28.9.2011

Tikkurilatuto, toinen osa.

Täältä pesee sitä meikiasiaa nyt sitten.


Oikein hurmaavat lähtökohdat, eikös? Onneks voin aina kompensoida ulkonäöllisiä puutteitani noilla mun kuvaan survotuilla upeilla utareilla.



Ja kaikki nää vaaditaan mun suohirviömäisyyden piilottamiseksi aamuisin.


Kaikkee sitä keksitäänkin.


Lumene Natural Code-meikkivoide, sävy Vanilla ja Rimmelin Stay Matte-puuteri, sävy 001.


Ekaks naama huuhdellaan vedellä ja siihen levitetään kosteusvoidetta, minkä jälkeen se sitten kuorrutetaan meikkivoiteella. On mulle muuten vaaleimmasta sävystä huolimatta aavistuksen verran liian tumma. Kiitti kummitusgeeneistä, mutsi! Toisena pohjustusystävänä perinteinen kivipuuteri, jota tässä vaiheessa taputtelen vain luomille ja silmien ympärille, koska saan tunnetusti sotkettua ripsivärillä koko naamani.


Lumenen Arctic Definition eyeliner sävy 7, joku random markettisivellin ja Lumenen Natural Coden Punk-luomiväripaletista se valkoinen. Toi luomari on ihan arse, oon joutunu ostamaan näitä jo kaks kun ne aina menee murenemaan. Sit toisen paletin murentuessa päätin olla ovela ja laittaa valkoiset murut yhteen pakettiin, mustat siihen toiseen ja pinkit on tällä hetkellä jossain randomissa korviskotelossa.


Puolet silmistä suhrataan sisäluomesta lähtien kajaalilla ja päälle suditaan vielä kunnon kakkavallit luomiväriä, että tulee oikeen jytyt valkoset maalit.


Rimmelin joku mystinen harmaa eyeliner, WnbMac-sivellin Ebaysta ja Lumenen Punk-paletin musta.


Ekaks piirrän harmaalla kajaalilla tommoset catfight-rajaukset jotka lähtee jostain mystisestä pisteestä ja päättyvät vaan jonnekkin. Ihanteellista olis tietty, jos ne edes vähän muistuttas toisiaan mut oon kyllä niin nakkisormi näiden meikkijuttujen kanssa, että menkööt miten menee. Kunhan edes vähän siiven muotoo muistuttaa, niin se on jo hyvä. Ja juu, rajaan tolla myös yläsisäluomiminkälienee siihen asti, mihin se päällä oleva rajakin tulee. Selitysten mestari, kyllä!


Sitten mustaa luomiväriä kajaalien päälle vähän häivyttämään rajoja (ja paskat minä mitään mistään häivyttämisestä tiedä, kunhan kuulostaa hifiltä sanoo noin). Samalla tökkään alaluomelle ulkonurkkaan levenevät mystiset harmaat läntit, jotka päättyy jonnekkin ripsirajan paikkeille.


Halppis kiinalainen kidutusväline (ripsentaivutin) Tokmannilta ja mun pitkäaikaisin ripsivärirakkaus, False Lash Effectin Waterproof-versio, sävynä musta. En oo koskaan ollu yhtä jumiutuneena mihinkään ripsariin näin pahasti, tää vaan on hyvä. Ennen ostin uusia silmätökköjä viikoittain, mut nyt oon alkanut erittäin yksiavioiseksi näiden suhteen.


Vuorossa painajaiskarvojen taivutus (mun ripset on piikkisuorat ja erittäin itsepäiset, ah). Sit aletaan kerrostaa ripsimönjää, paakkuja ei voi koskaan olla liikaa, ja mitä vähemmän ripsiä sulla näyttää olevan, sen parempi! Ja oli ripsiväri mikä tahansa, sillä tulee luultavasti väritettyä koko yläluomi ja puolet alhaaltakin. Sit vaan märkää pumpulipuikkoa peliin ja hävittämään kaikki todistusaineisto tästä.


Rimmelin kulmakynä, sävy Hazel ja taas feikkimäkkiä peliin, koska tosta kulmakynän mukana tulleesta harjasta ei oo mihinkään.


Ilmeviivat peliin! Ne siis olevinaan jäljittelee mun kuiskauksen värisiä kulmapuskia jotenkin. En saa näitä mitenkään samaan tasoon, saatikka saman näköisiksi. Iso otsatukka pelastaa.


Maybelinen MNY-sarjan pinkein poskipuna ja katkeamisesta päätellen erittäin huippulaadukas poskipunasivellin.


Tässä vaiheessa sitä jo uskaltaa hutsia puuterit koko lärvin volyymillä. Ennen lättäpehkon kimppuun siirtymistä poskille voi vielä tuputtaa vähän punaista, ettei sitä tuu näytettyä ihan ruumiilta.


Hiusten vuoro, ekaks suihkuttelen koko pehkon läpi tällä lämpösuojalla.


Sit vähän aseita käyttöön, oon ollu tosi tyytyväinen tohon OBH Nordican 38mm kihartimeen, vaikka se onkin vähän turhan paksu lyhyeen tukkaan. Mut pidennyksille se enempi on tarkotettu. BabyBlissin Nano Technology-suoristusrautaa taas ei voi kehua, se on suoraan sanottuna (pun intented) aika paska. Tuntuu et repii tukan päästä, eikä suoristukset tahdo pysyä edes siihen asti, et sais suihkautettua päälle lakkaa. Joskus vielä pääsen tästä markettirautakierteestä ja ostan jonkun useemman saturaisen suoristimen, mut ei oo nyt ekana hankintalistalla kuitenkaan. Kituutan siis menemään tällä vanhalla voivotellen tukkani kohtaloa.


Oon varmaan ainoo ihminen, joka saa tukan kihartamisella näyttämään itsensä jotenkin erittäin maskuliiniselta.. Otsatukan ja lyhyimmät päällishiukset muotoilen suokkarilla, muuten korkkiruuvitan kihartimella.


Sit päähän isketään jonkun iloisen aasialaisen lahjottamaa hiusta. Tummemmat tulee alle ja vaaleet pistetään sit päälle, koska ne vastaa mun tukan nykyistä sävyä parhaiten. En kannata yhtään sitä tyyliä, et omasta tukasta roikkuu vaan jotain paljon pidempiä ja tummempia (tai vielä pahempaa, kokonaan eri värisiä) irtokarvoja, näyttää helvetin tyhmältä.


Isketään kiinni irtotupsut (joiden tajusin olevan pesun ja uuden muotoilun tarpeessa liian myöhään, kivat rastat hei hyi).


Ei oikeen mielipidettä tästä lakasta, ei mikään AWSUM, mut ihan ok peruslakka.


Tukan rääkkäämistä kerros kerrokselta, teen tän nykyään vasta pidennykset päässä syystä että ne sit uppoo paremmin omaan tukan sekaan. Ja koska kiharrus ja otsatukka meni vituilleen, voi pipo olla ihan hyvä kumppani.


Ja vikaks peliin mun paras kaveri: Herra Photoshop. Mitä mä tekisinkään ilman sitä? Jään vielä kaipailemaan semmosta real life-photarimaskia, ettei tarviis zombeilla noilla ikuisuussilmäpusseilla julkisesti kaikkialla. Tai sitä pärstäleikkausta.

49 kommenttia:

  1. Tästä tulee kerron kaiken-kommentti. Ää ootpa söpö ilman meikkiä!
    Ja sitten että sulla näyttää hyvältä nuo irtokarvat, ihan aidon näköiset ja näin. Klipsipidennysmokat <3 Hyi niitä oli paljon yläasteella. Hassua kun sanot halppis, se on mulle halpis. :D Ja tuo oli muuten päällimmäinen syy miksi tulin kommentoimaan. Ei tähän hätään muuta. :)

    VastaaPoista
  2. järkytyin tost ekast 0_0 mut awws oot nii cute! Mut selitä jätkälle et jos o naama täynnä pakkelii, nii jos hiki tulee nii leviiks kaikki ? : o ku eihä kasvot hengitä 0_0?

    VastaaPoista
  3. herrajestas ootki oudon näköne tos ekas kuvas ilmameikkii ;o mut kiva postaus oli (:

    VastaaPoista
  4. Mikä photoshop versio sulla on? Haluisitko joskus postata miten muokkaat ja millä? :)

    VastaaPoista
  5. kauanko menee oikein et laitat noi kaikki naamaas..

    VastaaPoista
  6. Voi että sä vaan oot niin nätti.

    VastaaPoista
  7. HAhaha oot niin hauskasti kertonu noi kaikki kohdat :D Mut siis aivan ihanalta vaikuttaa toi ripsari ja meikkivoide!

    VastaaPoista
  8. mul on iha sama ongelma mun babylissin suoristusraudan kanssa. .s tuntuu et repii hiukset pääst.

    VastaaPoista
  9. kulmakynä laitetaan ennen silmämeikkejä ! :D

    VastaaPoista
  10. Elee.: Thanks. :)


    -d: Tämä vitsi? =(


    Marssa: Avautuminen. <3 Kiitos! :3 Halpis kuulostaa jotenki hassulta mun korvaan. =D


    Ano: Jos en olis eläny tämmösen pärstän kanssa jo kohta kakskyt vuotta niin saattasin järkyttyy itekkin. XD Harvemmi sitä tulee niin urheiltuu et naama hikois ni ei oo käytännön kokemusta, mut kai ne levii? :D


    Ano: Näytän jotenki epämuodostuneelta.. XDDD Kiitos!


    Rosa: Nelonen. :) En mä nyt mun 'salaisuuksia' haluu paljastaa! :<


    Ano: Eihä täs oo vielä ees paljoo meikkii, oon vaa laiskistunu nykyää. :D Mut joku päälle tunti.


    Heli: Danke sööön. :)


    Ano: Witch vai Spitteri? Pills here! XD


    Ano: Nätti ku rätti!


    Jojo: Kiitti. :D Ripsari on kyl hyvää, mut meikkivoide vois olla parempaaki. :)


    ewwa: Nii, halvalla ei sit ilmeisesti saa hyvää. :c Tai sit ollaa vaa valittu väärä merkki!


    lauramarika: En oo koskaa noudattanu meikkisääntöjä, oon vaan vetäny maalaisjärjellä maalit naamaan. :D Onko siihen joku perusteltu syy sit? Heittäydyn uteliaaks! 8>

    VastaaPoista
  11. Ihanaa rehellinen meikkipostaus! <3 Ärsyttää semmoset tutot, mis on jo valmiiks meikattu "meikkaamattomaan" kuvaan.

    VastaaPoista
  12. Kiva meikki, silmämeikki vois olla vähän kevyempi koska näytät aivan eri ihmiseltä meikillä kuin ilman. Silmäpusseihin kannattaa kokeilla jotain geelivoidetta (Garnierilla on niitä käteviä viilentäviä asioita) ja silmänympärysvoidetta. Suu kyllä loksahti ekan kuvan kohdalla auki, mutta niin yleensä käy kun käyttää paljon meikkiä ;) PS. suosittelen kulmakarvojen kasvatusta.

    VastaaPoista
  13. Eevi: Truu dat. :) Ja kukapa nyt ei haluis nähdä muuten tällättyjä tyyppejä täysin naturellina. =D


    Alice: Hyviä neuvoja, mut mulle aika turhia. :)

    a) En pidä 'luonnollisista' meikeistä, mun mielipide on et jos jaksaa nähdä vaivaa ja meikata ni pitäähä sen nyt perkele sentään näkyäkkin. :D

    b) Ei auta vippaskonstit näihin ryökäleisiin, nää on perinnölliset. Trust me, oon kokeillu kyllä kaikkea. =D

    c) On mulla karvat, mut ei ne näy mihinkään. Vaaleet geenit. <3

    VastaaPoista
  14. oho sullaki sama ongelma silmäpussien kanssa ku mulla, en siis oo yksin!:-D
    ja mullaki on pirun vaaleet kulmat, ja muuten oon tummahiuksinen.
    mut sun hiukset on _ihanat_ ! :)<3

    VastaaPoista
  15. "Onko siihen joku perusteltu syy sit? Heittäydyn uteliaaks! 8>"

    haha en usko et on :-------D pystyn vaan kuvittelemaan itseni siihen tilanteesen että oon tehnyt mun vähäisillä taidoilla jonkun tosi hienon silmämeikin ja sen jälkeen alan piirtämään kulmia ja suttaan samalla mun kädellä ne juuri tehdyt silmämeikit :D

    mun omasta mielestä on vaan jotenki järjestelmällisempää meikata silleen ylhäältä alas ja kulmakarvathan on silmien yläpuolella ainaki luulen nii :--) mut oot nätti ♥

    VastaaPoista
  16. mullaki on perintösilmäpussit, jos keksit jotain mikä auttaa kerro mulle.
    sun tukka on vaan niin supercool.

    VastaaPoista
  17. Sun posket on ihanat! =D johtuukohan se tost poskipunast..? Mut hei miten voit olla noin kaunis? :o

    VastaaPoista
  18. Hui ku sun omat hiukset onkii lyhkäset :O en ookkaa ennen tajun..

    VastaaPoista
  19. hahha näytät hirveeltä ilman meikkii ja noui sun kauheet lävistykset vasta siitä tekeekin kauheen

    VastaaPoista
  20. Äww. Ihanaa huomata että en ole ainut joka näyttää rottamummolta aamnuisin (kaikelle rakkaudella) Tosin onnistut paremmin meikkaamisessa.. t.poropeukalo

    VastaaPoista
  21. Paras:D En voi ku tykätä sinun tavasta kirjottaa, ihana itseironia. Sulla on hyvä iho? + täydelliset huulet.
    Oot huippu!

    VastaaPoista
  22. You look pretty, ilman meikkiä, tai sen kanssa.
    Hauska postaus, ja se perinteinen "oot nättinen"

    VastaaPoista
  23. ....mun teki mieli tulla vetämää sua poskesta niinku mummelit tekee vauvoille ku näin ton ekan kuvan! :---D
    oot ihan liian söpö siinä!!

    VastaaPoista
  24. Pakko joskus koittaa tota meikkii (: Kiva tuto ♥ Ja toi ripsari on ihan mahtavaa, pakko saada :'o

    VastaaPoista
  25. eve: Ikävää näyttää aina yönsä valvoneelta mut siihenki tottuu. :D Mulki oli joskus musta tukka, enkä edes käyttäny kulmakynää sillo, varmaa oon näyttäny hassulta. :D Thanks. :B


    juliAw boyka Jr: Tankjuu. :>


    lauramarika: No onneks mul ei oo ilmeisesti tota ongelmaa, en piirrä kulmia nyrkki silmässä. :D Hhm totta tuokin! Kiitos. :)


    meri: Se auttaa, et etin jostain rikkaan miehen ja pistän sen maksamaan mun naamaoperaation! =D


    Ano: Tai muikistelusta? :D Photoshop sen tekee!


    Ano: Ne ei ikuna tunnu kasvavan. :(


    Ano: Ei se mitää, tykkään mun kauheen hirveen kauheesta naamasta paljon enemmän lävistyksien kera. :)


    Ano: Skviik! =D En kyllä usko!


    Ano: Höps. :)


    Kaitsu: Piti kehittää jotain, että pärjää elämässä. :D Kiitos. :--)


    monroegirl: Aww kiitos. :3


    Ano: Vähä ikävää ku se sattuu. :< Mummot on julmuuden multihuipentuma!


    RAWR: No eipä tossa mitää kovi ihmeellistä. :--D Kiitos! Mä oon ainaki tyksiny siitä. :0

    VastaaPoista
  26. Toi kulmakynä on just jees =)

    VastaaPoista
  27. Täällä kans yks perintösilmäpussien uhri. :D Ihmiset valittaa tummista silmänalusista, mutta yrittäispä elää pussien kanssa, niitä ei meikki paljoo peittele. :D Tyksin sun huulista ja buubseista. T. silmäpussi/tissitön

    VastaaPoista
  28. Ärrr mua ärsyttää toi yks kommentti et oisit hirvee :c Et oo hirvee, oot superkaunis tyttönen. Oli lävistyksiä tai ei, meikkiä tai ilman. Muista se! :--) ♥

    VastaaPoista
  29. oot kyl ihan eri ihminen tossa ilman meikkiä,mut ei ollenkaa ruma:)laitatko saman meikin joka päivä?

    VastaaPoista
  30. Järkytyin ensimmäisestä kuvasta ihan sen takia, että yleensä sulla on niin kovat maskit naamassa.
    En voi sietää pinkkejä hiuksia / muuta höskää jota ei luonnonmukaisesti voi syntyessään/vanhetessaan tulla, mutta luen silti tätä blogia. Oisit nätti tyttö myös sillon, jos et laittais noita valkosia linnunjätöksiä tuohon nenänvarteen. Ottaisitko joskus kuvan, jossa sullei olisi lävistyksiä?

    - 007

    VastaaPoista
  31. Kerro mulle mitä tol kulmakynän harjal tehää... :D

    VastaaPoista
  32. Ano: On, joskus vaan kaipailen isompaa sävyvalikoimaa itelleni ku tuppaa toi hiusten väri aina muuttumaa ja haalistumaa ni toi on sit liian tumma joskus. :c


    Ano: Tiedän tunteen, mulla on kaveri joka jaksaa valittaa omista tummista alusistaa ku meitillä kiehuu vieressä silmälöllyköideni kanssa. XD Oi kiitos, tissejä ei ennen ollu mut sit tapahtu e-pillerit. :--D


    Ano: Turhaan ärsyttää, koska oon oikeesti poroo! >:--) Mutta suloinen olet, kiitos. <3


    Ano: Niimpä, hämmentävää mut iha hyvä vaa et saan olemukseni noinki hyvin peitettyä. :D Joo, tää on mun arkimeikki. :)


    007: Aika jännä, että tykkäät luonnollisuudesta ja löydät tästä blogista ilmeisesti silti jotain mielenkiintosta. Kai ne vastakohdat sitten kiinnostaa tai jotain? :--D Linnun lörtsyistä en luovu, lävistyksettömän kuvan voisin joskus muistaessani ottaa. :)


    Ano: No sillä harjataan se väri kulmii ja jos tulee väripaakkuja ni neki saa pois. :--)

    VastaaPoista
  33. höhöh sun blogis on ihana kaikkine häröine läppineen :D höpösti kirjotetuista "meikkiohjeista" huolimatta onnistut silti näyttään kyllä kadehdittavan suloiselta <3

    VastaaPoista
  34. SSM: Kiitti, mut en tue mainostusta. =)


    Ella: Pakko jotain paskaa suoltaa, ettei tylsäks käy. :D Kiitos. <3

    VastaaPoista
  35. Säikähdin kans tota ekaa kuvaa kun oon tottunu sut näkemään meikit naamassa. Sit loppujen lopuks säikähdin tota missä on kaikki meikitkin niin sitä kuvaa :o. Mut oot kyl kaunis, meikillä ja ilman.

    VastaaPoista
  36. Hali: Miks useempi on tuntunu saavan paskahalvauksen.. :D Ois varmaa pitäny varottaa otsikossa ''alla meikitön bloggaaja, heikkohermoiset ja raskaana olevat varautukaa.'' :DDDDDD Kiitos!


    Rosanna: No heehee. XD

    VastaaPoista
  37. Kaeru: On tämmösestä punanaamasta Lumikit kaukana! :D

    VastaaPoista
  38. Woaaaah toi muodonmuutos kun laitoit ripsarin :---------DDD en ees tienny et sillä voi vaikuttaa noi paljo

    VastaaPoista
  39. Cocaine heart: Voi sillä, varsinkin jos on yhtä hentoset ja olemattomat ripset ku mulla ja käyttää siks noin paljon könttimössöö. =D

    VastaaPoista
  40. Jee toinenkin valkonaama! Ite oon luopunu meikkivoiteesta kokonaan kun turhauduin sävyjen ettimiseen. Jopa koulussa (opiskelen maskeeraajaksi) oli vaikeuksia löytää tarpeeks vaaleeta joten oon alkanu käyttää päivettävää kosteusvoidetta etten näytä ihan idiootilta :D on se kumma kun ees Suomessa ei saa olla rauhassa kalpea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnen tuskasi. :D Mun ongelmiin helpotti kun ostin valkosen meikkivoiteen ja sekotin sen ja yhden liian tumman meikkivoiteen avulla semmosen goottiseoksen, että Lumikkikin kalpenee. :D

      Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.