19.7.2012

Uudet tuulet.. usaukot.

No nyt on reikiä niin, että napa ruskaa (kirjaimellisestikkin). Ekana kävin hakemassa Itäkeskusksen Silverwawessa rustokorun 9. päivä maanantaina.


Ihanan kivuton ja nopea toimenpide. Ja juu, ampumalla otin just ton nopeuden takia. Ei ollut kipeä kuin ekat pari minuuttia, joina päästin pieniä ärräpäitä Merille. Eka yö oli tuskaa, koska Meri otti sit vastakkaiseen korvaan napin ja jouduttiin nukkumaan naamat vastakkain.. Toinen yllättävän ikävä tunne on, kun et löydä hyvää asentoa, etkä voi kääntyä toiselle kyljelle. Mutta nopeasti sitä siihenkin tottui. Haaveilen jo tämän kaveriksi hankkivani sitä tragusta piakkoin, mielummin kestän sen toiskylkisen 6-12 kuukautta kerralla, kuin kaksinkertaisena.

Korva on kipeä vaan sillon, jos siihen osuu. Ja siihen muuten osuu turhan helposti tukkaa laittaessa. Nyt se oli yhden koko päivän jomomolo, koska Ville päätti nukkuvan miehen aivoilla hyväksi ideaksi mäiskiä mua kädellä korvaan joka käänteessä pitkin yötä. Tattista vain, muru.

Kipua kesti toisenkin päivän puolelle ja ihmettelin sitä, kunnes tajusin kattoa sitä korua lähempää; korva oli turvonnu ihan muotottomaksi ja korussa ei ollut tarpeeksi turpoamisvaraa, ilmankos ei ollut seuraavana päivänäkään hellittänyt jomotus. Otin tietoisesti riskin ja päätin vaihtaa sen korvakorun tilalle ainoan 1.2mm korun, jota multa löyty; toi 12mm hevosenkenkä. Kuumotin ihan hirveästi että jos se nyt tulehtuu tai repee blaablaa, koska sen korviksen irti saaminen oli taas yhtä helevataa. Mut seuraavana päivänä jomotus oli lakannut ja nyt se on taas ihan fine, mitä nyt korva on tuolta ruston ympäriltä vielä punainen ja vähän turvoksissa. Mutta paranemaan päin ollaan.

No, ei tässä vielä kaikki. Hetken udeltuamme Damnation Inkin lävistäjä ja työkaverini Ulla lupasi tehdä minulle ja työtoveri Kirahville molemmille kaksi läväriä yhteishintaan 80e. Lävistäytymine yhdessä ja tutulla tyypillä vielä, menoksi!


No yllärii, otin sitten smileyn takasin. Sen teko koski muuten enemmän, kun mä muistin. Oli kuitenkin mukavampi viimekertaista kokemusta, jolloin Meri päätti kesken lävistyksen aiheelliseksi ilmoittaa, että mun suu on täynnä verta. Pidäppä siinä sitten tajuntasi kasassa. Ja Ulla ei onneks käyttänyt niitä hirveitä pihtejä ollenkaan, vaan veti ihan vapaalla kädellä. Olisin halunnut siihen isomman korun (10mm) ja hevosenkengän muotoisen, mutta Ulla tietoisena mun uloskasvun stressaamisesta totesi, että ekaks mahdollisimman kevyt ja vähän liikkuva koru suht ylös napautettuna estää uloskasvua huomattavasti. Viimeksi sain luvan vaihtaa korun jo kahden viikon päästä, mutta nyt aikasintaan 2kk jälkeen, että se ehtii nätisti parantua ja asettua (taas sitä uloskasvua ajatellen).

Jee, meitsi on nii happy tästä, vaikka olikin aamulla vähän turpaan lotastu fiilis. Tuntuu jotenkin kodikkaammalta, kun on taas metallia ylähuulen alla (??). Mut en malta oottaa, että saan tähän vähän isomman korun. Semmosen joka näkyy enempi. Nyt toi lähinnä vilkkuu vaan irvistellessä.

Luovuin myös ihanan laajan koruvalikoiman tähden mun tavotekropasta ja kävin häpäisemässä napani.


Aaaa peehana, hieman kyllä nippaisi! Mutta ei taaskaan mitään ylitsepääsemätöntä, septum keikkuu edelleen kipuasteikon kärkipäässä. Luulin, että joudun tyytymään johonkin tylsään hopeamönttiin parantumisen ajan, mutta sieltä löytyikin mulle tommonen söpö blingi, jonkalaisen olisin varmaan itekkin myöhemmin tilannut.

Varmaan ikävämmät tässäkin nämä jälkimainingit, kävelin loppupäivän ihan klonkkuna, kun masun suoristaminen sai kuivuneet kudosnesteet raapimaan jo valmiiksi herkkää riisipeltoa (=napaa). Pahinta kuitenkin on se, että joudun luopumaan mahallani nukkumisesta. Ei saa nukkua toisella kyljellä ruston takia, eikä nyt mahallaankaan. Nukkumisesta tulee siis suoritus itsessään. "Onneksi" tuhlasin mun viimeset rahat ja ostin miljoonittain mekkoja ja hamosia, niin ei tarvitse minkään kovin tiukan vaatteen kanssa tuskailla.

On kyllä tänään ollut hyvin mielenkiintoset mainingit, ihan kun viimesillään raskaana olisi. Ei pysty kumartumaan kunnolla, joten liikun kuin mulla olisi isokin pallomaha ja tää metallilapsi "potkii" välillä niin, että koko mahan läpi käy ikävä kouraisu, joka pakottaa kyyristymään. Hassua, miten yksi reikä voi aiheuttaa tommosia tuntemuksia. Onneksi on burana keksitty.

Röh, näistä "pienesti" innostuneena mulla keikkuu nyt Crazy Factorin ostoslistalla muovia ja rautaa melkein saturaisen edestä ja odottelemassa seuraavaa palkkapäivää. Öö, hupsista. Mutta jos ainut syy napakorun ottoon on se korujen valtava määrä ja monimuotoisuus, niin pystyikö vähempää odottamaankaan..


Kapu ja laivamme, Going Meri, tuomiopäivän aamuna. 

Oli muuten mukavin ja jännityksettömin lävistystilanne ikinä. Yleensä oon käynyt jonkun vihaisen näköisen, kiireisen ja harvasanaisen lävärisetän luona tökittämässä, mutta nyt minua piikittikin vain suloinen Ulla, joka osasi rauhotella. Ja jonka kanssa uskalsi kunnolla jutella ja vähän väitelläkkin asioista, sain taas tusinan verran uutta tietoa ja mielipiteitä. Ja se on tervetullutta, koska kaikki lävistysfaktat sun muut kiinnostaa mua ihan hirveesti. Mukana olivat myös Nora ja Kirahvi, joille sai heti heittää jälkimainingeiksi pienet kirosanat (helpottaa kummasti) ja tuskaiset vitsit, eikä tarvinnut jäädä läpikäymään vaan mielessä sitä neulaa. Teen Ullasta tästädes mun hovilävistäjän, ja syrjin muita.

Ja ainiin! Kyselin Ullalta samalla venomeista. Lukuisia kielilävistyksiä on takana, mutta venomeille ei ollut vielä löytynyt sopivaa koekaniinia. Siispä minä ritarillisesti lupauduin Ullan neulatyynyksi sitten, kun mulla ei ole vähään aikaan tiedossa töitä. Missä voi kyllä näillä näkymin kestää..

91 kommenttia:

  1. voitko ottaa kuvia smileystä? silleen vaikka normisti ja sit irvistämällä ja hymyilemällä tai jotain :D

    VastaaPoista
  2. hei kivanvärinen tukka! 8)

    VastaaPoista
  3. Yhyy minäkin haluan Venomin. Ja hui toi rusto, voin kuvitella miltä sen lävistäminen tuntuu, hhrh.

    VastaaPoista
  4. Ai vitsit tää merkintä on ihana. En tiedä, mutta mua kiinnostaa aina lukee kun tyypit on käyny ottamassa lisää rautaa ylleen :'D ihmettelen suuresti miten paljon vaihtelee lävistämisestä tulevat kivut kun oma septum ei sattunu ollenkaan. Silmät vaan alko vuotaan ku niagara falls ja loppua ei näkynyt vähintään viiteen minuuttiin. Kyseisen nenävekottimen vastaanotto kotona oli maailmansodan veroinen kyllä ::D näin loppuun mainitsen, että hiukses on upeat ja vaikutat ihan huipputyypiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tykkään itekki lukee muiden lävistyskokemuksia. :D Oon niin katkera, kaikki muut sanoo tyylii noin. Oonko mä nyt sit hirvee nössö? XD

      Heijjaa, kiitosta!

      Poista
    2. Et oo nössö X''D kipukynnykselle ei voi mitään!

      Poista
  5. Aivan ihanat noi sun tähtikorvikset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli alunperin se syy, miks aloin venyttämään. :D

      Poista
  6. Mulla on korvassa reikä samassa kohassa ku sulla.Kuukausi sitten otin ja aivan he*****n kipeä. Ei oo tulehtunukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinku tuol postauksessa sanottu ni siinä voi kestää jopa vuos parantua. :D Vähän inhaa..

      Poista
  7. voi eikää, vilu sä vaan lisäät mun korvalävistyskuumetta ! c; + pakko ilmoittaa, että tänään kävin mun nenän välirustoa koruttamassa ja AI PERKELE oli ehkä kivuliain kokemus ikinä, lähes itkin jo siinä vaiheessa, ku lävistäjäsetä puhdisti neulaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONIIN, vihdoin joku jakaa tämän saman tuskallisen kokemuksen kanssani! :D Sepen jälkeen kaikki on tuntunu ihan iisiltä.

      Poista
  8. Tahtoo, haluaa, vaatii ja _tarvitsee_ smileyn :3 Anteeksi XD siis että oot kaunis ja lukijana oon ollu jo kaauan :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OTA, on niin helppo ku olla ja voi. :D Kiitos kiitos!

      Poista
  9. Nättejä läväreitä :)
    Mistä ostit muute ton nätin harmaan kulmakynän? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän. :) Ei oo kulmakynä, vaan Maybelinen harmaa kajaali.. :DD

      Poista
  10. Äää pahensit just mun lävistyskuumetta älyttömästi! Omalla listalla keikkuu kieli, huuli ja napa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan toteuttamaan, saat tulla jakamaan tuntojasi sit mun kanssa! :D

      Poista
  11. Onks toi smiley hangannut sun ikeniä ollenkaan (sillon aikasemmin kun sulla se oli)? Entäs noi sun snakebitesit? Mä jouduin ottaa parin vuoden pitämisen jälkeen labretin pois kun se oli niin alhaalle laitettu että hankas ikeneen niin pahasti että se rupes vetäytyy dramaattisesti. :( Nyt himottais ottaa jotain uutta, mutta sit ketuttaa jos nekin rupee hankaa.. Kai se on yksilökohtaistakin, hankaako joku vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeks ehti olla kaks viikkoo, niin ei oikein. Snaket kyllä hankas, mut ostin tässä puol vuotta sitten niihin bioflexiä pehmeetä muovia) olevat tapit ja on kyllä maailman mukavin keksintö, en enää tunne huulikoruja oikeestaan yhtään. :)

      Ostin kaikki kolme tappia Cyberistä, yks on 10e ni tuli maksamaan jonkun verran, mut ehdottomasti hintansa arvoiset!

      Poista
  12. Hyvä Vilu! Otit smileyn takas!! Oikeen ootin et millon otat sen.Noi mmuuutki on ihania<33

    VastaaPoista
  13. OOohh! I just wanna slap ur bouncy boobs! Och eat ur sweet clit ;)

    VastaaPoista
  14. Kivoja koruja juu! ja en voi lakata palvomasta sua ja sun hiuksias ;_; <3 !

    VastaaPoista
  15. Jees, napa!
    En ees kehtaa kertoa omaa surullista ammuttu rusto-kokemuslitaniaani, mitäpä se enää hyödyttää ja sulle tulee vaan paha mieli. Perhoslukkokorut on perseestä, hyvä että otit pois.
    Ja vihdoin se kauan odotettu napa! Sitä on mukava kaivaa :DD kudosneste <3

    Millon tatskakuvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro nyt, mua kiinnostaa. :0 No ne kyl on, varsinki pois ottaessa. :s

      Yöök en haluu kaivaa sitä sieltä. :D Kaikkialta muualta onnistuu mut napa on jotenki herkkis paikka ihan normaalistikki ni ei! XD

      Ehkä joskus sitten, kun on kerralla enemmänkin esiteltävää. :)

      Poista
    2. No kerrotaan nyt sitten :D
      Rusto oli turvoksissa ainakin 8 kk, ei alkanut parantua ja hirveän kipeä tietysti oli.
      Teki patit molemmille puolille reiän viereen, sitten noin vuoden päästä ne repesi ne patit pois, hulluna verta yms yms. Sitten samat tuli uudestaan samoihin kohtiin, repesivät, ja sen jälkeen on ollut ihmisiksi. Parantuminen kesti 15 kk.
      Ne patit oli niinku sellasia ¨pusseja¨, niistä kun painoi niin tuli vähän kudosnestettä ja se patti pieneni mutta täyttyi heti uudestaan. Ei niitä tyhjäksi saanu puristettua, varmaan kovettunu sieltä sisältä tai jotain.

      Otan kyllä jatkossa neulalla :)
      Tsemppiä!

      Poista
  16. Mä en ikinä uskalla/saa lupaa ottaa mitään lävistyksiä vaikka niitä tässä himoan. Noh, mun pitää varmaan odottaa kunnes oon vähän vanhempi ja sitten katsoa jos sitten uskaltaisin.. :) kyllä mä vielä jotain rautaa tähän naamaan laitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaa niitä pelkää, se ikävä tunne on tosi nopeesti ohitte. :)

      Poista
  17. näin sut eilen (: asutko sörnäisis? ootko muuten nähny sen jonku hiustenpidennys kaupan oliks joku the look siin sörnäisis, ni siel on ale ja sellast :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! :D En asu oikeastaan missää, mut punkkailen satunnaisesti Sörkässä. :) Tuskin ebayta halvempaa silti on!

      Poista
  18. äää vilu ihanaa <3 otit ruston ja napakorun ja AAAA SMILEYYNN <3 ihana ihana ihana! siinä oli sulla paljon kipua varmaan ku kolme pienen ajan sisällä! :D mut olisit ottanu industrialinn <3 paljonko tommonen rusto makso? ja sit septumista ett onks se lävistys niinku kipuasteikolla 1 (ei satu oikeestaan), 2 (keskiverto kipu), vai 3 (kauhee kipu) ku mietin vaan sitä tragusta ku kaikki sanoo et se ois kolmonen nii mietin vaa et ent sit septumi? :) ihanat lävärit, ne sopii sulle niin niin niin NIIN hyvin aaaah <3 snaket madonna venytykset septum smiley... ah love it! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei itteasiassa ollu niin paha, kun luulis. :D Jotenkin helppo istahtaa sinne lävistäjän tuoliin ja ottaa kerralla enemmä, ku stressata jokaisen ottoo erikseen! :D Rusto makso sen 8e.. XD Septum oli mulla ehdoton kolmonen, iha hirvee. :D Kiiiiiitos! :--)

      Poista
  19. mullaki oli aikoinaan smiley mut sit otin pois ku äiti ei oikee tykänny :D no nyt ois kova himo saada takas ja nyt on lupakin. venyks sultki se kudos siinä kohtaa ku neula oli tulossa ulospäin? on muuten inha tunne....

    VastaaPoista
  20. Ei jumankauta sulla on aivan ihanat hiukset !! :o ja oon äärettömän kateellinen siitäki et sä uskallat ottaa lävistyksiä :D (tosin en ees ite vois ku vanhemmat on mitä on... vanhanaikasia) :D P.s. sun blogi on aivan mahtava :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan porukat näistä hirveesti tykkää, mutta ei niillä enää sanomistakaan ole kun kuitenkin tota ikää jo sen verran. :D Oi, kiitän!

      Poista
  21. Hymykuvaa med smiley eikä vaan pelkästään "katson alas kuvia" >(

    rakentavaa palautetta.com

    VastaaPoista
  22. Näin hyvin randomisti ja ei-lesbosti sanon, että sulla on kivat tissit. Terveisin rumatissinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itsekkään kovin lebanese ole, mutta tissit on aina kivoja. <3

      Poista
  23. Vooi eii :c sait mut vielä enemmän haluamaan snakeja ja rustoo D:

    VastaaPoista
  24. mitä kaikkee sä oikein otit? en oo ihan nyt varma ton tekstin perusteella :D

    VastaaPoista
  25. Varaudu siihe ettei toi rusto parane puolessakaa vuodessa - kokemusta on (-----8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoha mainitsin et 6-12kk voi kestää parantua, joten I know. :D

      Poista
  26. kade sun napakorulles

    VastaaPoista
  27. kuinka paljo makso napakoru?:) ja tekkeekö 14-vuotialle?:) ja ihana blogi <3

    VastaaPoista
  28. yyh tyhmä söpö vilu, nyt sait mutkin haaveilemaan smileysta uudelleen :(

    VastaaPoista
  29. Kävin eilen cyberissä:> ja noi sun hiukset oli ihanat livenä :3!

    VastaaPoista
  30. aaaaaws, ihania lävistyksiä. Tää tahtoo kans!

    Oot ihan älyttömän nätti, ja noi sun hiukset ja kaikki. Ihana olet <3

    Mistä muuten sillon varasitte sen viron matkan? :D (itsehän en mitenkään jaksa etsiä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitooos! Meri hoiti varaukset, joten röh.. XD

      Poista
  31. aww ihania uusia lävistyksiä<3 oot söpö:3 mäki haluisin napakorun muttako haluun eka paremman kropan:D ja septum<3 mut en tiiä uskallanko ikinä ottaa ku kerta käy niin kippeetä:DD

    VastaaPoista
  32. Minkä kokonen koru sulla tuossa smileyssä nyt on, ja minkä kokosen siihen laitat kun luvan saat (: ? Itekkin tein smileyn n. viikko sitten, ja se on kyllä niin rakkaus! Koruja vailla vain minäkin, kunnei tarpeeksi isoa ole että näkyisi kunnolla tuolta ylähuulen alta... ja pakko sanoa nyt vielä tämäkin, että ihana blogi kyllä sulla! :p

    VastaaPoista
  33. Yäää, mullekki napakoru ;c mut en voi ottaa ku harrastan taekwondoo ja se vaan repeis tai jotain. Ja smiley ja septum ja venom... ;__; Septumin kyl otan ens vuonna, ihan sama vaikka mua potkaistas nokkaan ja se menis johkii aivoihin tai jotain.

    VastaaPoista
  34. He,.paljon on rautaa ripustettu yhteen naiseen ja reikiä ammuskeltu joka lähtöön, K raudan valikoima kalpenee vertailussa. Sä et kyllä edes alasti läpäise lentokentän metallinpaljastinta ilman helvetinmoista meteliä, varo etteivät pamauta terroristin leimaa otsaan jos lähdet sekoilemaan suureen maailmaan;-)

    VastaaPoista
  35. OOOIIH <3 palvon näitä suyn läväreitäs ja hiuksias :o niin ihanat <3. mäki haluun ton smileyn, huuleenki vähän rautaa ja sit sen venomin, niin ihanan näköne :)) <3

    VastaaPoista
  36. Smiley is back ou jea ! Maailman kivuttomin lävistyssessio ja mukavin ja huomaamattomin koru ikinä ! <3 Edelleenkin havahdun aina välillä siihen kun tajuan että ainiiin, mullahan on smiiley ! :)

    t. toinen smileyn onnellinen omistaja !

    p.s. tragusta vain ottamaan ! sen ottaminen ei tunnu sitten ei missään ! :) jälkikivut vaan ovat ilkeät ja tuo vuoden paranemis aika myös pyh.
    muuuten suosittelen hyvin lämpimästi !

    VastaaPoista
  37. hitto sä oot rohkee,meitsi ei uskalla ottaa ees normi korviksia!:D pelottaa että sattuu...mut ehkä mä vielä joskus uskallan(?!):)

    VastaaPoista
  38. Juu, oltii tänää kampin cyberis kaverin kaa, ja nähtii sut ja oltii vaa sillee OMG VILUU!! JA oot iha sika nätti luonnoski ja kaikkee kivaa, ja sul on ihana ääni ja oot tosi mukava ja kaikkee, ja meiän piti puhuu sulle jotai, mut ku olit sillee : "Mä voisin ottaa seuraavan asiakkaan" Nii mä vaa jäädyin siihe ja mun kaveri tönäs mut sinne, ja sit mä katoin sua iha jäätyneenä ja kaveri iha hysteerisel hymyl, ku ei uskallettu puhuu mitää xDD Tää on iha sika outoo ku säki oot kuiteski vaa ihminen, mut oltii niinku oisit ollu tyylii Rihanna, et ku lähettii sielt cyberis oltii sillee oumaigaas, vilu, vähä siistii, nähtii se omgg!! :DDDD x:: Romaanii xDD

    VastaaPoista
  39. Tän postauksen luettuani mun lävistyskuume vasta nousikin ;_; hemmetti 18v synttärit on reilun parin viikon kuluttua ja sillon pitäisi ottaa reikää naamaan (septum ja smiley) ja mua niiiiin tuhottomasti pelottaa miten hemmetisti se septum tulee sattumaan kun kaikki joiden kokemuksia olen kuullut ovat kironneet että sattuu ihan hemmetisti ):

    VastaaPoista
  40. Miks maksaa korvaruston lävistämisestä? nehän nappasee helposti ite neulalla tulehtumatta. Ruston venyttäminen onki sitte jo ihan eri juttu...ootko koskaan ajatellut kyseistä venytystä ? t. itse traguksentekijä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en pystys ikinä pistää itte tommosta! :D En oo, on niin kivulias jo muutenki. :DD

      Poista
  41. Ääää oon halunnu rustokorua jo kauan joten tää lisäs mun himoa paljon! :D en vaan uskalla marssia ottamaan sitä koska oon kuullu että se sattuis kauheesti ja monilla on se turvonnu niin pahasti että on pitänyt ottaa pois :s ja toi perhoslukkokorviksen pois otto, hyi olkoon XD
    Haluisin myös napakorun mutta mulla on niin kauhee napa etten viitsi ottaa :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sattunut kyl kauheesti. :0 Ja sit jos se turpoo ni siihe vaihetaan vaan pidempi koru, tulehtuneesta läväristä ei saa ottaa korua pois koska jos siellä sisällä on mätää ja se reikä menee umpeen, ni sit se mätä saattaa jäädä sinne sisälle ja sit ei hyvä. :)

      No mut toi koruha peittää napaa, ainaki tommone mikä mul o! :D

      Poista
  42. oon ehkä vähän myöhässä tähän kommentoimisessa mut kävin ite ottaa just viikko sitte rustoon ampumalla ja mun mielest se oli ko ois laittanu iha toho alas korvalehtee:D se kuumotti joku 5min ja ei ollu kipee sen jälkee ellen koskenu siihe. nyt se on tossa ihan niinko noi muutki rakkaat eli parani aika nopee:D

    VastaaPoista
  43. Ai että. Rakastan näitä sun postauksia. Ja blogias! Ite olen vasta 13, mutta on tullut jo huulten alla oleva oikea puoli rei'itettyä. Tykkään tästä tosi paljon:) Meinasin että hommaan seuraavaks ruston.:) PS rakastan sun hiuksia! Oot vaan niin ihana♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti! Rusto on kiva, varaudut sit vaan siihen toispuoleiseen nukkumiseen. :D

      Poista
  44. Aaaargh... meinasin jo viime viikolla ottaa rustoon ampumalla ja en sit ottanu ja nyt olin menossa ens viikolla ottaan sen, mut nyt kun luin mitä sun rustolles kävi niin en sit tiiä uskallanko;( Oisin kyllä niin halunnu sen:D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne patit on lähteny pois ja se on parantumaan päin. :)

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.