31.3.2010

You are a natural disaster

Yep, bylsin Noralta as always.

10 faktaa minusta


1. Olin ainut lapsi viiteentoista ikävuoteen saakka, ja nyt mulla on kolme enemmän tai vähemmän pikkuveljee, how did this happen? Vastaus: mä olen eroipana. Siis mun porukat eros kun mä olin 8.lk ja nyt niillä on molemmilla uudet perheet ja mulla kaksi kotia, kätevää eikö? Äiti asuu korvessa avokin, Jepen kanssa ja niillä on yks ipana, Verneri 2,5v ja kahdeksan koiraa. Ja mun marsukin asuu siellä. Iskä taas asuu Varkauden upeassa (note tha sarcasm) keskustassa. Iskän vaimo on thaimaalainen ja se toi mukanaan yhden AD/HD-tapauksen, Sengin. Ja nyt iskällä ja Oolla on yhteinen kersa, Daniel 1,5v. Kerrottakoon nyt, että mulla on itseasiassa kolme kotia, iskä nimittäin rakennutti aika hulppean talon Thaimaaseen.

2. Oon aina ollu vähän lapsellinen. Halusin kovasti pitää lapsuudestani kiinni ja leikin vielä kahdeksennella luokalla salaa muilta leluilla nuoremman pikkuserkkuni kanssa. Olin muutenkin vähän epäkypsä ja sain kyllä kuulla siitä. Ysillä se sitten jäi, ja nykyään toteutan lapsenmielisyyttäni mm. nauttimalla piirretyistä ja keräilemällä Pokemoneja. Mua ahdistaa, kun nuoriso nykyään pakotetaan aikuistumaan liian varhain. Olisitte rauhassa lapsia sillon, kun saatte olla. Ei siihen aikuisuuteen pitäs olla mikään kiire, ehditte olla sitä sitten myöhemmin ihan tarpeeks ja liikaakin.

3. Kun olin alle vuoden ikäinen, meillä oli monsterikoira nimeltä Hurri, hurrikaanin mukaan. Ja se oli ihan nimensä veroinen. Se tuhos ihan kaiken, oli äkkipikainen, eikä tullu toimeen kenenkään kanssa. Olin sitten joskus menny tarttumaan sitä hännästä, kun se nukku. Vikatikki. Se puras multa palan irti poskesta. Mut kiidätettiin ensiapuun ja mulle annettiin jotain ilokaasua, olin sitten naureskellu siellä hyväntuulisena, kun puol poskee lerpattaa auki. :--------D Mulla on vieläkin arvet siitä, ja mun yhdestä hampaasta lähti kaikki kiilteet tai jotain, sitä sitten paikkailtiin useampaan otteeseen, koska se reikiinty tosi helposti.

4. Vaikka olinkin joskus koulukiusattu ja oikee emolapsi, niin mä en oo kuitenkaan koskaan viillelly. Ja turha ajatella, että tottakai mä olin kiusattu, kun erotun vähän massasta. Mä just yritin mahdollisimman hyvin sopeutua yläasteella muihin ja olla huomaamaton. Mutta lukiossa tajusin sen olevan ihan naurettavaa, kun yrittää vaan miellyttää muita, eikä tee sitä mitä ite tahtoo. Nykyään toteutankin itseeni aika vapaasti, enkä jaksa miettiä et mitäköhän muutkin ajattelee.

5. Oon 157cm, omistan 44-46kg raakaa lihasvoimaa (riiiiiiight), mulla on vihreet silmät ja maantienharmaat hiukset. Perusfaktapaketti.

6. Oon pistäny mun mopon rusinaks ysillä. Vastikään saatu mopokortti oli takussa ja oli kesäloman eka päivä, lähdettiin kaverin kanssa kaupungille. Pois tullessa ajoin päin sillan kaidetta. Älkää kysykö et miten onnistuin, en tiiä... Mopon etuosa meni ihan ryttyyn, me selvittiin pintanaarmuilla. Muutenkin perinteisesti joka vuosi kaadun sillä, viimestään syksyllä ekojen pakkasten aikaan. -1c riittää, kaasu jäätyy kiinni ja sit seuraa alamäki, jonka lopussa pitäs kääntyä hiekalla jyrkästi oikeelle. Katastrofin ainekset on kasassa ja hiekka pöllyää. En kyllä erityisesti nauti siitä, siks en lähdekkään enää ajamaan, jos ei oo vähintään viis astetta plussan puolella.

7. Mä kuolaan. Siis melkeen aina, mulla on joku kuolan ylituotanto.... :------Dd Varsinki nukkuessa aina. Joskus herään keskellä yötä ku tyyny on märkä. Ja joskus joudun nielasee monesti puhuessani ku tulee nii paljo kuolaa suuhun ja sit se vaikuttaa aika retardilta ku se tapahtuu kesken sanan. Sit on taas tää yks legendaarinen ääritapaus, kun katoin Himin videoo koneelta ja sit en ees tajunnu et mulla oli suu auki ja sit havahduin siihen ku kuolaa tippu mun kädelle.....

8. En oo koskaan kuulunu kirkkoon. Mua ei kastettu kirkossa, koska äiti halus mulle vapauden valita uskontoni ihan ite ja oon tosi onnellinen siitä. Oon käyny kyllä ihan normaalit uskonnontunnit, koska en halunnu mennä yksin elämänkatsomustietoon, mutta en koskaan kokenut mitään valaistumisen tapaista mihinkään suuntaan. Oon ihan tyytyväinen elämääni ateistina, tosin olin vähän katkera, kun en päässyt riparille muiden kanssa.

9. Saatan heittää välillä asioita turhan suoraan. Tosin teen sitä yleensä vaan läheisille ihmisille, koska hirmu harva uus tuttavuus ymmärtäs, että semmonen mä vaan oon, eikä ottas nokkiinsa. Tyttöjen kanssa mä oon vähän hienovarasempi, jätkiä mä tykkään vähän turhan paljon mollata päin naamaa. Älkää loukkaantuko. :---D Tykkään teistä kaikista silti.

10. En pidä homofobeista (homofoobikoista, miten se taipuu?), rasisteista, tai muuten vaan suvaitsemattomista ihmisistä.  Voisin paasata tästä asiasta vaikka kuinka kauan, mut ehkä en nyt päästä sitä tän asian aiheuttamaa ajatusryöppyä irti.

(11. En aina taida käyttäytyä niin nätisti kameran edessä?)


Tää kyl herätti mussa ja Merissä kovin paljon huvitusta.. Kuvassa tapahtuu.

12 kommenttia:

 1. Ah, legendaarinen "Ville Valo avaa Vilun kuolakanavat"-tapaus. <3 Mä en koskaan kyllästy nauramaan sulle ääneen. ^_____^<3

  Ja btw Vilu, sä et menettänyt mitään, vaikka et mennytkään riparille. Mä vihaan sitä leiriä ja muistoja siitä leiristä päivä päivältä enemmän. D:

  VastaaPoista
 2. Nora: Mä en koskaan kyllästy sen tapauksen ihmettelemiseen! :D

  Mmm, aivopesuleiri!

  VastaaPoista
 3. Enemmän tänne tommosia selityskuvia. :--D ♥

  VastaaPoista
 4. Pink Chihu: Eikä! Kamalia :-----D Oli vaa pakko laittaa tää yx ku oli hupaisa! :DD

  VastaaPoista
 5. "rakensi talon thaimaaseen" thaimaahan. Sorry but must :D mulle huomautellaan siitä nii se on tarttunu.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Joo, meidän terkkari humautteli mulle siitä kanssa kun kävin hakee rokotteita. Enkä vieläkään oppinu. :D

  VastaaPoista
 7. törkeen makeen väriset hiukset sulla ja sopii vielä hyvin! 8)

  VastaaPoista
 8. hah nauratti toi ilokaasu juttu :--D vahingonilone minä (:

  VastaaPoista
 9. Ei juma, oon itekki eroipana, 157.5cm 44.5kg, sinivhreesimmunen ja maantieharmaat hiukset omaava heebo :--D Ja muaki kiusattiin ku tykkäsin pukautuu tosi pitkään disney vaatteisiin ja leikkiä nukeilla yms. Eikä muakaan oo koskaan kastettu :O Ja vaikka eka sanoin kavereille et "hehe nauttikaa vaan jeesusleiristänne" nii salaa olin niin surullinen kun muut oli siellä pitämässä toistensa kanssa hauskaa :--(( Ja tykkään itekki mollata jätkiä ja olla niille vähän tylympi, mut se vaan sen takia et justiinsa pojat mua enemmänki kiusas :D Aik hienoo huomata et tosiaan on aina joku joka on noin samallaine !

  VastaaPoista
 10. Missu: Aww just ihana toi Disney-paita juttu, ihmiset on kyllä suvaitsemattomia ihan ihmeellisiä asioita kohtaa nykyään. :0

  Mut siis wou, meissä tosiaan on aika paljon yhteistä! :D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.