21.12.2013

Think pink

Kuten Instaa/Twitteriä seuraavat tietävätkin jo, niin mun puolen vuoden värjäämättmyys kutistuikin kolmeen kuukauteen. Meillähän oli Netan kanssa tästä se veto pystyssä, mutta heivattiinkin se sitten. Syynä oli uni, jossa olin ollut kovin masentunut tästä asiasta ja kun olin saanut luvan värjätä hiukset, niin vaaleanpunainenhan siitä tuli ja olin kuulemma pomppinut ilosta kuin poni. Samana iltana oikeassa elämässä olin erehtynyt menemään Tumblriin katselemaan ja haaveilemaan hiuksista. Vaaleanpunaisista sellaisista, ja itkenyt siitä Patrickille. Selkeesti joku henkinen yhteys meillä tässä meneillään. Heti luvan saatuani sitten kotiutin töistä kaksi pulloa Candy Flossia, terästin sitä pienillä annoksilla Pinkissimoa ja Fireä ja tein jotain, mitä en oo aikasemmin onnistunut tekemään. Niin maan taivaallisen ja täydellisen vaaleanpunaisen pehkon, ai että.


Enkä oo ainut tätä mieltä, kysymyksiä ja kehuja tulee ovista ja ikkunoista ja sekös tekee iloiseksi. Tuijjotuskin on palannut, blondina olin aivan näkymätön ihmismassassa ja siihen tottuneena taas vähän hämmentää olla osa julkista eläintarhaa.


Kuvat on niiiiin talvilaatua, itku. Kestetään nyt vielä hetki tätä valottomuutta, uus vuos ja uus kesä tekee pian tuloaan.

Viime viikko oli suoraansanottuna ihan anuksesta. Marsu kuolee, töissä menee huonosti, paljonpaljon hyvin ikäviä yllätyksiä, väsymystä ja kiukkua. Onneksi karma kääntyi taas nousuun ja tää viikko on ollut hyvä kuuden päivän työputkesta huolimatta. Tai ei tuo kuusi päivää muuten mikään saavutus olisi, ellei joulu teetättäisi ihan himona ylimääräistä hommaa ja kiirettä. Viisi päivää kunnialla ohi ja suussa on odotuksen makua. Huomenna nimittäin suunnistetaan Patrickin kanssa mun työpäivän jälkeen viiden päivän lomalle Varkauteen, whoo! En oo käyny kotona puoleen vuoteen, että oli jo aikakin. Maananataina mennään vielä koko perheen voimin Kuopioon joululahjaostoksille, että bongarikyylät tarkkaavaisuutta sielläpäin! Vaikka pitäisi vielä siivota ja vaikka vallan mitä, niin en voisi olla onnellisempi juuri nyt. Matkustus on kivaa ja kotona odottaa viisi koiraa, joita on ollut ikävä ja yksi uusi karvainen tulokas. Pikkuruinen shetti nimittäin. Onnellisuutta myös teille kaikille, tuun vielä varmaan heittämään joulutoivotukset ensi viikolla!

20 kommenttia:

 1. Ja täältä tulee lisää kehuja, koska noi on yksinkertaisesti täydelliset <3!

  VastaaPoista
 2. ja just kun eilen päätin et luovun mun sini-pinkki-hopee-mikälie-millonlie hiuksista ja värjään jotkut suht normaalit.......... noi on täydelliset!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa märkään Varkauteen... :( mutta tukkasi on taaas kerran ihan taivaallisen ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli siellä aika kosteahko keli. :( Kiitosta!

   Poista
 4. Noi on ihanat <3 Olen itsekkin suunnitellut värjääväni pinkeiksi uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tämmönen väri, että siihen kun kerran erehtyy niin palaa takaisinkin. :D

   Poista
 5. Ihanat hiukset kyllä tuli *__* Saanko ne?
  Ah rakastan lävistyksiäsi, on vaan niin hienot :3
  Ja laitathan pennusta sitten kuvia tänne? Voisin haluta koiraspämmin..
  Ja hyvää joulua sitten sullekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyh nyt en kyllä luovu! :D Kiitos paljon! En ottanut yhtään kuvaa siitä ryökäleestä, vähän harmittaa. :( Eli ei koiruuksia tällä kertaa.

   Poista
 6. mä en kyl tajua miks pinkkejä hiuksia tuijotetaan :o tuntuu olevan jokapaikassa nykyään tosi yleinen näky >:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, luulis jo että popula olisi kyllästynyt ihmettelemään. :D

   Poista
 7. Kun niitä värejä esim. Sitä pinkissimoa sekottaa hoitoaineeseen niin onko lopputulos hiuksissa se sävy sama mitä se hoitoaine+värimömmön sävy on? Jos saat tästä mitää selvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä väristä voi ennustaa sen lopputuloksen jotenkin, mutta sekään ei ole kiveen kirjoitettu. Pohjan väri vaikuttaa paljon ja se kauanko tota väriä pitää hiuksissa. :)

   Poista
 8. Sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
 9. Hei!!

  Mistä hommasit sen sun pikatchu kigurumin jota sanoit käyttäneesi penkkareissa? :)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.