18.11.2013

Pink be back

Nonni. Liian väritöntä eloa on takana jo kohta kaksi kuukautta, joten oli aika tarttua väripurkkiin ja loihtia päänpeittäjään jotain kivvoo. On ollu elämä jotenkin liian helppoa, kun ei oo joka viikko ollu jotain uutta värikriisiä/tukan maalausrumbaa edessä. Mutta koska vetoon kuuluu, että hiusvärit (poislukien juurikasvun pois taikominen) eivät omaa tukkaa saa koskettaa kuuteen kuukauteen tai laulaa ruskea väripurkki, niin vain pidennykset saivat maalia pintaansa. Päätin vähän kikkailla, ja Pinkissimon (luottoväri) sijaan testasinkin kylmänpunaista Fireä. Ja koska kyseessä on hyvin kylmä, pinkkiin taittava punainen, niin vaalean oranssin sijaan lopputuloksesta tulikin ihana heleä ja lämmin vaaleanpunainen. Seokseen turistin kokonaisen 250ml XZ:n hoitoaineen ja ihan äärettömän minimaalisen tipan väriä, koska Crazy Coloreissa on paljon pigmenttiä.


Ja lopputulos oli juuri sopivan vaalea. Täytyy edelleen kehua tän hetkisiä pidennyksiä, Cybershopin 30cm pitkän hiuksen klipsipaketteja sävyssä #60. Mitä vaaleampi väri, sitä vaaleamman hiuspohjan se tarvitsee allensa, ja nää on ensimmäiset hyvät näin vaaleat pidennykset. Toki Rapunzelin pidennykset olivat vaaleat, mutta laatu oli jotain niin armotonta sontaa, etteivät ne päässäni kovin monta kertaa viihtyneet. Jos kiinnostaa nämä kyseiset pidennykset, niin klikedi-klik! Mulla on käytössä kaksi pakettia. Pikkulintu voi kertoa, että tämä mun käyttämä pituus on ollut aika kuumaa kamaa, ja näitä on jäljellä enää ihan muutama hassu tuossa sävyssä. Ja jos mietityttää, niin ei, tää ei oo mitään suurta pyllynnuolentaa. Oon nää ihan omalla rahoillani hankkinut, enkä ois niitä parempiin voinut sijoittaa.


Ilman luntakin mulla on ihan järkyttävä jouluolo, johtuu varmaan Kampin K:n joulukäytävästä. Alkaa tonttulaulut vipattaa päässä, kun kävelee sen läpi ja minut valtaa iso hamsrausolo. Mutta nyt kiloista viis, koska haluan vain hörppiä teetä ja syödä miljoonittain ohkaisia sydänpipareita! Ne on oikeesti paras asia, mitä tulee tähän aikaan myyntiin, piparitaikina tietty hyvänä kakkosena.

19 kommenttia:

  1. Oi, tosi nätti väri! Mä inhoon sinänsä pastellien tekemistä ja niillä värjäämistä kun tosiaan aina menee se puolikas-kokonainen hoitoaine ja sit se ei ees pysy hiuksissa kun parisen viikkoa ainakaan mulla :D hei, täytyy kysyä että millä vaalennat ? niin nätti toi blondi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mielummin kokonainen hoitoaine ku väripurkki! :D Tulee halvemmaks kuitenkin. Oon nyt ihme positiivari mut musta on hyvä kun lähtee nopeesti veks niin voi vaihtaa helposti väriä jos haluaa! :--) Ja Swartzkopf 00A-vaalennuksella.

      Poista
  2. Ihanat noi hiukset! Mut silmään pisti pikkunen fail :D Oot unohtanu punasta "väriä" ekassa kuvassa sun käden lähelle oikealla :D

    VastaaPoista
  3. Oon katkera ku sulle sopii blondi nii hyvi :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä oon katkera tuosta sinun _ihanasta_ punaisesta tukasta hei! Oon vannonu vaikka kuinka monesti, että en enää ikinä halua punaista tukkaa, mutta kun kattoo tota sun ni ei voi ku haaveilla! :D

      Poista
  4. ai että, ohuet piparit! <3 + glögi tietty 8)

    http://www.scandikitchen.co.uk/product_images/g/223/Annas_Original_Pepparkakor_pack_2012__11250_zoom.jpg paras! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on parhaita! :D Erehdyin nuukuuksissani ostamaan jotain muita ja eihän mun mainitsemasta piparinsyönnistä mitään tullu ku olivat ihan jauhosia kakkoja. :( En enää ikinä osta muuta ku Lidlin ja Annasin peepparkaakkeleita!

      Poista
  5. Koska niitä survey corps kuvia tulee!! D::: -Fuyu-

    VastaaPoista
  6. Osaatko sanoa että pystyykö noita pidennyksiä värjäämään KC Professionalin Colormaskilla kirkkaan punaseks? Olisin kiinnostunut noista lyhyemmistä pidennyksistä kun ainakaan punasena niitä ei saa 32 senttisinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa käyttää Colormaskeja, koska ne sisältää pidennyksille haitallista keratiinia/oli rakennepaikkaava hoitsikka! Eli suoravärit kehiin. :>

      Poista
    2. Okei, kiitos tiedosta! :) Oon aina Colormaskilla hiuksiani söhinyt, eikä vielä mitään kokemusta suoraväreistä, mietin vaan juuri sitä että mitenköhän saisin ne samanvärisiks oman pehkon kanssa, mutta täytyy kokeilla! :)

      Poista
  7. Tättärää! Olen lukenut blogiasi nyt jonkun vuoden, ja tykkään, vaikken tavallisesti lifestyleblogin tapaisista oikein tykkää. On mukava lukea humoristisia horinoitasi ja ihastella, miten joku saa tekoripset noin hyvin (itselläni niistä tulee lähinnä tekokulmakarvat, mutta vielä joku päivä!).
    Olisi hirrrrmuisen ihanaa, jos joskus jaksaisit lätistä pidennyksistä pidenpäänkin -esimerkiksi niiden hoidosta (kas, itse pilasin keratiinilla yhdet ennenkuin selvisi, että ei näin), värjäyksestä, selvittelystä ja jostain sellaisesta. Kun sinulla lienee kokemusta. Paljon. Siitä olisi iso ilo meille jotka on ihan pässejä niiden kanssa.
    Mukavaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu olen otettu tästä! HAHAH TEKOKULMAKARVAT! Kuin hyvä.. XD Mutta kyllä se oikeesti helpottaa jossain vaiheessa niiden laitto, sitkeetä yritystä vaan peliin!

      Ja mulla muuten on pidennystuto jo: http://jackmaterialist.blogspot.fi/2012/12/klipsipidennykset.html

      Ja kiitos vain, itsellesi myös!

      Poista
  8. Ai että rakastan sun tukkaa aina vaan entistä enemmän, nää pinkin eri sävyt on ehdottomasti mun lemppareita. Olet vaan niin täydellinen <3

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.