26.3.2013

Vanhan suihkurotan homehtunut perskarva.

Mulla on ollu tässä ruhtinaaliset kaksi vapaapäivää peräkkäin, jolloin ei oo tarvinnu tehdä yhtään mitään. Oh yes, vihdoin aikaansaamattomuutta! Aloitin katsomaan Gleetä alusta. Uudestaan. Luultavasti kuudetta kertaa. Oonko muistanu mainita, että toi taitaa olla mun lempisarja? Ja nyt kun en jaksoja katso, niin Spotifyssä huutaa Glee-listat. Suurella jännityksellä odotan myös sitä uutta jaksoa saapuvaksi, koska Finchell henkeen ja vereen. Varmaan ainut kannattamani heteroparitus koskaan.. 

Mutta siis joo, vapaapäivä. Se merkkaa yleensä jotain ihanan turhia ja pinnallisia juttuja, kuten tukan duunausta. Ekana päivänä duunattiin tähän talouteen toinen mustapää ja tänään taas oli mun vuki.


Tässä vähän informaatiota, millaisesta tukkarykelmästä mun pidennykset yleensä koostuu. Niskaan tulee yksi leveä osio ja niskaan, mutta väärin päin tulee kaksi pientä, jotka ovat saman mittaisia tuon ison kanssa. Sitten tulee yksi lyhyempi osio ton pitkän päälle samaan jakaukseen. Seuraavaksi teen uuden jakauksen, johon ahdan kolme vielä lyhempää palaa. Noi reunimmaiset porrastan mätsäämään omaa tukkaa.

Jokaisessa klipsiosiossa on kaksi kerrosta hiusnauhaa ommeltuna päällekkäin, niin saa kivan runsaan lopputuloksen.


Professional hairsalon.. or not. Ei siis oikeasti, ei tähän mitään kovin jänniä tarvikkeita tarvitse. Muoviaterimien loppuessa värin sekoittamiseen käy näköjään hyvin myös väripaketin mukana tuleva hoitoainepurkki.. tai mikä vaan pöydältä löytyvä. Värisekoituksen säilytykseen kelpaa pakasterasia ja muun hienomman alustan puutteessa perinteiset muovikassit ajavat asian.

Värejä sekotellessa musta kuoriutuu kuulemma ihan hullu alkemisti. No mitäpä sitä kieltämään, en muista millon olisi käyttänyt mitään väriä suoraan purkista sekottamatta siihen jotain. Violetista löytyy Crazy Coloreista Hot Purplea, Lavenderia ja Pinkissimoa + hoitoainetta. Pinkki taas sisältää Pinkissimoa ja Candy Flossia hoitsikan kera. Ois pitäny laittaa noihin pidennyksiin enemmän Hot Purplea (kylmempi violetti), kun omasta tukasta tuli samalla värillä paljon sinisempi pohjavärin takia.

Tein sekä Ginaan, että H&M:n kesää varten tilaukset. Ginan saapui ensimmäisenä.







Meikkivoide oli ylläripylläri ihan liian tummaa, mutta sen jo arvasinkin. Ei se silti käyttämättä jää, sotken siihen valkoista meikkivoidetta ja hyvää tulee. Ajattelin laajentaa huulipunarepertuaariani, mutta toi oli kyllä ihan täysi pettymys. Punaa on tosi vaikea saada levittymään huulille tasaisesti ja lopputulos näyttää yhtä siistiltä, kuin minä ensimmäisen ekan kerran pilttipurkin ja lusikan kanssa. Bwah.

Taidan jatkaa vieressä meneillään olevan Bioshock Infiniten tuijottamista. Koskaan nähny mitään noin kaunista ja jännää peliä, holy shit. Tänä yönä ei nukuta. Ja niin tuo otsikko, käskin vieressä pelaavaa keksimään jotain hauskaa ja tämän sain..

42 kommenttia:

  1. Uiuiui, en malta odottaa että nään sun päässäs tuon värisen karvakasan c: Näyttää varmasti hyvälle! Tosin, mikäpä väri ei sulle sopisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki haluisin päästä testaa mutten enää jaksanu tänään! :D

      Poista
  2. Wow you got so pretty things! For god's sake, tell me where you got the sun glasses? thank you xx

    VastaaPoista
  3. mä lähinnä kuumottelen sitä et joku päivä tuhoot ton parkettilattian noil mömmöil. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huolet pois, se on vaan muovimatto ja harvinaisen sottainen oli jo tänne muutettuani. :-----D

      Poista
  4. ooo, lilat hiukset♥♥ ikuinen unelma :D Ootan innolla et nään lopputuloksen

    VastaaPoista
  5. Noi ginan huulipunat on tarkotettu levitettäväks huulipuna-siveltimellä, siks se on niin tönkkö! mul oli sama reaktio ku sulla noista, ja vähän googletin asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa! :D Annoin sille silti uuden kodin, ei nuo nudet ole oikein mua varten. :)

      Poista
  6. en jaksa venaa että nään miltä uudet värit näyttää sun hiuksissas :---( oon btw superkade ku sulle sopii niiku koko sateenkaari päähäs ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tuli jo kuvat. :D Ei ihan, kokomusta ei istu mulle yhtään ja siitäkös oon kade. :<

      Poista
  7. onks noi pidennykset minkä sävyset ennenku värjäsit ne 0: näyttää meinaan aika vaaleilta ku toi #60 tuppaa olee nii keltanen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuvan valotus hämää aika hyvin! Oikeesti noi oli semmoset tummankeltaset, kuten vaaleet pidennykset aina on. :x Ja tos on sekä #613 ja #60 mut oon verrannu niitä useesti keskenään (cyberista ja ebaysta ostettuna) enkä oo koskaan huomannu pienintäkään värieroa..

      Poista
  8. saako kysyy hiusjuttuja vai ootko jo ihan kyllästyny vastailemaan? :-D no laitan kuitenki!

    mulla on tällä hetkellä oranssit hiukset mutta oon alkanu haaveilla vaaleanvioletista letistä. mietin että onko sulla mitään superainetta jolla oot saanu kulutettua edellistä väriä pois hiuksista? vai täytyykö mun vaan istuskella jokin randomshampoo päässä pari tuntia joka päivä?
    tiedän että pakko tähän on jotain vaalennuksiakin iskeä koska aika platina pohjahan on pakko olla että tuo laventelinvärinen tukka onnistuu mut jos nyt ensin yrittäisin haalennella muilla keinoin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee tonne välilehdelle, siellä on lista erikoispostauksista ja löytyy yks postaus kulutusvinkeistä!

      Poista
  9. Ooo, kuviakuvia jo miltä näyttää päässä nuo!

    VastaaPoista
  10. Mistä sä tilaat yleensä sun pidennykset?
    Tai mitä paikkaa suosittelet mistä saa laadukkaita, mut kuitenki suht edullisia pidennyksiä. Nää mun entiset meni viime pesun jälkeen jostain kumman syystä ihan pilalle ja nyt pitäs hankkia uudet, mut joka paikasta kuulen vaan huonoo eri nettikaupoista, nii ajattelin nyt kysyä sulta ku vaikutat tietävän näistä hiustenpidennyksistä aika paljon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tilasin Ebaysta. Oon käyttäny Ebaysta tilattuja ja Cyberista ostettuja ja samanlaatusta ne on ollu. En oo koskaan kokeillu mitään yberkalliita 'laatu'pidennyksiä niin en tiedä oikein noista laatujutuista. :D

      Poista
  11. Nyt pian kuvaa tukasta! Ja muutenkin naamakuvia heti paikalla, oot niin törkeen nätti!

    VastaaPoista
  12. mitkä hiukset on ollu sun omat suosikit (:?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brööööm, ainaki ne vaaleenpunaset ja sit se kun oli toinen puoli vaalea ja toinen turkoosi. :> Myöskin ne pinkki/blondi/harmaat oli jepat!

      Poista
  13. Haaste ----> http://tipuuuz.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

    VastaaPoista
  14. ou noi toi tukka näyttää täydelliseltä.

    VastaaPoista
  15. oot oooikeesti aivan üüüber mahtava!! päivät muuttuu mahtavaksi, kun huomaa sinun kirjottaneen uuden postauksen.

    jatka samaan malliin mimmi!

    VastaaPoista
  16. Perse repes tolle Vanhan suihkurotan homehtunut perskarva. otsikolle :-------------------------------------------------'D

    VastaaPoista
  17. Näin alkuviikosta Kalliossa jonkun blondin, joka muistutti sua tosi paljon! Ja se käveli käsikädessä Lepakkomiehen suuntaan jonkun lippispäisen miehen kanssa. Olitko se sinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennoo blondi, en oo ollu Kalliossa, eikä mulla oo lippispäistä ukkelia. :D Eli oli joku mun kaksoisolento sit!

      Poista
  18. Tuli noista klipseistä mieleen, että eikö ne satu sun päänahkaparkaasi? Mulla ne ainakin oli mukavuusluokkaa hiekkapaperiin kääritty Voldemort peräsuolessa. Jos näin on, niin jos et oo vielä lukenut niin törmäsin tälläiseen kiinnostavaan pidennyskonstiin Viivin blogissa:
    http://www.cupcakexcouture.org/2013/03/new-hair-new-tricks.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne oo koskaa sattunu, tuntu epämukavalta aluks, mutta niihin tottuu. :D

      Mun on iteasiassa pidemmän aikaa pitäny tehä itelleni noi samanlaiset ja samalla tuto noista, mutta oon ollu vähän laiska. :D Hommasin evaysta tarvikkeetki toho jo viimevuoden puolella..........

      Poista
  19. sulle kyllä sopii mikä tahansa väri:))

    VastaaPoista
  20. kaikki värit sopii sulle!! sä oot sellanen ihem!!:)))

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.