13.3.2012

Vastaukset vol. 4, pt. 3.


Tatuoinnit/lävistykset

Mitä mieltä oot tatuoinneista? Tykkään ku hullu puurosta! Aiotko ite ottaa? Totta Mooses, ainakin yksi idea on valmiina odottelemassa rahoitusta.  Vähän semmonen secreto business, en aio kertoa siitä mitään ennen iholle päätymistä, enkä välttämättä sen jälkeenkään pahemmin mainosta. Tai tiedä häntä. Sit toinen aika arvattava leimahaave on joku Pókemoniin liittyvä, mutta siitä en tiedä, että mikä ja mihin. Vaikka tatskassa ei mun mielestä tarvii olla mitään roihuavan syvällistä tarinaa takana, niin olis se ihan kiva ettei sitä tarvii facepalmata heti seuraavana päivänä. Jos sun pitäis tällä sekunnilla päättää kuva koko selän tatuointiin, minkä valitsisit? No kun mulla on periaatteessa siihenkin joku idea, jota en haluis tietenkään paljastaa. Inhoon tämmösiä en-kerro-oon-vitun-mystinen-ihmisiä, mut kerrankin jotain, josta en halua kertoo! Milloin otit ensimmäisen lävistyksesi? Entä miten lävistyksiisi suhtauduttiin mm. vanhemmat? Sain snake bitesit 17v lahjaksi äitiltä, koska lävistyksiä olin tahtonut jo niin pitkään ja snakeista olin muistaakseni puhunut jo puoli vuotta. Eli tästä kai selviää se suhtautuminenkin vähän. Ei porukat oo ihan riemusta hyppineet (niiden mielestä rumia hökötyksiä), mutta eivät kuitenkaan enää puutu koko hommaan. Eikä kumpikaan oo edes tajunnu madonnan ilmestymistä. Kuinka monta lävistystä sulla on? Kaikki on naamassa näkyvillä, tällä hetkellä siis neljä.
Onko lävistyksiä mualla kuin kasvoissa? Ei oooole. Aiotko ottaa lisää lävistyksiä? Eeeehkä, napakorun olen luvannu itelleni sitten, kun kroppa on omasta mielestä hyvässä kunnossa (eli ei koskaan) ja rustolävistys korvaan olis aika nanna. Välillä iskee myös hinku ottaa snaket pois ja ottaa tilalle toinen madonna, mut ne on kuitenki ollu mulla jo kohta neljä vuotta ja olo ilman niitä tuntuis totaalisen alastomalta. Enkä haluu kuitenkaan lähtee siihen otetaan-otetaan pois-rumbaan, eli en tee mitään ennenkuin oon aika varma, etten haluu niitä ensimmäisen vuoden sisään takasin. Onko sulla napakorua? Ei vielä. Mitä lävistystä et koskaan haluaisi ottaa? Viiihaaan kulmakoruja, ne on vaan niin... eugh. Ja bridget on muuten ihan söpöjä, mutta niistä jää karmivat arvet. Luin jostain postauksesta, että teit kaikki klassiset virheet toisen venytyksen kanssa. Eli mitä ne virheet sitten oli? Painolla venyttäminen, liian iso venytyskoru (tarttuu vaatteeseen ja korva repee), liian nopee venytys (tuli blow out) ja vielä varmaan enemmänkin, mutta en nyt muista. Ottakaa siis opiksi, ei kannata. Miks sun nenästä tulee tollanen hirvee tikku? Koska oon melkonen sonni! Eiks se tunnu ikävältä vai ootko niin huppelissa ettei tunnu enää tommonen kärsä missään? Ihan normaalilta nessu tuntuu selvinkinpäin, ehkä oivallushumalassa sitä nenun olemassaoloa jaksaa ihmetellä!Syvälliset

Uskotko jumalaan? En, enkä oo koskaan kuulunut kirkkoon. Uskotko kummituksiin? Kyllä joskus pyllyssä kihelmöi, kun lukee spookystooreja. Uskotko muihin yliluonnollisiin asioihin, esim ufoihin? Ehkä sellainen pieni uskominen tuo vähän maustetta elämään. Rehellinen mielipiteesi absolutismista? Pitääkö siitä olla jotain mieltä? Jos tahtoo olla absolutisti, niin sitten on.Uskotko horoskooppeihin? En, mutta niitä on hauska lukee. Joskus ne pitää vahingossa paikkaansa. Mitä mieltä oot homoista? Ihmisiä nekin, en ymmärrä homofoobikoita yhtään. Mitä pelkäät eniten maailmassa? Maailmanloppua. Oletko yleissivistynyt? En koskaan tiedä muun maailman menosta mitään. Ootko suvaitsevainen, siis hyväksytkö seksuaalivähemmistöt, tummat ihmiset jne? Hyväksyn. Ootko feministi? En jaksa keuhkota. Äänestitkö vaaleissa ja ketä? En äänestänyt, politiikka ei kiinnosta, joten jätän nää jutut suosiolla muille. Suurin haaveesi? Että saisin lottovoiton / isot tissit ilman lihomista / portaalin Pokémon-maailmaan, jossa voisin sitten liittyä Ashin matkaseuralaiseksi.

30 kommenttia:

 1. oli pakko alkaa kattoo nyt kuvii & sun tisseje kokoo XD

  VastaaPoista
 2. Korvareiätkin on lävistyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin laskenu ne, niin sit joku olis valittanu, ettei ne oo. :DD

   Poista
 3. Voiko venyttää 2 mm kerrallaa vai repeekö korva,, eli kannattaako venyttää yks mm turvallisesti kerrallaa ? :]

  VastaaPoista
 4. älysin vast nyt et toi cursor on awäwäwaäwäaäwäwa IHAAAAAAAAAAAAAAAANA!:3

  VastaaPoista
 5. Hah ei lihavillakaa aina oo isot tissit :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mut kyllä ne lihoessa todennäköisesti kasvaa. :D

   Poista
 6. Miks en ymmärtäny noita nenä kysymyksiä ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku oli mielestään keksiny oikein hauskan jutun. :D

   Poista
 7. aww vähä söpö toi vikankysymyksen pokemon juttu :3 ja kiitos venytysvinkeistä (taisiis kokoemuksista)! toivottavasti ite en feilaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkisesti olen vielä pieni tyttö.. :DD Juu toki, on niitä varmaan lisääkin jossain listattu ni kannattaa käydä lueskelemassa ja viisastua. :D Jotain, mitä minä en tehnyt..

   Poista
 8. hyvä etten oo ainut joka haluaa pokemontatuoinnin joskus

  VastaaPoista
 9. Ihan satunnaisella surffauksella päädyin katsomaan blogisi ja on mahtavaa törmätä näin kummallisen sattuman kautta Pokémon-faniin. Cool homma! Ja hey, Pokémon-tatuointi, way to go! Itelläni on samat suunnitelmat tässä kevään aikana toteutettavissa.

  Ei mulla muuta :-D. Sori, vähän random.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa vain! :D Millaista olit ajatellut?

   Höpöhöpö, ei yhtään. :D

   Poista
  2. Joo, joku oman pokémonblogini lukija oli tän sunkin blogin lukija ja sitä kautta tänne eksyin. Kiintoisaa. Ja tarkoitus olisi laittaa ihoon Unownia. Tarpeeksi mystinen tatuoitavaksi. Hyvin pieni A-Unown.

   Poista
  3. Dodiih! :D Vitsi miten hyvä idea, haluisin sen nähdä sitten kun saat sen otettua! :3

   Poista
 10. You should maybe write in english once :d cause i cant put your text to google translate and i wonder what u write ! But lucky photos tell more than thousand words (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I did try it once, but it didn't get any responses so I just dropped the whole writing english stuff. :D

   Poista
 11. Onks sulla rustokoruu? Ja montako normikorvista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eip, oisin sen kyllä maininnu tässä. :) Toisessa on venytyksien välissä yks, toisessa on vielä kaks joista toinen vähän ummessa. :D Pitäs joskus hommaa niihinkin jotkut korut.

   Poista
 12. Oisit käyny heittämässä vaaleissa ees protestiäänen vaikka Aku Ankalle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mitä se hyödyttää? :0

   Poista
  2. Hyvä kysymys... Ei se kyl mitää hyödytä. Mut kyl Aku Ankka ois joka tapauksessa parempi pressa ku joku porvaripaska >:(

   Poista
 13. voi sä oot aivan ihana ! oot älyttömän kaunis ja oon niin kateellinen sulle !!!!!! haluun sun puhelinnumeron OOT AIVAN IHANA ! <3<3<3<3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.