4.3.2010

This should be illegal

Meitsi pitää nyt tauon ja kadotan tän blogin teidän näkyviltä 4pv-viikon päästä (poistan myös itteni blogilistalta, että harvempi uus eksyis tänne tauon aikana), että mä saan duunailla tätä rauhassa ja ilman et kenenkään tarvii ihmetellä keskenerästä sivua. Ja mua ärsyttää, kun jotkut bloggaajat kirjottaa aina tietyin väliajoin sillein ''aattelin pitää taukoo blogista..'' ja sit kaikki tulee EI ET SAA TÄÄ ON MUN LEMPIBLOGI yms yms. et se kirjottaja selvästi hakee tollasta huomiota ja sitten se ei taukookkaan ja sama rumba uusiks parin kk päästä. Mää en aatellu toimia näin. Mä pidän sen tauon nyt ja nyyh piste.

Ja syynä ei oo negatiiviset kommentit, koska niitä tulee muiden kommenttien kanssa samassa suhteessa, eli vähän. Ja kyllä, mä oon julkaissu kaikki tähän blogin tulleet kommentit. Musta on outoa, jos ei pysty mitään anonyymien kettuiluja julkasemaan blogissaan, pelkääkö ne bloggarit, että muut lukijat jonkun ''tää blogi on paska!!''-kommentin takia kääntää kelkkansa ja hurruuttaa ulos? No joo, toisaalta jos on tehny tätä hommaa pitkään, ja saa jatkuvasti samanlaisia kommentteja, niin voishan se pitemmän päälle alkaa puuduttamaan.

Ja anonyyminä kommentoiminen on yleensä vähän huvittavaa, jos mä en viiti sanoo blogeihin mitään omalla pärställäni, niin mä jätän sanomatta. Pitäs nyt sen verran kulkusia olla, että voi ottaa kaiken omalle vastuuleen. Kehujenkin sanominen nimimerkittömänä on vähän outoa; onko se blogi sitten niin nolo, ettei viiti tunnustaa lukevansa sitä? Eikä se rekisteröityminen tänne nyt niin ylivoimasen vaikeeta ole kummiskaan. Mut joo, jokainen tyylillään ja eteenpäin, sano mummo lumessa.

Tän blogin ulkoasu on yks syy, miks mua ei just nyt huvittas pitää tätä näytillä. Esim. toi hedari riepoo mua, varsinkin kun siitä on tullut nyt pari ihan asiallista palautetta, esim. Noralta. Se autto tajuamaan, että mikä tossa mättää senkin lisäks, että toi on semmonen hätäpissa-juttu. Mutkun piti vaan saada repästyä joku kuva siihen. Enkä mä nyt jaksa 'seistä' tän blogin takana, jos leiska ei miellytä mua itteenikään. Ja sit toinen kiukuttaja on sisällöttömyys. Ehkä alan taas kaivata kirjottamista, kun se ei tunnu pakkopullalta. Mua alkaa ketuttamaan, jos en saa viikossa tuuttastua tänne vähintään kahta postausta ja sit se menee semmosek yrittämisen yrittämiseks, eli huonoks.

Ja toi nimi. Useemmat ei tunnu sitä käsittävän, ja sehän on tosiaan vähän inside-juttu. Ja mä ajattelin sen huumoriväännökseks, kun kaikilla muilla tuntuu olevan joku ah-niin-mysteerinen pätkä biisien sanoista bloginsa nimenä. Tai oma nimi, tai joku muu lentävä lausahdus muokattuna itselleen sopivaksi ja sit mulla on tommonen viiskymppisiin heviäijiin viittaava heitto. Mut kaikki ei vaan pysty tajuamaan sen huumorisisältöä, koska tää ei oo muuten mitenkääns semmonen juttu, että kettuilisin täällä blogikliseistä, joten ei sitä osaa yhdistää. Mä nyt ''murrun'' tästä nokkelasta alkuperäisideastani, ja vaihdan nimeä. Siis ainakin jos keksin jonkun.

Dyndyndyndyn, ja loppuun draaman kerääjä. Saatan olla poissa pari kuukautta, tai pari päivää. We shall see about that.

Juhis aka Vilu kiittää


..ja kuittaa, sangen asiallisesti ja aikuismaisesti vielä, jos saan sanoa.

Viel semmonen upee loppuloppuhuipennus, joka saa teidät roikkumaan täällä blogissa odottaen, että mä palaan (luultavasti ei :----------DDDdd) ; tilataan Merin kanssa PALJON naaman/korvaniittejä tänään, niistä juttua sit ku mä palaan~~.

22 kommenttia:

 1. Mä tiiän, että sä et tykkää tästä, mut tuun silti vinkumaan: EEEII! Paras blogi ikinä yhyy 8( mutta lupaat sitten kans että palaat!

  VastaaPoista
 2. Juli: Mä en sanonu ettenkö mä tykkäis kommentoijista, en vaan tykkää siitä osien bloggaajien kommentoikaa-tai-taukoa-tulee-asenteesta. :o

  Mut aw kiitos. :) ♥ Tottakai mä palaan, on tää sen verran koukuttavaa hommaa. :---D

  VastaaPoista
 3. No asssstannaaa. :-------( Kaki se ulkoasu nopeesti, että pääset taas päivittää. :(

  VastaaPoista
 4. Nora: Ei se pelkästä ulkoasusta johdu, pidän muutenkin taukooh. :---O

  VastaaPoista
 5. ei takoa pillshh ♥ tää on ainut blogi jota mä tykkään lukea ja syyt siiihen on että sinun pärstääsi jksaa kattella vaikka kuolemaan asti ja toiseks sä päivität usein ja kolmanneks sulla on ihan oma tapa kirjottaa eli sul ei oo mitään syytä lopettaa tätä tai pitää eees taukoo :] ja sitten tässä pieni postaus aidie elikkäs etsit jostain netti sivusta jotain vaatteita ja luot niistä kivan asun täältä vois löytyy jjotain http://www.wetseal.com/

  ja pyydä vaikka jotakuta tekemään banneri vaikka mua ♥

  VastaaPoista
 6. tulee ikävä :(
  palaa pian, että pääsee taas lukee tuon ei niin aikuisen pinkkipään ihania juttuja !

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Pidän sen tauon koska tunnun tarvitsevani sitä, sori. :p No sekin ärsyttää, että bloggaan lähinnä pärställäni, kun juttua ei muuten riitä. :O Tän pitäs olla blogi, ei galleria. :D En halua mennä kyttää mitään sivuja missä on ihania vaatteota ku alkaa masentaa ku ei voi ostaa. :--------D Muuten kyl.

  Kiitos tarjouksesta, mut mulla on aika selkee visio siitä bannerista, se vaan vaatis vähän ahkeruutta valokuvien suhteen. :D Mut hei kiva että pidät mun blöögistäni. :) Toivottavasti jaksat ootella mua takassi, ei se kuukauskaan nyt niin hirmu pitkä aika ole. :)

  Sumppo: Voe, sööttiä. :D ♥ Juujuu. :)

  VastaaPoista
 8. ikävä tulee sun postauksia, mut ei voi mitään jos sä olet jo päätökses tehny =)

  ps. mun mielestä toi sun banneri on hieno!

  VastaaPoista
 9. LAURA: Kiva että tulee. :D Pistän niitä sitten kunnon sarjatulella tauon jälkeen ja niin paljon ettette edes jaksa lukee. >:) Onhan se silleen yksinään ihan ok, mut toi muu layoutti ja bansku ei mee yhtään yhteen. :D

  VastaaPoista
 10. voi että mä oikein ihailen sua ! :D sanot asiat niin hyvin ku vaa pystyy. Samaa mieltä siitä et mitä sitten jos joku anonyymi tulee sanoo et paska blogi ? :D toivottavasti saadaa sut pian taas pitää blogia, tykkään meinaa kovasti tästä. Mut ihan sama se sit on pidätkö viikon vai kuukauden tauon, jokatapaukses sua odotetaa se on varma. Ja ne jotka on kiinnostuneita jaksaa odottaa :)

  VastaaPoista
 11. karmike: Aw, tää oli taas semmonen kommentti joka vei hymyn pyllyyn asti. :D Ihana et joku löytää jotain positiivista tästä mun ainaisesta mäkätyksestä. XD ♥ Nii, voiha siit kommentista tulla vähä ''hö''-olo, mut mitä sitte jos muut näkee sen? :D Kyl saatte ja kiitos. :) Toivottavasti jatksavatki odottaa, onhan toi lukijamäärä kyl vähentyny heti parilla ton taukojutun jälkeen mut sille nyt ei voi mitään. Niin, noin määki aattelin! :)

  VastaaPoista
 12. Vooi 8'< no ehkä mä just ja jut selviän ilman sun päivityksiä jonkin aikaa,mutta palaatki sitte joskus takas! : DD mut joskus tauko tekee kyl iha hyvää joten ymmärrän sua 8>

  VastaaPoista
 13. Em: Böww, tottakai selviit ja kyllä mää. :D Yep, I'm glad that you do. :)

  VastaaPoista
 14. suuv: senkin kakkeli et varmasti pidä taukoa ja jos pidät niin sanot uusista postauksista galtsussa koska muuten mä jään jälkee sun jutuista pylly =( tuu tänne sitä paitsi !
  kakkelipylly ♥

  VastaaPoista
 15. suuv: Kylläpäs pidän! :D Enkä jaksa huorata sinne jatkuvasti, jos oot niin laiska ettet jaksa stalkkii sun vaimoos niin ei sitten. :( Minnekkä. :( Ite oot ripulimaakari!

  VastaaPoista
 16. suvv: senkin mummeli, no kyllämä jaksan sua stalkkii : ( ku käuyn kattelee ku heiluttelet nakkisormia 8--)) no tänne ! espoolespoo : <

  VastaaPoista
 17. suvv: Paras oliski! >:( Joo heti jos maksat mulle! 8) <3

  VastaaPoista
 18. en maksa mitää : <

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: Hyvä että oot ilmane mut mää oon maksullinen :<

  VastaaPoista
 20. suv: Vilu älä vittuile mulle :(

  VastaaPoista
 21. ikävä jo nyt sun postauksii! :)

  VastaaPoista
 22. suv: En toki >:D

  p-inja: Aww. :( <3

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.