D

      Poista
  16. Mää en vieläkää lämpee noill! ehkä joskus..... mulle kelpais vanha kunnon nokio 3310 edelleen♥ mutta huomasin kun painoin vahingossa oikealpuoleista näppäintä, että tuli tuo "bad kitty" juttu! aika kätevää, mistä semmosen saa? jos sitä joskus huomaa että omasta blogista pöllitään kuvia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mua kiinnosti lähinnä just appsit sun muut ni siks ei 3310 enää riitä. :) sivupalkissaki mainittu, en neuvo koodiasioissa!

      Poista
  17. VILU WTF? toi on ihana, mutta ku minä oon yrittäny maksaa pois omaa kytkypuhelinta (koska se perkele on RIKKI menny iha itestää ja perseestä angst) mutta ne heebot on aina kieltäytyny et he ei voi tehä niin. MIKS sä saat maksaa pois sitku haluat :( tää ei oo reilua, ne ilkeet sedät siellä liikkeessä selvästi suosii sua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul ei ookkaa kytky vaa liittymä jossa vuoden ttarjous ja sit kännyl 36kk maksuaikaa. :)

      Poista
  18. hei haluisitko olla ihana ja kertoo mite oot saanu sivuelementtien (siis noi lukijat, usein kysytyt, muualla tms. tos sivussa, eks ne oo sivuelementtei) otsikoille taustavärin?:D oon ettiny vastausta jo kauan mut turhaan! kiitti jo etukäteen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivupalkissa mainittu, en neuvo koodiasioissa.

      Poista
  19. jee, samsung on hyvä ! kannattaa vaihtaa nokia pois.

    VastaaPoista
  20. ihanainen mulle myös! ostitko kytkynä? ite just kaatelen DNAlta nokia vaihtoehtoa kytkynä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, liittymä vuodeks ja puhelimelle 36kk maksuaikaa. :)

      Poista
  21. tuuo Samppa on aika ihana :3 ihastuin siihe mut on vaa nii piru kallis :c ihastuin sit toho xcoverii c: hyvä seki c:c:

    VastaaPoista
  22. Wilu tuun cybershoppii stalkkaa sua kenties sunnuntaina tai maanantaina .

    VastaaPoista
  23. iphonen oisit saanu halvemmalla, kytkyllä jtn 450 egee ja on parempi puhelin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja perusteluja kehiin sit! :D

      Poista
    2. tämähän liittyy yhtä paljon aiheeseen,kuin keskiajalle kuuluisi mp3-soittimet..eli ei yhtään...mutta facebookin cosplay kirpputorilla on kauhea määrä pokemon roinaa myynnissä :D

      Poista
    3. mitää omenaa kannatta hommata!
      omena putoaa lattialle = ''mahtava'' apple puhelin hajoo
      samsung putoo lattialle = lattia hajoo! :D

      Poista
    4. Millä ohjelmalla teit ton sun bannerin? :)

      Poista
    5. DCF: OIKEESTI? Täytyy tsekkaa heti, kiitos!

      matias :3: Ei, tää pätee vaan 3310. :D

      Iiduskainen: Sivupalkki >

      Poista
    6. Oma omena on pudonnut satoja kertoja lattialle eikä oo menny mikskään :-D Ite vaihdoin samsungin appleen koska samsung galaxy s2 ei vaan sopinut mulle. Nyt oon vuoden omenailun jälkeen enemmän ku tyytyväinen!

      Poista
    7. Hyvä että löysit sulle sopivan luurin. :)

      Poista
  24. Mun äidillä on toi ja se on joutunu käyttämään sitä huollossa pari kertaa ja kiroaa sitä melkein joka päivä kun rupesi yhtäkkiä tekemään käsittämättömiä juttuja omiaan, toivottavasti sun Samppasi käyttäytyy paremmin D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti joo, en halua joutua sietämään teini-ikäisen kännyn kiukuttelua. D:

      Poista
  25. jee itellä s2 (--------:

    VastaaPoista
  26. huh, pelästyin jo kun luin lumiasta... t. lumian _hyvin_ epäonnellinen omistaja

    VastaaPoista
  27. uh löysin sut instagramist ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paljoo vaadi, keikku tän postauksen jälkeen tossa sivupalkissaki. ;D

      Poista
  28. Hahah, minäkin petin Nokiaa ihanaisen Samsungin kanssa :--D! love this ♥

    VastaaPoista
  29. haha mun tädillä on tollanen ja sitte sanon sille aina et älä katkase sitä :D samppa on ainaki mun käteen hirveen ohut ja sellanen....mikä sana kuvastais sitä....?! lautanen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se kyl freakishly ohut että. :D Lautanen. <3

      Poista
  30. voihitsi, oon koko elämäni ollu nokiatyttö mutta jos kerran sinäki tykkäät tuosta samsung galaxysta, nii ehkä teen poikkeuksen sääntöön ja ostan sellasen :D

    VastaaPoista
  31. Oooao tää ei kyllä yhtään auttanu mun puhelin kuumeeseen! Tällä hetkellä palvelee joku kivikautinen kapula jossa ainut hienous on se et sillä voi soittaa toiselle ihmisille... Kai se on pakko joku päivä lähtee ostoksille ja hankkii tollanen vastaavanlainen samppa ._.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sit et voi enää ikinä palata yksinkertaisiin kivikautisiin puhelimiin kun sen virheen teet. :D

      Poista
  32. Itse meinasin ostaa itelle synttärilahjaksi (son muutes tänää) Samsung Galaxy S II kun se on nyt halvempi, mutta tuokin olisi ihana... Saas nähdä muuttuuko mieli vielä, kukkaro toivoo ettei muuttuisi :DD sori pari päivää vanha kommentti, oli pakko kommentoida <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, onnee myöhässä! :D No, muuttuko mieli? 8)

      Poista
  33. Tää puhelin on nimenomaan tehty niin älykkääksi, ettei ne sovellukset ole päällä kokoaikaa vaan vaihtuu itsestään standby tilaan, joka ei siis kuluta akkua! Ja joku ylempänä jo sanoi että kannattaa hankkia Advanced Task Killer, niin joo, onhan se ihan kiva ja auttaa hetken, mut kun suljet sillä ne kaikki sovellukset niin vähän ajan päästä ne menee taas automaattisesti päälle ja kuluttaa akkua kunnes saavuttaa taas itsestään standby tilan ! :D Mulla on sama puhelin ja oon jo ehtinyt tutustua tähän vähän paremmin ! :) siis ihan vinkkinä vain :)

    VastaaPoista
  34. iphoneille saa kivempia asuja, se oli yks syy miks ite hankin ai puhelimen enkä samppaa!

    sun täytyy ladata instagram!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, minä olen ebayta selannu monta tuntia ku etin Sampalle täydellisiä kuoria tuolta miljoonien hienojen joukosta. Eiköhän tällekkin oo hyvin valinnanvaraa. :D

      Poista
    2. Ps. Instagrammi on jo useen päivän keikkunu sivupalkista. ;)

      Poista
  35. ei ne sovellukset vie sitä akkua vaan se 3G joka pitää olla kokoajan päällä jottet sä joudu odottaa yhden sivun lataamista puolta tuntia. napauta pois päältä aina ku toivot, että akku kestäis hiukan pidempää esim. jossai matkalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy järkeen. :D Ei taida onnistua, oon joka käänteessä kuitenki menossa Fb! :D

      Poista
  36. ai mittääää sulla on 36kk maksuaika, mut maksat sen jo vuodessa? miks.... ja mikset ostanu iphonea? mulla on toi sama samsung ja se on tosi hyvä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks turhaan jättää sitä roikkumaan nii pitkäks aikaa? :D Maksan sen mahd. nopee pois ni eipähä tarvii enää siitäkää huolehtia. :)

      Samppa on kivempi ku omena. <3

      Poista
  37. Hihii samppa on nii hyvä puhelin :) Mut mun tili huutaa tyhjyyttään ja porukat ei suostu maksamaan mulle ku jonkun kakka nokian peruspuhelimen :(

    VastaaPoista
  38. yhyy mä oon ite menossa tässä joku päivä kyselemään DNAlta oisko lumiavauvaa valkoisena ja itken jo valmiiksi verta jos ei ole :( oon täysin rakastunut siihen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhä niil oo, kävin kokeilee Kampin DNA:sta ja ne oli loppunu just sillo. :D

      Poista
  39. aww vilu ällösöpöö!!

    http://www.cybershop.fi/product/7910/mansikka-tuubimekko

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.