11.6.2012

Mitä sä kassaat?

Luin tän postauksen heti ku olin saanu sen valmiiks, ja eipä siellä kyllä kauheen montaa lausetta ilman alkoholin läsnäoloa löydy.. Harkitsen jo pikkuhiljaa uuden sisällön hankkimista elämääni. :D

Jyväskylä ohoi! Maarit ja J noukkivat minut asemalta ja mentiin ensitöiksemme Maran kanssa läskeilemään mäkkäriin. Vasta kolmas kerta sillä viikolla.. Aluks piti vaan nauttia rennosta illasta kaupungilla ja kotosalla, mutta menoötökkä puri mua nilkasta ja tokasin, että eiköhän lähdetä baariin. Viroviinaksia oli mukana yllin kyllin (kassin roudaaminen olis muuten ollu liian helppoa) ja niistä kyllä riittäisi kaksiin pirskeisiin. Plus Maaritin kanssa on yksinkertaisesti parasta olla baarissa, koska molemmat ollaan kunnon tanssihirmuja, joskaan ei kovin hyviä, ja tykätään melkein samoista huonoista jumputuksistakin.


Ihana toi karvakypärä kiitos linja-autossa nukkumisen.
Nahkis - Seppälä, toppi - New Yorker, leggingssit - Mere Keskus, kengät Martin's, laukku - Viro.

Tässä vaiheessa iski tajuntaani, että enhän mä nyt herranjumala halua käyttää Mokkiksen bileisiin suunnittelemaani mekkoa baarissa. Naisten ongelmat, alan tajuta niitä.. Syöksyminen H&M:lle 15min ennen sulkemisaikaa, ensimmäinen silmiin osuva kiva pikkumusta kainaloon, sovariin ja tadaa, se oli täydellinen! Aluks veikkasin, että se olis liian iso, mutta ilmeisesti olen nykyään kokoa 36.. Iigsh!


Pestattiin "iloinen" J meidän hovikuskiksi ("aina kun mä nään sua mä joudun myös olemaan kännikuski") ja alettiin naukkailemaan Breezeriä niin, että napa ruskaa. Ajateltiin ekaks kokeilla päästä sisään Bra:han, mutta koska ystäväiseni on vasta 19 (voih, pikkuinen) niin päätettiin vaan tyytyä Gigglingiin (miten se muuten kirjotetaan, ei vieläkään mitään hajua..), vaikka kammoksuttiinkin eka sitä latinoiltaa. Ehdin jopa napata itselleni After Dark-rannekkeen, jolla sai tietyt juomat puoleen hintaan, esim. hyvän ystäväni salmarin.


Ilta oli just niin mahtava, kun odotin. Jyväskylän yöelämä on kyllä randomeinta, mitä oon ikinä kokenu. Vedin liukkaiden drinkkien takia spagaatin. Joku jätkä koppas mut hartijoilleen vaimonkanto-otteella ja pyys mukaansa, en suostunu ja se laski mut alas, tokas että oon kaunis, anto pusun poskelle ja katos. Tanssittiin myös Maaritin kanssa jalat kipeeks. Onneks siellä oli monta eri puolta ni pysty aina vaihtamaan paikkaa ku tuli huono biisi, tosin suurin osa ajasta oltiin siellä grunge-puolella odottelemassa Selvää päivää (<3). Tanssimisen lomassa ei omaa humalatilaansa tajunnu, mutta kun päästiin kotiin niin hihiteltiin kuin pikkulikat joillekkin ihan älyttömille jutuille. Fb-päivitysten perusteella tiskiharja hyökkäs Maaritin kimppuun ja mä sanoin suolakurkkuja juustokurkuiksi. Jaahas.


Hengailin mm. Elviksen kanssa.

Lauantaina oli sit pirteänä meno muistuttamaan Mokkista siitä, että se siirty nyt rollarimummojen joukkoon. Onneksi se oli päättänyt kokata meille kostoiskuna mitä mahtavimpia herkkuja, joita tuli vedettyä kilokaupalla. Ja mikä pahinta, se oli  tehny juustokakun. Jos olisin joku hullu super villain ni mun heikko kohta olis kyl juustokakut..

Ah, oi aikoja oi tapoja ja oi vanhanluokan kotibileet. Piti poistua ihmisten ilmoillekkin, mutta sellasten ruokamäärien jälkeen teki vaan mieli painua sammumaan mukavasti sängylle ja niinhän sitä sitten jossain vaiheessa pääsikin. Seuraavana päivänä suuntasin kamppeineni kohti rakasta Varkautta, siitä sitten seuraavassa kuva- ja tekstihyökkäyksessä.

24 kommenttia:

  1. Se juustokakku oli kyllä nii onnistunu, vaikka itse sanonkin. Omnomm tulipa ikävä kyseistä kakkua!!

    VastaaPoista
  2. Oot paras, tuu pian taas käymään meillä että päästään taas esittelemään mahtavia tanssiliikkeitämme kaikelle kansalle. :--) <3

    VastaaPoista
  3. mite oot noin laiha!!!!!!!!!!!!!!!!! kerro totuus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emt. XD Jalat vaa näyttää tommosilta ruikuleilta tässä.. Varmaan toi pukeutuminen. =D

      Poista
  4. Ohho, joku on tännekkin eksynyt :D Siistiä lukea että joku on täälläkin käynyt ja nii edes päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toottakai, mä halusin tai haluisin ehkä edelleen joskus muuttaa Jyväskylään. :)

      Poista
  5. nyt vasta tajusin tän hiirikuvakkeen ja nauroin 5930492 vuotta. ihana

    VastaaPoista
  6. missä sun lilat jutut hiuksis :o

    VastaaPoista
  7. heh sul on tosi kiva blogi :) ja miten oot saanu ton hiiren vaihettuu tollatteeks millai se on (: ? jos se on haastavaa nii ei tarvi selittää en osais kumminkaan ;)

    VastaaPoista
  8. Ootko viel Villen kans? :)

    VastaaPoista
  9. Noista sun juustokurkuista, et oo ainoo joka nii sanoo .. :D Mun kaveri on joskus menny hesee ja pitäny sanooo että ei suolakurkkuja, mitäs muutaka sielt suusta tuli ku että ''ei juustokurkkuja'' :DD Hyvä vilu !

    VastaaPoista
  10. kävin tänää etsiskelemässä sua cyberist, mut ei näkyny ku oot näköjään jyväskyläs :( just sen kerran ku oon helsingis .

    VastaaPoista
  11. kerroppa mulle miten voi tulla noin täydellisen näköseksi ihmiseks?:)
    Kannattaa tulla käymään Ylivieskasa! :D ainoostaan vaa että eihä täälä oo mitään..
    We want MOAR marsu ja pokemon juttuja :3!
    Tää sun blogi on niin paras! :D
    Ja kaikki noi sun vaatteetki on ihania! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee mun äitin ja mun isän tekemäks? =DDDDDd

      Missä se on? :D Oon joskus kuullu mut ei mitään hajua!

      No Pokemoneista tulee taas kun saan korttikansioni raahattua Varkauteen. :3

      Poista
  12. miten/millä teit ton elviksen naaman ton tyypin naaman eteen? xD

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.