25.8.2009

Fall into you is all I seem to do when I hit the bottle 'cause I'm afraid to be alone

Eilen vietettiin Antin synttäreitä ja meidän vuosipäivää ja sen kunniaksi olisin tähän halunnut lätkästä jonkun ällösöpön kuvan Antista, mutta koska kovo imaisi ne mukanaan, niin saatte tyytyä nyt tähän:



Viime viikolla kävin kampaajalla, ja hiukset ovat nyt ihan vituillaan. Näytän wnb nuorekkaalta kirjastotädiltä. :( Leikkaus näyttää ihan itsetehdyltä, ja olisin varmasti osannut itsekkin paremmin.


Tuossa mättää, nimittäin käskin kerrostamaan ja tadaa: sain peräti _2_ kerrosta. No ainakin se kerrostus näkyy, nimittäin hiukset muotoutuvat aina niin kauniiksi sieneksi. Ai että oli mukavaa maksaa 20e tästä.. not. Ja tuossa näkyy tuollainen töpsykkä = kauniisti porrastettu otsatukka. Huomatkaa vielä myös, mitenkä tuo alla oleva musta korostuu tuolta niin mukavasti tuollein. Oh my gawd. En enää ikinä mene sille kampaajalle. : DD


No onneksi tuo toinen puoli on sentään ihan siedettävä ja niistä saa askarreltua kaipaamani ruuhkatukan. <3

Käytiin Merin kanssa eilen kaupungilla härskeilemässä ja kulutettiin auringossa hiusvärejä. :--D Molemmilla kai värinvaihdos mielessä, ja mitä sitä turhaan vielä blondaamaan kun aurinkoakin riittää. Illemmalla mentiin porukalla Antille ja siellä riehuessani onnistuin kaatamaan itseni ja kolautin pääni lattiaan vauhdilla. Kyllä muuten koski, ja Meri ja Jyri vaan nauro. :) Joudun napsimaan särkylääkkeitä nyt urakalla, koska pää on jatkuvasti kipeä. D--:

Tänään myös iski armoton laiskuus ja olen lintsannut huimasta kolmen tunnin päivästäni jo kaksi tuntia nimim. ahkera lukiolainen. Hyi minua, mutta aina ei vaan jaksa.

6 kommenttia:

  1. ihanat hiusset <33 oot niin sulone :]
    noi hiukset sopii tosi hyvin sulle <3
    Voisitkos tehä sellasen postauksen missä olis et miltä oot näyttäne vaikka 2-3 vuotta sitten ?? sellanen olis kiva <33

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Aww kiits :( <3 No semmosta olin tekemässäkin, mutta kun se kovalevy missä oli kaikki kuvat meni kakaksi :( Mutta onhan tuolla irc-galleriassa todellakin noita vanhoja kuvia aika paljonkin.. :--D Teen vielä joskus vaikka erillisen postauksen niistä, mutta jos sulla on galleriatunnus niin näät ne kuvat kyllä sieltä. :) Nimimerkkihän on siis Juha_tuska :--D

    VastaaPoista
  3. HEI! voisitko tehdä sllaisen meikki tuton eli et kertoisit vaiheittain miten meikkaat ?? se ois kiva <33 kerran kun kovalevy meni kakaksi :[

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Olen sitä semmosta yrittänyt saada aikaseksikin mutkun minun meikkaaminen on semmosta höseltämistä ja lopputuloskaan ei ole koskaan kaksinen niin sikee paha turhautuminen eikä meinaa onnistua. :D Kaipa mä vielä joskus oikein ajan kanssa!

    VastaaPoista
  5. oliko sulla sellanen venytys reikä korvassa?kun google-kuva haussa näkyy kuvan päällä tän blogin osote

    VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.