18.12.2012

Tunnuksia.

Tässä kaikki meikäläisen netistä valloittamat paikat esittelyineen. Muita jännittäviä tunnuksia en omista ja jos sellaisia löytyy, niin ne ovat sitten jonkun huuhaanikkarin tuotoksia. Ja niitä voi tulla ihan reilusti minulle ilmiantamaan, olen enemmän kuin kiitollinen sellaisille kilteille ritarillisille immeisille!Elinehto bloggaukselle. Lukulistojani ette pääse seuraamaan, sen verran sniikki stalkkeri olen muhahaha.Jos jossain erehdyn kirjoittelemaan, niin Blogit-osiolla nimimerkillä juha_tuska ja sielläkin harvoin. Muuten olen vähän semmoinen anonyymi hiippari, joka rakastaa käydä naureskelemassa Suhteet-osaston herkullisille juoruille ja vilkuilemassa Tyyli-osiosta uusimmat jutut.Ainut syy mun Fäbän ilmoittamiseen sivupalkissa on se, että täällä tiedetään se aito ja alkuperäinen. En hyväksy tuntemattomien kaveripyyntöjä, enkä koeta muutenkaan hamstrata ylimääräisiä puolituttuja kaverilistan lukumäärän (ja/tai sosiaalisen egon) kasvattamiseksi. Jaan siellä arjen pieniä iloja ja raivonaiheuttajia, en kuitenkaan mitään kovin yksityiseksi luokiteltavia asioita.Yksi paikka, jonka kautta voi minun blogielämää seurata. Ilmoitan siellä aina uusista postauksista.Oikea paikka enemmän tai vähemmän fiksuille kysymyksille. Olen huomattavasti aktiivisempi Formittaja, ainakin jos veraa mun vastaustahtiin blogikommenttien suhteen. Oispa Bloggerinkin vastaussysteemi noin nopsa!Toimii nykyään enemmän menneisyyden kaatopaikkana. Piilotettuna on valtava määrä kuvia, joita ei enää muualta löydy. Vanhat päiväkirjamerkinnät sentään ovat vielä näkyvissä, ja tykkäänkin käydä naureskelemassa niille silloin tällöin.Tää paikka tiivistää mun musiikkimaun yli neljän vuoden ajalta. Paras sivusto, kiitos kun olet olemassa.Tuskin tälle tulee käyttöä - nämä nimenomaiset sanat sanoin, kun Nora minut tutustutti ensimmäisen kerran Tumblrin ihmeelliseen maailmaan. Viisituhatta postausta myöhemmin? Noh, kyllä se vaan on hyvä ajanviettopaikka ja inspiraation lähde. Omat rebloggaukset koostuvat lähinnä ihanista hiuksista, kuumista ämmistä, kuumista animemiehistä, animesta in general, Gleestä, Pokemonista, tatuoinneista, materialismista, ja niistä kuuluisista aivopieruista. Mukaan mahtuu myös wnb-hipster-kuvat ja söpöt elukat. Rakkauspaikka.Tumblrin löydön jälkeen hieman syrjään työnnetty paikka. Hyvä tukka/vaateinspiraation lähde vieläkin.Mihinkäs muuallekkaan jakaisin niitä kuuluisia aivottomia höpötyskasoja.Naamaa!1 Ruokakuvia!! Maisema!1 Siinä se.Ja teille, jotka tätä olette joskus pyytäneet; kyllä, minulla on nykyään Twitter. Ei tosin minun aloitteesta tai kiinnostuksestani johtuen. Tunnuksien luomisesta ja tuosta ensimmäisestä "Pippeli"-twiittauksesta saatte kiittää Leijoa. Käyttöohjeita en kylläkään saanut mukaan, mutta kai siitäkin selviää sitten.


Nämä kaikki (miinus uusin lapseni Twitter) plus blogin seuraamissivut Bloglovinissa ja Blogilistalla löydätte myös sivupalkista.

12 kommenttia:

 1. Toi lastfm vie vaan etusivulle, ei sun profiiliin :S

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiinnosti nähtävästi ainakin sen verran, että jaksoit kommentoida. :D Otan tämän siis kohteliaisuutena.

   Poista
 3. Oli varmaan tylsin blogiteksti mihin oon ikinä törmännyt... Miksi esitellä noi paikat: kaikki tietää esimerkiksi mikä on twitter, ja voi käydä itse tsekkaamassa mitä sinne laitat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoina oli selityksen kanssa tai pelkät linkit, valitsin itselleni mieluisemman vaihtoehdon. :) Ja esim. musiikkimausta kysytään aika paljon niin oletan että a) ei huomata lukea tuota sivupalkkia tai b) kaikki ei vaan tiedä, mikä vaikkapa lasf.fm on. Tän postauksen jälkeen popula toivottavasti huomas/oivalsi. :)

   Ja postauksesta oli tylsyydestään huolimatta hyötyä, sain läjäpäin uusia seuraajia kaikkiin paikkoihin! :)

   Poista
 4. Joo mitähän ihmettä porukka valittaa, mun mielestä tämä oli ihan hyvä muistutus sekä ilmoitus, sillä en minä ainakaan osaisi joka kerta täällä blogissa vieraillessani tarkistaa sivupalkista että "aijajajai nyt se on rekisteröitynyt twitteriin!!1!!1!"

  Kiitosta siis! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta pitää aina saada vähän valittaa, mutta siinähän ulisevat. :)

   Poista
 5. Yritin laittaa sulle sähköpostia joskus kauan sitten ko löysin kirjastosta kirjan jossa oli sun kuva kannessa. Luulin että siitä pitäis ilmottaa sulle tai jotain ja et vastannu ni en tienny tuliko posti perille :) eli siid tuliko sähköposti ja oliko sellainen josta kuuluisi kertoa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin sen ja luulin, että se oli vitsi ja vastaaminen unohtui. :< Tai siis ku tosta kirjankansijutusta tuli nettimedioinen laajunen kohu, jossa oli asianajajatkin mukana yms. Mutta oot sitten kai oikeesti missannu sen. :0

   Poista
 6. Mikä sun instagram nick on ? (:::
  Jos saan siis kysyä ? :"D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.