23.1.2013

You are the piece of me I wish I didn't need.

Greetings earth people! Uudesta vuodesta innostumisesta huolimatta olen taas vajonnut jonnekkin masennuksen ja epätoivon kaivoon ja mun energiat on töiden jälkeen ihan finito. En jaksa enää laittautua, saatikka ottaa kuvia entiseen malliin, eikä ajatus kirjoittelemisesta ole nostattanut yhtään positiivisia ajatuksia pintaan. Työssä käynnin ohella olen asuttanut meillä kodittomia (Elina-vaimo oli Espanjan auringon alla ja olo tuntui yksinäiseltä), bilettänyt (mm. Maman 80-luvun bileet, jotka ei tuota ihanaa vuosikymmentä olleet musiikillisesti nähneet, eivätkä muutenkaan) ja tehnyt tätä ikuiselta tuntuvaa muuttoa. Viime viikonloppuna suunnistin lyhyehkölle seikkailulle Varkauteen, koska porukat lupasivat minut muuttaa ja käyttää Ikeassa, jonne upposikin pelkästään minulta 100e.. Nyt mun huoneessa on siis vihdoin kalustus ja valot, jotka saavat sen tuntumaan jo asuttavalta. Pienet, mutta tärkeät sisustusjutut (esim. matot, verhot ja miljoonat koristetyynyt) huutavat vielä poissaoloaan, joten kämppäpostausta tuskin ennen näiden ilmestymistä on tulossa.


Tilasin noin niinkuin itselleni joululahjaksi huutonetistä kivan tuhannen Pokémon-kortin erän, joten yhteensä näitä minulta löytyy nyt reilut 3000. Noista korteista olen jo kansioon yli puolet sijoittanut (monen tunnin homma) ja joukossa oli ~330 korttia, jotka minulta jo löytyivät. Ei mikään paha suoritus siis! Sain _vihdoin_ ensimmäisen Lugia-korttini, sitä riemun määrää, kun siihen ensimmäisenä koko kasasta iskin silmäni. Toisen generaation korteista minulta nyt siis puuttuvat pelkästääm Crobat ja Suicune. Huudan ne vaikka yksitellen Ebaysta kohta, kunhan vaan saan tuonkin kokoelman vihdoin aukottomaksi.



Tässä ainut hyvä kuva minusta pitkään aikaan. Käväisin näkemässä pitkästä aikaa Meemua ja muita hörhöliinejä kotibilleiden merkeissä, oli hyvin muksua! Tän värin kanssa joudun jatkuvasti taistelemaan, kun oma tukka menee aina pidennyksiä sinisemmäksi. Tässä kuvassa sitä nyt ei huomaa, mutta murr. Tänään olis kuitenkin oman juurikasvun aika saada kyytiä ja heitän sitten turkoosin värin sekaan yhden purkillisen Tropical Greeniä, josko se sitten tois mukavan vihreän lisän. Oon harvinaisen ylpeä tän hetkisestä hiusten värikierron hitaudesta, kun oon viihtyny tässä turkoosissa jonkun kuukauden! Ens kuun palkasta oon jo kyllä tilaamassa uusia pidennyksiä mahdollinen värin vaihto mielessäni, mutta niidenkin tilaamisessa ja saapumisessa menee melkein kuukauden päivät, ei tässä mikään kiire ole. Sitä ennen ajattelin vähän piristää tätä tukkaa raidoilla, jotka on onneksi helppo näpertää noista jäljelle jääneistä hiusnauhoista.


Edellinen pikakuulumis-postaus jätti selityksen varaan tän mun innostuksen septumin venyttämisestä. Innostus ei ollut kovin uusi tai extempore, mutta sitä on pidätellyt pelko (aiheellinen sellainen) hajusta ja immeisten (myös minun) negatiivinen suhtautuminen isoihin sonnikoruihin. Mutta halut ottivat vallan viimein ja pistin tilausta Crazylle menemään. Ainahan sen saa takaisin pieneksi, jos alkaa vituttaa.

Lähtötilanne oli 1,6mm (vasen), etenin siitä tammikuun ensimmäinen päivä tuohon 2mm (keskellä) ja saavutin tänään tuon 2,5mm (oikealla), kun ei tuosta kakkosesta edes mitään venymistä huomannut. Tossa alhaalla esimerkkinä 2mm venäri, joita käytän tässä venyttämisessä apuna ennen tuon bcr-korun laittamista. On huomattavasti helpompi venyttää eka tuolla, jossa päät ovat ohuemmat, kuin että suoraan runnoisi tuon valmiin korun nenukkiin. Täytyy kyllä myöntää, että jos septumin otto oli ihan hirveätä tuskaa, niin tämä on varmaan ollut neljä kertaa pahempaa. Ihan tajuttoman hirveän kipeätä tehnyt venytystyö ja seuraavat kaksi viikkoakin ovat olleet semmosta nenä palaa-tuskaa ja koko naaman alueelle säteilevää kipua. Tälläkin hetkellä tekisi mieli vaan taltalla nakuttaa koko nenä irti, että pääsisi tästä jomotuksesta. Ja silti pistän palkkiksena tilaukseen 3mm ja 3,2mm korut, hulluja nämä ihmiset.. Täytyy nyt katsoa sen kolmosen saavuttua, että heitänkö siihen, vai haluanko pitää tämän 2,5mm paksuisen.


Tämä biisi soi nytkin repeatilla, löysin taas jotain hyvää ja kulutan sen viikossa loppuun aivan sietämättömällä toistolla.

49 kommenttia:

  1. ääw on oottanu nii kauan että teet postauksen *_* nyt se tuli ja oon lukenu tän varmaa 5 kertaa läpi :Dd oot paras!:3

    VastaaPoista
  2. Ei ei ei sitten 3mm enempää!!! En halua että susta tulee sellanen jolla on kohta 6mm septumi :D

    tykkään puuttua toisten asioihin >:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin ihan niin isoa kuitenkaan. :--D Tää venyttäminen on kyllä koukuttavaa hommaa silti..

      Poista
    2. Tiedän tunteen (korvissani:D) Sen piti jäädä siihen 4mm, nyt jo cf'ltä tilaus 8mm ja 10mm...... hups!

      Poista
    3. Varsinkin korvissa paha... XD

      Poista
  3. Uuu sexy lady, vihreet hiukset??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreet, turkoosit, siniset. :D Riippuu ihan valaistuksesta. Mutta mikä vaan noista on ihan fine!

      Poista
  4. millä oot tehny sun bannerin? :)

    VastaaPoista
  5. Älä vajoa syään angstiin löysin just tän blogin vaikuttaa tosi hyvältä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla tekemättä niin! :D Tervetuloa mukaan vain! :>

      Poista
  6. Oivoi, mullekkin kelpais tuollanen määrä pokemon kortteja <3 _ <3

    Voin uskoo et septumin venyttäminen sattuu
    Ite oon venyttäny septumin kerran 1.2 tuohon 1.6 mikä nytkin on eikä sekään mitää kivutonta ollu
    :P ja nytten venytän kielikorua ja hrr yks yö työnsin 2.5mm korua jotain puolituntia tuosta kolosesta läpi :_D Sattu hieman!

    Tykkääänn sun blogistaaaa (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monen vuoden armottoman keräilyn ja rahan tuhlauksen tulos. :D Ja lisää on saatava!

      No onhan tossa jo 0.4mm ero, mikä on septumissa aika tuntuva venytettäväksi. :D Mullakin tohon 2mm oli hyvin kipeä, 0.5mm venytys vielä tuskaisampi!

      Au. >_____< En ees halua kuvitella. Korvien venyttäminen oli ihan lastenleikkiä..

      Poista
  7. noi sun hiukset on nii ihanat c: ja kivat kokoelmat !

    VastaaPoista
  8. muokkaatko sä aina sun vanhat lävistysreiät pois vai kui snakebitesin reikiä eikä muitakaan reikiä ikinä näy missään kuvissa? vai voitko linkata kuvan missä näkyy? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä muita reikiä?? Eihän mulla muista oo kun snakeista ja niidenkin reikien aikana olen ottanut kolme kuvaa, joista kaikki näkyvät täällä. :D Mut siis en oo muokannu niitä pois (enkä aiokkaan, en tunne tarvetta), vaan mun valtava alahuuli piilottaa ne nähtävästi jokaisessa kuvassa. :D

      Poista
    2. heipähei:)
      En tiiä, onko tätä kysytty (varmasti on mut en löytäny...) et minkälaista/minkä merkkistä kiharrinta sä käytät noitten kiharoitten tekoon? :) Ite pitäs ostaa uus kiharrin, koska oma niin romu ja hidas lämpenemää, nii aattelin kysäst et oisko mitää mitä suosittelisit...?

      Niin ja siihen viel ku luin sun blogis läpi kokonaa... ok, myönnän, mulla oli tosi tylsää, enkai mä muute kenenkää blogia selais läpi. Mut tää blogi on kuitenkin iha helmi, tykkään tost sun kirjotustyylistä ja juttus on mielenkiintoisia.

      Oot ihana.

      Poista
    3. Jos oot selannu kokonaan ni ois sun pitäny huomaa se hiuskyssille tarkotettu postaus, jossa on ihan kuvan kera se väline esitelty. :D

      Poista
  9. Silmäsi olivat täysin oikeassa, tätä taloutta asuttaa yksi pieni nappisilmä lisää! :D Pitää häntäkin täällä vielä esitellä. ^____^

    VastaaPoista
  10. aaa sul on niin ihanat hiukset olen kateellinen:3

    VastaaPoista
  11. Muistaakseni kevät on yleensäkin masennussesonki. Mut ei siitä kannata masentua. Jos ei muuta, niin aina voi koittaa löytää hirtehistä huumoria. Eiköhän ne energiat ja jaksamiset kesään mennessä jostain löydy. Koita jaksaa arvon ihmiseläin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks ei jatkuvasti oo semmosta masennushuurua, esim. nyt on tosi hyvät fiilikset juuri tänään. <3 Mut aika moni päivä menee vaan murjottaessa, jos se tästä kesään mennessä taas lähtis rullaamaan tuo elämä. :) Ihana, nauroin tuolle viimeiselle lauseelle. <3

      Poista
    2. Murjottamisesta tulee paha fiilis :( Ite koitan aina keksiä jotain mitä teen, ettei tuu murjotettua. Kesään on aikaa, helposti kaikki muuttuu. Jotkut ei arvosta, kun niitä sanoo ihmiseläimiksi. En oo tajunnu mikä siihen on syynä. Anyway, hieno kuulla että nauroit.

      Poista
    3. Pitäs varmaan murjotuksen sijaan vaikka lähteä lenkille, niin helpottais kummasti. :D Musta toi sana oli kerrassaan hellyyttävä!

      Poista
  12. hei mikä noiden septum renkaiden halkaisija on? yritän täs kans Crazylle tehä tilausta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vähän hämmentyny sitä tilausta tehdessä, kun en muista et oliks ne 10mm vai joku outo, esim. 13.. Mielestäni niistä ei ollu kun yks tai kaks vaihtoehtoo?

      Poista
  13. Heippa, aattelin kysyä sulta noista crazy colorin väreistä, kun sinulla kuitenkin on kokemusta niiden käytöstä. Eli oletko kokeillut ikinä noita violetinsävyjä? Halajaisin oikeanpuoleisen kuvan näköistä väriä:

    http://2.bp.blogspot.com/-lZF8Fk5DroE/UOjIuyhtliI/AAAAAAAArb4/XaQYBeJKgp0/s1600/hair.jpg

    Mietin että olisikohan tuo Lavender lähimpänä tuota sävyä? Kiitos paljon, jos viitsit vastata ja sanoa mielipiteesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavender on tosi vaalea, sanoisin että toi on ennemminkin jotain Violeten tai Hot Purplen luokkaa. :D Niihin voi turauttaa Crazy Colorin neutralia tai hoitoainetta jos tuntuu, että tulee liian tummaa. :)

      Poista
  14. ei oo pakko vastata mutta onks se elina oikeesti sun vaimo? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvihäät oli ja kaikki, tilattiin kiinasta pari postimyyntimuksua kanssa. :>

      Poista
  15. miten oot tehny noihin otsikoihin noi avaruus taustat?

    VastaaPoista
  16. Älä venytä sitä septumia nii nopeesti. Annoin 2mm olla pari kuukautta ja 2.5mm meni ihan helposti eikä tuntunu missään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei pitäs joo, mutta ei toi kipu siitä johtunu. :D Kun sillon 1.6mm > 2mm oli ihan tajuttoman kipeä venyttää ja ne jälkikivut oli ihan hirveet, niin nyt 2 > 2,5mm oli kipee ekan päivän, mut tänään se oli jo ihan fine. :D Tiedä sitten miks toi venytyksen alotus oli niin tuskaa..

      Poista
  17. Hö, oisin saattanu vaikka vilauttaa sulle sitä elukkaa! :D

    VastaaPoista
  18. Tässä sun ulkoasussa on jokin ongelma, explorerin selaimella näkyy oikein hienon täydellisen kauniina mut sitten google chromella kaikki on sekasin, noi kaikki sivugadgetit hyppää tohon alkuun allekkain ennen postauksia ja banneri näkyy vaan tyhmänä tavallisena mustana tekstinä, ja nyyh :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas toisin päin, Chromella toimii ja Explorerilla lagaa. >__> En valitettavasti ole niin viisas, että osaisin korjata ongelmaa. :/

      Poista
  19. oot niin söpö noiden korttiesi kanssa ne kestä TUIII ;___; ♥ tuun pelaamaan, en kyl osaa mut XD

    VastaaPoista
  20. Hei, mielessä heräsi juuri että omistan varmaan kolme Suicune - korttia jotka lepää tuolla kaapin pohjassa muiden mutanttikorttien seassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄ!=?!? Miksei mulle ole siunattu yhtään sellaista ja sinä oot saanu kolme? :< Jos haluut joskus kotiuttaa ne kortit uudestaan ni täällä on yks vapaaehtoinen!

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.