11.4.2010

You can't fool owls.

Antti on ihan hassu kun se nukkuu. Heräsin yöllä, kun herra taas vaihteeksi hamusi ja nyki mun peittoa varastamisaikeissa, vaikka sen oma oli siinä vieressä mytyssä. Annoin sille sitten sen oman peiton ja pussasin sitä poskelle ja Antti on selkeästi ehdollistunut antamaan vastapusun. Sääli vaan ettei nukkuessa tuo sihti oikein pelaa, koska patja sai hellyyttä minun sijasta. :D Sitten herra jäi vielä odottavan näköisesti siihen nuokkumaan, tippunut tyynykin piti sille noukkia. Vilun täyspalvelu 24/7. Ja koko ajan tyyppi oli unessa. Eikä oo ensimmäinen aamu, kun saadaan hyvät naurut sen yötoilailuista. :--D

Mun ja Antin illallinen eilinen oli kovin romanttinen; käytiin läheiseltä grilliltä juustoburgerit minun piikkiin. Ja ihan törkeet kasat karkkia Filmtownista. Grillillä oli humalainen kanta-asiakas, joka kiros meille karaokea laulavia ihmisiä käyttäen muunmuassa ilmauksia ''ne pitäs panna turpeen alle ja nussia uudestaan'' ja ''helvetin persesämpylät helvetti''. :---D Hauska ukkeli.


Viikolla viihdytin itseäni ja värväsin Antin pärstäkuvaajaksi. Huonosti koulutetun kuvaajan tunnistaa siitä, että se varmasti tulee ja ottaa kuvia sillon kun sä hihkut ''EI VIELÄ!111''.


Testasin huvikseni vähän erilaista meikkiä, mutta mun taidoilla siitä vähän tuli taas mitä tuli ja Antti naureskeli mun 'kotkansilmämeikeille' loppupäivän.  Ihanaa kun on kannustava poikaystävä! No mä nyt tykkäsin noista kuitessi, ehkä ne onnistuu ens kerralla paremmin. Vaaleet raidat hiuksissa on Merin ylimääräisen vaalennusaineen syytä.


Oon tahtonu kauan korvaloven mun rättiin. Mission complete.


Raitaa raitaa, reikäperseitä ja alamittanen tatti. Noi farkut vaan lahoaa lahoamistaan, enkä mä löydä uusia. Paitsi tietty sillon, kun mulla ei oo rahaa ostaa. Ärsyttää olla liian lyhyt ja lattapyllynen kaikkiin farkkuihin.


 Wöömwuum. Miksi pitää olla niin eloisa pari, että kuvissa on mahdoton pysyä paikallaan?

Kirjoitus tökkii lujempaa kuin traktori blaa blöö en saa ulostettua mitään fiksuja ajatuksia. Ens viikolla tiedossa viikon mittainen reissu HESAAN. HESA pitää kirjottaa capsilla, koska sillä saa ärsytettyä aina trooSTADIlaisia. ''SE EI OO MIKÄÄN HESA SE ON _STADI_!1''. Antakaa olla, mä oon LANDELT, emmä voi kässää.

Mut siis niin, Meri muutti Hesaan ja mun älyllinen seuraelämä kuoli lopullisesti. Jos Anttia ei lasketa mukaan, niin mun sosiaalisen kanssakäymisen ainoot valopilkut on satunnaiset treffaamiset Noran ja Maaritin kanssa. Ja lukiolla käynti, uusi jakso alkaa huomenna ja mulla on kaksi rästikurssia. Pakenen Varkauden harmautta pääkaupunkiin, onneksi Mertsan kämppä on melkein Kampin vieressä. Eletään siellä sietten viikko makaronilla ja mäkkäriruoalla. En malta odottaaaaaaaa. ♥

 

Random piristevideo loppuun. Tän tekijän videot jättää jälkeensä aina kolmella kirjaimella kuvailtavan olon: wtf.

23 kommenttia:

 1. tuo video.. milenkiintoista B-----DD

  VastaaPoista
 2. monster: Niinpä. :-----D Simon onkin majava..

  VastaaPoista
 3. Kauheeta, ku nauran sun jutuilles ja samaan aikaan itken, ku naamaan sattuu. :-------( Älä naurata mua, ku mulle on tehty lisäreikiä pärstään!

  VastaaPoista
 4. Nora: :----D Hupsu nainen. ♥ Mitä sulle on käyny? >:(

  VastaaPoista
 5. Hauva maisteli nassusta, as you knowww. :----) <3

  VastaaPoista
 6. Ryoko: Hehs. :D Idea oli musta ainakin ihan hyvä! Toteutus.. noh. :D Kiitti. :)

  Nora: Yes I know, nyt meitä on sit kaksi kammottavaksi. :D

  VastaaPoista
 7. oi hítto , että sulla on täydelliset hiukset =(

  VastaaPoista
 8. EI HERRA TSIISUS toi video:----D Ja oot suloinen♥ iha randomina heitän et oot mun mielestä ainoo ihminen jonka silmissä ns "lokinpaskat" näyttää cooleilt :---)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: :---D Kaiken pahan lisäks se soi päässä viikkoja.. Awmöw kiitti! :3 No musta ne ei taas näytä pahalta kellään! No okei ehkä semmoset tosi epämääräsen muotoset lörtsyt vähän mut muuten tykkään niist kyllä. :D Mut kiitostoss. :)

  tannye: Hiih, kiitsa! :D Mut ne sais kasvaaaaaaaaaaaaaa. :(

  VastaaPoista
 10. senkin kakka, rakastin sun pehkoa, en rakasta enää noitte korvahomojen takia, iha perseestä tollaset hyii, oisit antanu mulle pehkos nii oisit saanu mun ku siinä on jo noi valmiiks 8< helsinkii sieltä jo saaatana ! -suvvvv

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Et arvosta mun taiteellisia näkemyksiä! :( En haluu sun pehkoo, seo lyhyempi. :( Tullaan tullaan kulta! :)

  VastaaPoista
 12. mun pehko onki iha kamala hyiihyiihyiiiiii , leikkaan kaljuks vihaan tätä hyiii. ja hyvätyttöku tuut ♥ -s

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Leikataan molemmat kaljuxxx. :) Vähänkö ois eroottista!

  VastaaPoista
 14. JOO LEIKATAA ! myydää meidän karvat sit joillekki tyhmille wnbsceneille ja sanotaa oikee hyvää hiusta niii ne ostaa tyhmänä mun karvat ja nää on iha hamput nii niil ei oo kivaa hehehehehehe, en kyllä tiiä lähetinkö tän viestin jo XD

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Oot ihan pönttö. :D

  VastaaPoista

Mina puhu suomi.

I also understand english so don't be shy.