20.1.2011

Sense? This post makes none.

Loput pidennetystä joululomasta vietin akselilla Helsinki-Espoo lahjarahojen turvin. Meni niistä toki 140e vaatteisiinkin, että jäi jotain konkreettista käteen kanssa. Taisin suorittaa tietämättäni tän vuoden vaateostokset etukäteen, kun eihän mulla jää oikein ikinä muuten rahaa käytettäväks mihinkään muuhun kun matkusteluun ja meikijuttuihin. Tai jos jääkin, niin varmasti tuhlaan ne sitten ruokaan. Ei ole säästäminen koskaan ollu oikein mun juttu, koska jos mulla ei oo tarkkoja suunnitelmia jokaikiselle eurolle, menee ne helposti vaikka irtokarkkeihin tai pelikoneisiin.


Sain nukkuu kaks viikkoo onnellisesti Villen karvaisessa gigolokainalossa jutellen öisin täysin päättömistä asioista, kuten mustikoista ja vesinokkaeläimistä (jotka eivät toki kirjaimellisesti ole päättömiä, mutta kuitekin) sekä kuunnellen kuorsausta. Uskallettiin mulle jopa väittää, että mäkin kuorsaisin. En muuten varmasti myönnä.. Päivät kulutettiin Omenassa, Helsingissä, Jerryllä, Roopella tai ylipäänsä ulkona kaikkien kanssa, jotka vaan mukaan tarttu. Onneks kaikki Villen kaverit on hyviä tyyppejä, ja niiden huumorissa ei oo tippaakaan järkee, joten niiden kanssa viihtyy varmasti.


Uusvuos meni Stenalla ihan hauskoissa merkeissä, jäin yksin humaltuneena dataamaan aina, kun pojat uskaltautu ulos. Pysyttelin suosiolla sisällä, koska musta ulkona oli ihan liian kylmä selviämiseen. Pelattiin, katottiin kaks Jackie Chan-leffaa ja naurettiin ihan liikaa. En ollu koskaan tavannu Stenaa, mut tykkäsin siitäkin heti. Ja varsinkin kun pojat oli molemmat tyhjentäneet viinapullot, sitä juttujen hämäryyttä tuskin kukaan arvaa. On ihan normaalia riidellä leipien lukumäärästä ja heittää sinne sekaan 'kolmivuotias valkoinen vauva'/'Mudkipzz'-kaltaisia argumentteja. Meinas mennä vuoden vaihdoskin ohi, kun oli niin kova meno. :D


Ainut ärsyttävä juttu reissauksessa on yöpaikkojen keksiminen ja matkalaukun roudaaminen majapaikkojen vaihtuessa. Jerryltä Stenalle, takasin Jerrylle, Ringolle, Meemulle, Jonille jne. Hullua treenausta vetää 15kg ylimäärästä perässään jatkuvasti, mut onneks oli paljon pakotettuja innokkaita laukkupoikia.

Erityismaininta parhaasta yöpaikasta taas Meemulle, jonka toi kissakin on. Pössi on varmasti maailman lutusin, laiskoin ja lihavin kissa, joka muuttuu kuitenkin totaaliseks mielipuoleks aina öisin. Meemulla on aina parhaat safkat ja jutut, me tankattiin ja pelattiin Worms World Partya myöhään ja hajoiltiin mun toinen toistaan taitavimmille itsemurhille. Taisin mä paristi voittaakkin.

Oli hyvä loma, mut niin ikävä palata taas kotiin sen jälkeen. Koulussa meinaa sulaa aivot. Onneks pääsen taas huomenna Helsinkiin, iskän kaverin kyydillä tällä kertaa. Ilmaisreissut; kyllä kiitos! Jää uusien matonkuteiden esittely seuraavan viikon puolelle, mutta etteköhän te pärjää.

8 kommenttia:

 1. Pelattiin tota matopeliä silloin kun olin pieni, mutta olin ihan surkee siinä :D (itsemurhaiskut<3)

  Ihana postaus, vaikka kuvat eivät mulla näykään :<

  VastaaPoista
 2. Oot niin hirmuisen sulonen :---)

  VastaaPoista
 3. Vooi, ihana postaus =) btw sun silmät on ihan uskomattomat, millä teet noi rajaukset?

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kissa! Mullaki sulaa aivot koulusa ku ei yksinkesraisesti jaksa mitään. :---D

  VastaaPoista
 5. kiva blogi (: sul on ihanat hiukset!! <3

  VastaaPoista
 6. miten oot saanu ton logon tohon osotepalkin viereen, u know maybe what i mean :-D ? toho sivulehtee niiku. mä oon yrittäny saada sitä pois, ku se on ruma.

  VastaaPoista
 7. Ano: Mulla oli se pienempänä koneella ja rakastin sitä. <3 Höh, tinypic tuntuu olevan välillä vähän kitkunen, mut mikään kuvapalvelin ei oo täydellinen. :(


  Ano: Kiitos. <3


  Ano: Rimmelin nestemmäisellä tökötillä, se on iha ok. :)


  Ano: Se on, adoptoisin Pössin vaikka heti jos Meemu antais. <3 Sama sama, missä se motivaatio oikein piilestelee? :(


  jokuVaa: Tsajajaj kiitos. ♥


  Kao: Juu, jotain Sonjan kirjoja. :D


  Ano: Kitsastelen, enkä neuvo näissä asioissa, sorry. :( Joku muu varmaa suostuu.

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.