4.11.2012

En jaksa ajatella näin pitkälle.

Sain vihdoin muutettua! Tosin muuton valmiudesta voidaan olla montaa eri mieltä, kun katsoo noita lattiaa valtaavia tuhansia muovipusseja ja miljoonia pieniä tavaroita, joita ei ole vielä sijoitettu paikoilleen. Pääsia kuiten on, että kaikki kamat ja marsut löytyvät taas samojen neljän seinän sisältä.


Muutossa kertyi kivasti mustelmia.

Itsehän en ole pistänyt muuten tikkuakaan ristiin näiden tavaroiden sijoittelussa, vaan Elina on hoitanut sen puolen, kun olen erehtynyt lähtemään töihin. Parempaa kotivaimoa saa hakea, se kun nykyään lähestulkoon asuu täällä kanssani. Tiskaa, ja leipoi lettujakin. Hauskaa, miten paitoja ja peppuja meistä on lyhyessä ajassa tullut. En valita, ihana on nainen ja jokainen koti kaipaa omaa pientä Elinaa.


Piipahdin Halloweenin kunniaksi töissä Pikachu-kigurumissa. Keräsin junassa vähän kieroja katseita, mutta ainakin asu oli mukava lölliä. Jouduin kuitenkin lähtemään kesken kaiken pois töistä, kun jälkitaudit iski tuhannen salaman voimin päälle.


Niin, olisitte nähneet mut keskiviikkona, kun surkeana menin tarkistamaan tilini senttitilanteen töiden jälkeen ja tajusin että hei, palkkahan sinne on siunautunut!



Ja eihän sitä voi jättää tilille kuumottelemaan, vaan kaikki pitää tuhlata hetinyt, että voin sitten loppukuun taas kärsiä rahattomuudesta. Kävin ostamassa aivan järkyttävän määrän ruokaa, leivänpaahtimen (sweet jeesus olen rakastunut), kaikkea tarpeellista nuhaa vastaan, uudet pidennykset (Cybershopin 50cm hiusnauhaa vaaleana) ja hiusten kasvua tehostavia Evonia-pillereitä.


Ovatko nuo hevosmuurahaisen kokoiset ja lannan hajuiset napit nyt sitten huuhaata vai ei, niin eiköhän se selviä. Ainakin Tony niitä minulle suositteli ja mun köyhä ruokavalio (makaronia, nuudeleita, pastaa..) tuskin edesauttaa mun hiusten ja kynsien hyvinvointia. Raportoin sitten myöhemmin, eiköhän siinä muutama kuukausi mene, ennenkuin eroa voi edes huomata.


Vanhat pidennykset olivat ottaneet vähän osumaa, joten pätkäsin osasta puolet pois ja liitin noihin uusiin pidennyksiin, jotka sitten liukuvärjäsin. Aevan helkutin ihanat!

Toimin nykyään yleisenä majoituscenterinä ja nautin siitä kovin. Keskiviikkona pidettiin Tonyn, Elinan, Hennan ja läskimässyjen voimin elokuvailta, kun töllö pyöritti iltasella kiitettävän määrän kauhurainoja. Totesin, ettei mun mielenterveys kestä tuollaisia pätkiä yhtään. Olen vähän turhan hyvä nimittäin eläytymään siihen uhrien avuttomaan fiilikseen ja jokaisen leffan jälkeen halusin vaan käpertyä nurkkaan nyyhkimään ja keinumaan. Huh. Taidankin tästälähin kiertää mokomat kaukaa ja tyytyä tapittamaan vaan söpöjä, isosilmäisiä, piirrettyjä poikia.


Olen aina sosiaalisesti yhtä läsnä (koneella) ja edustava. Taustapeelona toimii Tony.

Perjantaina teimme Elinan kanssa jotain historiallista ja vietimme vapaaehtoisesti alkoholitonta koti-iltaa. Erittäin harvinaista meiltä. Ollaan oltu kaksi viikkoa putkeen kipeänä ja lauantaina oli Halloween-bileet tiedossa, niin ei haluttu riskeerata hyviä fiiliksiä räkäyskällä ja krapulalla. Plus ehdittiin kerrankin valmistautua kiireettömästi, kierrettiin vain muutama pakollinen paikka läpi ja lähdettiin kotiin syömään.



Tein pari löytöä Hakaniemen Fidasta; ruskihuivin ja talvitakin. Talvitakista olin hyvin iloinen, itse olen nirsona kiertänyt kaikki tämän hetken pitkät roskasäkit kaukaa, ne tuppaavat nimittäin syömään niitä vähäisiäkin senttimetrejä, joita minulle on suotu. Ei tuokaan nyt lyhyimmästä päästä ole, mutta jäätymiskuoleman partaalla ei auta nirsoilla.


Ostin myös viime viikolla Seppälästä taas yhden pipon lisää kokoelmiini. Tiedän, se on ihana.



Blahblah, tekee ihan sikana mieli ohuita pipareita, mutta ei vaan jaksa liikkua noutamaan niitä. Elina pistää tossa jotain kanaruokaa tulille ja marsut huutaa yhtä lujaa mun mahan kanssa. Kivaa olla kotona.

Kolmen tonnin bileet lähestyy, siistiä!

70 kommenttia:

  1. Oih noita hiuksia! <3__<3
    Ja ihanan söpö olet! :)
    Ihailen noita ripsiä aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ihan hirveästi kaunokainen! :D

      Ne on niitä Ebayn halvimpia!

      Poista
    2. Et oo edes melkee ihmisen näkönen... Hirveet ripset, lävistyksiä liikaa ja aika tthmissä paikoissa ku on yksinkertasesti LIIKAA. Hiukset ois nuute nötit, mutta naamas pilaa sen noil ylimenevillä asioimma joita jo mainitsin.

      Poista
    3. Niin ja lisäys nois kuvissa on toi tyhmä kolmio. Varmaan siks että niitä ei kopioida? Mutta laittaisit ees pienemmällä tai jotai ku se häiritsee

      Poista
    4. Viihdyn tämmösenä ja muutosta toivottuun suuntaan tuskin on tulossa. :)

      Poista
  2. mist noi evoniat on ja paljon makso? (: ite ostin s-marketista biotiini tabletteja makso noin 6 euroa ja selvästi hiukset kasvanu lyhyessä ajassa :)

    VastaaPoista
  3. oot niin kaunis c:: oon kade sun snake biteille ja joo todellakin toi pipo on ihana ;3 ♥

    VastaaPoista
  4. Oon samaa mieltä rahasta ja onnellisuudesta. Raha TEKEE onnelliseksi :D

    VastaaPoista
  5. Pipos on ihana, tiedän että tiedät sen mut sanon silti ♥

    VastaaPoista
  6. aww, oot niin söppänä C: <3 millä nimellä hait eBaysta sitä sun rusetti jumpsuittias, mie oon ettiny sen tyylistä vuoden päivät !

    VastaaPoista
  7. Oliks noita huiveja mustana? Paljo makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siel ollu, se on periaatteessa kirpputori you know. :) 7e.

      Poista
  8. tykkään sun hiuksista niin paljon ! miten ton hiiren saa muuten muutettua ? kun sullakinn on tommonen örkki siiinä (:

    VastaaPoista
  9. Oon ihan yhtä tympääntynyt tän vuoden talvitakkitarjontaan! Mä oon oikeasti ihan minikokoinen (lue: 149cm pitkä) ja ne pitkän mallin takit on oikeasti ihan jäätävän näköisiä mun päällä! Pisimmät mitä oon sovittanut on yli polvien mittaisia D:

    Tän lisäks oon vielä näin lyhyeksi ilmeisesti liian lanteikas ja se hankaloittaa asiaa vieläkin lisää! Tuntuu että kaikki takit on suunniteltu pitkille ja honteloille ihmisille! Ei oo reilua tämä elämä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin joku, joka ymmärtää tämän ongelman! D: Ei mua muuten mun pituus haittaa mut joskus kyl näissä vaateasioissa tulee komplikaatioita eteen!

      Poista
  10. hihiihiii pakko sano koska etin vuoden jotain sun ripsipostausta, ni jos sä viel käytät epillereitä, niin niiden kanssa ei sais käyttää rohdosvalmisteita koska ehkäsyteho blabla, mut niin onko noi tukkapillerit rohdosjuttuja? :DD

    VastaaPoista
  11. Ooks useinkin käyttänyt noita cyberin hiusnauhoja? Eiks ne oo aika huonokuntosia, tai näin mä oon ainakin kuullut ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas kerta ku ostin eikä oo ollu valittamista ku niitä hoitaa oikein. :)

      Poista
  12. Mulla on ainakin Biotiini Strong Hair & Nail - pakkauksen tablettien napsiminen vähän paksuuntanut hiuksia. Hiusten kasvamiseen taidankin sitten tarvita radikaalisti biotiini-pitoisemmat pillerit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännityksellä odotan. :D Mulle kelpais ees hiuksen paksuuntuminen ni olispa jotain hyötyä!

      Poista
  13. omg you're so pretty <3 where you got your hat? its beautiful :)

    VastaaPoista
  14. Ihanat sun hiukset <3 :D ja mulla on ainaki toiminu noi evonia kapselit :)

    VastaaPoista
  15. Viimesen lauseen kohdalla aloin miettimään mitä multa on mennyt ohi ja minkä "voita 3000e bileet"-kilpailun oot mahtanut voittaa. Hetken päästä tajusin :DD
    Täällä ainakin ootetaan peukut pystyssä positiivista raporttia noista hiustenkasvutabuista - jos ne todella toimii täytyy itsekin investoida moisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ku oiski jotain tommosta, kelpais! =D

      Hitsi ku tää kärsivällisyys ei kuulu yksiin mun monista taidoistani. :'D

      Poista
  16. hei osaisitko sanoo mistä löytää hyviä värejä dippivärjäykseen? siis sellasia, mitä ei tarvii kerralla käyttää kaikkea, koska en mä nyt koko päätä siniseks tahdo :D saako esim. cybershopista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eli suoravärejä haluat ja niitähä löytyy just mm. Cybershopista. :)

      Poista
  17. Ootko huomannu, että sun kuvas löytyy Riemurasiasta:

    http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=107415

    VastaaPoista
  18. toi flägipipo on maailman hienoin. koskahan saisin aikaseks ite ostaa sen? :D +hakaniemen fida paras♥ oot söpöin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pistää kiirettä että saat yhden hamstrattua! :D Mut se on kyl aika kallis, siis Fidaksi. :(

      Poista
  19. Onko elina orjas? :--(

    VastaaPoista
  20. itse olen ihan samaa mieltä; "jokainen koti kaipaa omaa pientä Elinaa" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs tulla hyvin varusteilluissa kodeissa jo vakiona! =D

      Poista
  21. ihana postaus! osaat niin helkutin hienosti kirjottaa ja tosi värikästä kieltä käytät. mukava lukea kun tuntuu siltä ettet oo väkisin kaikkea tähän teksiks vääntänyt. keep it going you pinkheaded gurl with a blessed beauty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDDD Hahhaha aivan ihana kommentti, kiitos. <3

      Poista
  22. hei tota, oliks tossa pakkauksessa sitten jotain että alle 18v ei sais käyttää noita mömmöjä, ja apteekistako ostit vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeeen ainakaan huomannu. :0 Ostin Life-myymälästä.

      Poista
  23. Onko pakko oikeesti olla noi ihana ??! D; oon kade pää karvoiles ;___;
    Mitä luulet sopiiko pinkit taikka punaset hiuset punanaamaselle örvelölle? En ainekaa satu olemaan semmone.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, pahoittelen. :<

      Ei tommosia asioita tarvii miettiä, ensi kokeillaan ja sitten vasta itketään! :D

      Poista
  24. ooi ku oot kaunis nuissa kuvissa! ja ihana pipo, oon kateellinen!

    VastaaPoista
  25. BONGASIN sut tiksin asemal :) hahah oli pakko tulla ilmottaa

    VastaaPoista
  26. rakastan suan hiuksia, venareita ja läväreitä :3

    VastaaPoista
  27. ku näin ton tokan kuvan olin iha onnesa sillee että sen on pakkoolla videopostaus ja klikkasin sitä ja mitään ei tapahtunut ._.' sisäinen lapseni itkee.. >: ja miten joku voi olla nui ihanuuden multihuipentuma! c: ja mä sanon sulle ny ainaki neljännen ja mää oikeesti anelen sitä videopostausta! pliiiis? :) pelasta mun elämä ja tee ens postaukseen video postaus! mää oikeesti oisin niiii onnelline sitte!:) pliis vilu mite ois yks pieni lyhyt muutaman minuutin videopostaus? c: jajajaja jos en ny muistanu sanoo nii oot ihana c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahahah hömelö! :D Kyllä mä semmosen vielä teen. :) Kiitos paljon. :3 ♥

      Poista
  28. Sun hiukset <3 ja toi pikachu-puku aww :3

    VastaaPoista
  29. päivän naama- ja hiuskateusmittari täytetty <3 millä konstilla muuten pistät pidennykset?

    VastaaPoista
  30. Suosittelen Piimax C + biotiinia hiusten kasvuun. Oon ite käyttäny ja tukka kasvaa huimasti.

    Ps. näin sut Cybershopissa, mut en uskaltanu sanoo mitään.

    VastaaPoista
  31. Mä oon syöny noita Evonia pillereitä yli vuoden. Ei toimi. :D

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.