13.9.2009

Oh baby call me

Tällä viikolla istuin tunnin ihka ensimmäisissä kirjoituksissa; ruotsin kuuntelussa. Alussa lupaili jo loistavaa tulosta ja äärimmäistä keskittymistä, kun kuuntelun alettua huomasin, että housuissani kävelee punkki. Heitin sen lattialle ja sitten jäin kätsomaan ku se hitaasti mutta varmasti teki tuloaan jalkaa kohti. Fiksuna tallasin sen, kunnes tajusin, ettei se niin helposti kuole, enkä minä sen ruumista minun paskaisten tennareiden pohjastakaan paikanna. Näin ensimmäiset viisi minuuttia kuuntelusta oli mennyt täysin ohi suun ja loputkin sitten tiiraillessa koko ajan hermostuneesti, ettei se punkki vaan sieltä kengän pohjasta Veikka-vuorikiipeile antamaan minulle aivokuumetta. Provet börjar nu. Lycka till.

Eikä varmaan tarvitse erikseen mainita, ettei ruotsista sitä ällää ole tulossa. Huomenna olisi ne kirjalliset, ja arvatkaa onko tämä taas lukenut _yhtään_.

Päätin keksiä tänne jotain kivaa, joten kuvasin kaksi addiktiotani. Ensimmäisenä:Lasit/aurinkolasit. 12 paria materialistista rakkautta. Eihän niitä paljoa ole, mutta kun lasien hankinnalle perusteena on törkeys, niin ei niitä mieleisiä ole helppoa löytääkkään.

-Punaiset ja keltaiset lasit, sydänlasit ja leopardikuvioiset : Thaimaa
- Pilottilasit ja mustat lasit keskirivissä ylhäällä : kirpputori
- Potter-lasit, toiset oranssit ja niiden yläpuolella olevat : H&M
- Brittisälekaihtimet : Madu shop, Kuopio
- Keltasankaiset peilipintaiset: Gina Tricot, Ruotsi
- Valkosankaiset : varmaan joku marketti

Toinen addiktio, stressin purkamiseen ja näpertelyn tarpeeseen:Hamahelmet. Maarittia saamme kiittää tästä innoituksesta, ja tuosta vihreästä sienestä. Vieressä punainen itsetehty mallikappale siitä, mitä jälkeä liian kuuma silitysrauta saa aikaan; siitä tuli pannukakku.

Nämä seuraavat (c) minä.Jeps, itse olen suunnitellut ja väkertänyt. Noi tekstijutut on ihan lameja teen-kun-on-tylsää-juttuja, mutta tuo pilvi ja puhekupla ovat ihan jees kaulakoruja.Ja Pokemoneja, tällä hetkellä tuo Gyarados on vaikein ja isoin, mitä oon napertanut, mutta pieni kuitenkin. Pohjina näille ovat ne Gameboy-pelien pikselimössöt. Googleen haku ''pokemon sprites'' ja sieltä löytyy ne kuvat. Kopioi koneelle, suurenna kuvanmuokkausohjelmalla ja tadaa, valmis ohje. Sitten vaan asettelemaan helmiä alustalle ja kiroilemaan omia nakkisormia. Kannattaa muuten katsastaa netin ihmeellisestä maailmasta, mitenkä valtavia teoksia ihmiset ovat hamahelmillä tehneet. Kyllä sitä tuntee olonsa pieneksi kun väkertää vaan tämmösiä helppoja yhden alustan juttuja. Hakusanaksi berler beads, hama beads yms. Kuvasta muuten puuttuu vielä Squirtle, jonka onnistuin jo hajottamaan. (y)Tossa noita mun helmiä. Värejä saa Suomesta aika rajoitetusti, niin tämän variaation helmiä oon saanu yhdistämällä Hamahelmiä ja Silityshelmet-nimeä kantavia muovikakkoja. Kyllä noita sävyjä sais täältä vielä enemmänkin, mutta rahapula vaivaa.


Pikselimössöpelien örkit on koottu kätevästi tänne: http://www.spriters-resource.com/, joten sieltä vaan suurentelemaan noita kuvia ja näpertämään niistä hamaörvelöitä.

8 kommenttia:

 1. PinkChihu: Sinun vika kaikki rahanmeno >:(

  VastaaPoista
 2. Ööö, älä aiheuta paniikkia. Ei ne kirjalliset HUOMENNA ole.

  pe 18.9. toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä

  Jumalauta ku otti sydämestä. D:

  VastaaPoista
 3. Nora: Hupsis. Mulla onkin vaan se PSYKOLIGIAN YO =) Voi vitsi. (y)

  VastaaPoista
 4. aaa mistä tommosii saa,siis noit pohjii ja helmiii ? me wants ;;__;;

  VastaaPoista
 5. ~: Tos on toi osote tos ihan lopus mist saa kaikkia noit pohjia ja alustoja ja helmiä ihan kaupasta. :O Joko nimel Hama beads tai semmosissa pulloissa nimellä sSlityshelmet :O Saa ihan perusmarketeista ja tietty Tiimaristakin ja joskus lelukaupoista :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki. Sä olet taitava, noi pokemonit varsinkin aiheuttaa suurta halua näpertää jotain isompaakin tällä suunnalla. :----o

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: :--D No en mä nyt niin, noihan on aika yksinkertaisia, kunhan kärsivällisyys riittää. :--D Joskus tullut hutastua puolivalmis lauta pöydältä alas ja kyllä sitä kirosanoja satelee. :---D Siitä vaan, kivaa ajanvietttä. :--)

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.