4.10.2012

Nothing is wasted and life is worth living.

Perinteitä kunnioittaen:


Crazy Colorin Pinkissimo aina sydämessäni (ja kaapissani). Järkytyin tajutessani, että viimeksi tukka on ollut kokonaan pinkki vuonna 2010.. Mitä on tapahtunut, oon jaksanu kokeilla huisin paljon värejä ja yhdistelmiä tuossa välissä. Mutta pitihän siihen palata. Eikä mikään väri oo edelleenkään tuntunu näin omalta. Peilistä näkyy jotain kotoista. Kävin eilen näkemässä Elinaa, Tonia ja muita hörhöjä ni johan sieltä tuli sitä kommenttia, että kyllä pinkki on se mun the väri. Joku random nainenkin oli vakuuttunu mun kuontalosta, kun tarras vaan ohimennessä tukkaan kiinni ja alkoi kehumaan.

No mitäs nyt kävi niille violeteille pidennyksille? Mulla oli yks pitkä klipsiosio, josta puolet oli violetti ja toinen puoli pinkki. Onneks violetti osio alko just yhden klipsin jälkeen, niin armotta leikkasin sen vaan irti. Nyt mulla on violetteja varapaloja esim. raitoja varten (kuvassa yksi ohukainen) tai ei sitä tiedä jos joskus lila teköö paluun. Mut ongelma on nyt kasa randomeja, vanhoja pinkkejä pidennyksiä jokaisessa eri vaaleusasteessa, joista tälle päivälle hätäsesti kasasin jonkun viritelmän. Ei nyt kauheen hyvin oo tota pinkkiä irtotukkaa kun menin yhden kokopäällisen niitä uhraamaan punaisiksi...


Kaipaisin nyt kovasti taas pelkkää hiusnauhaa, koska tarviis tehdä uudet pinkit klipsipidennykset. Ja oikeestaan vaikka kaks pakettia nauhaa, kun mulla on toinen hauska hiusjuttu, jonka haluaisin toteuttaa. Mutta ei ole rahaa. Tai melkein olis, jos en olisi sijoittanut niitä eilen kaksiin uusiin farkkuihin (valmistaudun talveen ja oon tuhonnut tässä jo kahdet). Tällasissa tilanteissa sitä vaan kaipais jotain hiussponsoria, joka olis heti "ai sä vaihdoit taas väriä, mites olis vaikka kaks päällistä uutta tukkaa huomenna postilaatikkoon"? Okei! Oikeasti harkitsin ottavani jonnekkin yhteyttä, mutta yleensä diiliin kuuluu se, että ekaks pitäisi ostaa sieltä jottain. Tai sitten ottaa mainos sivupalkkiin pönöttämään moneksi kuukaudeksi ilman minkäänlaista havaintoa, että millasta tukkaa sieltä sitten saa. Röh, first world problems..

Asiasta pupuu, saan kohta lievitettyä mun pupukuumetta, kun Paddin pupu tulee tänne hoitoon keskiviikkoon asti. Yay! Montako "pupu"-sanaa saa mahdutettua yhteen lauseeseen.. Ja huomenna tämä tyttö lähtee viihteelle! Kuinkakohan kauan siitäkin on, kun olin viimeksi baarissa? Merin läksiäiset ja Ale-pubi, jonne samalla sekunnilla astuessani joku jätkä tituleeras mut "kirjatytöksi". Eli siitä on liian kauan aikaa, ihan hyvä käydä pitkästä aikaa tuulettumassa hyvässä seurassa.



Btw kuunnelkaa, on hyvä biisi!

45 kommenttia:

  1. mäki vosin tulla tarraa sun hiuksista!
    eimut oikeesti ihanat hiukset sul. :)

    VastaaPoista
  2. http://www.katesclothing.co.uk/Semi-Permanent-Crazy-Colour-Hair-Dye-p/crazycolour.htm Ootko tuolta hoksannu koskaan tilata värejä? On halvempia ko suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on mukava tukee omaa työpaikkaa ja napata värit aina mukkaan sieltä. :D Ja eipähän tarvii ootella.

      Poista
  3. Koitin ettiä vastausta hius ja kysymyspostauksista mut en äkänny joten...
    Käytätkö pidennystesi pesuun/hoitoon nimenomaan hiustenpidennyksille tarkoitettuja tuotteita? Jos, niin mitä? :) Yritän etsiä jotain suosituksia kun ostin just ensimmäiset aitopidennykseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne postaukseen nää kyssät kuitenkin kuuluu dumpata. :)

      Poista
  4. Ahh! Pinkki is back! Toi vaan sopii sulle niin täyrellisesti :)

    VastaaPoista
  5. Ota ihmeessä vaa joku mainos, se oikeesti kannattais, vaikka se ei ehkä oo mikään kaunistus ulkoasuun mutta hyvää se sulle tekis! hih söpö pikku pinkki pää <3 kyl pinkki on se sun todellinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota mainosta semmosesta tuotteesta, jota en oo koskaan kokeillu. :D Plus hurrr jos se olis joku tummakakkainen läntti mun kauniin pastellisella sivulla, yyöh. :(

      Kiitos. :) <3

      Poista
    2. söpöyden yliannostus ;___:

      Poista
  6. Oon jonkin aikaa blogias seurannu mut nyt rohkenen kommentoimaan, hah :D Kaikki hiustyylit mitä sulla tähän asti on ollu on ollu aivan mahtavia, mut tää pinkki kyl sopii sulle ihan mahtavasti :-3 Muutenkin sulla on ihana ja söpö blogi ♥_♥
    ps, POKÉMON <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä nyt noin pelottava ole.. :< Hihiii kiitos paljon. :3

      Pokemon. <3

      Poista
  7. Kiva tucca! 8) Mut miks joka perkeleen kerta luen, että pinkkisimo... :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi syyttää, siellä on välissä vaan yksi huomaamaton s. :D

      Poista
  8. tuletko vaimokseni? ;_; olet täydellinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos viet mut häämatkalle Japaniin ja saan 10000e käyttörahaa Pokemon Centeriin. :3

      Poista
  9. oon aina sanonu että pinkki on vaan sun juttus! oot upee :)

    VastaaPoista
  10. dear why are you so perfect? ;3 ää... rakaastuin sun hiuksiin ;) tuli himo värjätä taas pinkiks >.<

    VastaaPoista
  11. noi pinkit käy sulle kaikista parhaiten! oot aivan ylikaunis ♥

    VastaaPoista
  12. mikä on ollu sun ennätysaika pitää jotain tiettyä hiusväriä yhteenmenoon päässä? :D sun hiusten väri tuntuu vaihtuvan joka viikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen kutina on, että pinkki olis ollu mulla yhtäjaksoisesti vähintään puol vuotta, enintään vuoden. :D

      Poista
  13. tee videopostaus missä leikkaat sun hiuksia :' DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentit ois jotain tätä luokkaa "hupsista saatana, sinne meni otsatukka" XDDDd

      Poista
  14. Oi, kuin ihanat hiukset sulla on :DD Rakastuin tähän blogiin<3

    VastaaPoista
  15. Öhömhöm. Uskaltaudumpas kyselemään typeriä.... Niinettä siiiiis. Mistä ihmeestä sun kavereiden erittäin eksoottiset lempinimet on saanu alkunsa? :D onks ne vaan... Tullu?

    VastaaPoista
  16. Onks sulla jotai vinkkejä, minkä merkkiset kajalit tai eyelinerit ois hyviä ja edullisia? Ja jotain markettipaskaa... Sulla on aina niiiiiiin ihanat meikit, et aattelin sun tietävän näistä meikkiasioista jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itte sain sillon Cyberin sponsoroimana semmosen mustan jöötin johon ku sotkee vettä siveltimellä ni siitä tulee älyttömän hyvä ja kestävä eyeliner, käytän aina sitä. Mut ne on ollu loppu aika pitkään, siis se musta versio. :(

      Sit ennen käytin aina Rimmelin nestemmäistä. Ja nyt mulla on Rimmelin musta kajaalikynä käytössä, rajaan sillä yläluomen sisäpuolelta. :D

      Poista
  17. haha, tajusin just et oot 20v... :D en oo koskaa tajunnu, koska et vaikuta tosiaankaa nii vanhalta. Mut sehä ei oo siis paha juttu :)

    Mukava toi pinkkipää sulla, sopii kivasti. Ehdottomasti ainakin mun suosikki sun pääs, jos ei oteta lukuun sun pinkkiviolettia ernutukkaas. Siit tykkäsin eniten.

    Kuitenkin yks värisistä tää pinkki.

    No nytkun aloin oikein kirjoittaa, niin kerropa mulle septumin omistajana et ottaako sen otto OIKEASTI niin kipeää mitä väitetään ? (yksilöllistäpä kai, mutta aina voi kysyä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mua ainakaan haittaa, en itekkää tunne olevani 20. :D

      Kiitoksia kiitoksia. :)

      Sattui minulla. :D

      Poista
  18. ihanat hiukset :3 sulle vois sopia ehkä vähän vaaleamman punaiset hiukset, niinkun tossa yhdessä kuvassa blogin ylälaidassa :3 antaisit noitten vaaleentua sitä mukaa vaan ja sit niistä tulis söpön vaaleat :3 !!

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.