11.4.2013

Kokemuksia?

Mulla on kesätukaksi (kestää ehkä n. viikon kuitenkin öhöh) haaveina blondi tukka, mutta vastaan tulee iänikuinen ongelma: pidennykset. Mun oma tukka vetää vaalennukset todella hyvin itseensä, ja hopeashampookäsittelyn jälkeen hipoo yleensä valkoisuutta. Siihen väriin mätsääviä pidennyksiä ei ihan tuosta noin vaan löydä, enkä siedä merkittäviä värieroja pidennysten ja oman tukan välillä. Oon vertaillu ainakin Ebayn ja Cyberin sävyjä #613 ja #60 yhteen, enkä nää niissä missään minkäänlaista värieroa. Ihan yhtä tummia molemmat. Satuin tsekkaamaan myös nettikauppojen väritarjontaa, ja Rapunzelilta löytyvä sävy #6001 kiinnostaa kovasti.Sävy #613


Sävy #6001

Luonnollisesti olen asian suhteen skeptinen, tuo alempi hipoo mun koneen näytöllä sävyltään valkoisuutta ja jos ne tosiaan ovat tuon väriset, niin olisi mun tukkaongelmat ohi tän värin suhteen. Tuolla hinnalla en kyllä raaski ihan kylmiltään lähteä tilaamaan ja pettymään taas kerran sävyyn/pidennysten laatuun (josta on tullut ristiriitaista tietoa tän paikan osalta). Siksi mietin, että josko teillä olisi jollain kokemuksia tuon sävyisistä pidennyksistä. Onko ne oikeasti huomattavasti vaaleammat kuin muut, mistä tilasitte ja mitä mieltä yleisesti laadusta? Kiitän tuhannesti, jos joku jaksaisi jakaa kokemuksensa!

116 kommenttia:

 1. Kyseisestä sävystä en osaa sanoa mitään mutta laadusta sen verran, että noissa on synteettistä kuitua mukana. Itelläni kestivät suunnilleen kolme kuukautta, johon olin ihan kohtuu tyytyväinen koska ei noilla hinnoilla mitään priimalaatua voi odottaakkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasitko ihan polttamalla vai värjäsitkö ja huomasit sen? Koska vaikka ne eivät kestäisikään pitkään, ei se silti kerro välttämättä siitä, että niissä on kuitua seassa.

   Poista
  2. öööh? tekokuitua yeah sure. itelläni oli rapunzelin #60 ja sit värjäsin sen vaaleenruskeeks ja ei siinä mitää muovia oo

   Poista
  3. Voihan se olla, että jossain erässä on ollut muovia mukana. Ei sitä ikinä tiiä, vaikka itsellensä onkin täysin aitoa saanut. :)

   Poista
  4. Lämpökäsittelyssä osa hiuksista käpristyi ja rupesi haisemaan palaneelta. :) Puhun siis noista originaaleista, eurooppalaisista mulla ei oo mitään hajua.

   Mitä nyt netistäkin palautetta voi lukea, aika moni on ollut tyytymätön ja ilmaissut hiuksien sisältävän kuitua eli en kyllä tätä päästä keksinyt. Mutta niinkuin Vilu äsken sanoi, kaikki pidennyserät eivät vastaa toisiaan :)

   Poista
  5. Eli aika selvä keissi. Lähetitkö palautetta?

   Poista
  6. Hei haloo luuletteko te oikeesti että pidennyksissä, mitkä maksaa 100 e olis aitoo ihmisen hiusta?? Valoja päälle :D Kampaamoissakin yksi n. 5 cm aitohiuskaistale maksaa 70 e.. Noissa pidennyksissä on Remy-hiusta, ei se synteettistä ole, mutta ei kyllä aitoakaan. :)

   Poista
  7. Aika turha tulla pätemään, jos ei tiedä pidennyksistä mitään. :)

   Poista
  8. Noh, kerroppas sitten miten se menee :)

   Poista
  9. Remy-hius on sitä korkeelaatusinta pidennyshiusta, jossa on hiussuomut oikein päin. Ja ihan ihmishiusta se on, koska ei vähänkään synteettinen hius tai mahdollinen kamelinperskarva mitään värejä itseensä ime, mutta kuitenkin niitä 20e:n Ebayn pidennyssettejä on onnistuneesti värjäilty.

   Ja kampaamohinnoilla on aika turha määrittää aidon ihmishiuksen hintaa, kun siinä on jo niin monia välikäsiä. Kampaamot on ostanu tukkansa jostain tukusta, joka on ostanut sen taas mahdolliselta toiselta välikädeltä/tehtaalta. Ja jokainen välissä oleva paikka vetää hinnasta omat voittonsa. :--)

   Poista
 2. Viivihän rustaili just tosta sävystä nää: http://www.cupcakexcouture.org/2013/03/new-hair-new-tricks.html?m=1
  Sinne siis kyselemään ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus törmään taas samoissa porukoissa Viiviin, niin varmasti kysyn. :)

   Poista
  2. Aika ahkerasti Viivi vastaili noihin kommentteihin tossa postauksessa, että jos pikaisemmin tietoa tarvii siin kommenttia kehiin ^_^

   Poista
 3. Saman ongelman edessä päätin tilata tuota vaaleamman värisen tukkaa, ja eihän sieltä noin vaaleaa tullut. Kellertävä se oli, mutta jo parin hopeashampoo-käsittelyn jälkeen meni melkein valkoiseksi. En ole ikinä saanut hiusten vaaleisuutta matchaamaan näin hyvin ! Eli suosittelen :---D Hinta vähän kirpaisee mutta ainahan sitä vähän tukastaan kehtaa maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se pieni keltaisuus haittaa yhtään, kun siitä pääsee eroon. Se tummuusaste tässä pelottaa. :0

   Poista
 4. Mulla oli Rapunzelilta vitivalkonen sinettipidennystugga joku kaks vuotta sitte. Tais olla toi sama ku alempi, se ainakin oli ihan valkonen. Ja sitte ku tilaa vie tietty aitoo hiusta ni mä ainakin värjäsin sen ihan siinä samassa ku omankin jos alko kellertää. Tosin en oo ihan tyytyväinen tähän laatu/aitouspuoleen Rapunzelin kanssa, tuntu et takkuuntu liian helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta toi sävy tuli ihan vasta, eli sulla on varmaan ollut sitä sävyä #60, joka on noiden kahden väliltä. :0

   Tästä laadusta on kyllä tullu kuultua paljon huonoa. :/ Siksi epäilyttää, kun tolla hinnalla sais Ebaysta kolme päällistä tukkaa..

   Poista
  2. Joo huomasin ku kävin niitte sivuil, mut se vaalein mikä oli sillo ni seki oli tosi vaalee ni ton luulis oleva iha täydelline. :D Täytys tehä polttotesti joskus sille tukalle ku mul jäi joku 20 sinettii yli. :D

   Poista
  3. Joo oliki liian vaalee sitte. :'D

   Poista
 5. En nyt vastaa kysymykseesi mutta tosiaan vaaleammat pidennykset on itelläkin hakusessa. Huomasin että Dreamhairilla on kans joku uutuussävy "ice" jonka pitäisi olla vaaleampi kuin noi 60 ja 613, esim. tässä http://www.dreamhair.fi/1910,luxury-teippipidennys-40cm-ice-.html
  En lähtenyt kuitenkaan kokeilemaan kun mun oma tukka on yli 40-senttistä joten pidennysten pitää olla vähintään sen 50, mutta melkein voisin kokeilla tota Rapunzelin sävyä sitten kun kukkaro antaa taas periksi :o Taas huomaa kyllä miten kuvat huijaa kun pelkästään noiden rapunzelin esittelykuvienkin väleillä on sävyeroa.
  Mutta kiinnostuneena odottelen minäkin jos jollain olisi jo tosta kokemusta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhoon tätä tietokoneen näytöltä tiirailua, tykkäisin mielummin käydä ihan paikan päällä hipeksimässä ja testaamassa tukkaa ennen ostamista. Sääli, että kovin monen paikan kanssa siihen ei oo mahdollisuutta. :/

   Poista
 6. ite oon ainakin ollu tyytyväinen tuohon puljuun, omistin sillon firen värisen tukan ja tilasin saman väriset pidennykset, ne eivät ainakaa erottunu mitenkään omasta tukasta :-)Mutta tietenkin tuosta blondista on vaikea sanoa.. Värjäystäkin ne punaset kesti hyvin, se oli sitten värjääjän taidoista kiinni miks meni vähän pipariks :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja väreistäkin, kannattaa suosia suoravärejä, niin pysyy oma tukka ja pidennykset kunnossa. :)

   Poista
 7. Mun mielestä rapunzelit eivät oo oikeesti hyvät. Ne on ihan älyttömän kalliita ja laatu ei mitään parasta siihen nähden.

  http://foxylocksextensions.com/item_72/Regular-20-inch-Clip-In-Remy-Human-Hair-Extensions-Platinum-Blonde-90.htm

  Foxy locksilta saisi halvemmalla ja parempi laatuset pidennykset. Tosin tuolla tota sun haluamaa väriä ei vissiin oo mutta eiköhän ton saisi jotenki sävytettyä tai sitten ne muut sieltä? :)

  Ja en tiedä pystytkö tilaamaan jossei oo visaa :D Mut tää on nyt vaa ehdotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi. :/

   Tuo paikka on kokonaan off limits, kun en omista luottokorttia. :--(

   Poista
  2. http://foxylocksextensions.com/pages/paymentmethods.htm Näänkö mie väärin vai lukeeko tuossa listassa Visa Electron? Oon alkanu haaveilee teipeistä, mut nytku luin näitä kommentteja, alko epäilyttää Rapunzenilta osto :x

   Poista
  3. itse olen aina tilannut foxylocksilta, enkä myöskään omista luottokorttia, ihan visa electronillakin pystyy maksaan, vaikka siellä onkin vaan että visa käy, laittaa vaan normaalisti kortin tiedot ja sitten siirrytään omaan pankkiin ja näin.

   Poista
  4. Aijjaa, jännä. :D Yleensä ku pystyy vaa perusVisalla jos on Paypal. :D

   Täytyy ehkä testata tätä paikkaa joskus. :>

   Poista
 8. Tuo kyseinen sävy tosiaan on vaalempi kuin muut mutta omaan silmään sekin hieman kellertävä vaikka kuvassa ei näytä keltaiselta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellertävyys ei haittaa, kuhan vaaleus mätsäisi. :<

   Poista
 9. lush hair extensionsilla ainakin on halvemmat kuin rapunzenilla ja pitäis löytyä tosi valkosta, kun klipsiworld blogin pitäjä käyttää niitä ja sillä on ihan valkoset hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vilkaista, kiitos!

   Poista
  2. Mulla on klipsit Lush Hairilta samassa sävyssä kuin ko. bloggaajallakin (#60 siis) ja on nää vaaleemmat kuin vaikka Dreamhairin vastaava mutta ei tästä tummuusasteesta silvereilläkään valkoista tule. Kuitenkin parhaat tähän mennessä löytämäni ja laatu on todella hyvä.
   En sitten tiedä huijaako klipsiworldin kuvat vai onko tytsyllä ollut sävymarkkinoilla parempi tuuri kuin mulla :)

   Poista
  3. tilasin kanssa lush hairilta joskus juurikin klipsiworldin innoittamana, ei olis kannattanu, vaaleinkin sävy oli tosi tumma! vaikka eivät tosin kellertävät. itellä siis on ihan valkoinen tukka

   Poista
  4. Voi olla kuvanmuokkaus ja/tai se, että Vilma on tosi ruskea niin näyttää tukka vaaleemmalta. :)

   Poista
 10. Tämä ei varmaan auta sua nyt kyllä yhtään sen enempää, mutta ite möyrin samanlaisessa tilanteessa. Oma tukka lähellä valkosta ja kellertäviä pidennyksiä en huoli.
  Mietin kans noita Rapunzelin ihan vaaleita pidennyksiä, mutta aika kova hinta ja ristiriitaiset kokemukset niin en tiedä viittiikö. Kerran oon tilannut just noi #613 sävyiset ja oli tosi keltaset. Eieiei enää. Lushhairilta oon tilannut tosi vaaleat ja hyvät pidennykset(ennestään niissä oli tosi vähän keltaisuutta, tarvi vaan kerran vetää hopeashampoolla ni oli hyvät), mutta tällä hetkellä siellä näyttää olevan varastot tyhjillään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriiseillään sitten yhdessä. :D

   #613 on tosi keltainen ja tumma ihan kaikkialla, ja se vielä on useiden paikkojen vaalein sävy. Pitääkin olla näin hankalat tukkahaaveet. :D

   Poista
  2. Niinpä! Pitääkin olla hankala nainen :D

   Poista
 11. Nuo rapunzelin pidennykset tossa kyseisessä sävyssä on oikeesti aika kellertävät :( ei mätsää ollenkaan omaan melkein valkoiseen tukkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ees hopeashampoon jälkeen? :/ Eli pohjaväri on mahdollisesti liian tumma mullekkin..

   Poista
  2. en oo sama ano mut anyway; mä ostin joskus vuos sitte? ton vaaleimman noista ja ku sain sen olin iha et holy fuck tää o keltanen miten mä saan tästä mitää, mut sit tein hopeeshampoo käsittelyn ja sit siitä tulikin tosi hyvä (:

   Poista
  3. Okay. :0 En tiedä vielä, uskaltaako tilata.

   Poista
 12. Hiukset on vaaleat kyllä, mutta tosi keltaiset kuitenkin. Kaikista pahinta on hiusten laatu! Hinta-laatusuhde kusi niin paljon, että en oo yhen tilauksen jälkeen tuolta kutrejani hommannut. Oli tosi masentavaa kun huomas miten rahat meni hukkaan. Totaalinen pettymys oli.

  Onnea täydellisten kutrien etsintään! :)

  VastaaPoista
 13. Päätinpä pistää lusikkani soppaan tän laatu-keskustelun kanssa. Oon tilannu Rapunzelilta kolme kertaa pidennykset, ja oon ollu joka kerta tosi tyytyväinen, ovat kestäneet värjäilyä, päivittäistä kihartamista yms. En käytä edes hiustenpidennyksille tarkoitettuja tuotteita, silti kuulen kehuja, miten pidennykseni ovat erittäin hyvännäköiset.
  Ps. kaikkia oon pitäny puol vuotta päässä ja vasta sitten irrottanut. Ykskään sinetti ei oo irronnu sinä aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä väriset ne on? Koska tummat tietty kestää pidempään, kun niitä ei oo käsitelty niin paljoa. :>

   Poista
 14. http://luxstyle.fi/extensions.php?ref=g-ex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollakin toi #60 vaalein, ja oon satavarma, että se on mulle liian tumma. :(

   Poista
 15. Mulla oli aikalailla valkea tukka ja tilasin nuo #6001 sävyset pidennykset. Oli mun silmään ainaki suht tummat/keltaiset, eikä edes hopeashampookuuri sitä parantanu enkä jaksanu enää alkaa värjäämään :/ Tiedä sitten teinkö jotain väärin. Olisin kuvitellu, että nuo pidennykset olis ollu kirkkaammat/valkoisemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttö hämää aina. :( Hitsi ku en tiiä uskallanko tilaa jos mullekki vaa käy noi!

   Poista
 16. Rapunzelilla synteettistä hiusta seassa, hinta-laatusuhde todella huono. En suosittele sieltä tilaamaan.

  VastaaPoista
 17. mulla on ollu just nuo #6001, olihan ne aluksi yllättävän kellertävät mutta ku pidin niissä ehkä viis sekuntia hopeashampoota ne oli ihan täydellisen mätsäävät. ottivat siis tosi hyvin väriä itteensä 8) ja rapunzelin laatu on parasta mitä mää oon kokenu :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki mun pidennykset on imeni hopeeshampoota ku häkä. :D

   Poista
 18. Mä oon sitä mieltä että rapunzelin hiukset on just tosi hyviä! Siis laadultaan mä käytin lähes vuoden samaa hiuskasaa, clipsejä siis, ja hoitotuotteetkin on erittäin hyvälaatuisia! Toimitus oli nopeeta, ja kyllä oli aitoo tukkaa:)Kävi kyl niin vaaleiden pidennysten kanssa, että niitä joutui vaalentamaan hopeashampoolla, jonka jälkeen hiuksista tuli VAALEANSINISET, vaikka katoin ohjeet rapunzelin sivulta hopeashampoon käyttöön ja annoin vaikuttaa vielä vähemmän aikaa kuin piti. Sain uudet tilalle veloituksetta, eikä vanhoja tarvinnut edes palauttaa. Otin sitten vaaleammat:) Mutta jos mietit 2 sävyn välillä, ota se vaaleampi ja vaikka värjää sitten hieman tummemmansävyiseksi, kuin että alkaisit tappelemaan hopeashampoon kanssa. Itse värjäsin kyseiset hiukset vielä ruskeiksi ja palvelivat värjäyksen jälkeenkin vielä puoli vuotta, joten pilalle ne eivät ainakaan siitä menneet!:) Toivottavasti oli jotain apua!:)

  VastaaPoista
 19. Mulla on noi Rapunzelin klipsipidennykset just tossa #6001 sävyssä ja on tosiaan vaaleimmat pidennykset mitä oon ikinä mistää löytäny. vähän kellertävät, mut ite sävytin niitä valkoseen Goldwellin 10BS vaahtosävytteellä ja hyvät tuli. suosittelen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko käyny moniakin paikkoja läpi? :)

   Poista
  2. Joo, ebaystä tilannut monia erilaisia eri sävyissä ja hairextensionsbuy.com ja kyllä ton Rapunzelin vaaleempaan en oo törmänny missään muualla, mutta en voi tietenkään väittää etteikö sitä voisi olla.

   Poista
 20. Sori, multa ei löydy vastausta sun kysymykseen mutta mä näin sut tänään töissä mut en ihan uskaltautunu juttelee :/

  VastaaPoista
 21. Itelläni on nuo rapunzelin #6001 hiukset. Uitin ne vaan hopeashampoossa ja avot! :)

  VastaaPoista
 22. mee kysyy klipsiworld vilmalta pidennysapuu sillä iha valkonen tukka (en oo se, kuha seurailen blogii)

  VastaaPoista
 23. Mun kaveri sano että se tilas rapunzelilta pidennykset ja ne on ihan silkkiä,eikä yhtään hamppuiset eikä koskaan mene takkuun:o oon ite nähny ne ja aina ihmettelen,että miks kaikki sit haukkuu rapunzelin hiuslaatua jos mun kaverilla ne on ihan täydelliset ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla erissä/värillä väliä ton kestävyyden kanssa. :0

   Poista
  2. menee hampuksi jos oot kärsimätön kakku, haluut hiukset heti päähän kuivaat hiustenkuivaajalla sävytyksen jälkeen ... terv. Never again

   eri asia sitten niillä jotka jaksavat odottaa että kuivuvat.

   Poista
  3. Pidennyksiin laitetaan pintakäsittelyaineita että ne on ihan silkkiset sileät.

   Poista
 24. Monelta oon kuullu että Rapunzelin laatu ei oo välttämättä kovin hyvä. Varsinki kun aasialainen hius on vielä vaalennettu noin vaaleeksi.

  Yleensä ne on kyllä aika kellertäviä nuo vaaleimmatkin syvyt, tai jos vartaa hopeeseen/valkoseen tukaan. Hopeashampookylpy voi auttaa, mutta jos tukka on vitivalkonen nii tuskin saa smätsäämään.

  VastaaPoista
 25. mä saan mun tukan ja pidennykset samaa sävyy tällee; ostan jotai basic hoitoiainetta, sekotan 2 tee lusikallista crazy color lilac ( jos haluaa enemmä harmaa/liilahtavan lopputuloksen nii varmaa joku tummempi liila) ja sit vielä 1 tee lusikallisen crazy color silver. joskus oon tehny toistepäin et 2 lusikallista silverii mut omast mielstä toi tapa toimii hyvin (: muaki eka pelotti ostaa pidennykset koska jos ne ois nii keltaset mut sit kekkasin kottaa tota ja se toimiki ihan hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ongelma ei oo se keltasuus, sen karkotukseen toimii hyvin kaapista löytyvät Joicot. :)

   Poista
 26. Ite oon tosi tyytyväinen näihin mun rapunzelin pidennyksiin jotka on sävyssä #613. Sävy oli kellertävämpi mitä luulin, joten jos tavottelet oikeasti vaaleaa kannattaa tilata toi sävy #6001. Hopeashamppoolla saa keltaisuutta näistä pois ja oonki yhen kerran nää hopeashamppoolla pessyt. Oon myös värjänny puolet näistä punaisella kaks kertaa ja kestivät hyvin värjäykset. Pystyy muotoilee hyvin meinaan kihartaa ja sillein :) Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

  VastaaPoista
 27. Ite ku tilasin rapunzelilta pidennykset, ne takkuuntui _koko ajan_, että mun kohdalla ainakin sai olla kokoajan harjaamassa niitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipahin tuolilta tuon hiivatin takia :DDDDDDD kuulosti hauskalta. Turha kommentti, anteeksi menen nukkumaan.

   Poista
 28. mie ostin Rapunzelilta mikrorengas pidennykset, kävin suihkussa ja alkovat haista aivan kaameen pahalle! Siis ihan sille muoville johon ne oli pakattu... enpä muuten oo sieltä sen jälkeen mitään tilannu, enkä varmasti tilaa

  VastaaPoista
 29. Vilu satutko olemaan ens viikonloppuna töissä? Voin mahollisesti tulla moikkaamaan ja yllättää sut jotenki :----)

  VastaaPoista
 30. Kyseisestä väristä en kyllä tiedä, mutta mulla oli vielä mustassa tukassa rapunzelilta klipsit jotka kesti joka päiväistä käyttöä (suoristus, kiharrus, föönäys ym.) tosi vähällä hoitamisella yli puolivuotta. Jos nyt totta puhutaan niin muutamana yönä en jaksanut ottaa edes pois päästä kun nukuin vaan harjasin ja nostin klipsit aamulla. Ja tosiaan tilasin nää pidennykset punasina jotka oli väärän väriset yritin niitä värjätä ja sävyttää moneen otteeseen ja värjäsin sen jälkeen vasta mustaksi eli kovan käsittelyn ne mulla ainakin kärsi mut ei niistä ainakaan irtoillut hiuksia tai mitään :---D eli laadusta menisin takuuseen mutta väristä en..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tukka on yleensä hyvälaatusempaa kun vaalee, koska sitä ei oo jouduttu käsittelemään. :)

   Poista
 31. Moi! Mä oon hankkimassa pidennyksiä, mutta tartteeks mun ostaa niiku esim 55cm ja 50cm tukkaa niiku kerrostuksee tai sillee et voiko esim. 40cm tukasta leikata sitte sen toisen osion sillee lyhyemmäks et siit tulee se kerroksittain fiilis :D. Ja sit viel ku eikös noissa cyberin hiusnauhoissa tuu 150cm tukkaa? Moneen klipsi osioon se riittää jos esim. teen suht koht saman levysiä ku sinä :). Ajattelin sinulta kysyä tätä ku sul on varmaa kokemusta hiuksista :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi leikkaa lyhyemmäks, niinku omaaki tukkaa. :)

   Juu on. En muista tästä äkkiseltään!

   Poista
 32. ootsä viel cyberis töis :O

  VastaaPoista
 33. http://www.tumblr.com/reblog/43266080194/JdiKYKRE
  tulin vaa sanomaa et joskus jos et keksi minkä värin haluisit hiuksiin nii kokeile ehdottomast ton värisiä, IHANAT :D! oli pakko tulla sanomaan kun tulit tosta mieleen heh :) mut ihana blogi sulla!

  http://albaniababe.blogspot.fi/2012/05/6001-european-hair-extensions-clip-on.html
  ja tuolla on postaus noista 6001-hiuksista ja aika vaaleelle näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8uzz95KgA1qayl4jo1_500.png

   Poista
 34. mistä ostat tohon sun septumiin korus?

  VastaaPoista
 35. Nooh, mulla on ainaki hyvät kokemukset rapunzelista? Miten sen voikaan testata onko nää aitoa hiusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit testata ne joko värjämällä tai polttamalla. Oikea tukka kun palaa ja sen palaneen osan ottaa käteen niin se murenee, kun taas muovi sulaa semmoseks kovaksi köntiksi. :D

   Poista
 36. Oot mun mielestä tosi söpö ku vastaat aina kaikkiin kommentteihin :D Moni bloggaaja jättää vastaamatta vaikka siel ois kysymyksiäkin, mut sä jaksat aina vastata ja mun mielest se on aika ihailtavaa :) Oot tosi nätti ja sul on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No melkeen kaikkii yritän! :D Kiitos paljon kehuista! :>

   Poista
 37. ei liity mitenkään iheeseen, sori :D mut mikkä ohjelmalla muokkasit tuon bannerin ku kiinnostais itteenikii :)

  VastaaPoista
 38. Oon kuullu ihan positiivista kommentia noista pidennyksistä, kannattaa kysyä CupCake Couture blogin pitäjäktä Viiviltä enemmän jos kiinnosta kun sen pidennykset ainakin on tota merkkiä :)

  VastaaPoista
 39. http://poppout.blogspot.fi/2013/02/hair-color-remove-with-vitamin-c.html
  Vaalennusvinkkinä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kokeillu aikasemmi, mutta ei mitään mullistavaa vaalennusta tapahtunu. :<

   Poista
 40. kauheeta kun pittää monta kertaa päivässä tulla kahtomaan, oisitko päivitelly blogia... mite voiki olla niin riippuvainen toisen ihmisen menoista:D

  VastaaPoista
 41. Ite en ainakaa suosittelisi tuolta tilaamaan :/ Mun omis oli todennäköisesti seas jotain kuitua ja osa niistä suli mun suoristusrautaan. Aika pettymys oli :(

  VastaaPoista
 42. Heippa,
  tää ei oikein liity postauksen aiheeseen mutta osaisitko auttaa, kun kesäks haluisin vaaleemman tukan (mahdollisesti ihan platina blondi jos mahdollista), eli mulla on tällähetkellä mustat hiukset niin miten noista sais blondit mahdollisimman "kivuttomasti" (ettei hiukset kauheesti vaurioituis) ja mahd. nopeesti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitse toinen. :D Jos haluut ettei vaurioitus paljon ni pitäs tooooosi hitaasti vaalentaa. :>

   Poista
 43. mikset voi olla nyt ilman pidennyksii? :D sais vähän hiukset levätä ja muutenki olis varmaa kevyemmän tuntuset hiukset :D ja pääsis halvemmallakin! ei sun tuo oma tukka nii lyhyt kuitenkaa oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska oon pidennysnarkkari. :D Jos ei oo pidennyksiä ni sit pidän vaa tukkaa kiinni ku en tykkää siitä yhtää itekseen..

   Poista
 44. Sun kannattaa varmaanki päivittää tota Usein kysytyt juttua :d

  VastaaPoista
 45. noista rapunzelin 6001 pidennyksistä. itselläni on ollut kyseiset monesti ja väri ei todellakaan ole valkoinen vaan luonnon vaalea. laatu mitä mainioin, väri ei niinkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne valkoset ollu, mutta olivat silti liian vaaleet mulle. :'D

   Poista
 46. Itse tilasin Rapunzel of Swedenistä ruskeet pidennykset ja miltei puolet muovia. Suoristusrautahan siinä kärsi ja muovit suli oikeisiin hiuksiin. Moni mainostaa tuolta ostaneensa ja vannovat laadun nimeen, mutta minäpähän en enää kyseisestä kaupasta lisähiuksia hanki :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään enää! Vaikka aitoo olikin ni kiilti ku pellen hiukset ja meni ekassa pesussa ihan takkuu.

   Poista
 47. Hei!

  Olen tilannut Rapunzelilta hiusnauhaa sävyssä #6001. Tosiaan, tuo sävy ei ole noin valkoinen luonnossa miltä kuvassa näyttää, mutta olen sävyttänyt hiukset vaahtosävytteellä, joka vie keltaisuuden pois täydellisesti ja hiuksista tulee upean vaaleat.

  Itse olen ollut todella tyytyväinen laatuun. Hiukset pysyvät pehmoisina ja kiiltävinä. Siitäkin huolimatta, vaikka olen ahkera pesemään hiuksia, suoristamaan, kihartamaan.. Mutta vastaavasti myös hoidan pidennyshiuksia niille hyviksi havaituilla hiustenhoitotuotteilla. =)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.