17.8.2012

Juttua kertyneistä lävistyksistä.

Mä höpäjätäpäpä nyt näistä mun heavy metal babieseista, koska oman postauksen tekeminen niistä säätää mut siltä vaivalta mikä syntyy, kun joutuu samoihin kysymyksiin vastaamaan yhä uudelleen ja uudelleen. Jos jotain jäi hampaankoloon, niin ohjatkaa tän aiheen kysymykset tästälähtien tän postauksen kommenttilootaan.  Btw, en muuten ala neuvomaan, että mitä sun pitää tehdä sun tulehtuneen napa/huuli/perselävistyksen kanssa, koska en luultavasti osaiskaan. Eli kääntykää immeiset niiden ammattilaisten puoleen, en halua olla vastuussa kenenkään verenmyrkytyksistä!


Snake bites

Nämä kaksi neitsyyden anastajaa tussahtivat naamaani 26.7.2008 mun 17v synttäreiden kunniaksi. Lävistyksiä olin halunnut jo yläasteesta lähtien, mutta mamma ei ollut vielä silloin kovin suostuvainen. Aikani sille mankutin, muistaakseni vuoden juuri snakeista haaveillen. Sovittiin, että jos haluan ne vielä 17-vuotiaana, niin mamma sitten kustantaa ne lahjaksi His Masters Tattoolla. Ja niinhän siinä sitten kävi, ettei ne halut seinään loppuneet. Olin ihan perhanan hermostunut ja hoin itselleni, että ei se satu. Väärä ajattelutapa. Ensimmäisen läpi piston jälkeen tämä tyttö muistutti vielä enemmän lakanaa, kuin normaalisti. Pyörtyäkkin meinasin, mutta onneksi veden hörppiminen ja lävistäjän puheenohjauksen koiriin helpottivat. Kyllä mä sen toisen vielä kestäisin. Sepä ei sattunut yhtään sen vähempää, mutta alkujärkytyksestä sentään selvisin.

Kaduin kahden huulilävistyksen yhtäaikaista ottoa jo heti samana iltana, kun normaalisti voit syödä toisella puolella suuta, nyt et kummallakaan. Lukioon meno oli myös tuskaa, koska meidän porukka ei ollut sieltä mistään tylsimmästä päästä ja nauraminen sattui ainakin viikon tai kaksi, ekaksi sen reikien herkkyyden takia ja myöhemmin niiden kerääntyvien kudosnesteiden hankauksen. Sain myös ylimääräisen botox-hoidon mun muutenkin jo kumirengasmaiseen alahuuleen.

Pikkuhiljaa elämä alkoi helpottaa, jo kuukauden päästä taisin vaihtaa huuleeni renkaat. Ihan hemmetin paljon liian isot semmoset, noi oli 12mm ja nykyään jokaista kokoa järjestäen kokeillen totesin 8mm parhaaksi. Aika hassua, kun ei toi mun huuli oo mistään pienimmästä päästä. Mutta niin, ei sitä oikeeta kokoa välttämättä löydä kuin kokeilemalla kaikki läpi. Mut renkaiden vaihdos noin aikasessa vaiheessa oli tyhmä juttu, molemmat ärtyivät uudelleen ja rauhoittuivat vasta, kun tapit astuivat uudestaan peliin.

Kyttäsin noita yhdessä vaiheessa ihan hervottomasti, olin varma, että ne kasvaa ulos. Olin myös varma, että toinen on pistetty alemmaksi. Mutta pakosti jompi kumpi olis näyttäny off synciltä, kun ei mun huulet kuitenkaan symmetriset ole.


Smiley

Vuotta myöhemmin teki tulonsa smiley, samaisessa paikassa kuin Snaket. Ei mitään muistikuvaa tai muutakaan, että mistä inspiraationi sain ja mistä keksin edes koko lävärin olemassaolon. Noh, teko oli kuitenkin ihan iisipiisi, mutta note to self; ei enää suorasanaisia kavereita mukaan lävistysprosessiin. Homma meni hyvin siihen asti, kunnes seuralaiseni Meri koki tarpeelliseksi ilmottaa suuni olevan täynnä verta. Yack.

Parantumisvaiheessa en kokenut sen kummempaa dramatiikkaa, heräsin vain ekana aamuna siihen, kun mun suu oli täynnä verta. Jassoo. Sain vaihtaa korun jo kahden viikon kuluttua otosta ja vaihdoin siihen 12mm hevosenkengän 3mm palloilla. Se näkyi ihan reippaasti, ja niin mä halusinkin. Kuitenkin vielä näiden viikkojen jälkeen tää metalliotus tuntui suussa oudolta. Pelkäsin sen jatkuvasti repeävän pussaillessa, ja kyttäsin neuroottisesti sen uloskasvua (ei muuten ihme jos tosta merkkejä havaittavissa, korun vaihto kahden viikon jälkeen noin isoon ja painavaan tuskin teki hyvää). Ihan mun oman mielenterveyden kannalta päätin ottaa sen sitten pois kuitenkin.


Septum

Mä vihasin septumeja yli kaiken, en olis keksiny mitään vastenmielisempää korua silloin. Ja silti se jotenkin ujutti tiensä mun sydämeen ja lopulta nenään. Ja tättärää; vuoden päästä smileysta. Mikä tää tasainen vuositahti näiden metskujen kanssa nyt oikein on..

Piti mennä Jykylässä vaan katsastamaan utelaisuutta noiden hintoja, mutta eeei.. Mokkis tallustaa sinne ja vaan ilmottaa, että sen kaveri haluaa septumin. JAAHAS, kiitos vaan! Siinä vaiheessa alkoi huuli vähän väpättää, vielä enemmän sitten, kun istuin tutulla lävistäjän penkeillä jonkun vihaisen miehen sormet mun nenässä. Ja ne pihdit, ai hallelujaa että halusin mielummin juosta lujaa, kuin hallettaa lujaa. Sattui muuten ihan maan perkeleesti, kaikki muut oli ihan lastenleikkiä tähän asti. Heti oton jälkeen mun nenä turpos kun peruna, joka sai myös korun sojottamaan vaakasuoraan. Sexy muchos!

Seuraavana päivänä heräsin siihen, kun mun nenästä alkaa valua verta. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Siinä vaiheessa vähän mitä vittua-fiilistelin ja juoksin peilille. Koru näyttää tipahtaneen toiselta puolelta muutaman millin. En halunnut vielä hätäillä, vaan odotin turvotuksen laskemista. Joka päivä kahdesti lillutin mun nessua lasissa, joka oli täynnä lämmintä vettä ja käytin ehdotonta varovaisuutta niistäessä. Jossain vaiheessa toisen reiän viereen kasvo joku hervoton patti, joka vaan kasvo kasvomistaan. Olin ihan hermorauniona ja pelkäsin sen olevan joku rustopatti, josta ei pääse koskaan eroon. Kai se sitten onneksi oli joku finnin tapainen, se puhkes, vuoti, eikä sitä enää oo senkoomin näkynä.

Pikkuhiljaa nenä parantui, koru lompsahti paikoilleen ja pääsin toteamaan sen, mitä pelkäsinkin. Toisen puolen reikä on toista muutaman millin alempana. Jos olisin tomerana marssinu sinne lävistäjälle ja vaatinut oikaisua, niin olisin sen hyvässä lykyssä saanukkin. Mutta kertoo ehkä vähän siitä kivusta, etten vaan pysty ajattelemaan ton lävistämistä uudestaan. Jos olisin tienny kuinka paljon se olis sattunu, niin olis varmaan jäänyt ottamatta koko koru. Mutta onneks en tienny, tuossa se nyt killuu ja näyttää kivalta.

Septum on mun elämäni rakkaus. Jos joutusin ottamaan kaikki muut pois ja jättämään yhden, niin se kyllä jäis. En enää osaa tykätä naamastani/nenästäni ilman sitä, ja se on mun mielestä kaikista näistä metalleista persoonallisin. En tiedä miten sain kehitettyä niin kovan fiksaation siihen, kai se on sitä viha-rakkaussuhteiden taikaa.


Madonna

Röhröh, en ainakaan ottanu taas vuoden jälkeen septumista. Näähän on kun kuukautiset, mutta ennemminkin vuosittaiset! Tämän otin Pet Skullissa.

Mut joo, ei mitääm dramaattista. Ei sattunu, ei kiukutellu, ei tehny mitään. Kaikinpuolin varmaan iisein juttu smileyn jälkeen. Ja meitsi tyksii! Ja vaikka sisälläni asuukin pieni symmetriafriikki, niin se rikkoo tota tasapuolisuutta kivasti.


Rusto

Päätin, että korvani kaipaa lisää metallia. Haaveilin rustokorusta, industrialista tai traguksesta. Industrialista jänistin, joten päätin ottaa rustokorun ja traguksen sen sijaan.

Kävin ottamassa korun Itäkeskuksen Silverwawessa ampumalla. Oon ehkä hieman nössö ja valitsin ampumisen sen nopeuden ja kivuttomuuden takia. Korvaa kuumotti 5min oton jälkeen ja sitten kipu olikin poissa. Tai vasta alkamassa.. Eka yö oli vaikein, et voi vaihtaa nukkumaan toiselle kyljelle, kun toinen kävi epämukavasti. Sinä yönä en pahemmin nukkunutkaan.

Ensimmäiset ongelmat alkoivat perhoslukkokorun poisotolla. Niin mukavaa puuhaa, koska ne on yleensä tiukemsassa kun saatana ja niiden pois ottaminen repäisee varmasti. Taisin vaihtaa korun hevosenkenkään, jonka jälkeen vaihdoin sen tappiin ja kahden päivän saatanallisen jomotuksen jälkeen totesin tapin olevan liian lyhyt ja vaihdoin sen pitkään labrettiin, jonka löysin Villeltä. Jonka jälkeen vaihdoin sen bcr:n, koska en saanut labrettia laitettua oikein päin. Huono valinta, rusto kasvatti molemmille puolille patit, jotka johtuivatkin suoran reiän ja pyöreän korun huonosta yhteensopivuudesta. Nyt otin oikeaoppisen korun ja korumateriaalin käyttöön, korvassa on nyt titaaninen 10mm barbelli. Paras materiaali parantuville lävistykselle ja sopivasti turvotusvaraakin. Katsotaan, josko ne patit nyt lähtisivät katoamaan.


Smiley, round two

Pitihän se killutin saada uudestaan sinne jänteeseen heilumaan. Sattui enemmän kuin viimeksi, huomattavasti enemmän. Ei pitäs kelata, että joku lävistys ei satu, koska kyllä se sitten ainakin sattuu. Muuten suht ongelmaton tapaus, korun vaihto on tietty vähän hankalaa. Ja aamulla se on välillä kuivanut kiinni huuleen, revennyt irti siitä ja huulta on jomottanut koko päivän.


Napa

Nyt iski laiskuus kirjottaessa, lukekaa lävistystarina vaikka täältä. Btw, ei toi mun napalävistyksen vaatimus (unelmakroppa, josta sitten kuitenkin luovuin) ihan hirveen kauaksi jäänyt.


Vähän offtopiccia makkaraa tässä välissä näin, ja jatkuu!


Tragus

Kuumottelin ja kiertelin taas Silverwavea kuin korppikotka konsanaan. Entä jos se sattuu sikana? No kaikkihan ne. Siispä istumaan taas tuoliin ja pyssy korvaan. Naps. AE VITHUU. Kipu ja jälkikuumotukset kaksi kertaa rustoa pahemmat. Leuka on ollut toiselta puolelta kipeä ja hymyily sattuu välillä. Onneksi tohon koruun ei edes laitettu sitä takaosaa, eipähän tarvii sen kanssa tapella. Ja toisella kyljellä nukkuminenkin on opittu jo ruston kanssa. Puhdistaminen on sinällään ikävää, kun korvaan menee aina vettä, joka sitten alkaa kutittamaan ja tekis vaan mieli jatkuvasti sörkkiä sitä vanupuikolla (kutittaa nytkin, HNNNGGH). Pari päivää tuossa nyt jopottanut ja tähän asti kuitenkin kaikki hyvin.

Ja sit voisin listata kaikki kivasti näin!


Kivuliaimmasta helpoimpaan;

Septum
Snake bites
Tragus
Smiley, part two
Napa
Rusto
Madonna
Smiley

Jälkituskiltaan ja ongelmiltaan;

Napa (kouristuksia koko mahassa ekoina päivinä, vaatteisiin kiinni jääminen, jatkuva jomotus ja punotus)
Rusto (perhoslukkokoru, kivulias turvotus, nukkuminen yhdellä kyljellä, väärän mallinen koru > patti)
Snake bites (syömisen, hymyilyn, kaiken sattuminen, tulehtuminen, liian aikainen renkaiden käyttö, korujen tarttuminen hampaisiin)
Septum (korun sojotus, nenän turvotus, patti, joka puhkesi, niistämisen vaikeus, pesun vaikeus)
Tragus (leuka jumissa muutaman päivää, puhdistuksessa korva täynnä vettä,
Madonna (jomotus ja liian pitkän korun tarttuminen hampaisiin)
Smileyt (turpaansaantifiilis muutaman päivän otosta, uloskasvamisen stressaus, korunvaihto hankalaa)


162 kommenttia:

 1. ittellä ookku vaa korviksia, mutta tyhmänä tein itse pari rustoa ruosteisella hakaneulalla. Ei päättynyt hyvin.

  VastaaPoista
 2. :DD oon niin kade! madonnan ottamista oon kauan miettiny, mutten oo oikeen varma sopiiko se loppujenlopuks mun tyyliin/naamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogia jonkun verran stalkanneena (hih) sanon, että ehdotomasti! Noin söpölle sopii mikä vaan. :)

   Poista
  2. voii kiitos!:D ehkä mulle viä sitten semmonen naamaan eksyy, äitiki (ihme kyllä) sano, että vois sopia:---D

   Poista
 3. Onko sulla tommonen timanttitatuointi tuos käsivarres o_o :D

  VastaaPoista
 4. Auu! Mun on tehny pitkään mieli hankkia tragus, mutten oo uskaltanu ottaa selvää koko lävistyksestä etten vaan kasvata mun kuumetta.. Voiko sen siis ampua ja mitähäh miten se pysyy jos siinä ei oo takaosaa ollenkaan? Rusto oli mulle aluks tuskaa (ammutin), mutta nykyään tää on sen verran vanha että voin nukkuakkin sillä korvalla. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sen ampua, en sit tiiä kuinka järkevää se silleen on ottaa mutta katotaan nyt tuleeko mitään komplikaatioita. :0 No se pysyy ainaki alkuun ihan hyvin, koska se koru on jumissa tuolla kaikessa paisumisessa. Ja yön aikana sen päällä pidetään semmosta haavateippiä ettei se tipu.

   Rustot on aina tommosia, niillä kestää hirveen kauan parantua. D:

   Poista
 5. Tääh, eihän rustoon sais tehdä ampumalla? Sattunu kyllä varmaan ihan pirusti, mulla tehtiin lävistämällä tragus ja sekin koski.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset sanoo että saa, toiset että ei. :D Otan nyt tässä itte selvää sitten, että onko se ampuminen mulle väärä tapa.

   Eihän, ampuminen on musta just paljon helpompaa. D:

   Poista
 6. haluisin itelle kans napaa reikää ja koruu, muttaku en uskalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli suht helppo se rei'itys, jälkioireet taas ei niin. :D

   Poista
 7. Mulla on kans mm tragus ja helix korvassa (: mut mulla se kipu meni sillee, et helix sattu ihan vitusti ja tragus tuntu vaan paineena ja tietty se inhottava rasahdus kun neula meni läpi... Mut mulla ammattilainen lävisti helixin väärään kohtaan ja menipä siinä sitten verisuonikin mukana. :c tais tosin olla vaan pintaverisuoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, ku paksumpi rustohan tossa traguksen kohdassa on. :D Mutta yksilöllistä! Voi olla myös, et se väärä kohta vaikutti asiaan.

   Poista
 8. mä haluuun snake bitesit mut nyt pisti pelottaa taas toi kipu :cc kyl mä ne meen hankkii viel...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se oo ees nii paha, mulla oli vaan se alkujärkytys ja jännäys joka sai mut melkee pyörtyy. :D

   Poista
 9. Oih haluisin nii kovasti smileyn, mut en sit tiiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kuitenki helppo piilottaa, eikä siitä jää näkyviä arpiakaan. :)

   Poista
 10. et ikinä esitelly tota tatuointia muute kummosemmin :(! tais olla nyt mun eka kerta ku kunnolla reagoin et jumalauta siinä se on, muistan sen ku se oli muoveis mut en oo tollee nähny sitä koskaa, tai sit en oo reagoinu......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en oikee. :D Se on vaa tommone, ei mitään hirveen erikoista.

   Poista
 11. Yhyy tekee mieli septumia mut mullon hirvee nenä>:(( Jos se kiinnittäs huomion pois mun nenästä? Suatana ku vanhemmat ei anna ottaa lisää mut mulla on 5<3 yks otettu luvalla:DD vanhemmat tykkää:D
  Muttamutta ois kysymyski nimittäin mielipiteesi nännikoruihin :) naisella ja miehellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pitäny mun nenästä ennen yhtään, mut septum autto. :D Jotenki se on nyt paljon kivempi ku siinä on vähä rautaa!

   Tykkään molemmilla, on just siistejä! Varmaan itekki harkihen sitte ku iskee taas lävärikuume, eikä oo mitää muuta mitä ottaa. :D

   Poista
 12. Ite oon jo pitkää haaveillu toisesta labretista, jolloin olis snakebites, tai sitte surfacesta ranteeseen, mut luulen et tatuointi on silti se hankintalistalla seuraavana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surfaet on vaan nihkeitä siks ku ne ei välttämättä koskaan parane ja kasvaa hirmu helposti ulos. :/ Ooooi, määki halluun tatskan!

   Poista
 13. tee tatskoistaki tällai!! ÄÄÄÄÄÄ haluan smileyn. minkä hintanen toi sun oli ja missä otit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mulla on vaan yks. XD Ei hirveesti kokemusta.. Makso 40e ku työkaveri teki Damnation Inkissä. :)

   Poista
 14. oisit voinu myös laittaa jotain neuvoo et miten tossa koko jutussa toimitaan, oon miettiny et voiks sinne vaan mennä ja olla sillee ok haluisin tän ja tän lävistyksen dankkeeee vai pitääks varailla aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinne tallustellaan ku maailman omistaja ja huudetaan kovaan ääneen jotain "MILLASIAS NEULANHEILUTTAJIA TÄÄLTÄ LÖYTYY??!??!".. :D

   No ei vaa, jos haluu varmistaa et saa ajan tietys päiväks ni helpoin on soittaa sinne ja kysellä et olisko siellä lävistäjää paikalla sillo. Ite kävin snakeille varaamassa ajan ja muuten oon yleensä vaa menny kyttäilee joskos siellä olis joku paikalla. Sit käyn kainosti kysäsee että oisko niillä aikaa nytte, haluisin sen ja sen lävistyksen ja that's it. :)

   Poista
 15. Heh mulla on ollu posket, kieli, huulessa molemmilla sivuilla ja keskellä, smiley kahesti, vertical labretti, nänni kahesti, bridge ja madonna, mut näillä kokemuksilla posket oli hirveintä tuskaa ja siitä heti seuraavana kieli :D mut smiley oli mulle kivuttomin ja sen sentään laitoin ite :--D Mut tottakai iha riippuu ihmisestä :) Septum himottais mut tuntuu että musta on tullu iha nössö etten enää uskalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh, mua kuumottaa toi kieli jos otan ne venomit. -____- No smiley on nii iisi et varmaan pystyisin itekki laittaa ite mut joo, ehken rupee leikkii lävistäjää. :D

   No sepe oli kyl vitu kipee mut nopeesti sekin on ohi. :D

   Poista
 16. sattusko snake bitesit ku aattelin ite ottaa :33 ? :)

  VastaaPoista
 17. haha smiley olis nii kiva :3 mulla vaan korvakoruja, toisessa korvassa kolme perinteistä, toisessa kolme perinteistä ja kolme rustoo - ja lisää tulossa. rustot kaveri pisti läpi liian isolla ompeluneulalla keskellä koulun käytävää, aaaawgh oli tosi mukavaa, en suosittele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkii, on kiva ja helppo. :) HYI, hullut. :<

   Poista
 18. heeei kun tunnut käyttävän paljon ebayta, niin ootko miettiny että tekisit joskus jonkun ebay postauksen? kirjotat niin kivasti ja jotenkin tarpeeks hyvin et jokainen tajuaa ja balbalbal :D vai ootko jo kenties tehny joskus sellasen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon harkinnu, koska saan vastailla samoihin kysymyksii siitäki 39587564 kertaa. :D

   Poista
  2. aijaa haha voi ei sori :D ymmärrän kyllä ärsyynnykset kun kyllähän noi asiat sais itsekin selville kun ottais. jotenkin vaan osaat selittää kaikki jutut hirveen "käyttäjäystävällisesti" mheh

   Poista
  3. Nonii se just ku musta tuntuu et jos oon ite oppinu itsenäisesti ebayn käyttöön ni se ei oo mahdotonta kellekkään. :D

   Poista
 19. sullon törkeen hyvä bodi hei !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä tossa olis tommosta irtonahkaa viel. :D

   Poista
 20. huihui nyt en kyllä uskalla ottaa tragusta jos noin paljon sattuu :o

  VastaaPoista
 21. Mä todella toivon ettet tuu kirveen kans murhaamaan mua yöllä, mutta mun on pakko kysyä : D ku sanoit että sulle tuli rustokoruun patit, mitä teit niille? Itellä on ollu ainaki kuukauden patti tos rustos ja en tiedä yhtää mitä tehdä sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ei näköjää tää luetunymmärtäminen oo mun vahvinta alaa :D itellä on edelleen se koru minkä lävistäjä siihen 2kuukautta sitte laitto. Jotku sanoo et se pitäi vaihtaa jo ehdottomasti. Onks näin?

   Poista
  2. Jos lävistäjä siihen suoran korun on alunperin laittanukki, niin en nää syytä vaihtaa sitä korua vielä. Ja se on titaaninen, eli paras mahdollinen vaihtoehto. Yleensä ruston paranemisessa kestää väh. se 6kk ja mitä mä nyt käsitin, ni joillekkin vaan tulee patteja ruston lävistämisestä. Toki kannattaa käydä lävistäjältäkin kysymässä sen mielipidettä/neuvoja. :)

   Ja niin, otitko lävistysliikkeessä vai jossain kultasepänliikkeessä?

   Poista
  3. ihan lävistäjällä. Pitääkö sille patille tehdä jotain? (se on ollut tossa jo kuukauden)

   Poista
  4. Kuten sanoin, ni kannattaa käydä kysymässä siltä lävistäjältä.

   Poista
 22. Tuli mieleen muitakin kysymyksiä :D
  Eli mitä mieltä olet surfaceista? Entä microdermaleista? Entä genitaalilävistyksistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surfacet: kivoja, mut paranee hitaasti jos koskaa ja kasvaa helposti ulos ni en ainakaa itte haluis.

   Microt on söpöjä mut ne arvet niistä ei.

   Ja genitaalit on iha hauskoja! :D Jos en pelkäis niin paljo sitä kipua ni voisin vaikka ottaakki.

   Poista
 23. mulla oli madonna,mut ei tosin oo enää ;c mä tykkäsin siitä kans kauheesti! näytti tosi kivalta mun labretin kaa,ja nyt oon ruvennu miettii toisen labretin ja ruston ottoo. mut kun se kipu on just kysymysmerkillä :D kun en tiiä sattuuko enemmän kun napakoru,madonna tai labret :D Sattuko sun mielestä rusto enemmän kun joku noista?

  VastaaPoista
 24. oon haaveillu smileystä jo vähän aikaa ja tää sun postaus onneks vaan rohkaisee mua ottamaan sen :D pelkäsin jotain kauhutarinaa siitä kuinka paljon se sattuu mutta näköjään se onkin aika iisi juttu :D toki kipu on yksilöllista muttajoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli aika iisi, toka kerta oli jostain syystä pahempi..? :D

   Poista
 25. jännä mulla ei sitten sattunu noi snaket varmaan yhtään ja helposti pysty syömäänkin heti sen jälkeen :D ja samalla kerralla tuli otettua nekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin kuset housussa että ei ihme ku sattu. XD

   Poista
 26. Oon jo pitkään halunnu napakorun mut en uskalla ottaa ku jos se sattuu hirveesti :c Kuinka pitkään se sulla oli kipee sen oton jälkeen? Joku sano joskus et sil tuli tosi paljon sitä kudosnestettä siit pitkään. Millon sulla parani toi reikä kunnol? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin vasta kk sitten joten en voi pahemmin vastailla noihi ku tän ajan kokemuksista. :D Eli on kipee vielki ja tulee kudosnestettä jonku verran. :)

   Poista
 27. ite halajasin joskus poskilävistyksiä, mut ei ne enää oikeen kiinnosta :d mitä mieltä sä oot niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on söpöjä jos ne on semmosii lyhyitä et ne uppoo poskee. :D Ja ne arvet on huisin söpöt kanssa, hymykuopat. ;__;

   Poista
 28. mitä hiton makkaraa! XD sä oot älyttömän laiha, oo ylpee kuule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta jos kyljestä puristaisi niin kyllä siitä kiinni saa! :D

   Poista
  2. no nii saa kaikilla :D:D paitsi luurangoilla, mut se on asia erikseen

   Poista
  3. No mut.. ei se ollu mun pointti. :(

   Poista
 29. Vilu oot mahtava bloggaaja! mä luin sun blogin 4 päivässä läpi! c: Nauroin niin paljon että löysin jopa mun kadonneet vatsalihakset! c:

  VastaaPoista
 30. Mitä mieltä oot semmosesta, että joku ottaa miljoona läväriä ympäri naamaa niinku tällee: http://aijaa.com/0019810735412

  Okei aika liioteltu esimerkki mutta :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En välttämättä tykkää, mut se on kuitenki ihmisen oma asia. :)

   Poista
 31. Ampumalla tragukseen? Ai saatana.

  Toivotaan että ei tehnyt hirveästi vaurioita

  Mun surface cleavage ei ollut kipeä edes lävistämisen jälkeen paitsi koskiessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ampumalla on just helppo ottaa korvaan reikiä. :0

   Good for you. :)

   Poista
 32. SUosittelen luottamaan niihin ammattilaisiin myös siinä ampumishommassa. Lävistysalan ammattilaiset polttais heti ne pyssyt josvois. Lue infoa esim wormz.orgista kohdasta ampuminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseassa luin ihan sikana tietoo ampumisesta vs neulalla tekemisestä ennen ku menin ottamaan. Esim. just ton kyseisen Wormzin sivun ja muitakin. Yleensä ne pahimmat ongelmat on se, et pyssy on vaikee puhdistaa huolellisesti ja sit just noi perhoslukkokorut. Rusto vaurioituu joka tapauksessa lävistettiin se sitten neulalla tai ampumalla.

   Eli tiedostin riskit ja osasin varautua niihin. Nyt ku sain rustoon vaihdettua sen titaanisen barbellin ni se on lähteny paranemaan hyvin. Tragukseenki vaihdan piakkoin samanlaisen.

   Ja emt, tää on tavallaan kokeilukin. :D Jos ilmenee pahoja ongelmia, niin osaan sitten muita neuvoa toimimaan toisin.

   Poista
 33. Otin keskiviikkona (15.8) Madonnan tohon samal puolel huomaan::D mut kuitenki, muo sattu ihan sikana ja melkein pyörryin XD

  Septumi on ihana sulla :3 ja kaikki noi lävistykset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mulla se taas ei sattunu pahemmin. :D Hassu!

   Kiitos. <3

   Poista
 34. mä ite otin mun traguksen neulalla ja eikä se sattunu ku sen hetken ku neula meni sisää ja ku korua ekan kerra käännettiin, kuumotti iiha vähän vaa jonku 10min! nähtävästi oon ollu onnekas koska ei mulla oo menny leuat jumii eikä hymyileminen sattunu ollenkaa :)

  VastaaPoista
 35. Millon sää julkaset tosta photoshoot postauksesta ne kommentit? >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit ku jaksan vastata niihi. :D Koska jos en vastaa heti ku julkasen ni sit en vastaa niihi kuitenkaa koskaa.. :D

   Poista
  2. Mur sitte suutun sulle :C vastaa niihin.roar.

   Poista
  3. Vastasin jo ennenkö ehdit valittelemaan uudestaan. ;>

   Poista
 36. http://www.crazy-factory.com/product_info.php?products_id=733

  wääää, tiäkä miks tuos on tuo teksti et ' tämä tuote ei sovellu kielilävistyksiin ' O.O

  oot ihana (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän, meil on noita Cyberissa kanssa. :D Koska noi tummuu suussa, jotenki se väri siel levii tai jotain? Eli niistä ei oo kauheen kauaks iloa. :D

   Poista
 37. Mitä mieltä oot kulma lävistyksistä?

  VastaaPoista
 38. Haluisitsä viel joitai lävistyksii :'))

  VastaaPoista
 39. Ota vilu industrial <3 kaveril on ja jos se sen kesti nii kyl sääki koska seki oli juur täyttäny 13 ku otti sen! :DD jooo joo kipuon yksilöllistä mutta ylltän sua nyt vähä :> juu ja sit asiaan et haluisin snaket, mut otan varmaa ensin ainaki vaa yhen korun tohon alapuolelle. tai sit otan madonnan ja unohan snaket vaan. Ku yks koru on mun kohalla ainaki tyttömäisempi. nii tiiäkkö yhtään kuin paljon madonna/ alahuuleen lävistys maksais? ja oonko tyhmä jos kysyn mut kysyn kuitenkin et tehäänkö ikinä huulilävistyksii ampumal?!
  ja oon vaan aina aatellu et madonna sattuu enemmän ku alahuuleen laitto! ;o haluisin kans traguksen ja sit ruston ja kulmakorun ja vitsit sun septumi o söpö :3 mut oon varma et livistän traguksesta koska tiiän 2 ihmistä sillee paremmin kellä se on ja toisella on ollu 1,5 vuotta ja se on vieläki niinku parantumaton ja toisella on ollu ainaki 5 vuotta ja se on välil ihan punanen sen reijänalueelta nii en sit tiiä :// mut ihana blogi sul <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ehkä! Kaikilla lävistäjillä on omat hinnastonsa, kannattaa käydä tutustumassa niihi vaikka niiden nettisivujen kautta. :) Toivottavasti ei tehdä. DDD:

   Toivottavasti mulla on sen kanssa parempi tuuri!

   Poista
 40. oon kateelline sulle noist kaikist läväreist XD mut joo tää oli tosi kiva postaus c: ja näi loppuu o iha pakko sanoo et sul o ihana maha :-------D

  VastaaPoista
 41. Ei pitäis lukea sun blogias ku alkaa aina himottamaan kaikki lävistykset ja muut kivat hommelit. Korviksia enempää ei mua oo lävistetty, mut smiley, madonna, napa ja tongue web himottais.. Toisaalta oon niin nyhverö etten varmaankaan uskalla mennä lävistyttämään itseäni :( Katsotaan koska himo vie pelosta voiton :D
  Btw sun naamalävistykset on ihanat, tahtooo kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ekan ku saa ohi ni uusia tulee tukka putkella, niin se joskus menee. :D Kiitos!

   Poista
 42. Mite joku voi olla nui hyvänäköne ja toi kroppa <3! :O lisää kirjotuksia!:)

  VastaaPoista
 43. Haluun angelit ja pelkäsin sitä kipua mut hyvä jos sulla ei madonna sattunu ni jospa ei sit mullakaa sattuis toho ylähuuleen :----D venomit on nii ihanat <3 ehkä taijan kuiteski normikielikorun ottaa koska sattuu ne varmasti ihan älyttömästi :D käy ottaa ne venomit!!! :D haluun tietää sattuuko ne sun mielestä :33

  VastaaPoista

 44. ne jutut sun rustossa on rustokasvaimia, joita tulee kun ammutaan lävistyksiä. kun laitetaan kovalla voimalla tylppä esine ruston läpi. silloin myös paraneminen on hitaampaa, itselläni meni vuosi(otin ampumalla). ne kasvaimet myös "paranee" paranemisprosessin aikaan ja voivat aika-ajoin olla tosi kipeitä. mutta paranemisella en tarkota pienentymistä. rustokasvaimet voi kasvaa jopa golfpallon kokoisiksi. itselläni rustokasvain kasvoi n. peukalonpään kokoiseksi ja plastiikkakirurgi poisti sen. onnea omasi kanssa.
  -anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksessa mainitsin ni ne tuli siitä kun oli käyrä koru siinä suorassa rei'ässä, jonka takia siihen korun päälle alkaa kasvamaan ihoa. Ja ne lähti pois heti kun vaihdoin tappiin. :) Eli ei ollu noita rustokasvaimia. Toivottavasti niitä ei tule. D:

   Poista
 45. kannattaa ostaa niihin rustopatteihin apteekista sinkkivoidetta. valkonen mönjä näyttää rumalta mut mulla ainaki toimi ku rustokoru ja industrial koitti kehitellä liikakasvua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toiset taas sanoo ettei noi voiteet oikeesti toimi. :/ Mut ei mul oo vielä rustopatteja näkynä onneksi.

   Poista
 46. http://www.youtube.com/watch?v=OENj7Z-afhY&feature=share ei liity asiaa, mut POKEMON.

  VastaaPoista
 47. minkä pitusta koruu pidät yleensä septumissa? ite etsiskelen parhaillaan omaan nenään sopivinta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan 12mm 5mm pallolla ja toisinaan taas 10mm 4mm pallolla. :)

   Poista
 48. tahdon septumin :----( ja oon vakuuttanut itselleni etten enää hanki lävistyksiä muttakun septum on niin SÖPÖ.

  VastaaPoista
 49. snif, unelmien päiväuni olisi ehdottomasti tragus, mutta taidan jänistää jo ennenkuin sovittaisiin asiasta lävistäjäsedän kanssa :c kipu on kuullemma jotain niin järkyttävää, hyr.

  VastaaPoista
 50. heii kerroppas missä kannattaa käydä ottamassa lävistys napaan ja kieleen helsingissä!? :)

  genitaaliki ois aivan vitun hieno!!! .DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa mainitulla Damnationin Ullalla. :) Ulla on ihana. <3

   Ois, mut kipu pelottaa. :D

   Poista
 51. Mä tein ite septumini ja se ei tuntunu missää...;o
  Mut ai halleluja toi kuulostaa iha vitu kivuliaalalta.. D;

  VastaaPoista
 52. juuheimoi. Totesin et sulla on ihanan paljon lävistyksiä. Mee want too. Oon itte 14 ja mutsi lupas n. 3 kk sitte et saan kielen ja silloin sen sainki ja juu ei se musta sattunu sillee yhtää se pistäminen pyörrytti vaa vähä. Jälkikivuista ei sit sen enenpää. Ku ei voinu ku ottaa buranaa ja syyä jotain muussikeittoa.

  Oon itte ajatellu snakebitesiä, kolmea forward helixiä, industrialia, anti-dragusta, medusaa ja septumia + rustoja ja korviksia lisää + napakoru + solisluiden päälle surfacea. Mutta en noita kaikkia itte haluis naamaa / vartaloon. En vaa osaa päättää mitä haluisin. Ois kiva jos vois niinku vaihtaa lävistyksii sillee aina ku huvittää - sillee et ei tänää snakeja vaan medusa jne. Sit tatuointejaki kovasti haluisin, mut yhyyy. Nomutjoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vielä mullakin tämä kauheus edessä. :D

   Kannattaa siis ihan tosissaan paneutua miettimään, et mitkä niistä kävis yhteen, mitkä on järkeviä ottaa jne. :D Esim. surfacet on huonolla tuurilla semmosia, ettei ne ikinä kunnolla parannu ja niissä on tosi suuri mahdollisuus, että ne kasvaa ulos. :/

   Poista
 53. Ite oon ajatellut ottaa alahuuleen labretin tai sitten snaket, mutta olisi eka kysymyksiä siitä:D

  - koska sen korun saa vaihtaa ?
  - kasvaaks ne ulos helposti ?
  - mikä on paras materiaali koruun, jottei se hankais hampaisiin koloo / ikeniin ?

  kiitti jo nyt :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lävistäjä sen sinulle kertoo.

   Harvalla kasvaa.

   Bioflex on mukava materiaali, bioflex-huulikoruja saa esim. Cyberhsopista. :)

   Poista
 54. Ku oot kertonut täällä snakejesi tarinan, et kun kävit ottamassa molemmat samalla kertaa, niin meinasit pyörtyy, nii johtuko tää jännityksestä + et kai ollu syöny mitään, vai kivusta ? en oikeen tajunnut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitys + kipu. :D Olin syöny, koska osasin edes sen verran varautua. :D

   Poista
 55. Laitettiinks sulle ekana lävistyksessä tapit ?

  Ja voiko sen tapin pään vaihtaa joksikin erilaiseks vaai ? Ku eihän sen kait pitäis silleen haitata sitä vaai ?

  sorisori oon uus näissä ja hermostuttaa ku oon ajatellut ottaa ne mut haluun tarpeeks tietoa niistä ennenku otan ne :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitettiin. Renkailla ne parantuu paaaljon hitaammin, eli suosittelen niitä tappeja!

   Ei kannata sitä parantumatonta lävistystä mennä räpläämää, vaikka kyseessä olis "vaan" sen pään vaihto.

   Poista
 56. Ite otin joskus 2011 keväällä samalla kertaa oikeesee korvaa rookin ja vasempaa helixin, ja jumankauta ku oli hankalaa nukkua |DD Hyvi on kyl parantunu mut noi kudosnesteet vieläki vähä ärsyttää ko niitä saa rapsutella irti. Ite lävistys ei tos helixis niinkää tuntunu mut rook..... saatanallinen rusahus ja melekee itku tuli :D ja joulukuussa oottelee kielikoru, whippii!♥

  Ite tykkään tosi paljo noista siun läväreistä, sopii siu naamaa tosi hyvin :) (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ton takia odotan et toi rusto on parantunu ennekö meen tökkimään toistakin korvaa! :D Mut se rapsuttelu on niin koukuttavaa... XD Tsemppiä sen ottoon! c:

   Kiitos paljon!

   Poista
 57. Kävin tänää ottaa uuden smileyn (aikasemminkin mulla oli jo, se oli vino, nii viime viikolla päätin, että se saa suoristuksen!). Ai perse mitä se sattu. Se eka kerta ei tuntunu missää (okei pihdit pisteli ikävästi), mutta tänää oli kyllä eka kerta ku silmästä vierähti kyynel:D Mutta nyt oon tyytyväinen tähän :) Smiley on siitä kiva, että mulla ainakin samantien ku korun saa paikalleen, nii kipu loppuu:D Ehdottomasti KIVUTTOMIN "lävistys" oli microdermal ranteeseen! Sitä pelkäsin kamalasti, mut luulin, ettei se oo ees alottanu vielä, ku jo kuuluki "valmis". Aha, mukavan positiivinen ylläri oli:D Rusto mulla on kans tehty ampumalla, ja aion ampua myös toisen tohon kaveriks. Tragus tehtii ihan liikeessä ja se on ehkä vieläki mun lemppari kaikista rei'istä! Ainii ja mulla oli myös navassa reikä, mut se vähän repes pari vuotta sitten hups. En tiiä miks kirjottelen tätä, mut tosiaa mun mielestä kivuttomin oli microdermal ja kivuliain smiley nro 2! Tosin kummassakaan ei tuntunu pienintäkää kipua enää liikkeestä ulos kävellessä:D Rusto ja tragus oli inhottavimmat jälkihoidon kannalta mun mielestä :( kuhan höpötän! kiva blogi sulla, oon salalukija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siin on ku mullaki sattu tokan kerran paljon enemmän? >:0

   Huui, luulis että sellanen sattus ihan hirveesti!

   I agree, varsinki rusto ku sen kanssa ei oikeesti pysty nukkumaan. >___< Kiiitoskiitos!

   Poista
 58. mä laitoin smileyn kahesti ja ite molemmilla kerroilla. :D se toinen kyl oli nii tuskaa et huusin ja märisin ja ei ne mun lävistysvälineetkää mitää laatua ollu ku hakaneulalla laitoin, kun ei oikeen ollut vaihtoehtoja! :D no eihän se hyvin päättyny, reikä jo itsessään vieläki liian alhaalla + aivan sairaan iso koru, joka haittas jo syömistäki! ei mulla enää sitä oo mut vannoin itelleni et seuraavalla kerralla annan ihan ammattilaisen lävistää! :D onse rankkaa tää elämä ku aina vaan pitää lisää saada rautaa naamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi ei saa tehä hakaneulalla. >__< Kannattaa antaa oikeesti, säästyy paljolta vaivalta. :)

   Poista
 59. Meikäläiselle tussahti eilen snakebitesit naamaan, ja vähän epäilen et nää on vinossa, koska toi vasemmanpuoleinen näyttää ainakin olevan about millin tai puol alempana kuin oikealla oleva lävistys.

  Onks sulla ikinä ollut olo et ne snaket olis vinos? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ne on vielä turvonnu ja kaikkee ni ei niistä vielä pysty sanomaan. :0 Tuntu joo mut oikeestaa mun huulet on epätasaset eikä noi snaket. :D

   Poista
 60. Hei! Olen tässä itse hiukan suunnitellut noita snake biteseja ja mietin vain, ett entäs jos joskus tulevaisuudessa joudun ottamaan ne pois? Meinaan siis, ett jääkö niistä jälkiä? Jäikö sinulle? Ps. oot ihan hirmuisen nätti ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi ne reiät näkyviin, ei kummosempaa. Ja nekin on jollain tapaa söpöt.. :D <3

   Poista
 61. KIIIITOSS!!
  Muistan kun mietin että tekisinkö ite huulilävärin..onnekseni kaveri meni tekemään itselleen lävärin ja sano että älä muuten koskaan ite mene tekemään :SS

  Minä nösselinöö ennoo uskaltanu ottaa huuliläväriä.. mutta kiitokset tällasesta ''todellisesta'' tekstistä että ei lue vaan 'ei sattunu yhtään ei' oon varma että kyl se jokaisella vähäse tuntuu :) sait juuri blogilles ankkari anonyymilukijan :) Mahtavaa tammikuuta sinulle Vilu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kannata, iisimpi kaikilla tavoin jättää jonkun asiansa osaavan harteille. :>

   No kyllä ne aina sattuu, mut ei sen kivun takia kannata jättää mitään ottamatta. :D Paitsi ehkä septum.. XD No ei. Kiitos paljon!

   Poista
 62. voiei kun himottaa ottaa smiley... ja tän postauksen luettua houkuttaa vielä enemmän, perkele :D
  rook, helix ja kieli on jo mut I WANT MORE
  septumia oon aina katellu ihaillen mut harmi kyllä ei sopis meikäläisen naamaa :( liian iso nenu enkä uskaltais kokella sillee "no katotaa josko sopis"

  Ihana blogi siulla, oon lukenu tätä nyt jo jonkuu 3kk :D You're way too fucking beautiful!♥

  VastaaPoista
 63. Heiheihei mitämitä, onko sulla ollu angel bitesit?
  Kun stalkkasin tota sun instagram kuvakokoelmaa (hihi)
  Ite harkihen ottaa saman järjestelmän huuliläväreissä kun sulla, mutta väärinpäin: Eli angel bitesit ja toi yksi yksinäinen labretti! :)

  VastaaPoista
 64. monettakohan kertaa taas selasin tän blogin läpi..XD apuaa haluisin septumin mut en kestäs sit kipuu :c oot ihana.♥

  VastaaPoista
 65. ootko cybershopissa myyjänä o.o oot todella tutun näkönen : D

  VastaaPoista
 66. aioitko ottaa vielä lisää lävistyksiä? (:

  VastaaPoista
 67. Vaikka vanha postaus niin pakko kommentoida! Toi septum tarina on ihan ku mun oma. vihasin septumeita ylikaiken, musta ne oli niin törkeen rumia, että huhhuh! No sitten eräänä päivänä aloin miettimään, että jos nyt kuitenki ottaisin semmosen...... No matkustin helsinkiin kaverin luo ja sanoin hälle mun haaveesta ni marssittii Pet Skulliin ja siellä sitte setä mulle sen septumin teki! pihdit ei tuntunu omassa tapauksessa miltään ja se ite lävistäminen vielä vähemmän... taisin olla onnekas! ;D täysin kivutun juttu itselle siis toi septum, mutta voi ihanuus 2vk lävistämisen jälkeen kun koru keksi alkaa puskemaan sitä kudosnestettä, ja jos sattu niistämään tai oikomaan korua ajatuksissaa ja se kudosneste siinä korussa niin voi luoja! oli kyyneleet kyllä silmissä XD Nyt toi onki sitten mun ainokainen, mulla oli snaket 5?vuotta ja ne nyt sai kuukausi sitte lähteä ja en vois olla tyytyväisempi siihen päätökseen :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähä tämmönen viha-rakkaus-lävistys! :D No mut hyvä ettei sattunu. :)

   Ah, paranemisaika. <3 Ihan hirveeta tuskaa juuri nuo mainitsemasi asiat. XD

   Poista
 68. Hei moi, sellanen kysymys vaan, että onko sulla ikenet vetäytynyt, kun snake bitesitki oli sulla aika monta vuotta, ni varmaan siinä ajassa on jo huomannut, jos jotain on tapahtunut?
  Kun olen hankkimassa ihan piakkoin labretia, ja eniten vaan huolestuttaa ikenet + hampaat...

  Niin, ja jos ja kun olet käyttänyt huulessa bioflex-korua ja senhän pitäis kerätä jotenkin enemmän bakteereja yms., ni ootko huomannu mitään eroa lävistyksessä? Onko tulehtunut tai jotain sen takia? Joo random kysymykset, johon en löytänyt vastauksia tästä postauksesta. Kiva jos vastaat. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetäyty joo sillon, kun pidin niissä metallisia koruja. Hankin jossain vaiheessa ne bioflexit ja niiden kanssa ei enää vetäytynyt.

   Ei tulehtunu kertaakaan niiden takia. :)

   Poista
 69. hei millanen siulla on tuo ruston koru? itellä haaveissa ottaa, ja haluaisin just http://4.bp.blogspot.com/-QHAartMh57o/UC51jnSU-lI/AAAAAAAAFIU/y1nrrL4DZeY/s1600/IMG_8587.png tällaisen! esim jos crazyn sivuilta kattelee niin mistä sellaista pitäis alkaa ettiin? :3 kun ei oikein oo mitään tietoa että minkä kokoinen pitäisi olla.. ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä renkaista ja paksuus tietty se mikä sulla nytkin on siinä, halkasija ja pallon koko on aikalailla omasta mausta kiinni. Toi mun on 10mm halkasijaltaan ja pallo on 4mm. :)

   Poista
 70. Moi
  Onko toi huulilävärin kipu aivan sietämätön? Mulla tuntu korvareijät no ei sillai mutta nekin jo vähän pisti että että...
  Toinen on myös sitten venyttäminen :D en tiiä miten oon manipuloinu ihteni haluamaan kaikkee kivuliasta :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mutta kyllä se vähän järkytyksenä tuli. :'D Venyttäminen ei oo yhtään jos tosiaan venyttää sen millin kuussa ja oikeenlaisilla tarvikkeilla. :>

   Poista
 71. Hei tuli tollai mielee et pystyykö syömään heti smiley ottamisen jälkeen normaali ruokaa vai onkse ehdoton ei? Että pitääkö elää mehukeitolla viikko tai kaks?
  Niiiin ja smileystä vielä että kui iso koru sit on sellai sopiva et ei liian iso mut näkyis kuiteski?
  T. En taida tietää mistään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy kyllä, muttei mitään kokonaista omenaa tms nimimerkillä testattu. :'D

   Korun koko riippuu ihan sun suusta ja siitä missä kohtaa se on. :>

   Poista
 72. aijotko joskus päivittää tätä :D

  VastaaPoista
 73. Mä otin traguksen tässä pari päivää sitten lävistämällä :) Sattu vähemmän ku normikorvisten otto ampumalla... Rusahdus vaan oli ikävä. :D Mutta toki se on yksilöllistä. Ite en ois tohtinu tragusta ottaa ampumalla, ku jotenkin inhottaa se ajatuskin, että siitä tulis koru niin kovalla voimalla läpi... D:

  Tragus on mun ainut läväri, eikä mulle varmaan muita tuukkaan. Rustoa tosin oon vähän kaavaillu... :D Sitten joskus. Ja napakoru ois kiva mutta ei järkeä tällä kropalla. :p Mutta oon ihan in love tragukseen!!! Se on aivaaaaan ihana. Ootan niin innolla, että voin vaihtaa tähän korun.

  Et varmaan tykkää vvastailla tällasiin kysymyksiin, mutta voinko tehdä niin, että tässä parin viikon päästä vaihdan vaan pallon tohon mun traguksen tappiin? Eli siis ruuvaan vaan pallon pois ja laitan toisen samankokokoisen?

  VastaaPoista
 74. Siis ettei sitä tappia oo pakko vaihtaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa antaa sen parantua kunnolla ennen pallonkaan vaihtoa, koska tuommoinenkin näpliminen ärsyttää sitä + sinne saattaa mennä bakteereja. :)

   Poista
 75. minkälainen toi bcr koru oikein on? yritin googlettaa, mutten löytäny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhenne tulee sanoista ball closure ring, eli just tommonen rinkula missä on pallo keskellä. :)

   Poista
  2. okei :D eikö sitten parantuneessa oo enää mitää ongelmia, itellä n. 2 kk vanha nyt ja jonkinlaisen patin kasvattanu toiselle puolelle ja sisältä meinaa vähä pursuta jotai valkosta mönjää. luin netistä, että saattaa ollla myös talirauhasnestettä, mutta en tiiä :( jos ei tää tästä kohta rupee muuttumaan niin käyn kysymässä lävistäjältä, kun pääsen tuonne ihmisten ilmoille opiskelemaan joululomalta.

   Poista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.