1.8.2009

Yeah, I'll miss the boredom and the freedom and the time spent alone.

ihdytän kohta itseäni Digimon-leffoilla (kyllä, joku vielä oikeasti jaksaa katsoa niitä), mutta ennen sitä tulin avautumaan kauheasta minua kohdanneesta tragediasta.

Noin puoli vuotta minua hyvin palvellut näppärän pieni kannettava kovalevy, johon on tallentunut mm. minun koko elämä pikseleinä, otti ja hajosi kun loistavan koordinaatiokyvyn ja valtavan massan omaava omistaja astui sen päälle. Hups hups, sinne meni kaikki. Onhan ne toki tuolta vielä kaiveltavissa, mutta siihen jo vaaditaan joku joka tietää jotakin, ja yleensä kyseiset hemmot maksuttavat tietojen palauttelusta satojakin euroja, or so i have heard. Fucking awesome man. :----)

Totaalisen vatutuksen vallassa joudun nyt toetamaan, että toinen osa Thaimaapostausta ei hamassa lähitulevaisuudessa tule onnistumaan, kuin ei myöskään kertominen Ruotsinmatkastani, sillä tuntuu todella turhauttavalta, kun ei ole niitä kuvia muistiapuna ja kuvaton postaus näyttäisi masentavalta.

Ja sitten muihin uutisiin, marjastamassa on nähty kovin kyrpiintyneen näköinen viherpäinen urpo täällä Keski-Suomen paikkeilla. Tosiaan, tuli kolme päivää istuttua mansikassa. Todella glamorous hommaa oli, mutta ainakin se 140e palkka vähän lämmitti mieltä.

Sorruin tässä Facebookkiinkin äsken. Hauskinta oli, että herra, joka on nähnyt n. 10 vuotta vaivaa pilkata minua kaikesta, tuli pyytämään ensimmäisena kaveriksi. Jaahas, onnea sille. :--D

Tässä on päivät kuluneet ikävöidessä yhtä urpoa joka hävisi viikoksi möksälleen ja urpoilemassa mesessä random jätkille Suvin kanssa.Viihdytettiin miehiä mm. tämän näköisinä. Halvat on huvit.Ja tottakai vierailtiin toisessa kodissani, eli mäkkärissä. ♥


Piällä oli
- Evoluutiopaita, Thaimaa
- Shortsit, Jim&Jill
- Sukkikset, Seppälä
- Puhdas laukku ruutulaukku, H&M
- Kengät, Intersportin kanssa yhdessä oleva joku kenkäkauppa, ei nyt muistu
- Pinkit leopardikuvioiset aurinkolasit, Thaimaa

Laiskuus iski tuon asun kanssa, varsinkin kun Suvi pölli taas päälleen puolet minun vaatteista.

Nyt elokuvien kimppuun. :--)

6 kommenttia:

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.