21.12.2010

Kymysyksiä tulemaan!

Noniin, tältä bloggaajalta meni nyt vihdoin hermot. Oon korvia myöten täynnä teidän tukkakysymyksiin vastaamista, kun saan postaus postauksen jälkeen toistella täysin samoja vastauksia. Ei, en pidä kysyjiä tyhminä, mutta tajusin sen, että voisin tehdä edes yhden kunnollisen postauksen asiasta. Saisitte vastauksenne ja mun ei enää tarviis jauhaa mun kuontalosta, kätevää.


Eli jutun juju on tämä: KYSYKÄÄ HIUKSISTA!
En oo käynyt mitään koulutusta hiuksiin liittyen, joten mun tietoni rajoittuvat tietysti mun omaan tukka-asiaan, joten pidetään ne kysymykset rajattuina tähän kyseiseen aiheeseen.

On varmaan hyvä linkata myös muutama vanhempi aihetta koskeva postaus, jos jotakuta kiinnostaa: HIUSTUTO, HIUSTYYLIT VUOSIEN VARRELLA, ja ''TYYLIPOSTAUS''.

Bring it!

106 kommenttia:

 1. why pink?
  why you decided to dye your hair color so bold?
  Have you ever had hair extensions?

  Lay

  VastaaPoista
 2. Mitä hiusvärejä käytät? ( Merkki yms.)

  VastaaPoista
 3. Ano: I got some pink hairdye from Nora when she didn't want to be a pink lady anymore and my hair was blond, so I just decided to give it a try. Didn't take much planning, I had always admired her pink hair.

  Nope, but I'm going to get clip-ons when I have the money.

  VastaaPoista
 4. Irvikatti: Mulla on ollut päässä Crazy Colorilta sävyt Pine green, Peacock blue ja Pinkissimo ja se punainen oli eri merkkistä, Directionssin Poppy red.

  Vaalennan juurikasvun aina Swartzkopf Live Color XXL sävyllä 00A.

  VastaaPoista
 5. Miten sie saat pidettyä hiukses niin hyväkuntosina, käytätkö jotain erityisiä tuotteita tms..? :o

  VastaaPoista
 6. Ano: En ollenskaa! Ihan perus shampoo + hoitoaine.

  Tosin ku värjään pinkiks, ni siihen tulee samalla vähä semmonen tehohoito tehtyä, ku tää pinkki on suoraväri = hoitoainepohjainen. Ei vahingoita tukkaa yhtään, hoitaa ja värjää vaan.

  VastaaPoista
 7. kui usei värjäät tolla pinkillä? eiks siihe mee kauhee määrä rahaa? 8DD

  VastaaPoista
 8. Ano: 2-5 viikon välein fiiliksen mukaan. Ei mee, yks pullo pinkkiä maksaa 7e ja sitä väriä riittää mulla kahteen värjäyskertaan ja jää vielä vähän ylikin.

  Juurikasvun värjään n. kahden kuukauden välein, mikä sit maksaa aina sen 10e.

  VastaaPoista
 9. Mimmone on sun oikee hiusväri ja laitatko vaalennuksii enne pinki laittamista? mitä värei käytät?

  VastaaPoista
 10. Jennie: Se on semmonen perussuomalainen vaalea harmaanruskee. Kahteen muuhun kysymykseen löytyy vastaukset ylemmistä kommenteista. :>

  VastaaPoista
 11. Onks sun hiukset leikattu tonmallisiks millaset sul on nyt, vai laitaks ne ain joka aamu jotenkii erikoisest ? 8 ))
  Käytäks päiväs paljo aineit sun hiuksii ?
  Onks sul enemmän suora vai sivuotsis ?
  Silloinku sul ol sillee et vaaleemmat latvoist (bannerin keskimmäin kuva) ni miten värjäsit ne silloi ?
  Lähteeks sult paljo värii aina yhel hiustenpesu kerral ?
  Kuinka usei peset hiukses, tai jos et haluu vastata tarkast nii usein (7-5 krtaa viikos) silloin tällöin (4-3kertaa viikos) vai pari kertaa viikos ?
  Teetsä koskaa kampauksii ittelles ?

  VastaaPoista
 12. Nebu: Ne on leikattu tollee mut kyl mä niit laitan, suoristan ja tupeeraan. :O

  En käytä muita aineita ku shampoota, hoitoainetta ja lakkaa. Jos kiharran, niin sit käytän semmosta kiharrusnestettä ennen kihartamista.

  Sivuotsis on melkee aina ollu.

  En värjänny, ne kulu tommoseks. Latvoista lähtee aina ekana väri niin siks ne oli vaaleemmat.

  No emmä nyt osaa sanoo, kyl sen verra lähtee et sen huomaa.

  Pesen 2-3 päivän välein. Pystyn olee myös helposti pesemättä tukkaa vaikka viikkoon, jos oon vaa kotona.

  En oikeen, mul on kolme tapaa millä laitan näitä jos laitan, suorat, kiharat ja sivuponnari.

  VastaaPoista
 13. Minkälaista negatiivistä kommenttia olet saanut noista?
  Entäs positiivistä?

  Hihihi olis kiva vertailla omiin kokemuksiin:---D

  VastaaPoista
 14. mitä sun vanhemmat sano ku eka kerr oli pää pinkkinä? :))

  VastaaPoista
 15. Millanen on ruma tukka? Millanen on kaunis tukka?

  VastaaPoista
 16. Riina: Tosi paljon enemmän positiivista kommenttia ku negatiivista, tai ainakin ne mitä mä oon ite kuullu. :D

  Kavereiden mielestä tää tukka on ihan mua ja sopii mulle. Ja vaikka Villekin tykkää ihan älyttömästi enemmän punasesta tukasta, niin kyllä sekin myönti, että pinkki on mun väri. :D Ja sit aika moni random on heittäny kadullakin perään jotain ''siistit hiukset''-kommenttia. :> Jopa jotkut mummotkin, lutusia. ♥

  Negatiivista en ees muista et ois tullu paljoo mitään, on mulla täällä Varkaudessa yks ala-asteelainen tyttö, joka tuntuu inhoovan mua yli kaiken. :---D Aina ku meen ohi ni ''hyyyi, pinkki tukka!!1'' sit ne aina sen kaverin kanssa puhuu kuinka ''ällöt'' mun hiukset on. XDDDDD AAAAAa kui sulosta, nauran niille aina ku ne on iha hassuja. ♥


  Aino: Varmaan jotain ''oho''. :D Äiti ymmärti kyllä, kun silläkin oli nuorempana ollu siihen aikaan jotain oudompia väryhdistelmiä ( esim. musta-valkonen), mut isi ei oo vieläkään tuntunu kässäävän koko juttua, se aina vittuilee mulle näistä tilaisuuden tullen ja toivoo, et normalisoitusin. :----D


  Taru Kasandra: Rumaa on musta ainakin semmoset tätimäiset kananpyllyt, en tarkota kaikkia lyhyitä hiuksia, mut semmonen tietynlainen hammaslääkäriletti ei oo kiva.

  Rumaa on myös monen sentin juurikasvu, pidennykset jotka huomaa sokeekin, tasapaksu kerrostamaton tukka (tosin joskus ihan hienokin), kun värjätään ruskean hiuksen päälle shokkivärillä, shokkivärit ruskeissa hiuksissa, vihertävän ruskeat hiukset and the list goes on and on, mulla on aika paljon tukkainhokkeja. :D

  Mulle kaunis tukka, tai oikeastaan semmonen minkä itse tahtoisin on pitkä, paksu, kauniisti kerrostettu, monivärinen (mustaa ja/tai valkoista + shokkiväri, tai sit kahta shokkiväriä) ja sivuotsiksella varustettu.

  Kyllä myös lyhyt tukka voi olla kaunis, mut en enää ite tahtois semmosta.

  VastaaPoista
 17. Miten shokkivärit saa pysymään kirkkaina pidempään kuin ekaan pesuun asti?

  VastaaPoista
 18. Sik: Kannattaa ainakin antaa värin olla päässä pidempään, tulee tummempi lopputulos mut se sit kestääkin kauemmin. Ite pidän pinkkiä vähintään tunnin. Muita ihmekikkoja en tiedä. :D

  VastaaPoista
 19. vinkkejä ja ohjeita shokkiväreillä värjäävälle!

  VastaaPoista
 20. Ano: Suojaa kaikki herkät pinna ja hanki hyvän kokoiset värjäyskäsineet. :D

  Ja pidä huoli, että pohjaväri on mahdollisimman vaalea, niin tulos on nätti ja kirkas. En keksi enempää ilman mitään ohjaavia kysymyksiä. :D

  VastaaPoista
 21. minkä merkkistä shokkiväriä käytät? jajajajaaa onko sul kokemuksia eri merkeistä, jos on, nii mikä o paras? :------)

  VastaaPoista
 22. Ano: Tsegee ylempiä kommentteja. :)

  VastaaPoista
 23. hi?
  answer for first questions? hmm? :D

  VastaaPoista
 24. oh yes, I'm sorry! :)

  VastaaPoista
 25. Ano: Okay then, don't tell me. :D

  VastaaPoista
 26. mistä on noi blondit klipsihärpäkkeet mitkä tilasit :ooo

  VastaaPoista
 27. ihanat hiukset sulla kyllä. ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 28. Heippa, mä en tosiaan tiiä onko tätä kysytty, ku en ainakaa nähny, mutta: Miten sulla pysyy pinkki väri noin hyvin? Mä käytän manic panic - väriä ja se haihtuu mulla päästä ihan parissa pesussa ):
  Ja sanoit että sun väri maksaa 7 euroo ja kestää kaks värjäyskertaa, mistä sä oikee ostat sun väris? (:

  VastaaPoista
 29. Heippa, hei minkä merkkisiä shamppoita tai hoitoaineita käytät?
  Tai käytätkö jotain erityistä noille pinkeille?Nii ja sitte vielä että mistä ostat sun hiusvärin? (:

  VastaaPoista
 30. Pesetkö sun tukasta joka päivä lakat pois vedellä, vai kuinka saat ne suoristettua aina jos laitat hiuksiis päivittäin about sata kiloa lakkaa? :---O Kuulun itekki hiuslakan suurkuluttajiin, ja vaikka harjaan hiuksista lakkaa niin paljon pois ku saan niin en silti saa niitä suoristettua kun se lakka vain palaa suoristusrautaan kiinni D: Ja sit haisee ihan sika pahalle hyi

  En oo kyl varma tajusiks yhtää mitää, hope so

  VastaaPoista
 31. Ano: En tiedä ollenkaan. :D Mulla ei oo maniceista mitään kokemuksia mut olis joskus hauska kokeilla. :) Cybershopista ostan!


  Ano: En käytä mitään erikoistököjä, ihan kaikkee markettikamaa vaan. :D


  miau: En pese/harjaa koska oon laiska. :D Ei mun suoristusrautaan aineskaa pala mikää kii. :O

  VastaaPoista
 32. kui usein leikkuutat hiukses, ku ne näyttää olevan kuitenki aika ppitkät? ja hyvässä kunnossa. :D onksulla jotkut ihmehiukset???

  VastaaPoista
 33. Heippa! En tiiä onko tätä kysytty, mutta ootko sä monta kertaa värjänny hiukset ennen ku värjäsit pinkiks? Minkä ikäsena värjäsit ja ookko värjänny ekan kerran pinkiks kampaajala vai iha kotona? :------) Onko noi sun hiukset kuivat vai oikei hyvässä kunnossa tai onko sulla kakshaarasia ja ihan kuivat latvat? Kuinka useasti värjäät?

  VastaaPoista
 34. tilaatko tota väriä cybershopin sivuilta vai meetkö ain ihan liikkeeseen asti ostamaan? ja ostatko monta väripakettia kerrallaa varastoon vai aina yhen paketin sillon ku hiukset näyttäis olevan värjäyksen tarpeessa?

  VastaaPoista
 35. SANNNNi: Kerran tai kahdesti vuoteen, koska kasvatan niitä nyt. Ei oo missään erikoishyvässäkunnossa, muttei ne pahemmin hapsutakkaan. :D Ihan normaali tukka on.


  Ano: Kato noita tän postauksen loppuun laitettuja linkkejä, sieltä löytyy kaksikin tukkapostausta. :) Ne on iha ok, mut kyllä kakshaarasia löytyy taas kun leikkuusta on aikaa. Alempaa löytyy vastaus tälle. :)


  Ano: Yleensä yritän ostaa liikkeestä Helsingissä vieraillessa puteleita varastoon, niin säästyn toimituskuluilta. Ja pyrin siihen, että mulla on aina ees yks täys pullo kotona, koska ei aina oo rahatilanne niin kaksinen. :D

  VastaaPoista
 36. jouduitko tekemää monta värinpoistoa/vaalennusta ennenku värjäsit pinkiks ? ja mikä oli sun hiusväri ennen pinkkiä/ensimmäistä shokkiväriä

  VastaaPoista
 37. misku: Kaks vaalennusta ja sit mulla oli yrjökirjotukka. Sit vedin päälle punasen ja se oli mulla koko kesän sillee, etten värjänny sitä enkä mittää. Kävin sit kampaajalla ja en tiiä tekikö se mulle värinpoiston vai mitä, mut sen jälkeen oli huonokuntonen ja vaalee purkkatukka.

  Leikkautin sen vaaleen myöhemmi lyhyemmäks ja pistin sit pinkin. :D

  VastaaPoista
 38. ku sä värjäsit siniseks/turkoosiks niin ostitko sen värin cyberist ? ja minkä niminen se on ?(: ps sulla on ehkä maailmankaikkeuden ihanimmat hiukset<3

  VastaaPoista
 39. Anonyymi sanoi...

  Tää on varmaan eka kerta ku heitän sua kommentilla, mutta mä tarviin nyt niin kipeesti sun neuvoja :)! Ensinnäki sanon täs, että sä oot IHANA tyyppi, sun tyyli on mitä mahtavin, ja tykkään sun tyylistä elää ja sä oot jotenki niin massasta poikkeava, ja uskallat olla erilainen, vaikka muut kattoski vähä pitkään. Sitte mulla oli sulle tosi tärkeetä asiaa. Elikkä oon pitkän pähkäilyn jälkeen miettiny, että ajattelisin vaihtaa mun hiusväriä kirkkaanpunaseksi, niinku sullaki oli hetki sitte. Voisitko vastata mulle pariin kysymykseen? Eli: Kuinka kauan punanen väri pysyy hienon näkösenä tukassa, jos värjää suoraväreillä? Sotkeeko se paljo, lähteekö siitä niinku kuivanaki väriä? ja sotkeeko se märkänä paikkoja? Vahingoittaako se hiuksia yhtää, ku pitää kumminki usein värjäillä? Niin ja jos viittisit kertoo just et kuinka monta pesuu sulla kesti ja et onko mitää vinkkejä miten se saa pysymään hyvänä, vai onko sun mielestä järkevämpää värjätä heti suoraan kestovärillä? Jos viittisit millää vastata näihin moniin kysymyksiin, ja jos sulla on vielä jotain käytännön vinkkejä tai jotain mitä mun pitäs tietää niin kertoa. Kiitos ihanainen etukäteen <3 :--)

  VastaaPoista
 40. Ano: Kyllä ostin, lue noita aikasempia kommentteja. :D


  Ano: Juuu kiitos. :) ♥


  Ano: Yksilöllistä toi kesto tietenkin. Jos on punapigmenttiä tukassa niin se kestää pitempää. Mulla joku kaks viikkoo kesti semmosena kivana.

  Jos värjätessä tippuu sitä esim. kaakeleille ni vaaleisiin saattaa jäädä semmosia vaaleita laikkuja ku sen pyyhkii pois. Mulla ainakin lähti väriä kuivana ja märkänä, märkänä tietty enemmän. Kaulukset/tyynyliinat/huput meni punaseks, mut se väri lähti onneks pesussa.


  Vahingoittamisesta; lue aikaisempia kommentteja.


  En tiiä kumpi kestää paremmin, kestoväri vai suoraväri, mut kestoväri on ainakin peittävämpi ja suoraväri vaatii sen vaalennuksen alle, (juurikasvu pitää aina vaalentaa) että siitä tulee hyvä. Mut kestoväri vahingoittaa tukkaa ja jos haluaa ihan kirkkaan punasen, niin suoravärit on paras vaihtoehto.

  Helpointa punasta on ylläpitää, kun käyttää sitä (suora)väriä hoitoaineena kerran tai kahdesti viikkoon. Ja pesu haalentaa sitä punasta, niin kannattaa pestä hiukset tyylii joka toinen päivä.

  Jos et saa selityksestä selvää tai tulee viel lisäkyssii ni sano, ja tällä kertaa tähän postaukseen sit. :D

  VastaaPoista
 41. Kiitos paljoin noista vinkeistä! Vielä kysyn paria juttua ;D eli ku sanoit että sitä voi käyttää ns. 'hoitoaineena' oon lukenu itekki siitä jostain, niin laitetaanko se ihan samalla tavalla ku värjätes vai mitä? :D anteeks tyhmyyteni. ja sit vielä tosta tarttumisesta niin ku se väri on jo laitettu ja vaikka käyt suihkus niin sitä varmasti valuu maahan niin kai se lähtee ihan vedellä ettei se jää siihen kiinni pysyvästi? ja ku sitä väriä lähtöö kuivana niin kai seki lähtee just jostain lattiasta, seinästä tai kalusteista irti ihan vedellä? kiitos paljon etukäteen ;)

  VastaaPoista
 42. Ano: Apua, kyselytulva. :D No sehä olis periaatteessa sama ku värjäys, mut hoitoaineena sitä voi käyttää niinku käyttää normaalia hoitoainetta, shampoon jälkee vaa lurtsauttaa sitä tukkaan. Sit sen saa antaa vaikuttaa taas nii pitkää ku sitä jaksaa päässä pitää.

  Joo kyl se sillo lähtee, mut jos sitä ite värii menee suoraan johonki ni se jämähtää helposti kiinni.

  Sain tästä jonkun hupaisan mielikuvan susta hinkkaamassa sun päätä seinään....... En kyl tiiä mitä valkonen sohva tykkäis, mut kyllä multa lähti tyynyliinasta pesussa. Muuta en sit tiiäkkää.

  VastaaPoista
 43. lähteeks noi värit esim jos hikoilet? :D

  VastaaPoista
 44. Ano: En oo kyllä koskaan hikoillu niin paljoo, et tietäsin asiasta. =D

  VastaaPoista
 45. onks noi sun hiukset sellaset kuivat ja karheet? kun mä värjäsin just kans pinkissimolla niin näistä tuli kauheeta hamppua. :/ jäi mietityttään onko vika värissä vai hiuksissa. D:

  VastaaPoista
 46. Tanja: En jaksa uskoo et värissä, mulla ainaki ne on just tosi hyvässä kunnossavärjäyksen jälkeen. :O

  VastaaPoista
 47. Mä aattelin värjätä hiukset sillee et ois pinkki päältä ja mustat alta.. Sullaki tais olla sillee sillo joskus aikoja sitte(?)
  Nii mietin et voisko tehä sillee et se pinkki ois suoraväri ja musta ois kestoväri? Ja mite sulla ne oli sillo? Mut sekottuuko ne keskenää koskaa, sillee et musta menis siihe pinkkii tai pinkki mustaa tai et ne 'imis' toisesa ym?
  Entä mitä mun pitäis tehä jos kampaajalla ei oo pinkkiä _suora_väriä? Ku en saa sit ite värjätä näitä et se pitäis tehä kampaajalla ja sillee.

  VastaaPoista
 48. Ano: Juu oli. :>

  Mulla oli musta kestoväri ja pinkki suoraväri, niiden 'sekottamisessa' ei tuu mitään ongelmia.

  Musta ei ime pinkkiä itteensä, korkeintaan siihen voi tulla pinkki kuulto, mikä luultavasti lähtee yhdessä pesussa pois. Pinkki voi imee vähän mustaa, mut ei mulla ainakaan näkyvästi.

  En tiiä kampaamojen väritilanteista, mut voithan sä mennä sinne ja kysyä, että onko niillä.

  VastaaPoista
 49. Milleen värjäät 2 värii samaa aikaa?
  Meinaan ehkä värjät mustan alle ja pinkit ylle ekaa kertaa :))
  Muuten sul on tosi ihanat hiukset :))

  VastaaPoista
 50. Ano: Harvemmin värjään silleen, yleensä pistän yhden värin kerrallaan. :D Eli kun oli mustapinkit, niin eka laitoin mustan alle, pesin pois ja iskin pinkin päällimmäisiin. :) Musta noin on yksinkertasinta. Kiitti. ♥

  VastaaPoista
 51. okeii käskit kysyä täällä joten.. kuinka usein värjäät? ja mitä aineita yms tököttejä käytät, ku silti hiukset pysyy hyvänä ?

  VastaaPoista
 52. Ano: Lue ylempiä kommentteja ni sielt löytyy vastaukset. :)

  VastaaPoista
 53. sillo ku sulla oli se punane hiusväri nii oliks se sen poppy redin sävyne ? ja sitte tosta hiusten leikkaamisesta nii leikkaatko yleensä ite vai helppiiks joku kaveri ku mitä mä oon miettiny nii mulla menee hiukset silmille etten nää mitää :)

  VastaaPoista
 54. Aattelin värjätä punasiks mun hiukset nii mietin että montako purkkia sulla meni sitä directionssin punasta ku mietin vaa sitä et mulla on aikas paksut hiukset nii riittääkö yks purkki varmasti ? En oo nähy minkä kokosia nää purkit on ku tilaisin varmaankin netistä nii aattelin sitte kysästä täältä :)

  VastaaPoista
 55. Ano: Yup, tuol se lukee alempanaki. :)

  Joskus leikkaan ite jos haluun vaa vähä lyhennellä jotain osioita (esim. otsahiukset), mut jos haluun kerrostaa kunnolla niin yleensä Meri leikkaa ne sit. :)


  iksu: Mulla meni 3/4 purkkia, mut en voi luvata että riittää, ku kaikkien hiukset vetää sitä väriä eri tavalla. :D Että jos et oo varma, niin kannattaa tilata kaks purkkia varalta, ni ei jää puolet päästä värittä tai mitään. :)

  VastaaPoista
 56. Elikkäs tässä ihan lähiaikoina on tukka lähdössä punaseks, ja mites luuletko että pysyy kirkkaampana suoravärin jälkeen kun on värjännyt niin säännöllisesti sellasella joka lisää punaisuutta hiuksiin (hoitoaine)?
  Ihailen hiuksiasi + muutenkin neiti on tehnyt aivan ihanan blogin!:)

  VastaaPoista
 57. Ano: Kyl varmasti, jos nyt ymmärrän mitä tarkotit. :D Kiitti, muksaa jos tyksit. :)

  VastaaPoista
 58. tuli mieleen et miltä sun hiukset näyttää takaapäin tai et miten ne on sielt leikattu vai onko mitenkää ? mua itteeni häiritsee mun omat latvat ku ne ei taho pysyä edessä, taino en tiiä meneeks se kaikilla ei niin hirveen pitkähiuksisil ihmisil nii mut mite sulla ? voisitko laittaa hiuksistas kuvaa takaata tai jotenki näi, vai onko jo ? (:

  VastaaPoista
 59. Ano: No ne on pidemmät takaa ku edestä ja niitä on kerrostettu, niinku muutaki tukkaa. :D Ei kummat, eikä oo kuvaa takaapäin muistaakseni missää..

  VastaaPoista
 60. heipparallaa :--) ajattelin tiedustella sellasta, että onko sulla tai kellää sun tutulla kokemuksia huuto.netistä tilattavista pidennyksistä? meinaan esimerkiksi tälläsiä: http://www.huuto.net/kohteet/clip-on-hiustenpidennys-aito-hius-100g-50cm-eri--vareja/177585765?ref=gl

  ajattelin että oliskohan noi mitenkää samanlaiset ku ne mitä tilasit sieltä ebaysta vai onko nuo luultavimmin ihan kakkat ;s ja mitä oot ollu mieltä niistä sun pidennyksistä? :--)

  VastaaPoista
 61. Ano: Ei voi tietää, tukkaa tulee tänne vaikka mistä ni vähän hankalahkoo sanoo mittää, sori. :(

  Oon tykänny mun pidennyksistä, mut ne on tällä hetkellä pinkit ni en pääse käyttää niitä, myh! :(

  VastaaPoista
 62. Moi!
  Aattelin kysästä et minkä merkkisii hiustuotteita käytät. värejä oot varmaa maininnu jo, mut käytätkö lakkaa tai yms. ? (:

  VastaaPoista
 63. Ano: Shampoot ja hoitoaineet on vähä mitä aina tuppaa käteen sattumaan, lakkana toimii Wellaflexin liila ja lämpösuojana L'Orealin Hot straight. :D

  VastaaPoista
 64. Oon ostamassa pidennyksiä jotka ajattelin värjätä pinkeiks. Mietin et minkä väriset niiden kannattais olla et se väri pysyis niissä parhaiten ja näyttäis siltä mille sen pitääki näyttää, siis et millane blondi siinä alla pitäis olla? Niinku esim platinablondi, jokin muu vaalee, vai vähä tummempi vai mikä?
  Entäs mistä ostit ne sun pinkiks värjäämät pidennykset?

  VastaaPoista
 65. Ano: Mitä vaaleempi ni sen parempi lopputulos, eli joku platinablondi olis se ideaalisin. Mul ne oli väriltään sen 613 ja hyvät tuli, ostin Ebaysta. :)

  VastaaPoista
 66. tupeeraatko hiuksiasi jollakin tapaa, vai onko ne luontaisesti noin tuuheat? :D

  VastaaPoista
 67. Ano: Kyllä tupeeraan, multa löytyy hiustutokin. :)

  VastaaPoista
 68. ihanat hiukset ja oot tosi näde;3

  VastaaPoista
 69. Tuolla vanhemmissa kuvissa kun sulla on tollaset lyhyemmät hiukset ni miten oot leikannu ne? tai siis ootko vaan kerrostanu vai esim takaata lyhemmät ku edestä vai mitä? aattelin vaan ku ittellä nää vaan roikkuu tälleen suorina mutta sulla ne menee tolleen kivasti :D

  VastaaPoista
 70. Ano: Linkkaa se kuva ni voin yrittää selittää. :D

  VastaaPoista
 71. no ainaki tässä http://i56.tinypic.com/28rcrih.jpg ja tässä http://i51.tinypic.com/2e58hvm.jpg :)

  VastaaPoista
 72. Ano: Aww tuli ikävä noita ekoja hiuksia! :<

  No siis noi on sillee et eestä lyhyet ja takaa pitkät, kerrostettu silleen et päällimmäiset hiukset on tosi lyhyitä ja siitä sit pitenee kerros kerrokselta ja jakaus toisessa sivussa. :D

  VastaaPoista
 73. heei ( :
  en tiiä onko siulta enne tätä kysytty ku oli niiiin paljo kysymyksiä että en aivan loppuun asti jaksanut lukea(: niin leikkasitko ite vai kampaajako leikkasi hiuksesi nuin hienoiksi? mistä otit/näytit mallia kampaajalle? siulla on aivan IHANAT hiukset!!

  VastaaPoista
 74. maketsuikka: Aina leikkaan itse tai kaveri leikkaa. :D

  VastaaPoista
 75. Heyy, MÄ_RAKASTAN_SUN_HIUKSIA__:_D

  niin ihan sitä vaan et ennenku värjäät, niin peseks hiukset kertaallee ja sit väri päähän? käytäks siin välil myös hoito ainet? :33

  Kiitoooooooooooos^^

  VastaaPoista
 76. Allu~~: Ne pitää pestä jos käyttää shokkivärejä. :) Mut ei saa laittaa hoitsikkaa.

  VastaaPoista
 77. Apuva, olen halunnut vetää pitkän aikaa pinkiks, mut yks juttu mua vaa huolettaa; Hiusten oheneminen vaalentamisesta. Luin jostain postauksesta et olit kirjoittanu et sulla in joskus ollu himopaksu tukka mut se on nyt ohentunu. Mulla on nyt aika vaaleet hiukset (ei värjätyt) vähä tummemmat kun mun iho. Niin uskoisin et yks vaalennus riittää. Jos pitäisi puol vuotta pinkkinä, niin ehtiskö hiukset kovin pahasti ohentua? :( Mulla on paksut hiukset ja pidän näistä!

  VastaaPoista
 78. Ano: No mulla oli eri lähtökohdat, koska vaalensin mustasta ihan blondiks niin kyseessä oli vähän rankempi vaalennus, kun mitä sä tuut tarviimaan. :D Eli en usko et sun tukka lähtee lätkimään. :)

  VastaaPoista
 79. Mua ärsyttää aivan kamalasti.. Lähin su kuvan kaa kampaajalle ja sanoin et haluun ton värin JA MALLIN. Ei se osannu leikata näit ollenkaa. Kerrosti vaa tavallisesti paitsi et nää latvat on tälläset ällöttävät haaraset. Mite saisin tollaset ku sulla?

  VastaaPoista
 80. Miten sait sun hiukses tollasiks vaaleenpunasiks mitkä ne on nyt? :o

  VastaaPoista
 81. Ano: XDDDDDDDd Nyt mua naurattaa ajatus et tyypit oikeesti menee mun kuva taskussa johonki.. ei voi olla. Koht nään jotain minäkloonei vaa kaupungil ja jotai.. hirveitä mielikuvia. =DDDd No otappa kuule sakset kauniiseen käteen ja leikkaa itte.


  Jessica: Laimentamalla väriä hoitoaineella. :)

  VastaaPoista
 82. En ymmärtän :D ai siis sillonku värjäät? Vai miten?..

  VastaaPoista
 83. Jessica: PÖNTTÖ. XD Siis isken sitä väriä johonki astiaan, lurautan hoitoainetta sekaan ja miksaan. =D

  VastaaPoista
 84. Sry jos kysyn samaa kysymystä kuin joku muu, koska en jaksanut alkaa lukemaa idioottina kaikkia kommentteja (---: olen laiska .. :d Mut juu, siis leikkasiks parturil vai ite ? Ja jos joo, nii siis veiks parturille mtn kuvaa hiustyylistä, millaset haluaisit ? <:

  VastaaPoista
 85. onsku: Just sen takia tää on olemassa, ettei mun tarvii turhaan vastata samoihin kysymyksiin. =D

  VastaaPoista
 86. onks sul joskus ollu tukka siin kunnos et katkeilee ja kaikkee :o ja pakko leikkaa? :o

  VastaaPoista
 87. Ano: Yleensä jos vaalentaa koko pään. :D Ja alkaaha ne muutenki hampsuttaa joskus ku en oo kuitenkaa joka kuussa leikkaamassa niitä. :)

  VastaaPoista
 88. miks käytät xxl absolute blonde värii? : o sehä vasta hamputtaa ne : o ja tekee keltaset ja PURKKKKAAAAAAAAA

  VastaaPoista
 89. Ano: Koska mulla (ja Merillä) ei oo ollu siitä koskaan mitään valittamista. :) Toimii meillä siis.

  VastaaPoista
 90. Anonyymi kirjoitti...
  miks käytät xxl absolute blonde värii? : o sehä vasta hamputtaa ne : o ja tekee keltaset ja PURKKKKAAAAAAAAA

  25. syyskuuta 2011 16.12
  Vilu kirjoitti...
  Ano: Koska mulla (ja Merillä) ei oo ollu siitä koskaan mitään valittamista. :) Toimii meillä siis.

  28. syyskuuta 2011 10.30

  >> itte ainaki suosittelen sellasta kun elea super bleach : o saa näista halpahalli/tarjoustalo ketjusta O: maksaa 4.50 ja se jauhe on sinista joka on keltasuutta vastaan mutta tää on vaa mun mieleipide ;)

  VastaaPoista
 91. Ano: Kuulostaa nimensä perusteella aika jytyltä tavaralta.. :D Hinta houkuttas kyllä!

  VastaaPoista
 92. trust me : 3 ei se oo hupuukki kamaa : 3 ittekki epäröin eka ja pistin mu kaverin koittamaa ekaks ja senjälkee oon kojranny tyven ja kaikki sil: o ei happuu tai purkkaaa

  VastaaPoista
 93. Ano: No kai sitä vois joskus testata jos sattuu silmään. :D

  VastaaPoista
 94. Heei ! Ostin siis tuon live wwl 00a värin aikomuksena tökätä se päähän ja sitten löträtä suoraväreillä. Mutanoin,, aloin lueskelemaan kyseisestä väristä lisää ja totesin tökötin tosi tujuksi! Tiedätkö muuten sen hapate prosenttia? Miten saisin vaaleat hiukset joutumatta pelkäämään että hiukset palaa?

  VastaaPoista
 95. Ano: Örm, mistäs minä tietäisin, en vaivaa päätäni tommosilla hifistelytiedoilla. :--D En tiedä muuta keinoo, ku sen et vähän kerrassaan raidottaa mut ainahan ne siltikkin vaalentamisesta kärsii. Toki kampaajilla on paremmat aineet mut siellä värjääminenki maksaa mansikoita. :c

  VastaaPoista
 96. hei kysyisin vaa et silloin ku sul oli pinkit hiukset niin kuinka usein piti värjätä ja mikä väri tarkalleen?(:

  VastaaPoista
 97. sooro: Aikasempia kommetteja vaan lukemaan! :)

  VastaaPoista
 98. noniin nyt varmaan oikeessa paikassa:D eli meneekö noi sun pidennykset helposti takkuu ja onko pörröset? ku ite oon tilaamassa samalta myyjältä. :)

  VastaaPoista
 99. Helena: Et vieläkään, se oikee postaus lukee tossa kommenttilootan yllä. :D Mutta aika nopeesti, oon hoitanukkin näitä huonosti ja mietin että johtuuko se paskasta laadusta, hoidosta, vai molemmista. :x

  VastaaPoista
 100. Moro! mietin sitä että miten valkoinen shokkiväri haalistuu? koska esim sininen shokkivärihän haalistuu sellaiseksi vihreäksi, niin onko valkoisessa mitään sellaista? ja jos ei sattunut olemaan sitä tiettyä sävyä saatavilla, voiko valkoista väriä sekoittaa toiseen shokkiväriin ? vaalentaako se alkuperäistä väriä että sävy olisi haalea? Ja viellä sitä että kun olen nyt vaalentanut aika urakalla ja kun kävin parturissa, siellä suositeltiin etten tekisi toista vaalennusta ettei hiukset tippuisi, kun hiukset nyt on sellaiset oranssi/ruskeat latvoista ja vähän vaaleammat päältä ja tyvestä vaaleat :D niin mietin miten saisin vaalennettua ilman mitään vaalennus myrkkyjä? tehoaako hopea shampoo miten hyvin? ja tarttuisiko se valkoinen tässä vaiheessa miten hyvin tai huonosti hiuksiini nyt? Kiitos kun jaksoit lukea teksti hirviöni :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://jackmaterialist.blogspot.fi/2011/11/yleisimmat-kysymykset-hiuksista.html

   Oikea osoite kysymyksille!

   Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.