31.7.2013

Iän vastainen meininki.

Täysillä ikääntymistä vastaan taas, kun oman vanhuutensa tajusi sen tullessa jonkun muun suusta. "Kato minkä värinen tukka tolla tädillä on!" Tädillä. Helevata. Raskaat aseet käyttöön, noudin postista tilaamani Pikachu-laukun ja ruvettiin poikaystävän kanssa kattomaan Pokemon-leffoja. Nyt se tossa pelaa Blackia ja olen tunnelmassa mukana noiden peliäänien avulla.

Twiittasinkin jo tästä asiasta, mutta pikkukaupungista tänne muuttaneena oletin jotenkin, että ihmiset ois täälläpäin nähny kaiken, kun tosiaan onkin niitä ihmisiä. Mutta ei, täältä tuntuvat löytyvät ne hävyttömimmät tuijottajat ja äänekkäimmät tunnistajat. Myös hölmöimmät semmoset. En ole ihan sokea, ja nään kyllä naamasta joidenkin hämmennyksen kun pyörähdän meillä naama suhun päin ja moikkaan tervehdyksen. Peura ajovaloissa, ja sitten hiippaillaakin nopsaa kulman taakse kertomaan kaverille muka huomaamattomasti, että "se on toi". Sit tullaan kassalle ja ollaan, kun ei tunnettaskaan. Joskus on pakko piruillakseen heittää jotain kommenttia, toisinaan vaan tyydyn hymyilemään merkityksellisesti. Välillä ulkona liikuskellessa heitän armottomasti tuijottaville pikkuteineille irvistyksen, näytän kieltä tai tuijotan yhtä arvotelevalla ilmeellä takaisin. Tosi fiksua, mutta ilmeet ja reaktiot: priseless.


No mutta, tuijotus ei tapa ketään ja huomio on kirkkaalla tukalla aina taattu. Harvemmin sitä tulee kiinnitettyä huomiota, enemmän elän jossain omassa musavideomaailmassa (napit korvilla se tunne, kun kuvaisit silmillä musiikkivideota) ja yritän pinnistellä, etten laulaa luikauttaisi keskellä metroa biisin lempikohtaa ääneen. Yleensä yritän edes lipsyncata salaa. Onneksi Paddi teki kohtalokkaan virheen, ja sanoi pitävänsä mun lauluäänestä. Tästä innostuneena pistin parhaat Gleen äänenrevitysbiisit (kuten tämä) soimaan puhelimesta ja kuljin herran perässä puhelin ojossa säestäen mukana parhaissa kohdissa. Semmonen oman elämän soundtrack you know. Arvostusta ropisi, tai ehkä sekoitan sen vaan suureen hämmennykseen. Hölmönä se pitää kuitenkin.


No nyt se meinas suuttua, kun soitin tota biisiä taas Youtubesta tätä kirjoittaessani.. Biisi vaihdettu ja rauha maassa. Näin unta, että Gleestä tehtiin brittiversio, ja että Cory oli elossa esittämässä Finniä. Yhdessä unessa menin ajassa takaisin jonnekkin vanhaan Glee-jaksoon kertomaan Corylle, että ei vetäis sinä ja sinä iltana mitään aineita, koska muuten se kuolee. Halusin kuulemma pelastaa sen edes yhdessä ulottuvuudessa. Vähän tuli tosta kuolemasta selkeesti suru puseroon, parhaan sarjan parhaan henkilön näyttelijä menee kupsahtamaan. Minä kun odotin uutta tuottaria kuin kuuta nousevaa, ja uudelleen kukoistavaa Finncheliä. Tälleen tosi tärkee osaanotto, kun toiset menetti perheenjäsenen/ystävän/tulevan aviomiehen.

Kylläpä tulee elämää mullistavaa asiaa, kun istuu kirjoittamaan ilman sen kummempia pohdintoja.

41 kommenttia:

  1. Ja paita on juuri ostettu BikBokista, kun sitä joku kysyy kuitenkin. Hiusväri taas pitää sisällään Tropical Greeniä, Violettee, Sky Blueta, Peacock Blueta ja Capri Blueta, ettei ois ihan niin yksinkertasta elämä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina hullut sekottelut käynnissä. :D Kaikkee mitä kaapista löytyy ni tulee hyvä!

      Poista
  2. Onpas sulla mageen värinen tukka taas kerran. :D Ja en usko että sun tunnistajas tota pahuuttaan tekee (supisee nurkan takana, mut esittää kuitenkin ettei tuntisi) itekin saattaisin olla vähän ujo sut nähdessäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D En mä niitä pahana pidäkkään, vähän hölmöinä kyllä jos luulevat ovansa kovinkin huomaamattomia. :DD

      Poista
  3. Kai tiesit et adam lambert tulee gleehen näyttelee XDD

    VastaaPoista
  4. Yyh! Laitoin sulle jo aikaa sitten kysysyn tonne hiuskysy-juttuun, muttet oo vielkä vastannu D,:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kiireinen. :> Ja huono tapa vastaa uusimpii kommentteihin eka ja jättää vanhat heilumaa. :<

      Poista
  5. Älä huolehi tätiytymistä, tuntuu että kaikki vanhemmet opettaa mukulansa kutsumaan muita ihmisä "tädeiksi" ja "sediksi". Ottaahan tuo tietty itteäki päähän vähäsen, ko oon asiakaspalveluammatissa, niin oon heti täti. Hei nyt oikeesti, en oo vielä mikkään täti-ihminen :D Oisko se muka niin vaikia opettaa sille lapselle ihmisten oikiat ammatit? Ei ne siitä mee sekasi, joutuu ne kuitenki ne joskus opetteleen :D.

    Hiukset on muuten aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mua ei töissä haittaa tätittely niinkään, enemmin tolleen vapaa-ajalla. :D Mut joo eiköhän tädit ja sedät oo jo aika käytettyjä, jotain haastetta peliin. :D

      Poista
  6. Sillon kun sulla oli viimeks pinkit hiukset, niin ostitko pidennykset pinkkeinä vai blondeina ja värjäsit ne? Mistä tilasit? Tätä on varmaan joku kysynyt aiemminkin mut en löytäny vastausta mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan ne aina vaaleina ja värjään, koska a) niitä on turhan vaikee löytää värjättyinä/tai ne on kalliita ja b) saan just sen sävyset, kun tarviin. Joko tilaan Ebaysta tai jos en jaksa oottaa, niin ostan Cybershopista.

      Poista
  7. ihanat hiukset!! :o<3

    VastaaPoista
  8. hellasduudeli ku olet söpö tuon tukan kanssa ;^;

    VastaaPoista
  9. oot ihana! mut tosta ihmisten tuijotuksesta.. mä oon 14, mulla on huulikoru ja tällähetkellä kirkkaan violetit dipit hiuksissa JA MUA TUIJOTETAAN JO NYT:D eli voin vaan kuvitella miten sä voit vetää katseita puolees.. mut mun mielestä ihmisten erilaisuus on hyvä, ja mä tykkään hymyillä ihmisille enkä kattoa sillain että "öh vooou jollaki o räjähtäny maalipurkki päähän hehheh nolo" koska tiiän että se ei oo välillä kovin hausakaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa niiden kaa tuijotuskisoja tai tuijottaa niitä samalla ilmeellä takasin. :D

      Poista
  10. http://www.cybershop.fi/product/8264/karvalaukku--pinkki-leopardi
    http://www.cybershop.fi/product/8797/kangaskassi--papukaijat

    oletko se sinä? :3

    VastaaPoista
  11. Haha itekki aina salaa lipsynccaan :D Hienoa kuulla etten oo ainut. Ja ihanan väriset hiukset taas kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo! On kiva tulla leimatuksi hulluksi yksinpuhujaksi, mut tietyt kohat on aina pakko vetää. :--D Kiitos!

      Poista
  12. Voiei.. "täti" hmph jotenki ite loukkaannuin ku luin tota :DD hah.. mutta siis mä oon joskus käyny kyylää sua (sori) ku oot ollu töissä ::) ei voinu mitää, pitäähän sut joskus nähä :) Et sä kyllä miltää tädiltä näyttäny, katoin ihan ekalla kerralla et "herranjumala, ei toi voi näyttää noin nuorelt"

    okmitämoikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hömelö. <3 Mutta kiitos, ihan mielelläni näytän nuorelta. :'D

      Poista
  13. oon ajatellu vaalentaa mun juurikasvun jo aika kauan(alkaa nääs olla jo aika hirveen näkönen:D)mut oon nyt noin 2 kuukautta pessy mun hiuksia metallipitoisella vedellä niin mietin että haittaako se vaalennusta mitenkään?:c MUISTELISIN nimittäin joskus lukeneeni että metallit voivat reagoida jollain tavalla vaalennusaineen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin jos sekottaa niitä metallikipossa/jollain metallisella esineellä niitä värejä. Muusta en tiiä!

      Poista
    2. aa okei:c no pitää koittaa laittaa sitä vaalennusainetta ekaks vaikka johonki pienelle alueelle ja katsoa mitä tapahtuu:D

      Poista
  14. saanko sun hiukset? c: oot söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaihtaa joihinki pitkiin, vaaleisiin ja hyväkuntosiin! :D

      Poista
    2. Paksut&pitkät, hyväkuntoset mut tummanruskeet :c

      Poista
    3. No noistahan saa tehtyä vaikka mitä! :D Kyllä mulle kelpaa. :)

      Poista
  15. Oonko säälittävä jos sanon et siun näkemine tänää oli päiväni kohokohta :D

    Oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höps, et oo. <3 Sori jos olin jäätävä ja hämmentynyt. :''D

      Poista
  16. täti jutuista ei kannata ottaa itteensä, ainakin ite oon töitten vuoksi tottunut siihen:D ikä on vain numero:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän ne mun ikää tiedä, mutta näytän tätiltä. :D Muakaa ei töissä haittaa mut vapaalla vähän kyllä!

      Poista
  17. Et sinä mikään täti ole, kaunis kuin mikä! Itselläni ei ole silmiinpistävän värisiä hiuksia tai lävistyksiä naamassa (vielä :D) mutta katseita tulee läjäpäin. Luultavasti vielä enemmän, sen jälkeen kun olen saanut Angel-bitesit, joita olen himonnut jo jonkin aikaa :)
    Ihanan väriset hiukset, nuo vaaleat sopivat tuohon latvoihin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Hymyile tuojottajille vaan nätisti takaisin! Jee, sääli vaan ku ne ei pysy vaaleina vaan on menny harmaavihreemössöiksi. :--(

      Poista
  18. Nyt vielä kysyn nopeasti, että mitä mieltä: Galaxy paita ja keltaset farkut?

    VastaaPoista
  19. Hihii muistan kun olimme turkoositukkaisen ystäväni kanssa Turkissa, jossa pikkutytöt tulivat ottamaan kuvia hänen kanssaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkkitukkasena Thaimaassa oli sama meininki. :D

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.