8.7.2012

Reikähaaveita.

Kroppani kaipaa lisää metallia. En haluu mun nassuun enää mitään uutta, niin sit pitää näköjään keksiä muita rei'itettäviä paikkoja. Madonnan oton jälkeen oli niin orpo olo, kun ei ollu mitään, mistä haaveilla. Nyt sekin homma on korjattu. Kivasti tulee uppoamaan noihin rahaa, mutta mieluusti menen asiantuntevan lävistäjän paikkeille ja maksan hyvästä palvelusta. Voipahan olla rauhallisin mielin.



Taidan huomenna suunnistaa jonnekkin hakemaan uuden killuttimen tohon vasempaan korvaan, josta mulla löytyy jo noi kaks venytystä ja niiden välistä yksi normaali korvisreikä (jossa ei muuten oo pitkään aikaan ollu mitään). Rustokoru ja siihen joku söpö rengas/barbelli on siis haaveissa.



En oo oikein lotauttanu korvaani (röhröh) muille, kun venytyksille aikasemmin, mut kummasti sitä vaan inspiroituu töissä, kun  saa olla joka päivä avustamassa immeisiä lävistyksien kanssa. (Ihan välihuomautuksena, en olis voinu saada parempaa työpaikkaa!) Kokometallisista korvista en oo vieläkään innostunut, mut jotain muuta pientä häppeninkiä olis kiva saada venäreiden lisäksi. Industrial olis ihana, mutta se kipu vähän kammottaa. Huvittavaa, että vaikka onki nielly pelkonsa kolmen huulilävistyksen, smileyn (rip) ja jopa septumin suhteen, mutta silti pelkää kuollakseen mennä lävistelemään jotain korvaa. Ehkä osasyyllisenä kivun lisäksi on myös yöunien menettämisen pelko, harvemmin sitä nimittäin naama upotettuna tyynyyn tulee nukuttua, mutta tuo kuuloelin on vähän eri juttu.



Ja yks, mikä yllätti mut ittenikin kovin: otan vielä jossain vaiheessa venomin. Taisin nähdä sellaisia ekaa kertaa viime vuonna (kiitos Tumblr) ja mietin silloin, että en tavan kieliläväreistä perustanut, mutta kaks vierekkäin onkin ihan eri juttu. Mulla on joku fiksaatio näihin symmetrisiin, parillisiin (= kivuliaisiin ja parannusvaiheessa haastaviin...) läväreihin selkeesti. Snake bitesit on, angel bitesit houkuttais ja venomit on kun noiden kahden suuversio. Vierastan edelleen ajatusta metallista kokonaan suun sisällä, pelkään mm. että tukehdun mun turvonneeseen kieleen, mutta joku noissa kiehtoo enemmän, kuin pelottaa. Kielen häpäiseminen ei vielä vähään aikaan tule kysymykseenkään (huh, hurr sille kivulle nimittäin), koska tällä neidillä on hyvin paljon töitä tiedossa. Ja veikkaan, että asiakkaiden valistaminen pidennysten/värien/läväreiden suhteen ei olis kovin mieluista, kun suusta löytyy turvonnut lihaskäärme. Ehkä vielä jonain päivänä, kun on kahden viikon työttömyys tiedossa.


Meh! Miksi meninkään ottamaan smileyn pois? Se kun on niin huisin herttainen vilkkaessaan huulten välistä hymyilyn aikana. Olin hätähousu, en ollut tottunut sen olemassaoloon kahdessa viikossa ja ressasin jo sen uloskasvua kuumeisesti, joten ehkä silloisen mielenterveyteni kannalta oli hyvä ratkaisu ottaa se pois. Nyt taas hirveästi huvittaisi tarjota sille koti jänteestäni. Lävistysprosessi oli niin iisipiisi ja lopputulos hurmaava, että taidan minä sen jossain vaiheessa takaisin käydä napauttamassa.

Napakorun lupasin sen ottaa itselleni palkinnoksi sitten, kun oon mielestäni tarpeeksi hyväkroppainen. Kiloja on tullut, kiloja on mennyt, eikä koskaan peilistä heijastu takaisin se unelmavartalo. Omistautuminen tälle asialle on ollut kyllä aina varsin surkeaa, tänäänkin vedin naamariin pussin juustonaksuja ja pekonia kahden ihmisen edestä ja kaadoin just koneen päälle Nutellaa. Saa nähä josko luovutan tän mun tavotepalkinnon suhteen joskus ja käyn vaan hakemassa sen. Siihen on nimittäin ihan liikaa kivoja, vastustamattomia koruja.

Sit on vielä kaks haavetta, jotka ei tuu toteutumaan; toinen madonna ja medusa. Madonna pistäs naamametallit näyttämään liian symmetriseltä ja medusa ei näytä hyvältä, jos muualla huulen ympärillä on koruja. Paitsi jos sen alapuolella on yksi, niin sit se on kiva kanssa.

Hohhoi, en taas malta odottaa sitä lävistyksen jälkeistä jomottavaa tunnetta, mikä jää sen kaiken hypen ja voittajafiiliksen alle. Enkä sitä, kun pääsee shoppaamaan miljoonittain uusia lävistyskoruja!

114 kommenttia:

  1. Venom on upee! Pelkkä ajatuskin siitä itse lävistysprosessista kyllä tekee kipeää...

    Mulle on tulossa ihan ensimmäinen naamametalli ikinä nyt tiistaina. Olen varmaan jo vuoden tai pari haaveillut siitä, ja nyt se sitten tapahtuu, siis medusa @_@ Mulla ei ollut ikinä mitään naamarautaa teininä, oon kohta 22 ja lävistysneitsyys menee vasta nyt (korvia ei tässä tapauksessa lasketa). Jännää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, miten sitä sit joskus uskaltaakaan. :s

      Oi, meduusa on niiiiin ihana! ;__; Toivottavasti se menee hyvin ja kivuttomasti!

      Poista
  2. vitsi toi smiley sopi sulle hyvin ! ja ei rusto satu, ittellä on kaksi :D ammuttuna kylläkin mitä kadun koska nä ei parane. ittellä haaveena kans snakesit ja kieleen ois kans jotain kiva mutta äiti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, snyysh! :< Mietin vielä ton ampumisen ja lävistäjän välillä, kaikki korvareiät on tehty ampumalla eikä niiden kanssa oo ollu ongelmia, mutta ainahan niitä voi toki ilmetä. Ja aika moni on ampumista vastaan nykyään, eli kai siihenkin on jotain syytä. :0

      Hö, mälsimys äippä!

      Poista
    2. normikorvarei'issä ei ammuttunamitään ongelmaa yleensä olekkaan, mutta rustossa se runttaa sen niin pahasti ettei välttämättä parane never.

      Poista
    3. Vähän sattumakauppaa sekin. :D

      Poista
  3. kannattaa ottaa industrial!!! oli eka lävistys minkä otin, sattu ihan helvetisti mut tää on vaan jotain niin ihanaa ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa, sattu ihan helvetisti. ÖÖ.. XD Ei nyt oikein vakuuta kuules!

      Poista
  4. Musta sulla on kyllä ihan hyvä kroppa (siis mitä kuvissa oon nähnyt) ja sulle sopis napakoru ihan mainiosti! on kiva kun teit taas tälläsen hassun postauksen ^^ sul on hauska tapa kirjottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat näyttää vaan puolet totuudesta, en tänne nyt mitään kauheita röllykkäkuvia massusta pistäisi. Ja haluan isommat tissit! :D

      Kiitoksia!

      Poista
  5. hei kun sulla oli smiley, niin piilotitko sitä koskaan? Ja miks pelkäsit uloskasvua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En piilottanu ja en oikeesti tiedä miks pelkäsin sitä niin paljon? XD Olin ihan hysteerinen..

      Poista
  6. miten saat ton hiiren "osottimen" tollaseks ihanaks ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sivupalkissakin mainittu, en vastaa koodijuttuihin. :)

      Poista
  7. oot täydelline!:) laita se napakoru sulla on hyvä kroppa muutenki mitä kuvista nähny!:D I think I need pokemon paralyze heal,because you are stunning <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mää joskus viälä laitanni. :D Voi ei, mikä repla.. XDDDDD

      Poista
    2. MITÄ! :D hyvä repla! xD

      Poista
    3. Älä ny hyvä repla!:D tuli vaa yhtäkkiä mielee toi nii oli pakko kirjottaa ku oot semmone pokemon fani! :D

      Poista
    4. Näin viimeyönäki unta jostai superharvinaisita korteista, joita löysin kirpparilta.. XD

      Poista
  8. multaki löytyy parihuulikorua,tongueweb,rip smiley, 6 korvista, napakoru ja muutama kolme tatuointia ja silti mä jännitin ihan hirveesti ruston ja traguksen ottamista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, on se jännä! :D Luulis jo tietävän, ettei siihen kuole.

      Poista
  9. kaks vuotta haveillu snaket + madonna yhistelmää, ens vuode huhtikuus ois lupa ottaa, mut sain just pari kuukautta sitte raudat jote saan hyvästellä kaikki suunalueelle tulevat lävistys haavet kolmeks vuodeks -.- vissii septum tai joku muu sit >:
    sun nassuus pukee liianki hyvi nuo kaikki killuttimet, rakastan *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ARgh, kökköö. :< No mut vinot hampaatkin olis ikävät, kärsit kolme vuotta ja sit voit hymyillä nätskeillä hampailla ja killuttimien kera!

      Poista
  10. Haluisin kivat puna-pinkit hiukset näihi nykysii blondeihi, oisko mitää toivoo jos sekotan johonki kökköön punasee suoravärii crazy colorin pinkkii ilma että tulis iha tummanpinkkikää ? Haluisin punaset, mutta mutta :D liikaa pinkkejä vaatteita, koruja, hiuskukkasii yms.. Punane ja pinkki ei vaa sovi yhtee.. :D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalenna sitä hoitsikalla ettei tuu niin tummaa. :)

      Poista
  11. lahjota tissis mulle khitoos c: eiku oikeesti 8'-dd

    VastaaPoista
  12. Ite oon haaveillu venomista niin kauan kun jaksan muistaa ja kun tissejä lävistellessäni juttelin lävistäjän kanssa aiheesta sanoi se että älä ikin ota venomia. kuulemma jos näkisin kun se (ne??) tehdään en ikinä suostuisi samaan ja ne paranee niin törkeän kauan verrattuna normaaliin kieliläväriin ettei mitään järkeä. eikä ihmekään. normaalissa se reikähän tulee kahden lihaksen väliin ja venomissa kahden eri lihaksen läpi :D

    haaveilen siitä kyllä silti. koska se on törrrrrkeän siisti. pakko ehkä joskus hankkia puoli vuotta lomaa ja käydä tinttaamassa pari rautaa kielen läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lihaksen läpi? IU! D:

      Mutta se on just niin makee, että ehkä se täytyy vaan kestää!

      Poista
    2. siis joo, koska sullahan on kielessä kaksi lihasta vierekkäin ja normi kielikoru tehdään niidn välistä ja venomi taas niiden läpi. Paranemis aika on siis ainakin tuplasti pidempi ja sössöttämisen kanssa saat tehdä töitä.

      Poista
    3. No sössötän jo muutenkin, että voi olla hyvin mielenkiintosta. :D

      Poista
  13. Hei mistä löydät noi ylisöpöt taustat & millä ohjelmalla muokkaat bannerias ? :> ihana blogi , tui <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän taustan tein itte ja sivupalkissa on vastaus. :>

      Poista
  14. äläpä, ite tein labretin joskus kolme vuotta sitten, mulla on ollu medusa ja nyt on angel bitesit. oon tehny mun molemmat napalävistykset ja kielilävistyskin löytyy. sit mulla on molemmissa korvissa 18 milliset ja 2 normireikää ja tein tos kuukaus pari sit oikeeseen korvaan kaks lisää, ai sitä kivun määrää ! siis ko noi muut ei oo ees tuntunu miltää, mut korvaan ko tekee tai ottaa nii se on yhtä tuskaa XD pitäs vaa kerätä itekki rahaa ja rohkeutta käyä hakee korvaan industrial ja tragus, oooooouw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulllu, en pystys ikinä tekee ite mitään, luovuttasin heti ku eka pistos tuntuis ja en haluu joutuu syyttää itteeni jos joku reikä menee väärään paikkaan/vinoon. D:

      Poista
  15. Mie en oikein ymmärrä tätä tyyliäsi. Oot vähä silleen epäsiistin näköinen kaikkine meikki töherryksineen ja pinkkeine hiuksineen. Mut haluaisin titää et mikä niissä viehättää? En tarkota tätä sillä et loukkaantuisit. Olen itse vaan ihan toisen ääripään edustaja kyseisissä asioissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavan pulliaisia on niin paljon, että pitäähän teidän sekaan heittää jotain tällaista vähän sekoittamaan pakkaa. :D

      En osaa selittää, mä vaan viihdyn tän näkösenä paremmin kun mitenkään muuten ja rakastan tän tyylisten ihmisten ulkonäköä. Paremmin en osaa sitä ilmaista. :)

      Poista
  16. Ite haluaisin poskilävistyksen takaisin ^^ Se oli söpö (joo okei tää sen paikalle tullu hymykuoppakin on ihan ylisöpö) ja lävistäminen ei sattunu yhtää :)) Ite kerkesin ottaa kaikki lävistykset pois ja sitten menin töihin vaateliikkeeseen jossa tehdään lävistyksiä, ja olihan se pakko sitten ottaa napakoru kun himo kasvoi suureksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän, se reikäkin on hellunen! Hahaa, katotaan vuosien päästä niin oon ihan täynnä rautaa tän työn kanssa. XD Ainakin siitä on enemmän etua kun haittaa, voi jutskailla asiakkaille omista kokemuksista. :)

      Poista
    2. Niimpä:D se on hyvä ku on omistanu nii montaeriaista lävistystä että osaa aika hyvin neuvoo ja kertoo :D

      Poista
    3. Niimpä. :D Ekaks olin iha ulalla niistä, mitä ei itellä oo mutta kummasti siinä oppii kaikkea uutta. :D

      Poista
  17. onko sun smiley jo menny kokonaan umpee? mulla ei oo ollu aikoihin (like kuukausiin) koruu siinä ja vieläki reikä möllöttää tuola ylähuulen alla :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että on. :D Ehti olla mulla vaan kaks viikkoa.

      Poista
  18. Sama homma, muakin pelottaa kamalasti mikä kipu korvan ruston lävistämisestä aiheutuisi :S Silti haluaisin rei'itettäväksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ruston lävistäminenhän ei satu pätkääkään ja paranemisaika kesti mulla vaan n. 2-3 kk.. voihan sen tietysti ampumallakin ottaa. kipvuttomampi vaihtoehto.

      Poista
  19. Mullakin on ollu medusa, madonna, normi labret, tongue web, kieliläväri, rustossa muutamat, navassa samaan aikaan oiskohan kolme lävistystä, niin ja nenässäkin yks.
    Tällä hetkellä on molemmissa nänneissä, huulessa vertical labret, navassa yks, tragus, helix ja samassa korvassa 6mm ja 4mm venyt. Aina sitä kyllästyy jossain vaiheessa ja ottaa pois jonkun, sit lupaa ettei enää ota mitään ja huomaakin parin kuukauden päästä istumassa lävistettävänä. :D
    Tosin itekkin tein joskus vuosia sitten ite kaikkia, ja kaverit teki mulle kans. Mm. kaks helixiä, tongue webin ja napaan kaks. Enää ei uskaltais ite sörkkiä, mutta en kyllä suostu maksamaan jostain normi korvalävistyksestä mitään kahtakymppiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ton takia en haluu luopua mistään, vaikka välillä tekiskin mieli. :D Smileyn tapaus osoitti tämän oikeaksi!

      Mun kaikki reijät on tehty jossain liikkeessä, en antas kavereidenkaan sörkkiö mua neulalla. :D

      Poista
  20. Itellä eka lävistys on tietty ollu korvat mutta ne tulehtu ampumalla ja sitte joitaki vuosia eteenpäin sitte kaveri teki neulalla uudet eikä mitää ongelmaa ;o sitten smiley jolle kans heitin hyvästit noin puolen vuoden jälkeen kun sitä yhtäkkiä alko särkee ja jomottaa ihan hirveesti sen jälkeen kävin ottaas kielilävärin ja olin ihan kuset housuissa ku menin sinne mutta ei ollu yhtää niiin kamalaa ku luulin. aattelin että sattuis ihan prkleesti mut näh nipisti ja kirpasi vähäsen olis vähemmänki varmaa sattunu jos olisin rentouttanu itteni täysin. 2 viikkoa syöminen oliki yhtä tuskaa ja mun kieltä kutitti mut nyt kaikki hyvin eikä kaduta! ♥ (kirjoitin sitten romaanin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu myös niitä tapauksia, missä neulalla tehdyt ei oo parantunu koskaan, mut ampumalla sit on. :0

      Pelkään tota syömisestä luopumista, oon niin ahne mässynmää et tulee olemaan yhtä helvettiä. :D

      Poista
  21. ääh medusa <3 kyl sä vilu uskallat ottaa industrialin, jos mun kaveriki otti sen ja on menee seiskalle :D ja aahh smiley <3 ota ihmees takas (: ihana blogi ! <3

    VastaaPoista
  22. Voikto tehä sellasen postauksen missä "esittelet" kaikki sun lävistykset ja laitat kuvia niistäkin mitä haluaisit ottaa ? :) Koska ite en oo oikee ekspertti noiden lävärien suhteen, joten ois kiva tietää vähä enemmän :) Mulla on vaan normi korvis reiät ja venytys..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa oli kuvat melkeen kaikista jo et se puoli on hoidettu. :D Voisin kyllä tehdä ton, ittestäki mukava lukee toisten lävärikokemuksia. :)

      Poista
  23. Industrialin lävistäminen ottaa kyllä hirrrmu kipeetä ja se ei parane oikesti ikinä :(

    VastaaPoista
  24. Mulla on rusto, ja niin paljonku sitä rakastanki, ni ei siitä oo ollukku harmia. Se ihan siis lävistettiin. Se on kerenny tulehtumaan, repeämään, varmaan palamaankin ja mitä vielä. Nyt harmikseni joudun suunnittelemaan sen poisottamista jos ei paranemaan lähde (!) Miten huono tuuri mulla voikaan olla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. D: Höö! Mut niin se vaan menee, joillain ei rusto parane ikinä. :/ Kurja kohtalo kyllä sinulla. Kannattaa vaan miettiä sitä pois ottoo, jos sen ottaa tulehtuneena pois ja se menee umpeen ni sinne voi jäädä mätää sisälle. D:

      Poista
  25. Ite ajattelin käydä ens viikolla ottamassa ihan perus kielikorun, mutta nyt sinä ryökäle menit näyttämään ton venomin kuvan!! :--D Ehkä tyydyn kuitenkin vain tavalliseen, niin on porukoilla yksi reikä vähemmän huudettavana.. XD (Kuulostipa pervolta.....)

    VastaaPoista
  26. Itselläni on venytyksen lisäksi rusto, mutta pientä katumusta siitä näen koska se ei ole vieläkään parantunut, enkä pysty nukkumaan sillä puolella missä lävistys on... :p & kielikoru ois haaveena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä edessä minullakin. :D Noh, kaikkeen tottuu!

      Poista
  27. Itsekkin haaveilin venomista mutta koska pelkäsin sitä kipua ja paranemisen kestoa niin otin pystysuoraan kaksi tavallista kieliläväriä :--D suosittelen sitä koska silloin ei tarvitse lihaksia seivästää x)!

    VastaaPoista
  28. ite otin industrialin lokakuussa, oli kyllä melkosen kivulias laittaa ja nukkuminen oli aluks vaikeeta. onhan siitä jo n.8kk eikä vieläkään kunnolla parantunu, mut on kyllä sen arvonen, rakastan :3 ! (okei ei ollu kauhee kannustava puhe, mut suosittelen :--DD!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No rustokoruillahan voi mennä vaikka vuos, että eipä tuossa vielä hättää. :D

      Poista
  29. Ootko vielä cybershopissa töissä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, Prisman kassalla käyn aina höpäjämässä mummoille lävistyksistä ja pidennyksistä! :D

      Poista
    2. No ei ku aattelin että oisit jossai läväriliikkeessä :D (En kyllä tiiä mitä siellä tekisit..)

      Poista
    3. En kyllä pystyis olemaan! XD

      Poista
  30. Oliko sulla sen kahen viikon aikana mitään vaikeuksia smileyn kanssa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekana aamuna heräsin suu täynnä verta, eipä sen pahempaa. :D Tuntu inhottavalta ku pussaili ja tuntu et se repee heti. XD

      Poista
  31. Otin industrialin piiitkän aikaa sitten.

    Eihän se edes sattunut paljoo, vai onko aika kullannut muistot :D ? Parantuminenkaan ei muistaakseni kestänyt hirveet kauaa, ei voida puhua kuukausista siinä yhteydessä ! Nukkuminen ei vaan ollut kovin mukavaa, eikä tosiaan laskettelulasit viikon päästä lävistämisestä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hnnnggh, mua niiin houkuttaa aina tämmösten kommenttien jälkeen!

      Poista
  32. Tosta venomista sen verran, että en tiiä tekeekö sitä kaikki, sillä siinä ihan vieressähän on kummallakin puolella isot verisuonet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sovittiin jo yhden työkaverin/lävistäjän kanssa, että ryhdyn sen koekaniiniksi. :)

      Poista
  33. Eikun vaan smiley takasin ! Mulla on ollu nyt tää jo vuoden verran ja oikein hyvin on pysynyt paikoillaan ! Alkuun se oli yhtä tuskaa kun vähänkin siihen ylähuuleen unissaan oli sörkkässyt niin se oli viikon ainakin aina kipeenä. Mutta kyllä todellakin kannatti kestää tuo kaikki kipu ja tuska nimittäin mä olin talvella tästä luopumastsa mutta sitten tapahtui ihme paraneminen ja luopumis haaveet jäi samantien !! :) Ite lävistäminen ei tuntunu siis missään ! Sen jälkeiset tuntemukset olikin sitten asia erikseen, ja vaihdoin korunkin jo kahden viikon päästä laitosta koska silloin ei ollut mitään kipua vielä! :)

    Toinen "hurjempi" reikä mikä mulla on, on tragus, joka on ollu korvassa nyt kohta 5kk eikä se oikein tunnu paranevan ! kipeytyy koko ajan enkä tuona kyseisenä aikana ole nukkunut kuin muutaman yön sillä kyljellä missä tragge on ! tekee liian kipeää ! Lävistys prosessi oli tavallaan aika kivuton, pihdit siinä sattui eniten :DD
    ja jos sitä industrialia meinasit niin kannattaa varautua siihen että sä nukut seuraavat puol vuotta toisella kylellä tai selällään ! jees !

    Btw, ihanaa et sä oot niin rohkea noitten sun rei'itystes kanssa ! Ite en uskaltais !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ollu pahemmin mitään kipuja, mitä nyt huomasin ettei omenaa kannata heti syödä. :0

      No noissa rustolävistyksissähän voi kestää jopa vuoden, että ei vielä kannata maalailla piruja seinille. :) Perkeleen pihdit, ne on kyllä niin hirveän epämukavat kapistukset! :D

      Rohkeus jotenkin kummasti katoaa siihen lävistystuoliin istuttaessa.. XD

      Poista
  34. Ai en ollukkaa ainut jolla on samat fiilikset lävistyksien oton jälkee! Nauratti iha lukea tota kohtaa. :p Ensi jännittää, ja sit se iiihana onnistumisen tunne ja sen jälkee koru-tilaus menemää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just näin kävi ton rustonki kaa. :D Parasta on, kun on hyvä syy shopata. <3

      Poista
  35. Mäki haluisin venomin!:3 Kyllä sää sen uskallat ottaa kerta otit septuminki! Sattuko se muuten sun mielestä paljon?:D Mulla itellä on industrial & snake bitesit. Industrial ei mun mielestä sattunu kovin paljoa, mut kuiteski enemmän mitä huulikorut:D btw tää on yks mun lempiblogeista, oot ihana! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Septum on sattunu kaikkein eniten, se oli yhtä tuskaa. :D Tää meni vielä asteen vinoon ja se lävistäjä olis saattanukki suostua laittaa sen uudestaan, mut en usko että kestän sitä kipua enää. :D Kiiiiitos!

      Poista
  36. Ihte oon tuon normi kielikorun täräyttäny ( liikkeesä siis ) semmonen 8kk sitte. hienosti parantu heti samalla viikolla pystyin jo syyä kiintiää ruokaa, hankalaahan se oli mutta söinpä kumminki :D

    itse lävistäminenhä ei niinkää ottanu kipiää mutta muistan että muutaman kerran tuli kirottua sen parantumisaikana että ois voinu jättää tekemätä tän! :D mutta sitte sen jäläkehe ollu onnesta soikiana ku tuolapa tuo koru olla möllöttää :)

    MUTTA: se on hitusen enemmän vasemmalla puolella. niin et se näkyy. mulla on jotenki tuo jänne niin hassusti et se lävistäjä ei voinu muuta :( ni sit rupesin tuumiin että mitä jos oisinki laittannu kaks ! D: tätä onkelmaa ei ois ja se on harvinaisempi , ja nyt ku luin tän sun postauksenki ja kahtelin netistä kuvia sunmuuta NIIN AAAW nyt mä haluisin kaks. ): PS: tykkään blogistas hirrrmupaljon. :) en oo tänne aikasemmin uskaltannu kommentoijja vaan oon salakavalasti aina vähän tuijotellut tääl :c tää ei oo niinku monet monet blogit nykysin, tässä on jotain erilaista ja ihanaa, ME LIKE ! :) kirjotat hupsusti ja lukija pääsee tuohon sun juttuihi oikee mukaan ja mulla on semmonen hassu tunne, että tuntisin sut. vaikken tunne. koska tää teksti on tuommosta niin eläväistä ja oot oma aito & ihana ihtes ! :)
    - karo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunalueen lävistykset on onneks mukavan nopeita parantumaan, kun sen viikon-kaks kestää niitä jälkimaininkeja ni loppu on lastenleikkiä. :D Toivottavasti..

      Kaks vierekkäin vai peräkkäin? :) Kiitoksia aivain hirmuisesti! c:

      Poista
    2. Vierekkäi! :) mutta kaippa se vähän myöhäistä nyt on :( tai ei perjaatteesa mutta ei huvittais tuota ottaa pois ja kärsiä sama kaksinverroin pahemmin xd
      Ja eipä mitään!

      Poista
  37. ei industrial paljoakaan koske, se tulee niin ohueen rustoon

    VastaaPoista
  38. täällä on yks kenen haave 13vuotiaasta lähtien oli venommit! en tiedä mikä hiton fikaastio! : D
    sitten menin ja otin ne!
    se kipu oli aivan kamalaa ja hyvin sai sössötettyä ainakin viikonverran!
    sittenku vaihdettiin lyhyemmät tapit ja puhe rupesi onnistumaan niin rakastuin näihin syvästi!
    eli kyllä oli kivun arvosta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUAAA EII EN KESTÄ. XD Juoksen kiljuen karkuun jo sen ekan jälkenn..

      Poista
  39. Mä ite haluisin spider bitesit :) Ne ois oikeesti niiiiin mahtavat!!1 Ja industrial ois kans aika ihku... Ja smiley! Se ois ihana! Mua vaan pelottaa, et jos laitan mustan korun, ni kaukaa katottuna näyttää, et mulla on ammottava reikä etuhampaissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on söpöt! :D Emt, voi kyllä olla.. XD Mut eipä siinä, Uuno Turhapuron hymy olis aika seksikäs!

      Poista
  40. oi tää oli jotenkin tosi kiinnostava postaus! : D
    mut itellänihän on siis tuo industrial, ja voin sanoa että jos sulla riittää kipukynnys muihinkin läväreihin ei se sen kummempi tosissaan oo. tietty nukkuminen vaikeutuu, onhan mullakin ollu toi about 5 kuukautta, ja edelleen välillä tekee kipeetä nukkuu kyljellään sillä puolella. pitää vaan olla mahdollisimman pehmee tyyny.. : D
    se indun laitto sitten rusahtikin paljon enempi kun lävärit jotka tulee naamaan, mut alkaa lähinnä vasta muutaman tunnin jälkeen sattua. ei se hirveesti satu mut kyllä jonkin verran, mut se menee ohi kyl ihan kivasti. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näistä tsemppauskommenteista tulee ihan supermies-olo, tuntuu että vois ottaa mitä vaan! :D

      Poista
  41. oon 15 vuotias, ja kävin napakorun ottaa 14 vuotiaana, ja en todellakaan oo mikään hyvä kroppasin tyttö, mutta silti se vaa oli niin houkuttava ja must have juttu :) ja nyt oon tosi ylpee itestä että uskalsin käydä laittaa sen ! parantu tosi nopee jos hoiti oikein yms :) sinuna ottaisin sen jos haluut kovasti, ei sillä kropalla oo niin välii !

    kielikorun kävin ottaa tässä kuukaus sitte, vähähän se nipisti ja n.viikon verran oli turvoksissa, mutta jääpaloja ja mehujäätä nii nopee parani, eikä ollu kipua oikeestaan ollenkaan :) nyt on jo hyvässä kunnossa, ei minkäälaista kipua tai muutakaa ongelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä mä sen taidan ottaa. :D Koska en sais sitä ikinä otettua ton mun unelmakroppa-haaveen kanssa, en oo tarpeeks motivoitunu liikkumaan monipuolisesti ja oon varmaan liian kriittinenkin. :D

      Hurr, kuolisin varmaan ennemmin tukehtumiseen kun että kärsisin sen hampaiden vihlonnan! :D

      Poista
  42. Entä poskilävärit? Itellä kovasti suunnitelmissa, kun saa papereihin vähän lisää ikää. Ja ne antaa hymykuopat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluu naamaan ulkopuolelle nyt enää lisää rautaa, vaikka ne hymykuopat ihan vallattoman söpöt onkin. <3

      Poista
  43. Morjees, sulla on muutes tosi upee blogi ja oot muuteski Über hauska! :D:D kysynpähä nyt vaa uteliaisuuttani jos tietäsit, et mitä tollatteen TOSI turvonneen tongue webin kaa pitäs tehä, ko sen korun toinen pallo uppoo siihe turvonneeseen ihanaan möykkyyn...sulta tuskin löytyy tätä kyseistä läväriä, mut aattelin jos osaisit auttaa :p koru ollu suussa vasta 4 päivää, mut pelottaa et se kasvaa ulos tai jtn :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oo mikään ammattilainen, käy kysyy siltä sun lävistäjältä? :0

      Poista
  44. hehee tääl yks venomien onnellinen omistaja :--) pakko sanoo ettei oo samanlaisii kävelly vielä kadulla vastaan.,,
    mut sitä mä vaan et harkitse tarkkaan noita kuiteski, nimittäi lävistäminen ja varsinki parantelu oli yhtä helvettiä. kyl siitä selvii ku pumppaa ittensä täyteen särkylääkkeitä, mutta kieli turpoo kaksinkertaseks ynnä muuta hassuu :--D joo, lämmöllä muistellen, parantuneena nää on kyl toosi suloset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä uskon. :D Mutta ne on saatava jos ne vaan voi mulle laittaa. Ei oo tulossa töistä lomaa pitkään aikaan, ni on aikaa mietiskellä tätä. :)

      Poista
  45. Ei noihin niin paljon tuu menee rahaa ku suunnistaa underground liikkeisiin ! Ite ostin joensuun underground liikkees (hinnat samat koko suomes) rustoon korun, se oli sen 20e :DD Industrial 30e.. :D Suosittelen lämpimästi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks nakitin mun työkaverin, joka on myös lävistäjä ni tekee mulle kaks. :) Saan 40e:llä yhteensä!

      Poista
  46. Mainitsit tuola Industrialin ja kipua pohdit! Itse kävin ottamassa kyseisen rautapötkylän vuoden alussa, pakko suositella käy ihmeessä ottamassa jos vähänkin tekee mieli. Kipu ei tuntunut yhtikäs missään, ja mulla on kans madonna,napa,nenä,normi rusto. Ja smileykin on komeasti kiilunut huulen välissä, niin kaikki nuo on ollut paljon kivuliaampia kuin industrial :-) Vaikka tietenkin kipu on yksilöllistä, mutta moni kertoo kauhutarinoita juuri industa niin ajattelin vähän toisenlaista palautetta siitä antaa! Ja paranikin nopsasti, nykyään voi jo nukkuakin sen päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin sitä tohon vasempaan korvaan, mut päädyinki ottamaan rustokorun ja myähemmin varmaan traguksen. Mut jos sitä joskus tonne oikeeseen ottais. ;--) Kiitos rohkaisusta!

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.