30.11.2009

Crawl down dead lover's lane,

Lauantai


Kaikkihan rakastaa kamerahuoraa?


Heräsin täältä Antilta ja sain aamupalan koneelle, voisko päivä alkaa paremmin? (Antti rakens mulle tänne oman koneen kun oli ennen hankaluuksia sen suhteen, että kumpi saa aina olla koneella.) Tyypillinen datiksien parisuhde. Eilen käytiin Kallen kanssa ajelemassa sen rumalla autolla. Se on oikeesti ruma, trust me. Kuunneltiin Nrj ja Suomipoppia sekasin ja laulettiin ikivihreiden tahtiin.


Kun tulin Antille niin pojat oli täällä ja pelattiin sitten joukolla FOnlinee. Humaltunut Jyrikin liittyi myöhemmin joukkoon latelemaan viisauksia elämästä. Tein muuten itselleni Bloglovin-tunnukset, ja nyt tätä blogia voi seurata sielläkin. Ja Antti vaan mussuttaa vieressä keksiä. Täällä on vaan niin mukava olla kun ruoka tuodaan nenän eteen ja kaikki, ihan ku palvelutalo! :3 Mutta ei mulle sentään vaippoja olla laitettu.


Sunnuntai
Katottiin semmonen leffa kun Gamer, ja täytyy sanoo, että aika jännä oli, erilainen tavallaan. Vankilakundeille asennettiin jtn nanoteknologiaa päähän niin, että tyypit pysty pelaamaan niillä, siis oikeilla ihmisillä. Sit jos selvis hengissä 30 peliä, niin sai 'vapaudut vankilasta'-kortin. Harvoimpa tommosia leffoja sattuu vastaan, eikä sekään haitannut, että sen proleetskilz-tyypin pelaaja oli ihan sika söpö. :< 

Aloin kirjottamaan tätä koska mökötän Antille, kun se pilkkas muns Left 4 Dead taitoja tossa ja vaan pätee ku mä en osaa pelata zombina yhtään. Ei sitte, en pelaa jos ei kelpaa. :--( Muutenkin tyyppi ollu taas ihan liimattuna ruutuun siitä asti kun kyseisen pelin toinen osa ilmesty. Itsehän en siis _koskaan_ pelaa noita pelejä, enkä ainakaan meinaa kusta housuun kun niitä zombinryökäleitä hyppii naamalla. Pelityyli on semmosta ampumanapin paniikkista raiskausta, enemmän on epätoivoa kun älyä. On vaan saatanan ahdistavaa kun oot yltä päältä Boomerin oksennuksessa (sensuroi kivasti ruudun ja houkuttelee zombeja kimppuu, mikä mukava yhdistelmä) ja tyypit kähmii joka suunnasta. Koskaan en ole peleihin eläytynyt tunteella. Tuntuu se Wii aina ihan hyvältä vaihtoehdolta, kun vanhaa Nintendon Mariota pelatessakin se ohjain meinaa aina olla läpi seinästä, kun sitä tulee kiskottua aina vaikka mihinkä suuntaan.


Sain tänään myös tuoreita pipareita, vaikka täytyy myöntää, että se taikina on miljoona kertaa parempaa. Huomenna olis taas toinen filosofian koe, mutta arvatkaa kellä ei ole kirjaa mukana? Noh, mähän olen siellä lukiossa sen neljä vuotta, niin eihän tule kiirus. Ellen sitten vaan kyllästy, lopeta kesken ja mene töihin. Tosin työmarkkinatkin on aika rajalliset kun pinkki tukka + lävistykset = ei kassatyötä ainakaan tämmöisessä konservatiivisessa eläkeläisten tuppukylässä. Eikä mua toisaalta huvittaskaan mennä minnekkään Prismaan kaikkien mummujen ja marttojen möllisteltäviks.

Toinen vaihtoehto ois puhelinmyyjän työ mutta se menis jotenkin näin ''Päivää, saanko änkyttää ja mumista teille epäselvästi päivän tarjoukset? Ai en? Kuulemiin.'' Mä nimittäin ihan tosissaan puhun epäselvästi kun a) innostun b) puhun ihmisille, joita en tunne hyvin. Tai sitten olen kuuromykkäsokea ja jumitan jossain hiljaa itsekseni kun muut pälättää pölölö.


Maanantai
Hyvinhän tää lähti käyntiin; myöhästyin linikasta -> myöhästyin kokeesta -> en jaksa mennä sinne ja vattu. No joo, oivoi. Kätevää kun täysi-ikäsenä saa kuitattua omat poissaolot. Tekee ihmiset laiskoiksi. Kävin pelaamassa taas L4d2, vaikka eilisen saldo oli tää: jos olin ihminen, kaikki sai pelastaa mua koko aja, jos olin zombi ni kommentit oli tämmösiä ''omg, ur the worst tank ever''. Nyt se peli bugas keske, en saanu nolattua itteeni enempöö.


Harmaa (leikelty) printtipaita ja musta toppi: H&M, mustat pillit, Cybershop


Pillit on jäänteitä emoajoilta, ja niissä on takataskuissa printtinä tämmöiset luurankokädet, musta ihan hauskat housut vieläkin.

10 kommenttia:

 1. Ei vitu haluun kattoo sen Gamerin, ku Tomi puhu siitä. :----------( Ja haluun pelaa l4d2. :------( Haluun paukuttaa zombeja paistinpannulla.

  Mun elämä on oikeesti iha turhaa, ku Tomi poisti l4d:n, että se hommais kakkosen tilalle, mutku kakkosta ei näy mailla halmeilla. FFFFfffffuuuuuuuuuuu-

  Elämä on kauheeta, ku ei saa istua koneella kokispullon kanssa ja paukuttaa zombien päitä seinille automaattihaulikolla. :--------(

  Todellisuus on pyllystä. :----(

  VastaaPoista
 2. Nora: Se oli iha hyvä. :O Semmone vähä erilaine ja söpöööö jätkä! :3 Mäki mut ilma jäkättävää bf:ää ja naama happamana pelaavia amerikkalaisia. >:( EI TANKILLA VOI AINA ONNISTUA??? Voi ei, sun pitää tulla paukuttaa Pärille mun kaa. :( <3 Siis L4d2, muakin toki. ;---)

  VastaaPoista
 3. Laita muute joskus jtn kuvia sun lapsuudesta tähä päivään :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi kun oliskin niitä yläastekuvia, mut joskus olin angstinen teinikakka ja menin poistamaan ne :'DDDDDDD Haluisin nauraa niille kyllä vielä, tyhmät emokaudet! :'D Vois kyl kokeilla jotain laitella jos osaisin paremmin käyttää skanneria, pitää pyytää isii auttaa. :--)

  VastaaPoista
 5. Jeea pipari taikina rules. huomen sitö saa vittu mussuttaa ku meeen vanhemmille ja tehään pipareita iha omast taikinast ettt daa

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Oij, ennno koskaa maistanu omatekosta! :--D Voin tulla auttaa syömises :3

  VastaaPoista
 7. äwäw sun hiukset!! oon kade :<

  VastaaPoista
 8. Oot tosi kaunis ku sulla on shokki värillä värjätyt hiukset
  Jatka samaa rataa<3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.