1.9.2012

Pipoja.

Tukkani kohtalo on ollut surkea, se on niin kovin lyhyenläntä, että klipsipidennyksetkin tuottavat vaikeuksia. En nimittäin kovin mieluusti soisi valkoisten ommellusten vilkuttelevan kanssaihmisille, se ei ole koskaan ollut kovin kaunista kun sitä on päässyt muiden päissä todistamaan. Ja tietty on vielä se problema, että ei oma tukka ja pidennykset koskaan onnistu olemaan 100% sopivan värisetkään, ainakin kun nopeasti kuluvista luonnottomista väreistä on kyse.


Onneksi on juuri näiden ongelmien ratkaisulle otolliset vuodenajat tulossa; syksy ja talvi. Pipot (ja melkein mitkä tahansa muut hatut) kummasti helpottavat klipsujen piilottamista. Surkea pipovalikoima, tai oikeastaan pipojen huonosti punaisen kanssa yhteen sopiva väriskaala (yksi sopiva, tuo valkoinen) pakottivat mut uhraamaan aikaa kivojen pipaajien metsästykseen. Ebayn huono pipovalikoima yllätti jälleen. Bongasin sieltä peräti kolme kohtuuhintaista hankittavaa, joista yksi ehdittiin myydä pois ja toinen jäi vielä roikkumaan ostoskoriin.


Ainakin Jersey Shorea katsoneet voivat repiä tästä vähän lisähuumoria!

En edes löytänyt  perinteistä Vans-pipoa, jonka jo aikaisemmin omistin ja menin erehdyksissäni lainaamaan Ringolle.. Noh, sitä  ei tulee enää koskaan löytymäänkään.

Onneksi en nyt kuitenkaan jäänyt rannalle ruikuttamaan vaan keksin ruveta Googlettelemaan muiden nettikauppojen toivossa heti, kun Ponkes ja Lamina jättivät minut kylmiksi. Löytyhän sieltä joku, joka myy asteen vanhemiakin pipoja; Blue Tomato.


Sydämeni suli onnesta, kun toi Burtonin pipo löytyi sieltä. Enhän mä ole sitä Noralta kuolannut kuin useamman vuoden. Tai ainakin muistaakseni se oli Burtonin, saattaa myös olla joku erittäin samantamanen? No, anyways. Ihanan pipon löysin, me very happy, vaikka olikin aika hintava. Intoa kirvoitti vielä lisää Vanssin pipon alehinta siellä 15€ luokkamilla. Omastani maksoin viimeksi 25€.

Vielä siellä Ebayssa olis niitä ihania Volcomin pipoja kummittelemassa, mutta 40€ piposta on jo siinä kipurajan kohdalla. Ennen ajattelin koko pipobisnestä ihan naurettavan, repiä nyt hirveitä hintoja jostain päähineestä, kun halvemmallakin löytyy. Monia halppisversioita läpikäydessä jouduin toteamaan, että kyllä niissä kalliimmissa on yleensä paljon mukavammat ja istuvammat kankaat käytössä, ja niiden muotokin on jollain tapaa täydellisempi. Ja ne printit, snyysh. Nytpä on kylmiin viimoihin kivoja päänsuojia.


Ja vähemmän kylmiin on Pokemon-lippis.


Jihuu, työharkkaajamme Anni paljasti mulle vihdoin ammattisalaisuuden alatekoripsien käytöstä, ja vihdoin olen pystynyt käyttämään omianikin! Yritin tunkea ne kokonaisena nauhana silmään ja mietin, että miten muut saa ne aseteltua hyvin, kun ei se nauha taivu yhtään niin nätisti, kuin yläripsissä... Kikka olikin leikata ne osioihin, paistan taas yksinkertaisuudellani. Mutta tuossa ne nyt on hengaillu kivasti monena päivänä, säästän taas vähän aikaa, kun ei pelkällä ripsarilla tarvii ittellensä alahämiksiä veistää.

Alkaa muuten kaapit vähän tursuilla käyttämättömistä rievuista, se ois nääs kohta ekan blogikirpparin aika. Myyntiin eivät vielä tule ne ikivanhat rievut, joita ranttasin vaateinventaario-tagin alla, koska ne hyväkkäät ovat vieläkin siellä Varkaudessa. Mutta kiitettävästi on tullut hamstrattua lisää roinaa täällä asuessani. Riepujen lisäksi ainakin yhdet kengät, Pokemon-korttipakka ja marsujen 120x60cm häkki tulevat odottamaan haluajaansa.

50 kommenttia:

  1. ei pahal mut sun otsis näyttää aika kynitylt tos ekas kuvas 0:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kattelin ittekki että wat. :D Toisiin kuviin on muutaman päivän ero ni ehkä se sit vaan vammas jotenki. =D

      Poista
  2. hahaa mä tuun sit heti kuolaamaan niit vaatteita blogikirppikselle ! >8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turha sit kuvitella et sinne tulee jotain hulluja löytöjä, mun vaatteet on loppujelopuks aika tylsii. :(

      Poista
  3. noi alaripset on törkeen makeet! mist tuollasii saa? (vai onko noi oikeesti omat, epäilen.. :'D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ebaysta, yllättäin. :D Hitto, oliski vaan mun omat!

      Poista
  4. mun vaatetyyli on ihan erilainen kun sun, mut myönnän, et sekunnin ajan harkittin ostavani jonku rievun tolta tulevalta blogikirpparilta ihan vaan sen vuoks, että sä oot käyttäny sitä :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hölmö. XD Mulle nyt on iha sama, kuha vaan pääsen niistä eroon. :D Ei meinaa hinnatkaan pilviä hipoa.

      Poista
  5. Mulla ei ole pipo-ongelmaa; neulon ite :)Saa itse valita värin, suuruuden ja mallin. Huono puoli on se, että en osaa ikäänkuin neulomalla ''kirjoittaa'' siihen mitään... Ja sitten, että normaalipaksuiset langat eivät ole mitenkään lämpimät -30 asteen pakkasilla.

    Yksinkertaisuudesta vielä oma kokemus: tulin kotiin, ja yritin avata etuovee. Sain sen auki, mutta mulla ei ollu avainta välioveen. Soitin raivoissani äidille ja huusin, että miksi sitä välioven avainta ei voi laittaa vaikka jonnekin piiloon. Äiti vastas rauhallisesti, että kultaseni, se avain sopii myös takaoveen. Meillä on siis etu- ja takaovi, joihin sopii sama avain. Hiljenin hetkeksi, ja totesin, että vois alkaa ajattelemaan omilla aivoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en oo YHTÄÄN käsityöihminen, mut kyllä äiti mulle varmaan jonku kivan pipon neulasis jos olis jotain omia ideoita. :D Mut jotenki nuo merkkipipot vaa HNNHGGNH on nii hyvän näkösiä. :(

      :DDDDDDDDDD IHANA. Hömelö. <3

      Poista
  6. Mä voin ottaa ne kengät ja poke-pakan :DDD Psps oot ylikaunis!♥

    VastaaPoista
  7. Hih:3 et oo ainoo joka piilottaa moppi-tukkansa pipon alle:D

    VastaaPoista
  8. OI HERRANJESTAS KUN OOT SÖPÖLIINI pitää tulla sua morjestaa joku päivä muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeee. ;__; Tosin mulla tässä kuussa kaksi vuoroa että ehehehee. XD

      Poista
    2. Haha aijjaa XD no ehkä joku päivä onnistaa!

      Poista
  9. Noi alaripset saa sun meikin näyttämään niiiiin paljon paremmalta :) Olet ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIMPÄ! :D Koska mun omat ripset aina vaan sojottaa mihi sattuu..

      Poista
  10. jos sattuisin sitten siltä blogikirppikseltä löytämään jonkun kivan vaatteen tai jonkun nii onko mahollista että sitko tuut varkautee seuraavan kerran ni sillo lunastaisin sen ettei tarvis postikulujen kanssa säheltää.. ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo mitään hajua millon oon seuraavaks tulossa sinne päin. D: Että en sitten tiiä..

      Poista
  11. AAAA ihanat nuo punaoranssit hiukset! :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssit? >___> Ei kyllä oo!

      Poista
    2. kellertävä näyttö anyone? XD pikemminkin sanoisin punapinkeiks

      Poista
  12. Hei milläs hinnalla se marsunhäkki lähtis? C: ps. kommentoin ekaa kertaa blogias, vaikka oon lukenu tän kokonaa läpi miltei! Uskomattoman hyvä, mikä saattaa johtuu ihan vaan hiustenvärjäysoperaatiosta ja shokkiväreistä. Terveisin, crazy color orange -pää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin jotain 10-30e, riippuen siitä kuinka hyvin/huonosti ne kusitahrat saan siitä irti. :DD

      Toinen hullupää siellä. <3

      Poista
  13. Teetkö pliis videon josssa näytät sun pidennysten laiton!! oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos joskus pääsen tästä hiuskriisistä eroon. :D

      Poista
  14. miten noi alaripset laitetaan naamaan ??? wtf oot kyllä pro

    VastaaPoista
  15. Yhyhy, näin sut maanantaina töissä ja meinasin tulla jutteleen, mutten uskaltanut :DD

    VastaaPoista
  16. Rakastan sua ;---; oot niin ihana! ++ millä värillä värjäsit hiukset? :33

    VastaaPoista
  17. kokeilin tänää muuten tota kikkaa alaripsien kans et katkoin sen nauhan ja yksitellen laitoin ne, toimii huomattavasti paljon paremmin eikä ärsytä läheskään niin paljon ku laittais koko nauhan tohon alaluomelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN! En tajuu miksen oo hokassu kokeilla aikasemmin.. :D Mutta onneksi en ole ainut!

      Poista
  18. Tulin vain sanomaan että olet hirmu kaunis ja olen kovin kateellinen ulkonäöstäsi. Ei mulla muuta.. :--)

    VastaaPoista
  19. meikällä on tollanen samallainen burton-pipo, mut se on punainen. :D muistan kun tilasin sen pari vuotta sitten, tais olla ensimmäisiä nettiostoksia jota kinusin iskältä. XD

    VastaaPoista
  20. Tuol blue tomatos tilaisin yhen jutun, mut sit tulee se et siin piti joku osote et joku on henkilökohtasesti vastaanottamas ja se pitäs maksaa ennakkoo ja tulee ulkomailt ni en viiti ku jää matkan varrel kumminki nii kertoisitko kokemukset? (: + Kauanko meni kun tuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli nopeesti alle viikossa ja ei ollu mitään ongelmia. :)

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.