28.11.2009

Cruising for pity and looking pretty as fuck

Keskiviikko 


Mä en oo oikein tällä viikolla jostain syystä nukkunu kunnolla, ja alkaa viedä jo veronsa: mä en enää osaa käyttää edes mun kännykkää. Tää on tämmönen tosi ruma ja yksinkertanen Nokian halko, jonka sain ku rikoin sen mun vanhan, ja tätä ei oo todellakaan vaikee käyttää, mä vaan painelen noita nappeja summamutikassa ja koko ajan ihan väärin. Mun piti mitettiä viis minuuttia et mitenkä poistetaan kaikki viestit. Kannattas ihan tosissaan varmaan nukkua välillä, huomenna ois filosofian koe. Tosin sopivan väsyneenä ajatus kyllä lentää ja on hyvinkin filosofinen olo aina.

Torstai
Ei tainnut auttaa se filosofinen olo tänään siellä filosofian kokeessa. Yhteiskunta, valtio ja valta, jes. Täytyykö edes sanoa, että täyttä hepreaa se oli. Naureskelin itsekseni (teen tätä yllättävän usein koetilanteessa, kyllähän se pistää naurattamaan kun tuli kirjoitettua psykologiankin YO-kokeeseen, että päässä liikkuu sellaisia aivmömmöjä, turha varmaan sanoakkaan että I:hän sieltä tuli) ja kirjoitin, että tuleehan ne alkuasukkaatkin toimeen ilman valtiota. Kyllä nyt ropisee pisteitä niin että napa ruskaa.

Vähän Anttia: olen sille joskus naureskellut että ei taida ihmiset pitää mun kulmakarvoista, niin tänään se hiippaili mun taakse katsomaan mun meikkaamista (äärimmäisen häiritsevää) ja aikansa katseltuaan se totes, että se pitää mun kulmakarvoista. Jotenkin suloista millaisella vilpittömyydellä se tuli ja vielä randomisti. Hupsu otus. (Tai ehkä se oli vaan onnellinen siitä, että jaksoin kerrankin meikata.)

Mulla kun on aina näitä kausia ruuan suhteen, niin nyt sitten on vuorossa epäterveellisyyden huippu; valkoista makaronia runsaan voin ja suolan kanssa. Yleensäkkin nää pakkomielteet liittyy jotenkin näihin samoista mömmöistä tehtyihin juduihin; nuudelit, pasta, makaroni, spagetti ja kaikki aina valkoisena, terveellisempi täysjyvä (tai mikälienee) ei kelpaa. Niin mitkä terveelliset elämäntavat? Kärsin varmaan kaikista puutostaudeista tietämättäni ja kupsahdan jo kolmekymppisenä niihin tai tukehdun makaroniin. Joskus pari vuotta sitten oli paistettujen munien kausi, mutta kyllästyin kamalan makuisiin kananmunaröyhtäyksiin ja olenkin nyt siirtynyt sitten keitettyihin. Äärimmäisen jännittävää tämä minun elo, eikös?

Satuin eilen menemään His Masters Tattoon (ainut lävistys/tatuointiliike täällä) ohi, ja päätin katsomassa, että paljonko smiley maksaisi. Mulla oli selkeä muistikuva seinällä killuvasta hinnastosta, jota ei sitten ollutkaan. Mulle sanottiin, että pitäis soittaa Penalle ja kysästä hintaa. SOITTAA? Mä inhoon soittamista tuntemattomille, ei oo mitään niin ahistavaa kun yrittää saada soperrettua oman nimen ja kertoo asiansa, mielummin vähän asialliseen sävyyn tai jotain. Hyi. Taitaa siirtyä smileyn hankinta sinne 4-6.12 kaavailtulle Helsingin reissulle. Onhan siellä niitä halpoja ja vähän kyseenalaisiakin lävistysputiikkeja, mutta toisaalta smiley on niin yksinkertainen lävistys, että kyllä mä mieluusti voisin jopa säästää kympin tai kaksi ja ettisin pienemmän paikan, kuin mitä esim. His Masters Tattoo on. Vaikka kyllä lävistykset on semmonen asia jossa ei kannattais säästellä, mutta mä olen nuuka, ainakin silloin kun voi saada halvemmallakin jotain.

Perjantai
Värjättiin eilen Mertsulin kanssa hiuksia 4h niiden kellarissa kuunnellen Nrj:tä. Kuvasin siellä operaation eri vaiheet, lupaan kyllä vielä joskus filmata koko paskan, koska se on niin huvittavaa ku kommentit on tämmösiä ''hups'' ''eikai haittaa jos..'' ''vähä meni tollee..'', mutta en lupaa julkasta sitä mihinkään, koska noh.. kukaan ei voi näyttää hirmu hemaisevalta siinä vaiheessa kun vaalennusaine kutittaa ja kirvelee päänahkaa. :--D

Kuvat nyt on mitä on koska huono ja vanha kamera + hämärä valaistus = shitty photos. Yrittäkää armahtaa.


Ensimmäisenä nostettiin ylemmät hiukset ylös, että saadaan vaalennusaine laitettua niihin alunperin mustiin osioihin pidemmäksi aikaa kun juuriin, koska juuret vaalentuvat nopeammin. Tämä oli kolmas kerta kun ne mustat osiot vaalennettiin. Huomatkaa upea kampaus, juurikasvu ja kaunis värjäystpaita. =)


Seuraavana juurikasvu. Unohdinkin jo, että miten epämukavaa se väri on päässä. Kutitti ja kirvelti. Kampaus taas semmosta Wanhat-matskua.


Ja tulos on tässä: alta ei tietenkään vielä vaalentunut mutta tuli tosi söpöt raidat tohon otsatukkaan. Vitsailinki Merille, että jätetäänkös näin, ja se oli jo ihan onnessaan, että joo. Ois vaan halunnu päästä sekin helpolla. :--D


Ja sitten vedettiin päähän pinkki. Ilme oli niin muikea että piti vähän piirustella päälle.


Ja lopputulos on tässä. Tukka hyvin, kaikki hyvin, huomaa kai tosta meikkimäärästäkin. Joku just toivoi, että laittasin kuvan, missä mulla on vähän meikkiä, ja kieltäydyin heti. Ja tässä sitä ollaan... Alta niitä vaalennettuja hiuksia ei pitäny värjätä olleskaan, mutta ne sitten imi kuitenkin sitä väriä kun pesusienet, joten niistä tuli tommoset punasenruskeepinkihtävät. Mutta ei se mitään, ihan hauskalta ne näyttää.

10 kommenttia:

 1. PinkChihu: No tottakai beibe ;--)

  VastaaPoista
 2. Siis toi sun "moi täs värjätään mustia eka"-kuva toi mulle mieleen jonkun teurastajajeesusmariamorsiamen. :--------------D Kulta oot seksikäs. <3

  VastaaPoista
 3. Nora: Beib kyllä mä tiedän. Varsinki ku mun tukkaa värjätään ;---)

  VastaaPoista
 4. karu toi sun muokkaama kuva.. ko kattelin sitä ja pikkusisko tullee niii kiljumaa rupee X3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: :--D Wtf. Oon mä aika hyvä sit muokkaa XDDDd

  VastaaPoista
 6. oh kyllä olet.. mllaki meni rikki vanha ku vitun kaveri tiputti sen parvekkeelta ja nyt kans semmone huono:<

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Oww, reilua! No mä nyt oon rikkonu jo 2 puol kameraa enkä saa ikinä uutta ku kukaa ei suostu ostaa :--D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.