10.8.2011

Don't try to live so wise.

Tässä olis nyt esiteltävänä pari menoreikää ja joskus pyydetty laukun sisältö-juttu.


Kauan sitten (kesäkuussa), kun Ville oli täällä ja käytiin vähän nuohoomassa kirppumarketteja ja löysin tämmösen tutun otuksen laukkujen seasta. Ville sit sen lunasti mulle hintaan 0,5e ja sai onnellisen tyttöystävän.



Olin kattellu näitä molempia koruja joskus Seppälästä, mut en raaskinu kumpaakaan ostaa. Hyvä vaan, koska löysin ne nyt alesta ja ne makso yhteensä vaan 3e!


Tänään kävin sitten kaupungilla, koska ukki sponsoroi mua, kun autoin sitä sen kännykän kanssa. Maarit viikonloppuna kivasti vinkkas et False Lash Effect on Sittarissa alennuksessa 14e. Oikeen kreivin aikaan, koska oon kituuttanu jo kuukauden sillä vanhalla, eikä siitä enää tuu töhnää nimeksikään. Päädyin täyttämään make up artist-varastojani myös uudella puuterivipalla, koska nykynen alkaa vaikuttaa vähän turhan eloisalta.

Ja tietty ku oon sucker halpoja meikkejä kohtaan, niin hurahdin tohon Maybelinen uuden halppismeikkisarjan kahden euron huulivoiteeseen ja kuvan vääristämään ällöpinkkiin 5e maksaneeseen poskipunaan. Hyvin uppos rahat sinne niin taas fiksusti.

Ja nyt saanen esitellä teille vielä uljaan laukkuni (ja sen sisällön).


Noh, ainakin se on halpa ja ympäristöystävällinen. Ja rikki! Mut sekin on vaan hyvä, eipähän pysy roskat eikä tarpeelliset pikkutavarat enää kyydissä. Sitten pureudummekin itse sisältöön.


Avaimet jokaiseen maailman kolkkaan ja varustettuna tietysti komealla Oakilla, lompakko sisältäen mun surkeat pennoset sekä ajo- ja pankkikortin ja.. tussi? Isken aina kaikki irtotavarat mun huoneessa laukkuun, joten tässä tulos.


Elintärkeät tukkajutut, eli pinnit, kampa ja lakka, joka muuten oli jo ihan finito.


Pillerit (koska ikinä ei voi tietää mihin päätyy ja olis ikävä joutua stressaamaan niiden takia sitten), mun ihkaeka tuoksulitku ja arvatenkin hinnan puolesta se on Boum, sekä aina uskollisesti mukana kulkeva huulirasvani.

Ootte nyt varmasti hyvin pettyneitä, kun sieltä ei löytynykkään mitään ällöä ja käytettyä, eikä pahemmin mitään muutakaan jännää. Laukku piti siitä itse huolen rikkoutumalla!

17 kommenttia:

  1. ihana pikachu :-D ja oon kans koukussa tohon MNY-sarjan huulirasvaan mikä lieneekään..

    VastaaPoista
  2. Toi professori Oak avainnipussa on kyl ihan yli liikkis! Haluan itekki. ; _ ; <3

    VastaaPoista
  3. mikä miniskididildo sulla roikkuu avaimissa Ö_Ö

    VastaaPoista
  4. Nukke: Eikö! ;;__;; ♥ Testasin sitä eilen illalla ja taidan olla rakastunut, se on hyvää. :3


    Selma: Se on paras. =D Sain sen ison Poksukasan mukana, jonka huusin Huuto.netistä ja siitä lähtien oon ollu onnellinen tyttö. ♥


    Marikki-Jormakeiju: Se on Kakuna! =D


    miyarou: Kaikki on iha rakastunu siihe. XD

    VastaaPoista
  5. mullaki on muuten pikachu-reppu. :D

    VastaaPoista
  6. LOLOMG käytän samoi pillereit, vähäks ollaa samiksii. :D

    VastaaPoista
  7. Hei miullaki on tuota hajuvettä ja huulirasvaa 8> ootko varma ettet heittäny mitään laukusta pois ennen kuvaamista..?

    VastaaPoista
  8. Marikki-Jormekeiju: Eli ollaan salee parhaita. =)


    Minute: Ihkuuuu. :D ♥


    Ano: En, olis ollu hauskaa jos sielt olis löytyny jotain jännempää. :(

    VastaaPoista
  9. laita silmät kiinni, laukku käteen, ja pyöri ympäri huonetta poimien samalla tavaraa kassiisi. Sitten olisi kiva nähdä minkälainen postaus siitä seurais;);)

    VastaaPoista
  10. backward: Pidän huoneeni yllättävän siistinä, ni ei sieltä oikeen mitään löydy. Ainut minkä nyt keksin ni pörröset käsiraudat, mut eipä niissäkää mitään ihmeellistä. :---D

    VastaaPoista
  11. hihhihh, löysin tän blogin tänää, ja tää on tosi ihana :) olis kiva jos jotkut kuvat vois laittaa pienempinä, kun tuppaa kauheen hitaasti latautumaaan :(

    Ja tähän loppuun sanon, että itsekkin ostin tommosen rusettikorun seppälästä, maksoi enää vaa puol euroo ;D

    VastaaPoista
  12. NIPSU: Kiitos. :) Just siirryin tohon et pystykuvat on saman kokosii vaakakuvien kaa ni niistä tuppaa tulemaan vähä jumboja, onneks suurin osa kuvista on kuitenki vaakaan. :)

    Hö, vielki halvemmalla sait. 8D

    VastaaPoista
  13. Boumin tuoksut on kivoja, mun ihkaeka kunnon oikea hajuvesi tai mikälie oli just Boumin se pinkki vai oliko oranssi.. en muista joskus kauan sit joululahjaks sain siskolta, olin kai kutos luokalla :D tai seiskalla emt en muista.

    VastaaPoista
  14. Eve: Tuntuu et se on kaikkien eka tuoksu! :D Varmaankin just sen hinnan takia ja hajukin on kiva. :)

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.