7.11.2010

I know you're real and not just a book I read.

Joojoo, kaikki tekstit alkaa nykyään eBay sitä, eBay tätä ja totakin. Mun on ihan tosissaan kohta pakko pistää jotkut estot, etten pääse sinne enää. Koskaan ei oo opintotuen tuhlaaminen ollu yhtä laiskanhauskaa kun nyt; etsit kuolaämpäri sylissä läpi mitä ihmeellisimpien riepujen, keräät sieltä välilehdille kaikki, jotka saa sun mikropippelin pomppimaan riemusta, pari napsautusta lisää ja eikun venailemaan rakkautta saapuvaksi. Ja ne, joihin sulla ei oo heti varaa voi aina pistää kirjanmerkkeihin odottamaan uutta heikkoa hetkeä. Ja kaikki tämä ilman, että perse lyllähtää milliäkään. Nerokasta.

Nyt mulle on sit tulossa ympäri maailmaa kaapintäytettä ja kyttään postilaatikkoo yhtä kiivaasti ku naapurin mummo meitä ja laitan kyllä heti kuvaa niistä tänne, kun ne suvaitsevat saapua. Kaikkee sitä alkaakin tehdä mieli kerätä, kun alkaa ettimään. Löysin itseni haaveilemasta jo peruukeistakin, mutta tyydyin kuitenkin kolmen minuutin päätöksellä huutamaan puolen pään clip-on pidennykset? Jaahas, mikä heräteostos? Innolla odotan, että onko ne taaskaan kokonaan aitoa hiusta, ettei vaan kävis yhtä mälsästi kuin viimeksi. En mä kyllä tiedä, uskaltaako semmosien kanssa liikkua edes julkisesti, on tullut aikamoisia kammoja huonosti omaan tukkaan sekoittuvista pidennyksistä, hurrr.


Aikamoinen Igor.


Tai snoukka-Lasse.

Mun suosimat hatut täks talveks ellen sitten innostu raidaamaan eepparia uusien toivossa. Pääasioista puheenollen, mites ton tukan kanssa? Tommonen se nyt on, ei pinkki eikä punanen, mutta vähintäänkin ruma ja kulunut. Tämmöstä se on kun laiska värjääjä tykkää shokkiväreistä, aina ei oo kuontalo edustuskunnossa. Ei auta itku markkinoilla, tartteis tehdä jotain. Ehkä sitten ens viikonloppuna, kun mun henkiläkohtainen Posti-Pate aka Meri tulee ja tuo mulle lisää väripurnukoita.

18 kommenttia:

 1. miusta toi hiusväri on ihana eikä mikään kulunut ;w;
  Ja kuolaukset sun pipolles *__*

  VastaaPoista
 2. Hii musta noi hiukset on tosi kviat tolleenki :D

  VastaaPoista
 3. Sun hiukset on just ihan älyttömän ihanat, ei näytä mun mielestä yhtään haalistuneilta! Toi viimesessä kuvassa oleva pipo on ihana, mistä se on?

  VastaaPoista
 4. kuin kauan sulla suunnillee pysyy toi väri hyvänä?

  VastaaPoista
 5. kirjotat tosi monipuolista ja rikasta tekstiä, sellasta on kiva lukee. (: nätti muutenkin olet!

  VastaaPoista
 6. noi hiukset on iha ÄLYMAGEEEEEEEEEET !!

  VastaaPoista
 7. Satzu, SUCKLAA, Ano, Gertrud: Kiitti, mut mä vaan tykkään enemmän kirkkaista väreistä. :) Ja pipon alkuperä mainitaan muutama postaus alempana!


  Kao: Jotain 1,5 viikkoo. :)


  Ano: Kiitos, ilo kuulla. ♥


  Ano: Hah, kiits. :D ♥

  VastaaPoista
 8. Komppaan myös että kirjoitat ihanaa tekstiä! <3

  Mutta miksi aina pinkkiä taikka punaista? Mikset kokeile sekaan tai ainoastaan blondia tai mustaa?
  Katselin joitain vanhoja postauksia jossa oli vanhempia kuvia sinusta ja blondi ja musta (erikseen) olivat sinulla ah niin jumalaiset!
  Taikka sitten hmm esim.
  http://irc-galleria.net/user/--Eve
  mitä mieltä noista hiuksista?

  VastaaPoista
 9. Ano: Kiitti! :)

  Koska mä oon sitä mieltä, että ne on sopinu mulle parhaiten. :) Vaaleiden hiuksien kanssa kasvot näytti helposti tosi punaisilta. Ja mustaksi en värjää niin kauan, kun tiedän haluavani kokeilla kaikkia erilaisia juttuja, koska ne voi tehdä niin paljon helpommin vaaleaan pohjaan.

  Oon kyl miettiny pistäväni sekaan jotain, yksvärinen tukka on käynyt taas tylsäksi. Ainoo ongelma on, että mustasta ei meinaa päästä eroon ja valkoiseen taas tarttuu vähän turhan hyvin pinkki/punanen kun se laskee aika paljon väriä, pitäs tehdä aina himmeitä kikkailuja ennen suihkua. :D

  VastaaPoista
 10. Ui ♥ oot iha sairaaan kaunis (: jaja mist sun tää blogin nimi tulee ;)?

  VastaaPoista
 11. tätä sun tekstii on niiin ihana lukee ku kirjotat niin jotenki aidosti tai sillai (--: noi hiukset on oikeestaa ihan kivan väriset noinki (:

  VastaaPoista
 12. toi väri on ihana :---D ♥
  tommmone jännä >:)

  VastaaPoista
 13. Ano: Waw kiitti. ♥ Tykkään ulkomaalaisista miesten nimistä ja Jack tuli siitä ja täähän on väännös Jack the ripperistä, ehkä vähän tyhmä juttu jälkeenpäin ajatellen, mut ainut minkä keksin. :D


  Empsu: Muksua kuulla. :)


  Ano: Marjapuuroinen, ei mun makuun. :(

  VastaaPoista
 14. Hei mä oon pohtinut tota eBayta, kun siel on kaikkea niiiiiiiiiiin kuolattavaa, niin onko se sun kohdallas aina ollut ihan luotettava? :-O Ja kuin kauan suurinpiirtein kestää, ennen kuin paketit saapuvat luoksesi ja onks noi postimaksut ollu miten suuria? (Kiitoksia jo etukäteen 8) )

  (Oikeesti, maailman ihanin Minni Hiiri-college, YKSI DOLLARI DDDDD: )

  VastaaPoista
 15. kivat rajaukset tossa ekassa kuvassa! ja toi karvahattu aw ♥

  VastaaPoista
 16. EinoG: No myyjien luotettavuudestahan siinä on kyse. :D Et niiden saamia palautteita kannattaa vilkuilla ennenku huuta mitää. :) Tähän mennessä mä oon ainaki saanu kaiken, mut odottelen vielä kahta pakettia niin saa nähä tuleeko niitä. :D Kaikilla on kestäny joku päälle viikko saapua. :)

  Kyl sieltä löytyy jotan ihan infernaalisilla postikuluilla varustetuja tuotteita, mut kannattaa vaan ettiä semmoset myyjät, joiden postikulut on pienet. :) Ja kannattaa kirjautua sisään niin sit se näyttää ne postikulut Suomeen siinä valmiiks, siis jos kyseinen myyjä toimittaa tavaraa Suomeen ja kaikkien kohdalla näin ei valitettavasti oo. :< Tulipa selitys. :D Ja nii viel, että kannattaa olla Paypal niin maksaminen on tosi yksinkertasta sen avulla. :D

  Niin, sielt löytyy kyl iha uskomattoman halvalla kamaa, siks mä siellä vietänki päiväni haaveillen. :D


  nelly: Nurrr, kiitos. <3

  VastaaPoista
 17. naamas on nii komee vaikkei sulloo noita kajaaleitakaa :OO veri priti

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.