28.4.2013

It was a murder but not a crime.

Hahhahahaha, oikein naurattaa miten kauan toi violetti ehti olla päässä.. Kaksi viikkoa korkeintaan, pitäs vaan suosiolla uskoo, ettei oo semmonen väri, jossa viihdyn. Ekan vaalennuspesun jälkeen oli vielä semmosta hienoista violettista vivahdetta tukassa, toinen vei sen mukanaan ja paljasti kaikkien värikerrosten alta sen blondin, mikä mulla viime vuonna oli (vähän kellertävä). Onneks mun tukka luovuttaa nää värit suosiolla veke, jopa sen vihreän. Ja ennenkun siellä povataan mulle taas aikaista kaljuuntumista, niin vaalennuspesu ei ole tukalle minkään vaalennuksen tai värinpoiston veroinen rääkki. Ja meitsi tekee yleensä vielä ohjeita laimemman version, kun sitä shampoota en ikinä mittaile vaan turauttelen mielen mukaan reilulla kädellä. Kyllähän nuo latvat vähän siitä vähän aina levahtaa, mutta kuten mainittu useasti; tukka on uusiutuva luonnonvara.

Kävin tukan kidutuksen jälkeen hiustohtorilla kampaajalla! Ja ammattilaisen otteissahan en itse ole moneen vuoteen käynyt muutaman itku-silmässä-pois-kampaamosta-reissun traumatisoimana. No en missään liikkeessä kuitenkaan, vaan kampaajaksi opiskellut työtoveri napsasi pahimmat korpikuusilatvat veks ja korjaili vähän mun röh, "upeita" kerrostuksia. Viime trimmauksesta on ehtinyt kulua kolme kuukautta, että eiköhän se ollut aikakin.


Sitten vähän villiä sävytystä Joicon hopeashampoon, Colormaskin Silverin ja Four Seasons Ice Ice Blondyn turvin ja voilá! Harmaa ei kyllä ollu mulla se tavoiteväri, vaan platinablondi.. Onnistun kyllä aina kaikissa kaikissa sateenkaaren värisissä hiussotkuissa, mutta auta armias jos yritän jotain luonnollista! Eeeheeei, Ice Blondy veti sitten koko fledan harmaaksi ja näillä sitä kai mennään sitten.

Tilasin Rapunzel Of Swedeniltä ne pidennykset, mitä jo alemmassa merkinnässä haaveilin; aitohiusnauhaa sävyssä #6001. Oli muuten ihan perkuleen vaaleeta, en oo koskaan törmännyt niin vaaleisiin jatkeisiin. #613 pidennykset näyttivät näiden vieressä oransseilta.. Ongelma ei ollut enää pidennysten tummuus, vaan liika vaaleus. Hah, aina pitää olla jotain säätöä! Onneksi tummemmaksi pystyy sävyttämään ja sen hoitivat nuo yllämainitut sävytysystävät (miinus Colormask, koska se ei rakennepaikkaavien ainesosiensa takia pidennyksille sovellu).

Laatua ei voi kyllä kehua, kyllä ne aitoa on mutta niitä ei voi pitää suorina ollenkaan, jos haluaa välttää Tuksun pidennykset-efektin. Ne on nimittäin yksi semmonen iso kuiva ja käkkärä afropallo, jopa suoristuksenkin jälkeen. Ois ollu kiva pitkästä aikaa pitää suoria hiuksia pidennyksien kera, mutta ei sitten.. Kiharameiningeillä mennään!

Huomasin olkkarin olevan potentiaalinen kuvauspaikka ja muutaman viimeisimmän naamakuvattomuuden edestä tässä taas tavaraa!




Pakotin kolmipäisen mieslauman mun kanssa shoppailemaan sen jälkeen, kun iskä laitto tilille "sori, et pääse Thaimaahan"-rahat ja löysin tän. Hitsi kun valtava pehko peittää ton paidan, kun se on niin mahti! Kuvassa on yksisarvinen ja tekstissä lukee "Greetings from North Korea".




Ihana tikrupaita Cybershopista. Kiva aina, kun palkat palautuu bumerangina takaisin samaan firmaan.. Muilla vaatekauppahemmoilla samoja ongelmia?


Tuitui! Nyt, kun olen armeliaasti unohtanu tatuoimiseen liittyvän sietämättömän kivun ja paranemisvaiheen auttamattoman kutiamisen, niin himottais sotkea itteään lisää! Joulukuussa tulee sen verran muhevat veronpalautukset, että voisin osasta luopua ja ottaa mustetta tilalle. Mut ihan kidutusta ilmottaa yli puoli vuotta aikaisemmin, että jouluksi saa törsätä. Tahtoo jo nyt!

Nyt väsyttää, pöö.

112 kommenttia:

  1. Mistä ostat nuita vaalennuspesuja ja mistä tuo greetings from North Korea -paita on?

    Ihanaihana tukka, miulla tulee huomenna uudet pidennykset lush hair extensionsilta, ja valitsen päähäni joko hennon vaaleanpunaisen, persikan tai ihan vaalean C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalennuspesun saa tehtyä vaalennuksesta/värinpoistosta. Googlettamalla löytyy mittasuhteet. :) Oho, piti mainita sekin eli weekdaysta!

      Äänestän vaaleanpunaista! :D

      Poista
    2. Siihen oon kyl kallistumassa :D Jännittää myös nuo lush hairin pidennykset, jos nuo rapunzelit oli tuollasta kakkaa, iha yllätyin ku ois luullu että ne ois hyvälaatuset :o

      Poista
  2. apua ku oot söpö! <3
    mistä ostit ton yksisarvispaidan ja ton capin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Paita on Weekdaysta ja käppi Ebaysta!

      Poista
  3. eikää noi sun tatskat on ihan superhienoja ;u;

    VastaaPoista
  4. Toi on kyl niin upeen värinen tukka! ♥ Itse olen joskus tavoitellut samaista sävyä... Ihanko vaan pelkästään ice ice blondylla oot ton sävyn saanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla tossa mainituilla. :D

      Poista
    2. No oho, kannattas lukee hieman tarkemmin näköjään näitä tekstejä... Urpo minä, sori! :D

      Poista
    3. ice ice blondystä lähtee harmaus parin pesun jälkeen ja tuloksena on platinablondit :)

      Poista
    4. Eveliina: Mulla vaati muutaman lisää, mutta lähti jotenkuten kuitenkin. :)

      Poista
  5. Voi oot kyllä tosi sulonen ! :) ja aivan täydellisiä tatskoja ♥

    VastaaPoista
  6. tommonen vähän niinku mummon harmaa tukka :DD

    VastaaPoista
  7. OIiii ihanat pitsishortsit mistä ne on? :3

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. näytät musta aina jotenki surulliselta tai väsyneeltä ku sulla menee noi kissarajaukset tolleen alaspäin :D kokeiles joskus ihan muutenvaa tehä ne sillee ylöspäin tai sivulle päin...? :) btw sun hiukset aaaaaaah ihanat! nam, ja ihana miten suhun ei kyllästy vaikka oon lukenu sun koko blogin monta kertaa läpi :) oot paras

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä niitä tahallani alaspäin tee, aina luullu tekeväni ne sivuille. :0

      Poista
  10. Söpöt hiukset =)Onko ok kysyä mistä nuo shortsit on, tahtoisin samanlaiset? =)

    VastaaPoista
  11. Sävytitsä noi pidennykset kans :D?

    VastaaPoista
  12. kaunis vilu U_U olen kateellinen

    VastaaPoista
  13. senkin kakkapää ku osaat olla noin kaunis >:O

    VastaaPoista
  14. heyyyyyyyy voisitko auttaa minua?

    mä haluisin tehä tommosen vaalennuspesun mutta en tiedä miten se tehdään (yritin googlata). Eli mistä mä saan hapetetta ja vaalennusjauhetta? ja sekotanko mä sitä vaan shampooseen ja veteen :OO en ihan tajuu mut kiitti jos autat mua <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa ostettua ihan erikseen Tarjoustalosta (Biozell) tai sit ihan vaalennuksen/värinpoistopaketin mukana tulee. Jep, mut veden pitää olla kuumaa. :)

      Poista
  15. Vähä mummo hiukset :3 mut sulle sopii kaikki värit, et kukaan ei voi valittaa et failaisit. Oon bongannu sut pariki kertaa Cybershopist ja aina oot jotenki chillisti siel jossaki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä! :D XDDDDDDDDDD Oon aina iha hömelö ja sekoilen jotai omaa..

      Poista
  16. sä oot ihan tajuttoman kaunis! :--) ja ihanat nuo sinun hiukset!

    VastaaPoista
  17. Eikö sun hiukset mee huonoon kuntoon, jos joka kerta ku vaihdat väriä teet vaalennuspesun/blondauksen/yms. ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkaa noiden vaalennuspesujen jälkee ei ees nii huonoon. :> Mitä nyt latvat kuivaa. Mulla on supertukka!

      Poista
  18. No eise tuo harmaakaan hassumpi ole :)

    VastaaPoista
  19. Oot nii TÄYDELLINEN! O.O
    saanko halata sua? :c

    VastaaPoista
  20. ostitko ton käpin brittien eBaysta, ei varmaan sulla ole enää linkkiä antaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin! Ei oo mut iha Obey-hakusanalla luulis löytyvä. :)

      Poista
  21. Ihana tukka ;__; ♥ Ja ai että ku itelläkin on tatuointikuume, onneks alle viikon päästä aika. Eka kuva ei mulla jostain syystä kutissut ollenkaan, saa nähdä tuleeko tästä toisesta sitten kaksin kerroin helvettiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla eka oli helvettiä, toka ei enää niinkää ku ties mitä tuleman piti. :D

      Poista
  22. Hassua, mun rapunzelin pidennykset kyllä pysyy ainakin tosi hyvin suorina :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kyllä ne pysyy, mutta ne on semmosta helkutin rumaa kuivahamppua. Tuksutukkaa!

      Poista
  23. lakkaa olemasta noin lutunen ja anna sun tatoinnit tänne hetipoisnyt. määä kadehdiiiin

    VastaaPoista
  24. Lähteekö haalistunut punainen suoraväri helposti vaaleennuspesun avulla?

    VastaaPoista
  25. Oon monta kertaa jo laittanu sulle kommenttia, eikä ne ikinä ilmesty! Oon yrittäny kysellä, että kun mulla on tää alkuperänen koru mikä laitettiin sillon liikkeessä tragukseen, niin mitä luulet ku tää on nyt liian pitkä niin kuinka pitkä mun kannattais ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun mulla on kommenttien valvonta päällä. :D En tiedä, kokeilemalla selviää.

      Poista
  26. ihana väri, mut seuraavaa odotellessa XD <3

    VastaaPoista
  27. hei mun on ihan pakko kysyy ku löysin fb:st tämmösen https://www.facebook.com/tanja.makinen.311/photos eiks tos ole sä ja se sun kaveri :o ?

    VastaaPoista
  28. heyyy, mul on nyt semmoset jännän väriset hiukset: täs etutukassa on meren sinistä, jossain on hopeeta ja jossain vaaleenvihreetä.. Auttaako toi cybershopin vaalennus aine puketti ku haluisin pinkit hiukset, pinkki väri on jo kaapissa mut sininen väri on esteenä ,__,. Äiti ei anna mun tilata sitä värinpoistoa jos ei tiedä auttaako se oikeasti t. tukkakriisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä luulis autttavan, se on tosi tujua ainetta kuitenkin. :>

      Poista
  29. et yhtää isompaa rengasta oo nenääs löytäny. xD

    VastaaPoista
  30. oot nätti ja kiva blogi :) tupsahdin äsken sun blogille joten haluaisin kysellä vähän nuista pennuista ja koirista joista teit videoo.. ett onko ne sun vai? sori ett oon niin tyhmä :D

    luultavasti jatkan blogisi lukemista ;)

    VastaaPoista
  31. Ei liity nyt tähän postaukseen, mut kyselisin et miks käytät risti-vaatteita ja koruja, jos et kuulu kirkkoon? Ristihän on kristinuskon pyhä merkki. En mitenkään pahalla kysy, oon vaan miettiny. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska risti ei alunperin oo liittyny mihinkään uskontoihin, se on astrologinen symboli. :)

      Poista
  32. Usein kysytyt boxista löytyy väärää tietoo!

    VastaaPoista
  33. Viluuu! Missa sina oleeet? :( <3 Ihan sun näkönen toi uusi tatska, hieno! :)

    VastaaPoista
  34. http://www.cybershop.fi/product/3798/stargazer-shokkihiusvari--purple

    aika jännää et sun kuva on tös oma kuva jutus

    VastaaPoista
  35. mitä hoitoainetta käytät kun hiukses näyttää noin hyväkuntosilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jotain markettien peruspaskoja. :D En jaksa santsata kalliisiin!

      Poista
  36. rakastuin tohon sun tatuointiin :33 ite haluisin nilkkaa pienen pikatchun ^^ <3

    VastaaPoista
  37. Moi! Käytitkö noita hopeashampoota, colormaskia ja ice ice blondya jokaista käyttöohjeittensa mukaan vai sekoittelitko jotenkin? Mua kiinnostais kans kokeilla jotain tollasta. En osaa muotoilla tätä selkeemmin, sori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan mä sovellan, mut jotenkuten ohjeitten mukaan. Colormaskissa ja hopeashampoossa kyllä pidennän vaikutusaikoja.

      Poista
  38. käytätkö vielä formspringiä? :)

    VastaaPoista
  39. yhyyy :( joka päivä käyn kurkkaa ootko postannu, mut missään ei näy mitää :c

    VastaaPoista
  40. ihan annelista ku postaat nykyää nii harvoi:(((((

    VastaaPoista
  41. hei, olisiko sulla mitään vinkkiä miten saisin septumia venytettyä? oon tässä yrittänyt venyttää 2mm -> 3mm kauan eikä se koru vaan liiku minnekkään suuntaan, junnaa vaan siihen tiettyyn kohtaan! menisiköhän 2,5mm paremmin ensiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hankkia se 2,5mm, oli suht helppo ton 2mm jälkee. :)

      Poista
  42. Olitko muuten tiistaina Kampissa? :--) Siellä oli ihan sun näkönen tyttönen, jolla oli vaan pinkit hiukset. :D

    VastaaPoista
  43. AAH oot niin söpö ;___; kuolen. oon NIIIN kateellinen sulle >:I murr. rakastan sun blogia, btw. Eks vois vaikka myydä sun pieneks jääneitä vaatteita tai jtn täällä blogissa? XD mun kaltaset suuret fanit sais jonku kuluneen topin ja pitäis sitä ku aarreta ku se on ollu sulla päällä! eli minä :DD hahah oot ihana mursu puspus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan kirpparia pystyyn sit kun oon vähemmän laiska. :D Hurrpuss. <3

      Poista
  44. Uh! sait mulle varman tunteen siihen et värään mun hiukset valkosiksi :3 mie en kylläkää värjää suoriksilla vaan kestoväreill koska mun hiukset eivaan tunnu huomioivan ees niitä kemikaaleja joten (y) pss:Sun blogis on aevan ehana ;3

    VastaaPoista
  45. Apua näin sut Kampin Cybershopissa maananantaina ku olit töissä! aws oot ihana :3 Meinasin moikata mutten uskaltanu

    VastaaPoista
  46. oisin tiistaina käyny kattoo ootko töissä mutta eihän tää rovaniemen porotyttö löytäny koko cybershoppia):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hö. :< Siellä Kampin viidennesä kerroksessa se on!

      Poista
  47. http://www.cybershop.fi/tuotekuvat/720x479/1043--img_1248.jpg

    aww pikkuvilu bongattu cyberin sivuilta :3

    VastaaPoista
  48. kirjottelesha postausta :3333

    VastaaPoista
  49. ei hitto toi Greetings from North Korea paita on huippu! :DD Sulla on niin ihana tyyli!

    VastaaPoista
  50. vittu ooks unohtanu tän blogin 3:<

    VastaaPoista
  51. Minne oot kadonnu? :c

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.