2.12.2011

I'm having a major hat crisis. Could you try to steal Pikachu some other time?

Sain on viimein luvan kutsua itseeni truu pokemastahiksi (tai autuaan pimahtaneeksi) nyt, kun mullakin on virallinen liigalippis! Kai kaikki muistaa Ashin raivonpuuskat, kun Mankey vei sen lätsän? Priceless!

Etsiminen meni taas samaa rataa: keksin jotain älytöntä haluttavaa > Ebay mä rakasta sinu. Enkä aluksi tässä suostunut liikuskelemaan, koska lyhyt tukka plus lippis sai mut vaan näyttämään rekattomalta l-koodilaiselta, enkä keksinyt mitään vaatettakaan siihen yhdistettäväksi kylmemmillä keleillä. Onneks sain pidennykset ja luonnollisen lätsänjatkeen, eli baseball-takin, Varkaudesta ja voin nyt valloittaa tää päässä maailmaa ja huvittaa muuta kansakuntaa.


Masu ja jalat tanssivat salsaa?

Oon ollu innoissani ku pääsiäispupu tästä Espoon mahtavasta kirpparikirjosta (olemme löytäneet peräti kaksi) ja nuohonnut niitä ahkeraan tahtiin. Eniten mua on vetänyt puoleensa näissä kiskureiden paratiiseissa se tarjolla oleva Pokémon-roina, jonka ansioista jo valmiiksi rönsyilevät kokoelmat ovat päässeet taas kasvamaan.


Ketuttaa aina, kun lelupussit sisältää yleensä yhden vanhemman generaation örkin, mikä multa puuttuu ja sit loput onki noita uusia rumia. Saakeli pihtarit, lakatkaa piilottelemasta sitä hyvää kamaa ullakoillanne! Tai sit pitäs vaan hyväksyä se, että oon pari vuotta myöhässä. Mutta ihan sama kuinka vähän vanhoja se pussukka sisältää, niin otan sen silti..


Korteista en oo maininnukkaan, mutta täältä löytyy yksi, joka on aika sucker noita pelikortteja kohtaan. Omistan ison kansiollisen ja tykkään muodostaa niistä ajan kuluksi taistelupakkoja. Fellow korttisankarit vaan puuttuu, oon saanu Villen ja Maaritin huijattua muutamasti pelaamaan mun kanssa ja siihen pariin kertaan se sit jääkin.


Minä taas innokas ja edellä; Ville lupas ostaa meikäläiselle synttärilahjaks DS Liten kun rahatilanne sallii, niin tietty aloin heti hankkimaan pelejä jo ennen koko laitoksen hankkimista. Mutkun mutkun! Pokéwalkerilla varustettua Soul Silveriä on oikeesti tosi hankala bongata edes Ebaysta, joten tietty otan sellaisen hihkuen mukaani, kun kerta GameStopista löytyi. Voin DS:n tähän talouteen rantauduttua passuttaa pullamössöperseeni ulostautumaan Pokémon-koulutuksen merkeissä. Win - win!

Kasettejakin oon alkanut hiljattain keräämään ja äiti loi sinä-häiriintynyt-ipana-katseita, kun tavaroita tyhjentäessäni en ollenkaan innostunut sen ehdotuksesta heittää noilla vesilintua. Viaton luontokappalehan siinä kärsisi. Minä siis. Mutta en oo saanu hamstrattua kun 1-4, 6 ja sitten 7 tai 8. Vielä on matkaa.


On muuten huolestuttavaa, miten hyvin mut on saatu aivopestyä tähän "kerätään ne kaikki"-hypeen. Vielä olis haavelistalla Poketto monsutahi-kamoista ne ensimmäiset Nintendon 150 (tai enemmän?) lelua, täydellinen t-paita (tai useampi..), älytön kasa kortteja (varsinkin Raichuja) ja Ashin takki (?). Nään jo sieluni silmin itseni vanhana, mutta onnellisena höperönä kaiken turhan roinani keskellä.

Tahdon Japaniin. Oon ihan varma, että siellä on aivan hervoton tavaratalo omistettuna vaan Pökömoneille. Oon haaveillut ja uneksinut sellaseen pääsystä niiin pitkään ja voisin kuluttaa siellä vaikka pienen ikuisuuden verran aikaa.

48 kommenttia:

  1. Aaaa ihana lippis, vähäkö oon kateellinen! :D

    Mulla on kans noita pokemon-pikkuleluja pari sangollista, kaikki tietysti vanhaa generaatiota + pari jotain johtoliigan pokemonia.
    Korttejaki löytyy enemmän ku laki sallii, meidän perhees oli muinoin kolme kivenkovaa fania ja niitä kortteja on varmasti valehtelematta lähes tuhat...

    Videolla meillä on kaikki vanhat jaksot ja johtoliigaakin johku asti, oli äitillä kova homma joskus äänitellä noita jaksoja joka lauantai-aamu ja ostella uusia vhs-kasetteja et noit sai äänitettyä, taitaa olla vaatimattomat 13 äänitettyä kasetillista pokemonia. :----------DD

    ++ tr00-faninahan pienenä piti raiskata jokaikinen gameboyn pokemon-peli. Tallella on vieläkin red, blue, yellow, silver ja se ihme korttiversio. Lisäks löytyy emerald.

    .. Eli kai mun pointti oli et tääl on kans yks joka on iha täysin hurahtanu pokemoniin. :D

    VastaaPoista
  2. Karo: MENNÄÄN NAIMISIIN!? <3

    VastaaPoista
  3. JES oon itekkin täs just alottanu pelaamaan noita DS pokemonpelejä läpi mitä multa nyt löytyykään ja sivu projektina vielä et katon kaikki poksu jaksot! seuraavana jakso 101..... mut IHANA LIBBALAKKI MÄKI HALUAN!!!!!1

    VastaaPoista
  4. voi ei ihanaa ! :DD ite en oo hurahdellu mihinkään mut tykkään silti pokemonista ja poikakaverin kans katottiinki joskus fin tv:stä kaikki ne vanhat jaksot mitä sieltä löyty... enkä ikinä heittäis mun vanhoja kortteja enkä noita leluja pois ! mut pikachupaita olis aika ihana saada.

    VastaaPoista
  5. Mulla oli joskus valtava pino pokemonkortteja, joskus laskin että 400 ja sit sekosin laskuissa. Mut tyhmänä menin myymään ne. Ja noita pikkufiguureita mul on ollu kans reilumman kokonen pussillinen, joiden kohtalosta ei minkäälaista haisua. Nykysin omistan enää vaan yhen pokemonkortin, joka on sellanen tavallista rutkasti isompi, kiiltäväpintanen Feraligatr. Ikävä kaikkia pikkukortteja ja figuureita :(

    VastaaPoista
  6. Ah pokemon. ♥
    terv. pelannut viikon sisään 30 tuntia emeraldia hups.........

    VastaaPoista
  7. aws tää oli ihana postaus ! :-D pokemonit on rakkaus ♥

    VastaaPoista
  8. Ei, olen niin kateellinen
    kaikesta mitä näissä kuvissa on,

    ite typeränä rahanhimosena pentuna
    möin kaikki pokemonkortit naapurin rikkaalle pojalle (johon olin ihastunut)

    että lapsena osaa olla tyhmä.

    VastaaPoista
  9. aaaa mullaki on tollane lippis! :D ja sellane Ashin takki, bongasin Japanista kesäkuussa! hinta olis lähes 120 € mut ei se haitannu, se oli pakko saada :D olin tosiaan japanissa kesäkuu-elokuu ja helmikuussa uudestaan kuukaudeks :) ja ps. oot tositosi nätti ja sun hiukset on ihanat! <3

    VastaaPoista
  10. :Dsöpöä. Mä muistan kun pienempänä oltiin serkuilla kesällä, ja päädyttiin kaivelemaan niiden pihan roskakatosta - okok, se oli silloin hyvä idea!! Mutta sieltä sentään löytyi järjetön kasa pokemon-kortteja, ja serkku jopa sai rulllaluistimet! (jotka olivat sitten sen 4kokoa liian isot ja isä vei ne heti takaisin). yhdellä kaverilla on myös hirveät kokoelmat kortteja ja muuta pokemonkamaa. ah tätä materialistin onnellisuutta♥

    VastaaPoista
  11. tosta sun septumista, ku oon ite sellasta hankkimassa, kaveri sano mulle et se haisee tai jotai, onks tää totta? : D ja onnistuuks kaikki tolla normaalisti niiku nenän niistämine?

    VastaaPoista
  12. älä huoli, et sä todellakaa ole ainoa pokemoniin hurahtanut naikkonen täällä suomen puolella :--D täältä löytyy kansssa yksi ! omistan jonkun 85-vuoden gameboyn ja siihen mustaharmaalla kuvalla varustetun pokemonpelin, kortteja löytyy enemmän kuin tilaa.

    VastaaPoista
  13. http://www.youtube.com/watch?v=nzFctDpWVlU&feature=related ♥

    ja coolein lippis ikin! pokemonnnnit on parhaita.

    VastaaPoista
  14. oikeesti IHANAT noi sun kiharat ! mä en tajuu millä sä saat noita tehtyy ! :_D ja oot niiin nätti ! mikä kiharrin sulla on ? =)

    VastaaPoista
  15. Ihanaa että muuallaki Pokemon-höperöitä :3 Kirppareilta vaan kaikki aiheeseen liittyvät kamat mukaan ja videoilta vanhoja jaksoja löytyy kanssa + muutama leffa dvd:ltä (muistan aina ku porukat kielsi mua kattomasta pokemonia koska ne oli niitten mielestä tyhmiä :< ja menin salaa naapuriin kattomaan :'D ) ja korttejakin on semoset 2 ja puol kansioo :D ja tuo samainen peli DS:lle kanssa!!

    VastaaPoista
  16. voi apua miten söpö olet erityisesti tuossa viimeisessä kuvassa!!! Ihana hattu purr : D

    VastaaPoista
  17. Oot hirmunätti, mutta näyttäisit vielä nätimmältä ilman noita kaikkia lävistyksiä. Tämä on vain miun mielipide, ni en tarkoita mitään pahaa :)

    VastaaPoista
  18. jooo hihittelin taas siun blogille itekseni täällä nurkassa ja kaikki kattoo oudosti, en vaan voi mitään sille ku kirjotat niin saakelin hyvin oikeesti! :--D pakkohan tässä on tyrskähdellä...

    VastaaPoista
  19. takkun: Oon messissä! :D Kiitti.


    Olivia: Aw ihana poikaystävä sulla! :--D Hyvä, ei kannata! Niitä on vaikee löytää, aina kirpparillaki jotai vauvojen kokosia vaan. :(


    Ano: Mäki. <3


    Kia: Eih, hömelö. :( Ei Poksuja saa myydä!


    emmiö: Ymmärrän sua täysin. :D Tahdon Emeraldin kanssa!


    siiliritari: Kiitos, todellakin. :--)


    Milla Rae: Ow, otan osaa. :( <3


    Ano: EPISTÄ. >8( Haluisitko tuoda tuliaisiks sit mulle Pokemon-kaupan? Ei et vai? No hö. :( Kiitti! :)


    backward: Taidankin tästä siirtyä kaivelemaan roskiksia samanlaisen aarteen toivossa.. :D


    Ano: On totta, mulla se alko haista heti parantumisen jälkeen. :D Ei se häiritse muuten, paitsi jos Ville huomauttaa että se haisee.. XD Juu no alussa kun se oli kipee niin ei ollu maailman mukavinta hommaa, mut kyllä se muuten. Pitää vaan kattoo, ettei siihen septumiin jää räkää (tehty)! :--D


    jimmmy: Jos tila loppuu, niin toimin enemmän kuin mieluusti sijaisäitinä. :D


    Ano: Hih. :>


    ROU: ONNEKS EN OO NÄHNY UNTA TOSTA, ENKÄ AINAKAAN NOISTA YKSITTÄISPAKATUISTA FIGUUREISTA!

    Mun on _pakko_ päästä tonne. 8(


    Ano: Kiitti ja tosta tukkapostauksesta sä vastauksen saaaat!


    DreamCaker: Sun porukat ne tässä on tyhmiä, just parasta viihdettä. :D Aika pahis! XD


    Nukke: Voi kiitos. :3


    Nina: Ja musta lävistykset taas on supa-awsum!


    essi: Aww hassuli! :D

    VastaaPoista
  20. Pakko myöntää, että ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi, mutta en voi olla enää hiljaa. :D Syytän nyt sua siitä, että juuri kontrolliin saamani pokéhypetys heräsi jälleen henkiin. Pari kuukautta vajaa kakskymppinen täällä terveppä terve, vahvasti menee siis... :D

    Missä on mun kansiollinen kortteja (miksen koskaan oppinut pelamaan niillä? miksiii?), missä on mun keräilyhahmot, missä missä missää! Onneksi sentään veljeltä varastettu GBA SP sekä Emerald ja LeafGreen pelit sentään vähän piristävät ennen kuin voitan lotossa ja saan hankittua DS:n. <3

    Tätä menoa mun oman kämpän seinällä on pian original 151 pokémonia juliste, joka koristi oveani kevyet kymmenen vuotta sitten. Ja multahan ei löydy koneelta kaikkia animen jaksoja englanniksi ja suurinta osaa japaniksikin... Mistähän niitä mangoja löytäis...

    Nörtti korkeakouluopiskelija, indeed. :D

    VastaaPoista
  21. joo löytyy vielä pelikelponen pakka, ei ehkä oo ennää modissa mutta en ookkaa virallisii turnauksii menossa, lähinnä pikkuveljeä vastaan pelaan jos sillä iskee armoton pelihimo tai mulla :'D jos sulla kerta on niitä kortteja nii palijo nii kysyisin että ei sattus löytyyn ihka ekan sarjan blastoisea, multa puuttuu ainoastaan se että ois koko sarja koossa ? :O tai osaisit ebayta selanneena suositella jtn :D

    VastaaPoista
  22. UAAA POKSUT! Voi sen intopinkeyden määrää, kun itte tilasin Nintendo 3DS:n tuossa keskäkuussa uusine Pokémon- peleineen! Paukutin koko pelin muutamassa viikossa useampaan otteeseen läpi, ja nyt pittääki sitten alkaa hamstraamaan niitä vähän vanhempia pelejä!

    VastaaPoista
  23. Maailman ihanin postaus! :----------D

    Oon vähän kade sulle kaikesta tosta pokekrääsästä. Mulla on jotain muutama kortti enää tallella, kun typeränä möin ne melkein naapurin viis vuotta nuoremmalle ipanalle, vieläpä pilkkahintaan, koska sen ipanan äiti oli määränny sille jonkin et 10 korttii kolmella eurolla, ei sen kalliimmalla. :(

    Mä en oo ikinä pelannu pokemonia millään konsolilla, oon ladannu emulaattorin ja melkein kaikki pelit peeceelle XDD Tosin kun kone kaatu nii siin meni mukana kaikki pelitki, nii nyt mulla on ainoostaan yellow ja emerald tässä.

    Hei, muistatko sä niitä pokemon tikkareita? Se tikku oli muovia ja siinä luki Pokemon sillai hienosti ja sit siellä tikun päässä (eli sen tikkaripallon sisällä) oli aina joku pikkunen pokemon! :D Mulla on yks sellanen tikku tallessa, siinä on Squirtle! <3 Miks niitä ei myydä enää... :'(

    VastaaPoista
  24. Oi vähänkö söpöö :'D Iteltäni ei löydy ku yks pokemon DS peli jota en oo pelannu vrm tänävuo, haluuks? (:::

    VastaaPoista
  25. tykkäät näköjään pokemoneist! :) mut ne onki ihan sairaan kivoi ja söpöi kaikki! :)

    VastaaPoista
  26. http://weheartit.com/entry/18627289

    kävelisit ton ja tuon lippiksen kanssa ulkon, oisko ees aaw näky :--D

    VastaaPoista
  27. luminara: No eihän siinä mitään, oot yhtä selväjärkinen kun minäkin siis. :--DDD

    Mäkään en varmaan olis, mutta kiitän sitä Gameboylle tehtyä Pokemonkorttipeliä, se opetti hyvin! :D

    Mäkin tahtoo semmosen julisteen! 8( Mulla oli muuten pienenä semmoi! Mangat olis tosiaan aika kova sana, olis hauska lukee. :D Kai ne löytyy netistä jostain jos ei välttämättä halua kirjoina hommata. :)


    afterlife: Tuu tänne pelailee mun kaa! :( Ei löydy, ekat 150 löytyy kyllä kortteina mut kaikki on melkee eri sarjoista. :--D Mullekki kyl kelpais kaikki vanhimmasta, niihin oli nähty eniten vaivaa! En osoo, kyllä mä veikkaan et jos hakee oikeilla hakusanoilla ni sieltä kyllä löytyy kaikki kortit. :D


    Felenk: Iik, syöpäDS. :( Mitä pelejä sille sit on? :0 Kannattaa, vanhat on aika nostalgiapakkauksia! :D


    Perunamummo: Höh, kyllä muaki harmittais! :(

    Mullaki oli ja on niitä emuja, mut silti jotenki paljon kivempi pelaa niitä pelejä ihan oikeilla laitteilla. :D En tiedä miks!

    Muistan! Sahasin niistä ne tikut pois aina. :D Niimpä, ne oli vielä hyviiki! :< Voisivat mun puolesta vaikka alkaa myymää kaikkee vanhaa pokekrääsää uudestaan!


    RAWR: Mulle kelpaa kaikki Pokemon-kama! :D


    JuKrKu: Ehdottomasti! :---)


    kettu: Aw söpö kisu. :D

    VastaaPoista
  28. Tuolle 3DS:lle ei oo vielä niin paljon pelejä mitkä meikäläistä liikuttais, mutta Legend of Zelda: Ocarina of Time jaaaa sitten uusi 3D- versio Kingdom Heartsista tulossa siihen, Super Pokémon Rumblea oon kans kuumotellu! 8D Mutta tuolla 3DS:llä voi tosiaan pelata ihan niitä normi DS- pelejäkin.

    VastaaPoista
  29. MÄ NIIN RAKASTAN SUN KIRJOTUSTYYLIÄ ! <3 aw ja muutenki nauran aina ihan räkäposkella näille postauksille oot ihana <3 :3

    VastaaPoista
  30. ahhhahahah oot ihana pokemonhullu :D:D:D:Dddd<3333 pokemon t-paidat ois kyl övericool ja toi lippis on kans!

    VastaaPoista
  31. aivan ihanaa et uskallat olla rehellisesti oma ittes ja fanitttaa pokemoneit jos siltä tuntuu :D

    itse olen viimeseen mieheen asti vanhojen pokemonien (ihan se ensimmäinen sukupolvi) kannattaja.. Usein ihmettelen, että miten se tapahtuu että yhtenä päivänä kaikki vanhat pokemonit katoaa ja metsissä kirmaa sata uutta pokemonia, mitä kukaa ei oo nähny aiemmi.. hmm :DD

    mutta juu, ihana blogi! :D

    VastaaPoista
  32. Felenk: Rumblesta en oo kuullu, varmasti taas jään rannalle ruikuttamaan DS:ni kanssa, kun kaikki pelit alkaa tulla pelkästää 3DS:lle. :D


    Ano: Aw hassupossu! :)


    Ano: Olen vain minä. :3


    nelly: Hah! :D Ku vaan löytäis. :c


    mirqable: Tottakai. Oon löytäny kivan harrastuksen ja se kelpaa mulle. :)

    Vanhat on kyllä parhaat. Jep, tarinaan jätetty vähän ontuvia aukkoja. :D Kiitos!

    VastaaPoista
  33. sä oot niin ihanana! aijoin just tulla kyselee sulta kaikkee pokemoneista niin olitki kirjottanu tälläsen mahtavan postauksen : D mikä sun lemppari pokemon gba/ds peli on? entä lemppari pokemon? terveisin 17 wee vastikää pokemoneihin hurahtanut pimatsu ;))

    VastaaPoista
  34. Tää on viimenen todistus sille, että et fanita Pokemonii vaan siks et se ois siistiä..............

    VastaaPoista
  35. via: Omistan meedion kykyjä! Mulla ei edes oo DS:ää ja GBA:llekkin vaan Firered, joten sanon että se. :D Korttipelikin on hyvä. Raichu ja Gyarados, tossa noita lemppareita on lukijat-jutun tilalla. :--)


    Ano: Ja onko se nyt hyvä vai huono asia? :--)

    VastaaPoista
  36. Anteeksi mun on nyt pakko kommentoida taas. OLET IHANA! Olen löytänyt sielunkumppanin :DD pokemonit<3 ja kaikki mahdollinen pienen krääsän kerääminen :DD mä en kestä enää voinko tulla teille ja pistetään pokemonmatsi käyntiin;)

    VastaaPoista
  37. minirere: Turhaan sie anteels pyytelet! :D Tuu vaikka heti, paitsi kortit on kyllä kaikki Varkaudessa! :(

    VastaaPoista
  38. en tiiä kannattaako sulle vinkata mutta http://www.pokemontcg.com/
    :D

    VastaaPoista
  39. Noh. Sehän on päivän selvää miten ne pokemonit vaihtu ja niitä vanhoja ei enää nähty! Jokasessa sukupolvessahan vaihtu paikka, joten uudessa paikassa on tietenki uudet monsterit

    VastaaPoista
  40. Skinnyemily: Heti kun pääsen irti Ds:n ruudusta niin siirryn kyllä tonne! :D


    Ano: Hmmmmmmmmmmmmm totta!

    VastaaPoista
  41. sun hiukset on mun unelmat ♥

    VastaaPoista
  42. Äyyyy en muista mis asut, mut jos ikinä liikut Tampereella ni täällä on pokébattle edessä :''D Mut anygays, oon aina halunnu järkätä jonku illan mihi tulis semmonen sopiva lössi pokémon-porukkaa pelaamaan. Ainaki näistä kommenteista huomais et sais aika helposti sen järkättyä. :---DD

    VastaaPoista
  43. Ei jumankauta kirjotin hienon viestin ja onnistuin sulkee sivun AGH. Pointti oli se et ois kiva järjestää joskus kunnon poképeli-ilta, ainaki kommenteista huomaa et ois nopee saada sellanen sopivan kokonen lössi kasaan :---DD Ja jos haluis nostaa panoksia ni vois julkasta kaikkien sijoituksen yms. Ois ihana rakentaa sellanen porukka ja pelata parit pelit vuodessa.♥

    VastaaPoista
  44. Missu: Hesasa! :D KUULOSTAA NIIN UNELMALTA, kutut mut sit heti kanssa! =D Ja nyt sun on pakko järkkää, innostuin tästä iha sikana! XD

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.