26.2.2010

You're not half the man you'd like to be

''Nyt rouva Majava ja herra Jääkarhu voivat leikkiä vispausleikkiä.'' Is it just me, vai onko nää lastenohjelmat kallistunu härskimpään suuntaan jatkuvasti? Oli miten oli, täällä iskällä meillä on Sub Juniori tai Disney Channel aina tossa vieressä auki, ja joka päivä kuuluu sieltä jotain hyvin kaksimielisesti ajateltavaa kommenttia. Tosin meikatessa yllättävä naurunpuuska saattaa olla vaarallinen, varsinkin jos sulla sattuu olemaan kajaali kädessä. Been there, done that.

Anydogs, oon päässy taas täydentämään meikkipussia (niinkun se ei jo pursuis yli).


Laivalta anastin mukaan uuden parhaan kaverini, Colossalin. Jossain keskiyön paikkeilla taidettiin tajuta, että laivalta saattais irrota vaikka meikkejä. Käytiin sitten kaltereiden takaa kytistämässä, että mitä kaikkea löytyy. Aamulla olin vähän närkästynyt, kun kummassakaan markettimeikkien kojussa ei ollu ollenkaan eyelineriä, taikka kulmakyniä, murr. Lohdutin itteeni sitten uudella ripsarilla, vanha on jo eläkeiässä, ja se tuppaa taivuttamaan alaripsetkin ylöspäin. Mun ripset on piikkisuorat, ja ainut vahtoehto niille on vedenkestävät, mut se mun teki alaripsistä liian diskovänkyrät. Dis do better.


Mikä tätä kaupunkia vaivaa? Prismasta ei löytynyt yhtään kelpuutettavaa eyelineriä, ja Tokmannilta Rimmelin vakiotkin oli putsattu melkein testereitä myöten. Meri kuitenkin bongas sieltä tämmösen vähän tuntemattoman (ainakin mulle) merkkisen linerin, jossa vielä oli samanlainen penssaussuti kun siinä Rimmelin, hintakin oli vaan puolet siitä. Same shit, different asshole.. eikun price. Noh, kelpaa. Laadussa ei oo valittamista.

 Nyt ne mun hiilipatukkojen vihaajat repee riemusta, vaaleanharmaa kulmakynä! Mulla on aina ollu semmonen tietty sävy mielessä, mut en oo koskaan ollu niin keskittymiskykynen, että oisin jaksanu lassota mukaan mitään uutta lyijykynää. Nyt kuitenkin näin vähän vaivaa testata, ja toi oli jo aika lähellä. Vielä vähän vaaleenpi vois kyl olla.


..ja sit mä tein lapsia räpsyttimen kanssa. Vähän noi violetit raidat kulunu, mut kyl ne viel vähän tossa edustaa.


Gyah, I haz a reason to avoid sivukuvia. Kiva masu ja puunhakkaajan olkapäät. :----| Kaikenlisäks mua viel turvottaa tänään hyvin paljon, naisellisista syistä nääs. Ja vielä joku pyllynaamailme.

Mut nyt mä painun tekemään peruskoulullisen verran lapsia Merin järkkärin kanssa. Siinä mies mun makuun, hurr. ♥

20 kommenttia:

  1. Y do u haz 2 b so skinneeeeehh? Me wants 2 b liek u. :-------( <3

    VastaaPoista
  2. Nora: Ur skinnier, no angst now. >:C I want 2 have a demon bebeeh with u. :( ♥ Can we do the sex nao??

    VastaaPoista
  3. voi luojaa oot ehkä söpöoin ikinä! JA HEI SULLA MITÄÄ MASUA OLE >:Ooot ihanan laiha ja nätti. ::) ois ihanaa jos ois noi nätti kroppa ku sulla :--) tshi

    mullaki on toi ripsari!

    VastaaPoista
  4. Wat r u sayin, I ain't skinnier than u? >:O Ja~~~, let's make a demon bebeeeh. Mah mood iz just purfect 4 makin demon bebez. Let's do sum bloody demon sex nao. <3

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Enkä. >:C Ompa, iso, raskausmasu! :3 Et haluu tommosta lörööö :------D! Mut kiitti. :3

    SamiXii<3 :D

    Nora: U is. >:C Fiiiiine. >:C

    VastaaPoista
  6. Eräs hieman nättinä. :)

    Hohoho, näkisit kuule mun masun, Paavon<333

    VastaaPoista
  7. mistä tuommoisen söpislayoutin olet saanut? ♥_______♥ Awww ihana olet.

    VastaaPoista
  8. Perunamummo: Maww, kiitos. :O <3 Voidaan tutustuttaa meidän masut ja harrastaa masuseksiä. :) ♥

    shinzoo: Tein itte. >:) Maw kiitos. ♥

    VastaaPoista
  9. Oot oikeesti nii ihana tommone omaperäne, rakastan sun hiuksia ja tyyliä ja kaikkee oot tommone laiha ja ......nii täydelline </3
    Kauhee alemmuuskompleksi aina ku stalkkailen tätä sun blogii.. ei koskaa uskalla kommentoida :-(
    Mistä saat kaikki sun inspiraatiot sun vaatteisiin, hiuksiin, meikkeihin, tyyliin ylipäänsä ? en vaa ymmärrä. ihailen sua sairaasti :( mitä sää syöt ku oot noi täydellinen ää
    ei uskalla koskaa kommentoida galleriassa ku hmhm mitä aattelet tämmösistä 13vee lolleroläski taviksista :D mut ainaki nyt kommentoin tällein anonyymisti. oikeesti oon iha pimee a9r4t8 mua jännittää iha kauheesti kirjottaa tätä

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: En mä oo omaperäne, oikeestiii. 8( Ei apua enkä oo älä nyt luule! >:C Eikä saa olla ja miks et uskalla kommentoida? Emmä pure tai mitää. :C Oon iha kiltti ja lutune.

    No anteeks nyt vaan, mut mun vaatteet on ehkä tylsin asia mussa. :--D Enno tyytyväinen vaatekaappiin ollenkaan. Mut vaatteet = otan kaupasta sitä mikä iskee silmään. Hiuksiin noh, ne vaan on tommonen peruukki. XD Ja meikit nyt.... :D Viisvuotiaatkin osais. :---D Emt kaikkialta tulee vaikutteita ja ideoita! :D Syön makaronii ja pastaa ja nuudeleita, kai ne sit kaunistaa..... XDD Not. :D

    Höh, oonko mä oikeesti pelottava? 8( En mä nyt noin julma oo, tuu vaan kommentoimaan. :3 Hyvä että ees tälleen uskalsit. :) ♥ Aww höpö! XD ♥

    Pistän nyt kiitokset tänne loppuun: KIITOS! ♥ Kiitos iiihanasta pitkästä kommentista! Ja kiitos että uskalsit kommentoida. :3 Ja mä oon tosi otettu siitä, että oon jollekkin tommonen idolin tapanen, mut en mä oikeesti oo niin ihana, kun mitä tästä blogista ja kuvista saattaa välittyä. Oon ihan vammanen ja tavan pulliainen. :) Mut tuu vaa galleriaski kommentoimaan. :)

    VastaaPoista
  11. oon ite tota eyelainii koittanu, ja pettymys oli. Ooot ihana nätti <3

    VastaaPoista
  12. muuten ihana pikachu tausta<3

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: No musta toi ei eroo hirveesti siitä Rimmelin valmistamasta, tosin toi kuluu jotenki hassusti välillä. :D

    Kiitos kiitos. :)

    VastaaPoista
  14. mistä oot ostanu ton pinkit timantti korun?

    VastaaPoista
  15. Sini: Tees vähän researchia tuosta ostokset-leimasta, sieltä se löötyy. :)

    VastaaPoista
  16. muuten tykkään blogistas, mut hei avaa jo silmäs noille naurettaville läski-jutuille. tiiät itekkin ihan 100% varmasti et toi on vaan huomionhakusta vinkumista.. voin sanoo et ite painan suhteessa paljon enemmän kuin sinä, ainakin 10kg, enkä silti oo lähimaillakaan lihavaa. etkä oo siis sinäkään. oot keskimäärästä pulliaista reippaasti hoikempi, ihan pikkunen :)
    elämä helpottuu huomattavasti kun jättää oman kroppansa vertailun muihin ja päättää oppia rakastaan itteesä. ja jos jotain haluaa muuttaa, menee salille ja alkaa treenaamaan niin kyllä itsetunto kasvaa kohisten :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Oho, en muistanu tota tekstiä poistaa tosta. :D Ajattelin tota myöhemmin postaamisen jälkeen ja tajusin, että ihan idiootilta huomionhakuisuudelta se vakuttaakin. :D Ja jos mä tosissani ajattelisin olevani läski tossa kuvassa, niin en mä ois sitä pistäny tänne, I know. :----D Yritän tehdä asialle jotain.

    Ja juu, mä tiedostan kyllä olevani suhteellisen pieni, turhaa vaahtoomista vaan tulee harrastettua yleensä. Mutta joskus on vaan semmonen olo, että masu tursottaa ja sitten tulee maha-angsteja. :D Ja tottakai se tursottaakin välillä, mä vedän pastaa lähes päivittäin.

    Ah, voikun potkisinkin itteeni syvälle ahteriin ja pääsisin salille asti, mut oon vaan liian laiska siihen. :) Tuntuupa tää mun kommentti jotenkin hajanaiselta, plöh. :D

    VastaaPoista
  18. Wednesday: Kiitos. :) Mutta valitettavasti en siedä mainostusta blogissani, joten kommenttisi saa kadota bittiavaruuteen, sori vaan. :)

    VastaaPoista
  19. Noi korut on ihanat. Varsinki se nyrkkirauta<3 ;_________;

    VastaaPoista
  20. Paraatiameeba: Niin ne on, onneks bongasin semmosen! :3 Kiitos.

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.